Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem egészen értem, hogy milyen verzió, amivel próbálkozol...

McFrost
Hail! Nem bánnám ha ezt valaki elmagyarázná nekem: #38683

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Valaki?

Danman
KÖSZIKÖSZI ezer hála gondoltam h valamit a kocsival kell de erre nem gondoltam

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Seth
Na ott ha követed a vezetéket, ami a pajzshoz megy, akkor elérsz egy jármûhöz, annak a kereke elõl szedd ki a pöcköt és már gurul is a tengerbe, kirántja a vezetéket, a pajzs megszûnik

PSN ID.: Beegabor

Danman
na itt tartok:nemtom h merre kell menni😞

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

edios
3aksit a házban helyrepakolni

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

hát tudod ez a warez verzió miatt van.
nincs más mondanivalóm 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Most hirtelen nem jut eszembe az a rész, de ha van ott egy nagy híd, akkor annak menj az alvázához, onnantól majd csak rájössz 😊 (végig megy, kikapcsol lézerkapu, visszaballag, továbbmegy)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Danman
Van a Highway 17 pálya amikor le van zárva egy kapu,és enm eleht továbbmenni kocsival pedig sztem azzal kéne...Nem tud vki segíteni?

Már beírtam, ha nem írtam volna be,. akkor nem jutottam volna el idáig. 😊

steam/steamapps/*.gcf

hinar
Újra akkorom rakni a gépemen az operációs rendszert, de nem akarom letölteni újból a steamról az utolsó update-t, és a játékokat. Melyik fáljlokat kell kiírnom, hogy csak vissza kelljen másolni, és úgyanúgy müködjön? Meg lehet ez oldani?
HELP!!!!

gondolom csak a cs contentet nezi, a source enginet nem szamolja bele.

Noddlee!mozognak az emberek??mert ha nem akkor ird be e jatek elejen +jeleno konzolba h "ai_disable" es akkor kifagynak.
De miért mondja azt, hogy 940 MB az egész, amikor 5 GB t tesz fel, és a HL2 content alig 1 GB??
Az ilyen kérdesekt intézzem inkább a Cs-s topicba, vagy ti is tudtok esetleg mondani valami érdemlegeset?
Eddig is köszi.

Mindenkepp szukseged van a hl2 filejainak nagy reszere, de magat a single player jatekot letorolheted, steamapps/half-life 2 content.gcf .

artschi
jövõ héten jön ki a Lost Coast.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CS source, de a telepittõ elõtt ülve ez nem volt kérdéses számomra, nektek viszont igen. Bocs a pontatlanság miatt.
A kérdes úgy hangzik:
Install HL2 33xx MB
Install Cs Source-940MB.

Hiába jelölöm ki az alsót, nem veszi figyelembe.

Milyen sourcet? Van egy engine amit annak hivnak, valamint 3 jatek neveben is szerepel (hl, cs, dod).

Szépjónapot!

Elakadtam. Már volt más is, aki itt akadt el, de nem kapott választ, remélem valaki hajlandó lesz reagálni. A mesterlövészeket már leszedtem. A fickó csak azt fújja, hogy menjek oda hozzá, é kövessem, de nem csinál semmit, csak néz ki a fejébõl.

szépjónagyot mindenkinek!

Rendes emberhez méltóan elolvatam a GYIK-t a saját problémám orvoslása végett, de nulla eredmény. A gondom egyszerû, de nagy. MEg lett a játék (vásárolva). Feltelepíteném csak Source-t, kiválasztom a két ikon küzöl, ami tudtomra adja, hogy 9xx MB -omba fog a malõr kerülni. Ennek ellenére szemrebbenés nélkül felpakol 5,x GB. Helyem van hozzá, viszont humorom nincs, így a 2x nekirugaaszkodás után feladtam. (telepítést)
Mit kell ahhoz tenni, hogy csak, és kizárólag a Source-t tegye fel??
Megértést, és választ elõre is köszönöm.

