Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ps3 ID: Gascoigne74
De felkell rakni a steam-et és a HL, és offline fog müködni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ps3 ID: Gascoigne74
steam, origin: ACE_hun
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Veszem akkor Steamen a megjeleneseket, es remelem, tenyleg jonni fog a HL1:S is, mert nagyon varom mar, nekiesnek mar ujra az elso resznek, de inkabb az uj motoron. Remelem azert, hogy egy 10 dollar koruli ara lesz csak majd...
Ajánéjatok nekem olyan stean hacket (nem a steam-down, nem a six steam), amely az eredeti valve-s könyvátrba rakott steam-et hackeli meg. Régebben nekem volt ilyen, csak elfelejtettem a nevét.
Valszeg jobban jarok, ha megveszem a dobozos melle a HL2 silvert, mert olcsobban jovok ki, mintha egyesevel kifizetem a full jatekarakat.
abból is a legújabbat (5.9) Szerintem, fele problémád nem lesz vele.
Ahhoz nem kell Keretrendszer (Net Framework)sem.
De mit ir az update-rol? Es az utolso elotti bekezdesben a "Period" nem arra vonatkozik, hogy kesobb meg update-elheto lesz?
Bocsi a lamasagomert, azert bizom Benned, FleK0, hogy segitesz 😉
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
There is NO relationship or equivalency between the retail versions published by Sierra / VU and those packages available on Steam.
The contents of the retail boxes are very explicit with regards to the games that are included. DoD:S is not included in any of the Sierra / VU retail packages as they did not have the rights to distribute that game (Activision distributed the original DoD). DoD:Source was ONLY included if you purchased the Silver or Gold Pack through Steam.
Purchasers of Retail packages - The retail packages are NOT equivalent to packages available on Steam. Period. The contents listed on the box are EXACTLY what you were promised and exactly what you have paid for.
Bronze Package owners, you also received exactly what you paid for. The offers explictly laid out what you were purchasing and they were side by side comparisons with the other packages offered. Personally I can't understand why on earth someone wouldn't spend the extra $10 to go with the Silver package...but I'm sure you had your reasons. But then to come back almost a year later and say that Valve OWES you more...for free no less...
Gondolom, majd a GOTY-ot is lehet, mert az mar uj kiado lesz, ugy erzem, csak azokat akarjak buntetni, akik regi kiado szamlajara is vitte a lovet, aki tisztan a Valve-nek, az rendben van 😞
Úgytünik egyébként, hogy ez a megoldás a továbiakban is marad...
Alapbol meg a bronzrol silverre update olcsobb 😞 Meg mindig nem bekultem ki ezzel a hozzaallassal, hogy ne lehessen dobozost update-elni 😞((
A Control Paneles, vagy a Control Centeres verziót?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ebbõl kifolyólag nem hinném, hogy a rencerrel lenne a gond, mert 5.8-assal is ugyanígy nézett ki a játék, vagyis a tûz, csak azért raktam vissza az 5.5-öt, mert nem teccett a minden indíatáskor elõjövõ hibaüzenet. <#falbav>#falbav>
A 9200 SE-t kevesebb, mint fél éve szereztem, egyenlõre ez van sajnos, pedig igazán megnézném egy 9800-al is a játékot Dx 9.0-án. <#nemtudom>#nemtudom>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Lenne egy érdekes kérdésem. Van a source sdk-ban a face editor és abból szeretném az egyik karaktert ki konvertálni 3ds file-ba. Ezt meglehet oldani?
De a legelsõ crackelt verzió az egészen biztosan igen
S nyilván, a kollégának is az van meg...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Pl a DVD-s verziónak semmi baja sincsen!
Az eredeti játékban nincs A.I. probléma
Akkor a hibát nem a játékban kell keresni, hanem a rendszeredben
Igaz, a 9200 SE is lassan megérik a cserére
Egy elképzelt világban, egy elképzelt diktátorról
Ha megnézed a lakótelepeket, azok amerikai jellegûek?
S valóban, az autókat is nézd meg
Grigorij atya , meg hogy hívják , meg tiszta amerikai név
😊