42676
-
mármint: ez csak az én véleményem
sry =) -
Sztem Gordon a jövőbök, de toom, hogy ezt sokan ellenzik...ezért csak ez az én véleményem. -
Helló!
Mi lenne ha nyitnánk egy topikot aminek címe " Ki is G-Man? "?
Mert engem érdekelnének a MAGYAR vélemények.
Köszi. -
Speedshine #39667 ok thx -
Vegas #39666 bazd csináld meg! nem vonnak le pénzt érte wheehe.. Beírod az account neved és elküldenek ímélbe egy valamien kódot uttánna azt beírod és ennyi assszem.. -.- -
Speedshine #39665 vki tudna msn cimet adni? fel veszem és segiteni?
jo lenne thx
-
Mivel van loginod, mail cimed, csak elfelejtetted a jelszot, INGYEN ELKULDIK!!!! :))) -
Speedshine #39663 kk
-
Azt tuti, hogy nem fognak sztem (en nem adnek senkinek :) ).
Szoval, loginkepernyonel nincs olyasmi, hogy elfelejtett jelszo kerese? Elottem most nincs Steam, ugyhogy nem tudom.
De elvileg megadod a cimet, amin az account van, es elkuldik ujra a jelszavadat, es mar lephetsz is be! -
Speedshine #39661 Mindenképp uj jelszo kelL???????? az 20 $ ???? v máshogy is meg oldható? -
Vegas #39660 nah lool. Belépsz a Steam-be ott alul " Retrieve a lost account " És aszt megcsinalod.. -
Speedshine #39659 nem tud vki probálásra adni accountot?:D:D:D -
Speedshine #39658 ahh most nem naon értem má h mi van :D xoval mit tegyek?
-
Vegas #39657 az uj! neked meg van D: -
Speedshine #39656 az oksa ugy csak most néztem h az ujj acount 20 $ annyim nincs -
Jaja, uj jelszot kikuldik az e-mail cimre, amivel regisztralt, es kesz. -
Nem, innentol nem fizetos, ingyen tolt le minden frissitest.
Csak a Steam rendszeren vehetsz meg mas jatekokat, annyi fizetos dolog van benne, de a HL2 + amit meg kaptal (CS:S, stb) mar nem ker penzt. -
Vegas #39653 hn. há akkor meg kérj uj jelszot pazze -
Speedshine #39652 ööö a nevet azt tudja a kodot nem
-
Speedshine #39651 amugy ez ugye nem fizetős? me el ment minden money m h meg vegyem hl 2 töt -
Es az account nevet sem tudja, amit letrehozott? Vagy csak a hozzatartozo jelszot? -
Vegas #39649 Legalább megadta a felh.nevet meg a jelszót? -.- -
Speedshine #39648 ööö ez nekem kicsit angol:D oldal :D -
Speedshine #39647 ugy volt h adtam neki pénzt me nem értem rá el menni h meg vegyem ö el ment meg vette , haza vitte fel rakta nálam meg má nem yo .(
-
Speedshine #39646 sorry ha érthetetlen vok :D az accountot felejtette el ... -
FLeK0 #39645 ah nemtudok olvasni.
Itt tudnak segiteni ilyen ugyekkel. -
Mit felejtett el tulajdonkeppen? -
FLeK0 #39643 Nem felejti az el, legfeljebb te nezed rossz accountban. -
CUCLI #39642 mit felejtett el? -.- -
Speedshine #39641 :D:D:D:D pá - t nem tom mé irtam :D HELP!!!! PLS !!!!! -
Speedshine #39640 Csáó figyusszatok nagy hl2 szakértők haverom regisztrálta a hl2 met és el felejtette
mit tudok ellene tenni? hogy tudok jáccani a hl2 mel?
elöre is kössz pá
-
Vlala #39639 Miért ne? Van, aki most kapott alá hardvert :) -
Nem mindegy? Értelmes dolog úgy se nagyon hangozhat el mostanéban ebben a témában. -
theodor #39633 Meg nekem a liftes bug állandóan lefagy.Mit tudok csinálni csak mert ami a FAQ-ban van azt már végigcsináltam vagy 100X -
theodor #39632 A Lost Coast-ról nem találtam semmit a FAQ-ban.Pls valaki írja le hogy hogy kell feltenni. -
jah már megoldódott csak nem volt mind1 mikor indul újra az ai köszi a válaszokat -
Deviance verzió rulez! -
FLeK0 #39629 Itt a megoldás. -
Hali elakadtam. Éppen leszállok a savon, földön, vízben menő járműről és bemegyek egy helyre ahol egy csaj és egy férfi vár. Lescannelnek és onnan nem tudok továbbmenni. NEm nyílik semmi és az említett illetők meg letudva ktelező dumájukat, rám sem bagóznak. -
Az ára pedig 20$ (plusz adó a mi esetünkben)...