Gascoigne
Na, félig meddig sikerült, átállítottam portugálra, így létrehozott egy portugál mappát, abba tettem a magyarítást, átnevezve, viszont egy két szó portugálul jelenik meg. Gondolom az angol nyelvet is át lehet valahogy állítani, csak nem tudom melyik mappába pakoljam a file-okat.

Ps3 ID: Gascoigne74

Gascoigne
Valaki tudna segíteni magyarítás ügyben? Mióta a steam frissítette magát, a magyarítás nem megy. A csomagban lévõ reg file-t feltéve nem indul el a steam, csak ha visszarakom az eredetit, viszont akkor marad minden a régiben.

Ps3 ID: Gascoigne74

[NST]Cifu
Szerintem elég sokan. Õk azok, akik nem szokták az unalomig ismert kérdéseket sokezredszerre feltenni. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

alph4
Search...alul (amúgy használja itt rajtam kívül még valaki a keresõt??)

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

andriska
😞

Mayday
Jaja, jol tudod, nincs sajnos mas megoldas 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

edios
Úgy hallottam h olyankor ki kell dobni a számítógépet a kukába,és újat kell venni helyette!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

McFrost
Hail! Most szereztem meg a gémet, nem telepítõs, hanem ilyen átmásolós lemezrõl a vinyóra, csak nem tudom elindítani, kell valami crack féleség, faq-ban nem találtam pontos megoldást. Segítenétek? Elõre is thx!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Vicces mennyisegu komment jon be a varazsszo beirasa utan odalent 😊

andriska
Itt van a megoldás a topicban.Nem kell sokat keresgélned.Vajon rájössz-e egyedül?
Ez itt a kérdés...

GamerAdams007
Megõrültél??!! Emiatt biztos nem telepítem újra!!! Valami más megoldás kéne egyébként...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

andriska
Próbáld újrarakni a windows-t!

Mayday
WOM!
<#banplz>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Zetorg
<#ravasz1>

GamerAdams007
hidd el én sem

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

M@TriX
ilyen hibát még nem láttam

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

GamerAdams007
Hello megint! Most nagy gondom van! Mindig amikor visszatöltöm a mentést, akkor kiírja, hogy "A.I. Disabled", és mindenki egyhelybe áll. Senki nem mozog, csak én, és nem tudok továbbmenni a pályán.

GamerAdams007
Köszi, kipróbálom.

[NST]Cifu
A tetõn kell tovább menekülni, vagyis elõször irány a tetõ!

GamerAdams007
Szevasztok! Az elsõ pályán már kijöttem a vasútállomásról és bejutottam egy apartmanházba. Ott felmentem a legfelsõ emeletre, ahol egy csávó beinvitált az egyik szobába, ahol több másik ember is volt. Itt mindenki rohant össze-vissza és azt kiabálta, hogy "Run for your life", vagyis, hogy "Fuss az életedért", és itt mindig megölnek ezek a robot-emberek, vagy kik. Itt most mit kéne csinálni?? Légyszi segítsetek!

[NST]Cifu
Én csak annyit tehetek, hogy jópár hozzászólása ment a levesbe, meg benthagytam büntibõl egy-két hsz.-ét, hogy azért lehessen minõsíteni. 😉

Rapid81
Sztem az ilyen egyéneket nyugodtan lehetne banolni, mert úgy vélem nem ide tartozik az örjöngése. Amúgy meg ha valaki nem ért a számítógéphez ne vegyen! <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

M@TriX
melyikre? 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
helyes.

mondd meg neki!

Vazzeg egy csomó ideig töltöttem a HL2-t, (DC,10 kb/s),de csak azé hogy tudjak haverokkal multizni,erre nem lehet! Már letöröltem ezt a szart a géprõl a picsába!
artschi
hónap végére ígérik a Lost Coast-ot.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Mayday
Ne kiabalj, ne legyel tusko, hanem inkabb olvass! <#ejnye1>