Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Half-Life 2: Lost Coast is now available for play for all Half-Life 2 owners.

<#nemtudom>

ffxi
Nem cd-rõl lett telepítve, hanem lett átmásolva és kellett csak regelni. De havernál futott, neki ATI-ja van, úgyhogy nem tud segíteni.

Másfelõl pedig amikor load-dozok(elõtte tudtam nyomulni MX4000-en), tehát menü és minden bejön. Csak betöltési csíknál dob ki.

Fákjúal!

Másnál fut a játék a te CD-drõl telepítve?

"Mindig kidob deskopra, amikor tölt."
Gondolom már a játék induláskor, de pontossan mikor?
Valve intro bejön, és a menütöltéskor fagy ki?

ffxi
Meg volt minden! Win-Reinstall stb... Mi lehet a gond? Kifogytam! 😞

Fákjúal!

Ezeknel pedig joval regebbi driverekkel is tokeletesen kell futnia, hiszen nem mai jatek. Ha nem, akkor mas problemas nalad.

ffxi
Próbáltam már régebbi driverekkel is és még mindig kidob! Nincs ötletetek? Már úgy gémelnék már😞

Fákjúal!

ffxi
Aláírásom második mondatára hivatkozva még nem tudtam leszedni a 78.01-et. És nem ment a gém 77.72-vel. Mindig kidob deskopra, amikor tölt. <#falbav>

Fákjúal!

Nekem pont a 77.72-vel nem ment, leszedtem hozzá 78.01, és azzal már szaladt.
Nekem Ti4200 van. <#idiota>

[NST]Cifu
A játékhoz kell feltelepített DirectX9, de a videókártyáddal is menni fog (azért elõre szólok: egetrengetõ sebességet/látványt ne várj ezzel a kártyával). A 77.72-vel nekem legalábbis nem volt bajom.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ffxi
Császtok! Már elolvastam a FAQ-ot, de még is bizonytalan vagyok, ezért erõsícsetek meg. Helyzet, hogy FX5200-m van és akkor melyik a driver-t használjak hozzá a gémhez, a 77.56 vagy a 77.72???? és kell-e egyátalán DirectX9? Köszi!

Fákjúal!

Jaja, nekem is eredeti van, és a CS-hez illetve a HL2-höz folyamatosan jönnek a frissítések, és már mehetünk is játszani, nem úgy mint a warez verzióval. Habár ez a Steam-down már elég frankó... csak hát nem mindig lesz ez így.
Mayday
Koszonom az eselyt, szinten nem tudok segiteni, ez nekem is eredetiben pompazik.
(Live szetteket meg ugyis leszedem, ami erdekel 😊 )
Nezd, en nem tudom, hogyan megy, de nem egyszeru ezzel warez verzioval multizni, ugy tudom. Neha talan jobb, ha raszanod, es akkor egy allandoan tamogatott jatekod van, nem kell minden ujabb peccsnel kerdezoskodni, szivni vele.
Asszem ki is jott mar, (vagy csak fog a nagyon kozeljovoben) egy olyan pakk, amiben HL2DM, meg CS:S, meg DOD:S van, es tan 5000 forint korul lesz az ara. Azzal meg multizhatsz, amennyit akarsz, mindig frissiti magat, es soxazezer jatekossal jatszhatsz barmilyen szerveren (nagyon sok magyar szerver is van).
Ez nem szentbeszed, hogy innentol fogva csak eredeti jatekot vegyel, de tenyleg fontold meg, hogy megeri-e dolgot. Nekunk megerte.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
A topiclakók közül egyedül Janos666 aki komolyabban otthon van a warez terén, a többieknek általában eredeti játékuk van.

esetleg MAYDAY haverunk?
ha segít elküldöm neki a MAYDAY 2005ös élõ 6 órás mixet 😉
Passz.
Én nem tok segíteni neked ezügyben...

hali...valaki tud segíteni?
Hol találom a feltört szerverek listáját HL2-hez és CS:Source-hoz?
vagy egy oldalt mondjatok amelyiken találok pár feltört szerver címet!
Nomeg akkor ki is írná...szerintem...

Ha dumál, akkor nem az a gáz...szerintem...

A fickó csak azt fújja, hogy menjek oda hozzá, é kövessem, de nem csinál semmit, csak néz ki a fejébõl.

Akkor megis mivel?

Hol találom a feltört szerverek listáját HL2-hez és CS:Source-hoz??????????
grrr...😄
??
Mondom, hogy NEM azzal volt a probléma.

sehol, nagyon olcso a jatek (steamen 4000ft, hl2dm-el 5000), megvettek a legtobben.

neked nagybetukkel ki kell irni ha leall az ai?

na jó látom 1 kicsit hülyén magyaráztam...
Van ez a Cue-Steam proggi ami nem éppen legális... Azt olvastam a GYIKban hogy azzal meg lehet oldani a hl2vel való játszást neten keresztül.
A source-ra pedig a CS-source-t értettem 😊
leegyszerûsítem a kérdést: Hol találok feltört szervereket HL2-hez és CS:Source-hoz??????????
kössz.
Szerintem a CS:Source-ra gondolt.
No comment...

Szerintem meg nem!
Nem az AI disabled probléma volt...

