42676
  • tigeroo

ő ott g-man :S észrevettétek már??
  • RelakSfromhome
    akkor megnézem még1szer
  • CUCLI
    először énis a tört verziós lost coastot néztem meg. ott tényleg god modeban voltam.
    most pénteken pedíg rendesen steamon elindított erkó LC-t néztem meg.ottmár nem volt god mode. rendesen sebződtem
  • [NST]Cifu
    Hát szvsz éppen, hogy túlzásba is vitték a HDR-t, a DoD:Source-ban sokkal kevésbé feltünő, és ott nagyszerűen rakták bele a játékba.
  • RelakSfromhome
    konfig:

Asus A7N8X-E Deluxe alaplap
    AMD 3000+ procc, talán barton, nemtom
    2*512MB ddr ram dual ban
    Sapphire Radeon X800XL 256MB
    Creative Audigy 2 ZS hangkeltő

Mit írjak még?
  • ibrik
    Jó, akkor ezek szerint nem.
    Viszont milyen VGA-d van?
  • RelakSfromhome
    rövid, meg a hdri sem igazán mutatja meg magát. Mondjuk az is igaz, hogy minél kevésbé vesszük észre a jelenlétét, annál jobb, nade ha pl odaállok egy sötét sziklához, és arra meresztem a szemem, akkor sztem világosodnia kéne a képnek :D

A kommentárok viszont nem rosszak :)
  • RelakSfromhome
    őőő... méris lenne?
  • ibrik
    Véletlenül esetleg neked is 64bites athlonod van?
  • Evogordon
    Ja :D érdekes amikor először játszottam vele mindig god modba voltam :D meg egy résznél mindig lefagyot :D
  • ollie
    Méris silány?
  • RelakSfromhome
    megnéztem a Lost Coast-ot

Hááát... Még technológiai bemutatónak is silány sztem... Meg a végére valahogy God módba kerültem :D
  • Mayday
    Jajj, de hat azon volt a hangsuly, hogy neki milyen izmos gepe van, es hogy mennyire jo neki a 99 fps-sel, hat nem latod!?
  • ollie
    Még szép. Az én 9800 pro-m is bírja 1280x1024-ben 2xAA-val játszhatóan produkálni a HL2-t.
  • CSOCSO
    mar mindegy..toroltem a jatekot.. vegulis csak kivancsi voltam a gepemre hogy mennyire birja...

az alap jatekot full grafikan 4x aniso.. 2 szeres aa val 1280*768 vagy milyen felbontasban `99 fps-t tudott
  • ollie
    Hozd létre a könyvtárat. Nekem eredeti HL2 van, de ott sem volt Sourcemods, nekem is létre kellett hozni.
  • CSOCSO
  • FLeK0
    Akkor majd kesobb probald ujra eredetivel.
  • CSOCSO
    eddig tok cool.. meg ertem is mert tudok angolul...
    de akkor sem talalom ezt:
    SteamApps>/SourceMods/

a steamapps meg csak csak megvan de abban egyetlen egy file van!!! semmi sourve mods meg semmi mas!!!!!!
  • FLeK0
    Installation:
    -------------
    1. Copy the "FAKEFACTORY_Cinematic" and the
    "fakefactory_cinematic_german"
    (inside "1. MOD Directory") folder to your <path to
    SteamApps>/SourceMods/
    folder and overwrite all previous files..

2. Install the XVID-Codec, if not allready installed (no restart required)

Restart Steam, Start a new game, choose "Third Party Games ->
    FAKEFACTORY
    Cinematic Mod" and enjoy a new Half-Life 2 Singleplayer experience.

First Run will take significant longer, because the source-engine
    builds the audio-cache files.

!!!!!!!!!
  • CSOCSO
    es valaki tudja hogyan kell ezt akurva szupermegagiga packot instalalni????????
  • [NST]Cifu
    A fakefactory féle texturapackról már volt szó korábban itt is (talán fél éve? nekem azóta van fent), ez csak a legújabb verzió, ennyi az újdonság benne. :)

Ettöl függetlenül tényleg nagyon királyosra van megcsinálva.
  • Borg
    Valszeg egy mod ja, messze nem "javitocsomag a HL2-hoz".
  • strebacom
    http://www.jatekok.hu/index.php?kategoria=hir&tabla=hirek_200601&id=24
    Itt a pontos cim letölt és eldönti mindenki maga hogy milyen!!!HL2newTextures
  • kirol
    Ez csak egy mod nem?
    Ahhoz meg nem kell a Valve.
  • Borg
    Biztos puszta véletlen, hogy a valve oldalán egy szó nincs erről...
  • strebacom
    Én már lehúztam és a 7800GTX-nek meg se kotyan, de iszonyú szép lett a GRAF:::
  • strebacom
    Ezt olvastátok, a játékok.hu-n jelentmeg, letölthetö egy javítóscomag a HL2-höz:

A hír igaz, már elérhető és letölthető a szupergigamega-nagyfelbontású textúrákat tartalmazó csomag az internetről ingyen és bérmentve, hogy megfektesse kedvenc videokártyátokat.

Akinek azonban mégis erőműve van otthon, és van legalább 256MB videomemória a kártyáján, az neki is állhat a közel 800MB-os csomag áttuszkolásához. Egyben kicsit valósághűbbé is lehet vele tenni a játékot, mivel a fegyverek és a találatok is másképp viselkednek a célpontok esetében. Ja, és a zene is picit más lesz.
  • Evogordon
    Ez már betegség :D, különben bátyám meg akkoriban 9szer nyomta végig a half life 1-et az se semmi :D
  • andriska
    Nem!Elég,ha 'Mester'-nek szólítod! xDD
  • Mayday
    Huha, akkor most terdre kellene borulni a labaid elott?
  • icewolf
    gyenge vagy! én nyolcszor végigtoltam! mindahányszor hard-on... úgyse volt túl nehéz!
  • geri15
    angolÚl?
  • Evogordon
    Persze sokkal gyorsabb. Vagyis én úgy tapasztaltam.
  • Guer
    lol de a css warez miatt ne a css topikba küldd az embereket mert ott nemfogalkozunk warezzal.
    amugy se megy törtel css....
  • CUCLI
    érezhető a gyorsulás 64bites winen?
  • macesz
    ez a játék tök könnyűűűűűűűűűűűűűűűű
  • Evogordon
    Végig vittem már a hl2-őt 64 bitesben is :). Már 3szor végignyomtam 1szer angolúl 2.magyar 3. 64 bitbe. :)
  • [NST]Cifu
    Hát kb. fél évig nem nyúltam a FAQ-hoz, ezért frissitettem nem rég (pl. azért ugye, mert a régi STEAM-es és dobozos változatok már elavultak), plusz csináltam egy rövid Aftermath FAQ-ot. :)
  • CUCLI
    nem nem láttam. csak ph fórumon olvastam ,h alu dobozos verzió verzió 8ropi MMban.
    annyit meg simán megérne nekem..
    fakkot kábé fél éve olvastam utoljára mert valamit megnéztem benne.
    Ha frissíted faqot akkor szoktál beírni ,h updételve lett? ha nem akkor szerintem írd be. magát a topicot szoktam olvasgatni csak faqt nem :)