42676
  • artschi
    Half-Life 2: Episode One május 31-én

A Game Informer Online oldalán feltűnt egy rövid infósor, amelyben a Valve elhintette a Half-Life 2: Episode One megjelenési dátumát. A jelek szerint a pakk május 31-én érkezik meg, a Valve Steam rendszerén keresztül. Bizonyos források egyébként áprilisra datálták az Episode Onet, így néhányan ezt késésnek fogják fel. Bizonyíték itt.

gamestar.hu
  • gomoo
    bocsi téves,már találtam.....
  • gomoo
    hy ALL az lenne a kérdésem,hogy (már biztos 100* + beszéltétek) mikor is fog +jelenni az aftermath,és hol lehet utána nézni(a googlé-be már keredtem)?!
  • SZilaJMaGGoT
    LOL!! Most olvastam a bash-t úgyhogy pont hangulatba vok... Ez is fasza volt!! ;) :D
  • kissadamvikt
    ALAP!
  • Csuhai G
    hát akkor a hl2-re menj! ;)
  • kissadamvikt
    Üdv All! Letöltöttem a hl2-t feltettem elindítom kiad egy lanchert és ott ad 4 game-t ha a hl2 re rámegyek elindul a játék de ha a tobbire akarok rámenni ezt írja ki: activex component can't create object! mit tegyek PLS HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem is megérné, de sajna sok minden másra is kell a pénz, ezért vettem inkább használt accountot 4000ért... De amúgy tényleg megérte.. :D
  • Mayday
    Megertem, hisz' en is hasonloan vagyok. Nehany jatekot megveszek, de azert soxor nem tehetem meg.
    De azt is biztosan eszrevetted, hogy azert nem "akarmelyik" jatek topicjaba irnak ilyet az emberek, hogy "inkabb vedd meg, megeri"! Itt mar soxor olvashattuk, mert tenyleg sokan latjuk igy, hogy ez a jatek megerte az arat, a sok mod miatt, meg a nehezkes warez miatt, meg mert egy nagyon jo jatek, es raadasul nem is 12-13 ezerrol indult, en megjelenes napjan 8990-ert vettem, tehat tenyleg megerte.
    Szoval en megertem a warezosokat, de megis batran merem HL2-re mondani, hogy megeri az arat!
  • LegionarR
    Akik általában azt írják hogy: van megoldás, hogy megveszed, azoknak általában a játék már megvan, és így aztán könnyen dumálhatnak hogy nem drága, megéri stb.. Nekem is megvan, tényleg k*rvára megérte, de hát baromi nehéz volt azt a 10 ezrest (na jó 8-at) odaadni egy játékért, de hát nincs más választás, ha neten akar az ember vele jáccccani. Jó, biztos vannak emberek, akik ezt mindennap megengedhetik maguknak, de sztem a többség nem. Én amikor csak tudok eredetiben veszek játékot, de ez sajna csak akkor történik meg általában ha már jól lement az ára. Az új játékot inkább "cseppfolyósítva" szerzem be, mert nem tudok addig várni amíg olcsóbb lesz. Ez a játék kivétel volt, mert iszonyatosan imádom.

Így hát értsük meg azokat, akik a másolt verzióval foglalkoznak...
  • SZilaJMaGGoT
    köszi
  • FLeK0
    Logout, ClientRegistry.blob torles, steaminditas.
  • SZilaJMaGGoT
    Mostanába elkezdztem egy hibaüzit kapni:
    Disconnected: error verifying steam userID ticket...
    ez micsoda?? :S
  • SZilaJMaGGoT
    Helyes döntés! ;) 10000 pénzt azért én is sajnálnék egy játékra, mert hát sok minden másra is kell, de ha van ilyen hogy olcsóbban megszerezhetem akkor okés.. :D
  • TommyC
    drága megoldás...
    a 4000ft télleg nem sok!privi ment.köszi
  • SZilaJMaGGoT
    Jajj azt én tudom hogy hogy s mint(mivel az én postom), de tiszta kínlódás, és nem éri meg, mert csak tört szerveren játszhatsz, és az meg kurva kevés van. Single modokra meg hiába hajtasz mert nagyon kevés van, és nem sokat fejeznek be.. Én 4000 forintért vettem steam accountot amibe benne van a CS:S, HL2, meg a HL2:DM.. Kurvára megéri.. Gond nlkül játszhatsz modokkal meg neten. Ha érdekel küldj pü-t. Részletekért nézz el a steampowa.uw.hu-ra, ki van téve hírnek is... 4000 forintot csak össze tudsz spórolni...
  • Guer
    van megoldás
    megveszed...
  • TommyC
    jahh, csak sajna csóresz vaghyok....szal nem tudom h miként tudnám megoldani =((

de most olvastam itt vissza a fórumban,s ezt találtma:
    "Még mindig nem látom a leírásomat a FAQ-ba(modok játszása tört HL-al).. :DDD"
    akkor csak kell legyen valami megoldás.....
  • Mayday
    Hat, ha komolyan erdekelnek a modok, meg a HL2, sztem ruhazz be ra, megeri.
  • TommyC
    =)
    akkor ez gebasz=) mert nekem igencsak tört a gamé
  • Guer
    nem
  • TommyC
    a modokat steam nélkül lehet használni?...

• TommyC
    thx =)
  • artschi
  • ollie
    Nem csak multiba készülnek. Van egy csomó single player is, pl Combine Destiny. Ami még jó single az a Minerva, valamint az Eclipse kifejezetten profi, de az utóbbinak semmi köze a HL2-höz, inkább olyan FPS-RPG stílus.
  • Seth
    csak eredetivel működnek ezek a modok???
  • TommyC
    kösz szépen =)

[take]
  • FLeK0
    http://www.hl2mods.co.uk/sp_released.php.
  • FLeK0
    http://www.hl2mods.co.uk/sp_released.php
  • TommyC
    A modokat multira készítik nagyjából, nem?...mert én multiba nem nagyon akarok játszani...de találtam egy csomó modot a download.com -on...többek közt az általad javasoltat is =)...és már töltöm! =)
  • TommyC
    hálás köszönet figyelmetekért mindkettőtöknek!
    =)
  • Seth
    mindössze 1 pálya, egy teszt a hdr-rel ha jobban tetszik. max 10 perc végigvinni. A valós kieg az aftermath lesz
  • ollie
    A Lost Coast csak egy HDR tech demo, ezért nagyon rövid. Semmi több ennél.
    De van néhány mod, amivel visszatérhetsz a folytatásig a HL2 világába, pl: Combine Destiny.
  • TommyC
    a Lost Coast akkor most mi is pontosan?....egy mód vagy az eredeti HL2 folytatása?azt tudom h tartalmazza a HDR grafkó újítést de nem tudom h mi a lost coast pontosan....igazság szerint már nagyon szeretném folytatni a HL2 sztoriján való továbbmenést, de úgy tudtam, h a folytatás az Episode One(Aftermath) lesz...most meg itt van ez a LC...=(

• artschi
    bazz :DDDDDDDD
  • Guer
    lálll :DDD
  • Vegas
    igaz töltésnél vártam 10-20 perceket de np -.-
  • Vegas
    hülyevagy? :o
    max grafikán 800x600-ba! (Y)
  • Guer
    énis .D
    meg 2 gigás cerkával 256 rammal
    hmmm az vot a fincsi 640x480ban :DD
  • Vegas
    én anno gef2mx-el döcögtem végig rajta :)