42676
-
megoldottam -
csimpok #39423 Nekem is Firefox 1.5 van és bezárja... IE6-nál megkérdezi bezárja-e.
GF6600GT-m van, ami elvileg tud HDR-t, de itt most úgy néz ki valahogy nem működik sajna. -
Borg #39422 Nekem nem... ffx 1.5 -
sok minden jóra grafika szempontjából és attól függ milyen vga karid van -
Tenyleg bezarja a forumot a "szem" szavak megtalalasa utan hmm.... -
csimpok #39419 Megvan a megoldás ha kikapcsolom a HDR-t, akkor már jók a szemek is. Csak tudnám hogy az akkor mire jó... -
lol és tényleg. Nekem is be akarja zárni...de legalább én választhatok igen-nem-mel
Amúgy ITT a válasz miért van ott mindenhol Gman -
csimpok #39417 Hmmm azt mondja már meg valaki hogyha rékeresek itt a fórumban arra a szóra, hogy "szem", miért záródik be egyből a böngészőablak??? Vagy ezt csak nekem csinálja? Bármely más szóra nem csinál ilyet...
Szóval az lenne a problémám, hogy a demóban a szereplők szeme (és mondjuk a fogak)nem látszik, helyette vagy egy nagy fehérség van, vagy valami színes bigyó... de ezt leszámítva minden teljesen jó. Tudja esetleg valaki hogy ez mitől lehet? Ja és korábban már játszottam ezzel a demóval, akkor jól ment; a gépem nem változott azóta: A64 3000+, 6600GT, nVidia 81.98 driver.
Előre is kösz.
Előre is kösz.
-
Április 27. Hjajj de messze van még :| -
nem!
fordítani! -
meg most olvasom blokk is kell...
az meg tuti nincs meg! -
Borg #39413 Angolul tanulni? -
az gáz...
nem tudok olyan jól angolul...
nem tudnátok segíteni...
-
FLeK0 #39411 Ha a jelszoemlekezteto nem mukodik, akkor fel kell keresni a steam supportot. -
helló!
Nekem az lenne a problémám ,hogy pár hónapja regisztráltam a steam-en a half-life 2 játéknál.
De!
Elfelejtettem amit regisztráltam!(eredeti játék)
Már nagyon sok helyen kérdeztem hogy mit tudnék csinálni de senki se tudta...
Ugyan azt a kódot ugye nem használhatom...
Tudnátok segíteni??
-
Milyen verziójú HL2-d van? DVD-s Vengeance? Vagy dvd-s collectors edition Provision? Netán cd-s? Vagy régi szar Emporio-s? -
Valaki adjon pls egy működő leírást h hogyan tudnám elindítani a HL2-őt !!!
Nem találok sehol leírást , valami crack létezik hozzá vagy hogyan kell ? -
Gibor #39407 Kössz megnézem! -
Ez a Half-Life 1-hez van.
Bár el kell ismerni, ahhoz képest gyönyörű. -
Borg #39405 Jó kérdés. Most hogy így mondod felfigyeltem rá én is, hogy a projekt weboldalán sehol sincs 2-es a hl mögött :) Míg pár helyen a hírekben meg HL2 modnak írják... -
Egészen biztos, hogy ez a HL2-höz készült? 
Már csak az alapján, hogy az Internal RC 3 dátuma (amiből a képek vannak) 2004.08.08 dátumozású. -
Borg #39403 Ezt nézte már valaki? Move In! mod 1.0
CSS szerű mod HL2-höz. Én már letöltöttem, de még nem próbáltam ki.
1kép
-
Érdeklődj itt: Half-Life MODCENTRAL -
Gibor #39401 Hi!
Az miért van a Collectors Edition-ben hogy semmi modot nemtok használni mert ezt írja ki client.dll failed vagy ilyesmi, amugy nem az Emporio mert azzal tudom hogy senkinek nem megy! -
köck...most felrakom ujra
tekk:) -
DVD-s vengeance HL2-d van? Ha igen, akkor semmit nem kell reggelni meg steam-ezni. Nekem is az van, épp most tolom újra a hl2-t. Felinstallálod a dvd-t, és a Vengeance könyvtárban lévő hl2installer.exe-t elindítod, elintézi a töréseket, és kirak egy indító ikont az asztalra. Azzal simán indítod a játékot, nem kell semmilyen steam hozzá, és offline steam sem, semmi. -
baj van! pár hete letöltöttem a vengeance féle tört hl2-t ...steamet felraktam, accountot regeltem, hl2-t felnyomtam...steamet offline módba raktam, a fantomcd-n lévő vengeance mappából pedig steam offline cracket futattam..ment a játék, minden...egyik nap az accountom mintha törlődött volna, nemtudtam a jelszavam (azt sem értem hogy miért nem lehet azt a K**** jelszót elküldeni mailben, titkos kérdés, meg válaszok ehh...) nah szal csináltam uj accot de semmi..elindítom hl2.exe-t felmegy a steamre.. -
FLeK0 #39397 nincs tortenet. -
Hi! Ha Gman Gordon a jövőből, akkor nem valami fantáziadús a történet sztem. -
Az erre hasonlító történetű filmnek A sejt (The Cell) a címe. -
Állati... És télleg... Én valószínűnek tartom, elég titokzatos alak... :DD -
CUCLI #39393 loool xDDDD -
szerintem gordon freemant a sok radioaktiv hordo cipelgetese, pakolgatasa kozben baleset erte, s megsebzhette kicsi kis kobakjat, amitol azt kepzeli,
hogy a vilagot szornyek kezdik elarasztani, mikozben valojaban fekszik a korhazban "ki tudja mikor kel fel" komaval, ekozben egy uj technikai csodanak koszonhetoen g-man az valamifele orvos, aki a kulimasszal teli feju, vivodo gordon gondolataiban fel tudja vele venni a kapcsolatot, s utat mutat kifele
a valodi vilagba.......tovabbi otleteket hl2 forumba kerem :D -
Pl.: Gordon Freeman -
Pixi #39390 Miből gondoljátok hogy G-Man a jövőből jött!!! De Hát nem is hasonlít rá.. fejtsétek ki légyszives
-
lál, hnn és télleg:D -
vg #39388 G-man Gordon a jövöből, ezt szerintem egyértelmű... :) -
wow kösz, (sztem nem ember g-man..de gondoltam hogy többször figyelget) -
FLeK0 #39386 13x -
Jonehanyszor felbukkan, ahogy olvastam, de konkretan en is csak 2-3-at vettem eszre.