Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én egy újságban (e-havi) 12000 -et láttam, ami egy kicsit sok.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ettõl függetlenül én remélem, hogy HDR ugyanúgy beépül szépen lassan a játékokba, mint beépült a bump mapping, vagy a valós árnyékok. Tényleg szép effekt.
Amúgy látom itt is bugos/elnaggyolt és erõsen techdemoszerû a HDR mint a FarCrayban. A DOD:S-ben jobban le van scriptelve hogy világosodjon-sötétetdjen és ne legyen elég a nap helyett a tõle 2cm-re esõ falra is nézni hogy világosodni kezdjen miközben vakulni kéne.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
2.: A Lost Coast egy techdemo, és csak a Steamen érhetõ el.
Az 1FPS-re esésnél nem kezdett el a winyóval matatni, mint állat? Mert lehet, hogy csak a ram volt kevés neki, és szépen nekiállt ugye akkor a winyóról töltögetni.
HL-hoz modokat, illetve ezt a Lost Coast-ot csak Sztímen kerestül lehet letölteni?
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Mondjuk igaz ami igaz, meg kell mondjam nagyon zavaró volt nekem a full HDR, vakít, és igaz ez volt vele a cél, akkor sem jön be hosszútávon, techdemóként pont elég volt.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Annyi szent, hogy itt látható volt a HDR és az AA/AF hatása is, tehát valószinüleg minden ment flottul.
A kártyám mint írtam 6800GT, de 6800ultra szint fölé van tuningolva (435/1150Mhz), 3DMark05-öt csak akkor futtattam, amikor beraktam a gépbe, errõl találsz képet a galériámban.
Én már semmit sem értek akkor 😊 Én eddig úgy tudtam hogy az nVidia 6xxx-es sorozat vagy a HDR-t, vagy a szûréseket tudja, a kettõt egyszerre nem... De akkor rosszul tudtam 😊
off - Neked 6800 pro vagy nonpro-d van? És mennyit kaptál vele 3DMark03/05-ben?
Szóval akkor nem ATi. Köszönöm.
Szóval ahhoz képest, hogy több hónapig molyoltak ezzel az 1 pályával elég gagyi lett.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
LOST COAST-
nyomattam, szép volt, tetszett, --kifagyott egy idõ után...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
minden max leszámitva AA meg Fsaa 1280x1024 nagyjábol játszhato de néha megfagy szegény
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Mondjuk az tény, hogy 3Ghz feletti procit ajánlottak a Lost Coasthoz.
Amúgy pedig az Aftermath egy HL2 kiegészítõ, amit csak a Steam-en lehet megvásárolni majd, a játékidõ ~8-9 óra, és ott kezdõdik, ahol a HL2 befejezõdött.
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|