42676
  • gomoo
    2006 vagy 7?
  • FLeK0
    aprilis-majus.
  • gomoo
    ha igen akor megtudja,tudjátok mondani ,hogy mikor jelenik + a hl2 új része? (nem a loast cost-ra gondoltam)!!?
  • Gibor
    egyszerü nekem is ez volt a consolban ird ezt "ai_disable 0" Ennyi és már mozognak is ű, nekemis ez volt de erre rájötem :D
  • RelakS
    Nem kapcsoltad be a magyarázatokat? Amíg be voltak a buborékok kapcsolva, addig én is sérthetetlen voltam
  • ibrik
    Nem mintha nekem is volna egyetlenegy boltban vásárolt játékom.
  • ibrik
    Hát igen... A tört játék "varázsa".
  • reuben #39457
    bocs mindenkitől,már megvan.:)
    a gy.i.k.-ben pont ezt a passzust ugrottam át az előbb.
  • pajti
    Meg kell venni eredetibe a gammát ;)
  • reuben #39455
    sziasztok,

nagyon jó a játék,csak az a gáz van vele időnként,hogy néha load-olás után nem mozdulnak a karakterek.minden más stimmel,közel lehet menni az ellenhez,lehet őket ütni-vágni,meg is halnak,ahogy illik,csak éppen semmi mást nem csinálnak,nem lőnek vissza,nem hőzöngenek,csak állnak és néznek.és akárhányszor töltöm vissza,ugyanez a szitu.aztán néha müxik normálisan.érthetetlen.
    így kissé egyhangú a játék.
    mi ez,valami bug?
    segítsetek,ha tudtok,plíz...
  • ibrik
    Azért írtam, hogy "állítólag", mivel nem használom a steamet - máshová is el tudom költeni a pénzemet.
    A Half-Life 2-t elég volt egyszer végigjátszani, onnan elvesztettem az érdeklődést iránta. A vengeance-s verzió pont jó volt erre.
    Online játékra nincs időm, sem kedvem.
    Egy kicsinyke pályáért meg nem fogok erőlködni újratelepítgetéssel.
  • ollie
    A rendessel nincs ilyen gond.
  • ibrik
    Ez csak a feltört Lost Coast verzió hibája.
    A rendesen, a steamen keresztül letöltöttel ilyen gond nincs - állítólag...
  • mega55
    És miért van az hogy a Lost Coastba sérthetetlen vagyok: az ellenségek nem tudnakmegsebezni de ha leesek akkor sérülök.
  • Gibor
    Ok kösz!
  • mega55
    A High Textures Pack 2.12-t hogy kell használni? Nekem nem akar menni.
  • Brinya13
    Sziasztok.Nagy segítségre lenne szükségem.A gyári dvd-s Half-Life 2-őt szeretném magyarosítani,de sehogy sem akar sikerülni.Kétféle képpen is próbálkoztam 1,Mr.Fuzionféle HL2H.V1.00.zip
    2,Magátol telepölő HL2 Hun v1.00.02 OSV&V
    Előre is köszike
  • FLeK0
    nem hiszem, hogy masfel evvel a megjelenes utan barki is frissitgetne a warez verziokat.
    ha modokkal akarsz jatszani, akkor vedd meg.
    ha hdr-t akarsz latni, az a lost coast palyan van.
  • Gibor
    Akkor nekem a Lost Coast kell, nem?
  • ibrik
    Hát, ha arra gondoltál, hogy a Valve Steam-en keresztül 3 fajta Half-Life 2-höz lehet hozzájutni jelenleg:

Half-Life 2
    - Half-Life 2
    - Half-Life 2: Lost Coast

Source Premier Pack
    - Counter-Strike: Source
    - Day of Defeat: Source
    - Half-Life 2
    - Half-Life 2: Deathmatch
    - Half-Life: Source

