Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
PSN ID.: Beegabor
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
nincs más mondanivalóm 😄
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
HELP!!!!
Az ilyen kérdesekt intézzem inkább a Cs-s topicba, vagy ti is tudtok esetleg mondani valami érdemlegeset?
Eddig is köszi.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kérdes úgy hangzik:
Install HL2 33xx MB
Install Cs Source-940MB.
Hiába jelölöm ki az alsót, nem veszi figyelembe.
Elakadtam. Már volt más is, aki itt akadt el, de nem kapott választ, remélem valaki hajlandó lesz reagálni. A mesterlövészeket már leszedtem. A fickó csak azt fújja, hogy menjek oda hozzá, é kövessem, de nem csinál semmit, csak néz ki a fejébõl.
Rendes emberhez méltóan elolvatam a GYIK-t a saját problémám orvoslása végett, de nulla eredmény. A gondom egyszerû, de nagy. MEg lett a játék (vásárolva). Feltelepíteném csak Source-t, kiválasztom a két ikon küzöl, ami tudtomra adja, hogy 9xx MB -omba fog a malõr kerülni. Ennek ellenére szemrebbenés nélkül felpakol 5,x GB. Helyem van hozzá, viszont humorom nincs, így a 2x nekirugaaszkodás után feladtam. (telepítést)
Mit kell ahhoz tenni, hogy csak, és kizárólag a Source-t tegye fel??
Megértést, és választ elõre is köszönöm.
Ps3 ID: Gascoigne74
Ps3 ID: Gascoigne74
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ez itt a kérdés...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
<#banplz>#banplz>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!