42676
-
Tegnap leszedtem a provision verziót és kipróbáltam vele a fakefactory modot, mivel itt nem gcf be vannak a fájlok ezért fölülírtam mindent és így működik!Viszont van egy gondom, mépedig az hogy minden textúra szét van csúszva, az embereknek olyan mintha két feje lenne. -
Aftermath átnevezve
Valve-éknál vagy kitört a kicsit megkésett Star Wars láz, vagy pedig csak elirigyelték a Sin epizódalapú stratégiáját. Ennek jegyében az Aftermath nevet felváltotta az Episode One megnevezés, így a kiegészítő hivatalos, teljes neve ezentúl Half-Life 2: Episode One lesz. A Gamespot ez ügyben megkereste Doug Lombardit, és kérdéseik özönére két kurta szavacska volt a válasz... ez alapján így kíván a Valve arra utalni, hogy az eredetileg Aftermath-nak keresztelt kiegészítő csak az első fázisa lesz a sorozatban várható HL2 anyagoknak, kiegészítőknek.
(Hardwired)
-
materials, sounds meg még valamit próbáltam, tehát nem az egészet.
Mindegy remélem majd segítenek akkor...
A provsionos és a vengance verzió különbözik valamibe??, tudom hogy az collector edition, de például ott is van hl2 installer, vagy csak crack van? Mert ha jól tudom a hl2 installer teszi gcfekbe a cuccokat, meg még mondjuk csinál mást is... -
FLeK0 #39503 ez ertelemszeruen a custom tartalomra vonatkozik (modellek, mapek), nem az egesz jatekra.. -
Én a gcfből kimásoltam a fájlokat, letöröltem a gcfeket, hogy ne is tudja használni, erre kiírja hogy hiányzik ez meg ez a gcf és ezért nem indul. -
De én nem hétvégére gondoltam, hanem mondjuk kicsit előbb :) -
Én is láttam. 
Aftermath -
Szasztok!Most szereztem meg a HL2 Lost Coast-ot de nem tudom elindítani!/Egy dvd-ről húztam át egy mappában volt!/Bekell másolni az HL2 mappájába vagy mit kell vele csinálni??? -
FLeK0 #39498 ha a gcf-en kivul ott vannak a fileok, akkor azokat hasznalja az eredeti helyett. -
Én is pont így gondoltam.. :D -
Letudnád írni? És akkor majd ezt beteszik faqba -
Akkor viszont nem értem hogy a mod például hogy írja felül a texturákat??
-
FLeK0 #39494 Tavaly augusztus ota nem jott ki uj trailer. -
strebacom #39493 No azt modja nekem ma az egyik HL fanatikus, aki egy kicsit fanatikusabb mint én, hogy ö látott valamiféle új videót az AFTERMATH-ról, hát én rákerestem, de sehol semmi,van ilyen, vagy csak kamúzott a csákó(ha igen leütöm az biztos)????
-
A hétvégére igértem valakinek hogy megírom hogy indítsa el a modokat tört verzióval. És jólenne ha betenné valaki a FAQ-ba.. -
FLeK0 #39491 gcf-ekbol olvas, azert vannak. -
Van esély arra, vagy meg lehet valahogy csinálni hogy a fakefactory cinematic v2.20as mod működjön a venegances verzióval? Már órák óta szenvedtem vele de most letöröltem az egészet...még azt megtudja azért mondani valaki hogy az eredeti hl2nél a játék könyvtár strukturája hogy néz ki ??, gondolom GCFekből olvas hanem rendesen ki van tömörítve minden... -
FLeK0 #39489 launch options
-console -
mega55 #39488 A Loast Coastba hogy lehet behozni a konzolt? -
FLeK0 #39487 Itt es itt az osszes arat megnezheted. -
Zsoldos #39486 Lehet ez is a tores miatt van..
Letezik rendes verzio belole, szerintem toltsd le azt. A rossz toressel sok szivas van es eleg nagy eselye van, hogy nem tudod vegigjatszani. -
reuben #39485 ti az tudtátok(bár nyilván igen),hogy ebben a game-ben is van egy painkiller-jump jellegű ugrás?:) -
reuben #39484 itt hogy lehet továbbjutni?a walkthroughokban elvileg a robotnak kellene emelgetni a lábát,de nem hajlandó ilyesmire.
-
detto... Szerintetek a valve tudta hogy a második rész után rögtön rájön mindenki??? Vagy már az elsőnél is tudtátok??:DDD -
Ja és én segítettem ;) -
Nem tudja valaki, hogy mennyibe fognak kerülni az EA-s kiadások? -
Csak azért zárja be, mert gagyi Internet Explorert használtok! Firefox forever! Ez nem záródik be! -
FLeK0 #39479 persze, gf2-n is jatszhatoan fog futni. -
gomoo #39478 szerintek elmegy rajta majd?
-
gomoo #39477 én fx 5200 essel.
de remélem mert most akarok venni 1 6600át -
miböl gondolod?
én anno mx400-al toltam végig a hl2-t...
szaggatás nélkül... (igaz nem volt tul szép) -
strebacom #39475 Hogy nem lesz magas gépigénye, ebben nem lennék olyan biztos, mert szerintem magas gépigénye lesz, a jó texturákhoz jó VGA kell, és jó GÉP...GF6800 alatt igen csak szaggatva fog menni az uj game!!!
-
gomoo #39474 bocs
-
gomoo #39472 ja reménykedjünk , hogy megálja a helyét,de nem lesz túl magas a gépigénye!
-
gomoo #39471 látom de nem vagy kezdő a hl2 ben!!
-
A Lost Coast csak egy ingyenes tech demo volt, csak sokan ingyenes kiegeszitore szamitottak benne, ezert csalodtak.
Egyebkent sztem a HL2 meg boven megallja a helyet 2006-ban is a grafikajaval! (SZVSZ) -
gomoo #39469 mert én nagyon rövidnek tituláltam,tényleg van benne pár újítás de ha ezt teszik majd bele az aftermath-ba akkor grafikailag nem illő 1 2006.os game-hez.
Sz.tem! -
gomoo #39468 játszottál már a loast coastal?
-
gomoo #39467 arra a kiegésztítőre.
-
Ha a HL2 kiegeszitore gondolsz, az a tervek alapjan 2006 aprilisban erkezik.
Ha mondjuk HL3-ra, vagy ilyesmi, azt nem tudjuk :)