Mayday
Van itt egy kis kepzavar asszem: attol, hogy van egy HL1 accod, attol meg nem tudsz jatszani neten a HL2-vel, ami single jatek, es nem tudsz a source-al sem, ami nem jatek, hanem a jatek motorja...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

most 1 komoly: hol találok feltört szervereket???
(HL2, cs:source hoz)
Mert azt tom, hogy ha van 1 hl accountom akkor valahogy tudok játszani a hl2vel és a sourceval is csak feltört szervereken. Ezzel csak az a gáz hogy mindenhol õublic szervereket találok, feltörtet sehol...
Üdv: Dave
még 1 kérdés: a hl jó játék? 😄😄😄
Mayday
Nezd, ha csak all egy helyben, es nez ki a fejebel, akkor erre mar volt parszaz, parezer valasz asszem...

Én nem az vagyok 😊

barret
O a Nudli...

Bérbe vehet? reklámfelület...

kill3r22
te nem az vagy....szal nem lehet hogy megállt a game? ugye van az addot ai hiba ha van de van valami Noregrephbuild os hiba is......régen én is szivtam vele mert eccerüen megállt a srcipt.....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
he te az a nobble vagy akire én gondolok?(én leenui zsömeeeee) 😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Ha valaki tudná a választ a #38692 kérdésre, az megoszthatná velem. Elvileg a háttérben lévõ ajtót kéne kinyitnia a bácsinak, de nem akarja. Igaz már megoldottam a problémát, építettem mászókát a tereptárgyakból, és átmásztam a kapun<#idiota>, de jó lenne egy egyszerûbb megoldás...

A játék vége elég haloványra ikerült szvsz...

Most nem kimondottan az õ problémájára írtam. Én is felvetettem pár problémát, de tojt rám mindenki 😞
Hiába kerestem rá, találtam mást is, akinek ugyanaz volt a problémája, de õneki sem válaszolt senki, még annyit sem, "hogy nem tudom"...

A választ megkaptam, köszönöm.
[NST]Cifu
Miután kismillió alkalommal le volt írva, hogy a "fehér pulcsis nõ" problémára mi a megoldás, és a topiclakók utálják tucatszor ismételni saját magukat...

A "normális" ember beírja alulra a keresõbe, hogy "lift" és rögtön kidob vagy száz hozzászólást (kb. 20-at már én töröltem ki, mikor fél oldalon belül háromszor lett bemásolva a válasz, de azért beesik valaki, és rákérdez negyedszerre...), melyek nagy része az adott problémát írják le. Ha fárasztó az ilyesmi használata, segítek:

imyke2000:

A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy õ végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerõssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és õ követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...

Miután ez a téma csak wareznél verziónál jön elõ, nyilvánvaló, hogy akinek eredeti játéka van, és csak a fórumból tud a hibáról, viszont ott már a könyökén jön ki, az a falra mászik az egésztõl. Én is így vagyok vele. Úgy tünik segítõkész warezos meg nincs jelen éppen....

Mayday
Nem veletlenul nem segitenek, mivel ez a problema kabe 5000-szer van megvalaszolva mar, de arra nem veszed a faradtsagot, hogy elolvasd... <#rolleyes>

Ez igen sajnálatos. <#rinya> Már az, hogy nem segítõkészek az emberek.
Azért neked köszi!
Hát sajnos nem tudok neked segíteni, mert ilyennel nem találkoztam, mástól meg ne nagyon várj itt segítséget, mert nem igazán jár ide "normális" ember. Itt nem igazán segítõkész senki. 😞

Hm... Bocsi, az elsõ kérdésre azt hiszem megtaláltam a választ, csak egy kicsit bénáztam. :-)
A második viszont még mindig nem tiszta. Kb ötször próbáltam "kicselezni" ezt a bambulást, de semmi sem hatotta meg a hölgyeményt. Ezért inkább vártam, hogy mikor jut el odáig, hogy továbblépjen. (Min 10 percbe tellt neki.)
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem HL2 cheat terén.
Nos, az Options-ban meg van engedve a console, de mégsem tudom sehogysem elõrángatni a "~" gombbal.
(Már végignyomtam az összes bill.komb.-ot, de nem történik semmi. A parancsikonnal is próbálkoztam, meg parancssorral is / -console / eredmény= 0, zéró)
Ha tudja valaki a megoldást, plz írjon!!! Köszi!
(Apropó! Van egy pár része a játéknak, amikor mondjuk egy liftbe kell beszállni, egy csajszi társaságában. Sokszor a csaj csak áll, néz és nem történik semmi. Aztán egyszer csak meggondolja magát //úgy 10 perc elteltével// és mégis bemegy a liftbe. Ez programhiba, vagy nekem maradt ki valami az életembõl?)
Nem, a mailcimet viszont at lehet irni.

szevasztok!

Megvettem a Half-Life Generation-t, feltettem mindent frankón...
1 kérdés: meg lehet változtatni a felhasználói nevemet miután aktiváltam a gamet??? írjatok: [email protected]
elõre is kössz.
fm
bocsi...tárgytalan!

eredeti? ha igen, akkor csak várj (tényleg).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

fm
hi

nem indul a hl2 😞 betöltõdik a játék, ott a szép menü,de a start new game-re kattintva nem csinál semmit..
tud vki segíteni? köszi

McFrost
nem kell telepíteni

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8