Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
nemnagyon lehet DE ha eggyáltalán lehet a css topicban van egy warez faq ott nézz körül
Azt hiszem bármi is az a büntetõpont, neked kijár pár darab mostmár...
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
football without ultras is nothing
😊
szamomra is hasonlo volt, eltekintve tole, hogy abbahagytam a felenel.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amennyiben a második esélyes, úgy sincs sok minden hozzáfûzni való. Vagy lehet, hogy csak én fásultam bele az "AI disable" probléma felemlegetésébe? <#idiota>#idiota>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ez azért jelent valamit 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A hl2 meg a cs:s megkapta már azt a HDR efektet ami a dod:s-be van benne?? Mert az options-ba belehet állítani de nem tapasztaltam azokat a fény efekteket.
Ez olyan, mint az idõjárásjelentés: "Holnap napos idõ lesz, néhol futó záporok, zivatarok, a hegyekben hó, de lehet köd is" <#banplz>#banplz>