42676
-
FLeK0 #39546 csinald meg ujra a mailcimedet. -
kérdezd meg css topikban hátha tudnak segiteni... -
Ben C #39544 Hali all.
Az van, h megjött a kedvem ujra a CSShez. Felpakoltam a steamet, jelentkeznék be, password incorrect :| mondom jo.
Retrieve lost account CD kulcs alapjan, elkuldte a jelszot az emailcimemre, csakhat hoppa, az emailcimem ugyebar kicsit regebbi volt, nem nagyon lepkedtem be, torolte a vipmail.
Egy szó mint száz : buktam az eredeti HL2m? :D -
én meg eredetivel nem tudok néhány modot használni... (pl. hi-res modok.)
-
Még mindig nem látom a leírásomat a FAQ-ba(modok játszása tört HL-al).. :DDD -
Jaja, en is a 7vegen szedtem le Steamen. Kemenyen volt 3-4 percem kiprobalni, ez igy sikerult :( -
Uff..tényleg.Akkor ez elszállt.Mind1 akkor marad a CS:S. -
Használd egészséggel ;-)
Half.Life2-EMPORiO.fix-APE -
Mivel a hétvégén inygenesen lehet nyomni, ezért bárki letölthette. De most nézem, hogy már nem lehet. -
Az lehetséges,hogy nekem van DoD:Source-m?Egy eredeti HL2 és egy akciós HL Generation-om van regisztrálva a Steamen.Eredetik persze.És a Steam nyugodtan felajánlja a DoD:Source letöltését illetve használatának lehetőségét.
(Lehet ,hogy ez láma kérdés volt??) -
dolfy #39536 Hali! Végignéztem mindent és nem találom, hogy honnan lehetne leszedni ezt:
half.life.2.emporio.fix-ape.rar
Linkeljetek légyszi!
-
Jaja! Aktiválni a "távol" lévő bunkerben lehet, de nem minden crossfire mapon (láttam olyat, ahol már nem lehet, mert nincs semmilyen aktiváló gomb vagy valami. -
Nem játszom vele túl sokat,de erre emlékszem,hogy milyen jókat lehet ott robbani.Csak nem tudom,hogy lehet aktiválni? -
Helló! Ti a Deatmatch-en (már aki dm-ezik innen), a Crossfire mapokon használjátok az atombombát? Csak mert egyre több szerveren szólnak rám, hogy ugyan már ne használjam, mert nem vicces. De hát könyörgöm!!!!! Ez a map lényege nem? Nem véletlenül tervezték bele ezt a rendkívül ötletes opcíót! Várom a véleményeket...
-
HL2: Episode One részletek
Az EA UK kiadott egy hivatalos sajtóközleményt a Half Life 2: Episode One (korábban Aftermath) kiegészítő kapcsán. A játék története ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Gordon Freeman rögtön megtapasztalja a Citadellában és a City17 utcáin végbement kommandózásának utóhatásait. Alyx és cuki robotkutyulija újra feltűnik a színen, hogy velünk együtt darálják a Combine erőket.
A Half Life franchiseból mindezidáig 18 milliót értékesítettek világszerte. Továbbra sem tudni, hogy mennyi ment el a Steamen.
hardwired.hu
ezzel lehetne szvsz bővíteni az Aftermath faq-t, illetve átnevezni Episode One faq-ra. -
Alig 1 hónapja regelt basszameg. Miután 2 éve megvettem a legelső gépem és beköttettem a netet első látásra én is csetfélének néztem a fórumokat is.
ÓÓ, azok a szép idők aminek az emlékét már csak a logóm őrzi, mikor csak azért jártam ide hogy vitatkozzunk miért isten az az FX5800U kártya... Mára betörtem és olyan vagyok mint a sok szerény kis kocka fórumozó.

-
Szerintem ez nem 133r gyülekező -
FLeK0 #39529 Kerdezni akarta csak tul buta a megfelelo megnyilvanulashoz. -
De most kerdezte, vagy mondta? -
chooselee #39527 Jaja..ugyanezt elnyomta a FEAR topikban is!! :D -
Ne foglalkozz vele, ez direkt csinálta. Direkt ezért regelt ma. -
Ez aztán a LoL, egy perc alatt nem válaszol valaki a hsz.-ére, akkor máris a plafonon van. Honnan szalajsztották mostanság ezt a sok über-türelmetlen embert? -

-
MI VAN MÁR
-
hl2 után adtak ki valami új részt
-
Ahh és kijött a bugfix de így se működik, megőrülök 

-
Nekem küld el. -
FLeK0 #39519 Igen, letezik. -
Igen de csak a fizikai tulajdonságokat meg ilyen izé lehetősgeket vett át a játék, a grafika maradt, továbbá elég bugos mert amikor ütöttem a feszítővassal a holttestet, olyan hangja volt mintha fémet ütnék.. :D Amúgy a leírást én írtam és jólenne ha valaki betenné a FAQ-ba. -
Engem is érdekelne.
Létezik olyan hogy Half Life 1 Source? Ha igen ez azt jelenti, hogy az 1 source motorral? -
Nekem elküldenéd privátban ? -
Egyébként először egy régi Vengeance töréssel csináltam meg az Antlion Troopers-t, úgyhogy ami a FAQ-ban van írva az nem teljesen igaz. -
kész a leírás a tört HL2-vel való mod játszáshoz. Kinek küldjem??(a FAQ miatt) -
Írtam fakefactorynak modal kapcsolatban: válasz
The Addon #2 will arrive soon at hl2files. It contains coordinate-clamped facemaps. This should fix the double-faces. Tehát csak várnom kell akkor.
-
Kutya fel fog emelni egy faldarabot a combine falból. Lesz ott egy lyuk, oda bebújsz -
vótmá! -
Half-Life 2: Aftermath névváltás !!!
[2006. február 11. @ 15:33 - Cok3]
Bizony, átkeresztelkedik a nagysikerű Half-Life 2 első kiegészítője, az Aftermath, új nevén Episode One. Fantasztikus, hogy ilyen képzelőerővel áldották meg a Valvet, hogy ily frappáns címet ad a játéknak :) Ugyan ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy maga az alkotás milyen lesz, ám egy Aftermath szvsz fantáziadúsabb alcím, mint egy "lerágott-csont" Episode One. Ez persze sejtet is valamit, ugyanis ahogy Doug Lombardi (Valve-atyauristen /2) is elmondta, bizony itt egy sorozatról beszélhetünk a közeljövőben. Ez van, ennek lehet örülni, nem örülni, infó itt.
forrás : GSO -
Bonyolult manapság stemet heckelni, én is beszereztem inkább egy eredetit. Keress egy működő verziót ezek közt ami megfelel neked. Ebben a fórumban találsz többmindent is (mint updatelt GCF linkek, stb.) -
5.13as catalyst, x800gto2@x850xt legujabb cinematic mod a 2.20as az a baj hogy még steam se enged accountot valami erroral elszáll. -
Azt hiszem változtattak már az updatekkel pár dolgot a modellekben, de lehet hogy szimplán a VGA-d vagy a drivere nem szereti a nagy textúrákat. Keress valami újabb verziót, nem baj ha GCF-es steamheck, updateld a mostanira a source enginet és utánna offline használd és nem fog beszarni.