Valve Complete Pack
    - Counter-Strike
    - Counter-Strike: Condition Zero
    - Counter-Strike: Source
    - Day of Defeat
    - Day of Defeat: Source
    - Deathmatch Classic
    - Half-Life
    - Half-Life 2
    - Half-Life 2: Deathmatch
    - Half-Life: Blue Shift
    - Half-Life: Source
    - Opposing Force
    - Ricochet
    - Team Fortress Classic
  • Gibor
    Vagy ha én letöltöm a Lost Coast-ot az tartalmazza az újjitásokat? Vagy az csak szimplán egy pálya? Mert azt megtaláltam.
  • Gibor
    de van valami ujjab fajta hl2, mert mondták hogy amiatt nem mennek a modok mert nekem a régi collectors edition van meg és az érdekelne hogy az ujjabnak mi a neve?
  • FLeK0
    semmilyen hl2-ben nincs hdr, a lost coast nevu palyan van, meg a dod sourceban es nehany css palyan.
  • Gibor
    Valaki tudná esetleg az ujjab HL2-nek a nevét amiben már a HDR beficcen, mert kéne mert semmi mod nem megy és engem már ez zavar és még letöltöttem egy pályát még az sem indult el mert kiirta hogy a pálya 2.0-ás bsp a játék meg csak 1.9.....
  • strebacom
    A magyaritasok.hu-n keresgélj, van egy olyan magyarítás, ahol semmit nem kell csinálj, csak kiválasztod a game könyvtárát és az elvégez mindent.
  • TSL16b
    Esetleg a Valve tudna, de a jelek szerint nem akar, sőt.
  • MaxPayne
    Sziasztok! elolvastam a FAQ-ot és megnéztem hogy lehet magyarosítani a játékot, mindent megcsináltam amit leírtak de még mindig nem jó :'( tud valaki segíteni?
  • FLeK0
    koszonom
  • Seth
    április vége fele
  • janos666 #39435
    Mostanában mikorra van besaccolva az Aftermatch? Mintha tavaj Augusztust hallotam volna egyszer régen, de azóta se többet, se kevesebbet...
  • Gibor
    :DDD
  • DJ Skyline
    egy jó kis kép a Gordon Freeman vs G-Man témára
  • geri15
    Tök ügyes vagy (N)
  • sorrow

NEkem szerencsére sikerült elindítani a half Life 2 modokat egyszerűen a bemásolós módszerrel,(meg egy két trükkel) pedig warez verzióm van. mint pl hard day, vagy substance teljes konverttáló modokat is. Pedig mindenki steam-reget, meg legális verzió megvásárlását javasolta.
  • geri15
    HPB Flek0 ! :-)
  • janos666 #39429
    Az hogy a provision lassan 1 éves fileverziókat tartalmaz amik igen eltérnek attól amit a Garrysmod akar használni (bár nem tudom dátumra mikor jött ki a 7.2?) róbálj jóval régebbi Garysmodot vagy keress jobb verziót, esetleg vedd meg. (nehéz manapság warezolni ezt a játékot úgy hogy updatelt GCF-jeid legyenek, de megoldható...)
  • janos666 #39428
    Nekem is engedélyezve van a HDR, bár elvileg semmit nem csinál sima Hl2-ben mert nincs benne egy HDR map se (csak LostCoastban és DOD:S-ben, valamint néhány CS:S mapon). Épp a 81.98-as driver volt fent mikor nemrég elővettem egy kicsit a játékot és semmi gond nem volt vele. Húzod a kártyát (én igen :D)?
  • Gibor
    Ouu. mindegy te tudod miért írja ki hogy client.dll ()init failed mikor bármelyik modot akarom használni de a garrysmod 7.2 megy de azonkívül semmi, amugy a collectors edition Provision-van meg.
  • FLeK0
    Mert honapok ota nincs kulon foruma.
  • Gibor
    Valaki tudja hogy miért nem jó a Half-Life MODCENTRAL foruma? Mert akárhányszor rámegyek nemtölti be :((