Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy hatalmas problémám a HL2-vel kapcs.. Mikor mentenék v. egyszerûen csak autosavel a gamez... szal' nem ér semmit az egész, mert ha betöltöm, akkor a ellenségek, és NPC-k (nevezzük botoknak) nem mozdulnak. Ugyanez van, ha pályán belül megyek vissza egy részben. Olyan, mintha kifagyna a scriptje a játéknak, ami az ellenfeleket mozgatja. Ha viszont egy epizódot töltök be , mint new game, akkor minden megy faszául. Ez elég idegesítõ hosszú távon. Kissé lehangoló, mikor 15* kell nekirugaszkodni egy fejezetnek, mire minden sikerül elsõre. (jóvanna a 4. fejezet kicsit betett nekem). Másfelõl ott a 6. fejezet (Ravenholm)! Van a templom elõtti része a pályának (közvetlenül a felvonóka elõtti). Ott a pályarendszer miatt visszatér önmagába, ezért megintcsak kifagy az egész "botok-mozgatása" cucc. Emiatt nem tudok átlibegni a felvonóval és itt vége is a történetnek. Summa-summarum: Nem tudom folytatni a játékot. mad_2.gif
Szerintetek mi lehet a baj?
Elõre is köszi!
Két fájlt szedett le:
~ lostcoast content.gcf
~winui.gcf
Most bemásoltam a SteamApps mappába, de semmi.
Hogyan tudom elindítani???"
Te egy nagyon vicces emberke vagy! <#nyes>#nyes>
1 GHz, 640Mb RAM GeForce 2 MX
One man\'s hero, is another man\'s demon...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Ez egy techdemo kieg a HL2-höz, a Steamen keresztül lehet letölteni.
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Két fájlt szedett le:
~ lostcoast content.gcf
~winui.gcf
Most bemásoltam a SteamApps mappába, de semmi.
Hogyan tudom elindítani???
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az akadás milyen jellegû? Folyamatosan tekeri a vinyót, szaggat a hang vele, stb?
Ha leveszed a hangkártya hardvergyorsítását (a Vezérlõpult -> Hangok és Audioeszközök tulajdonságai -> Audió/Hang -> Hanglejátszás -> Speciális -> Teljesítmény alatt) az segít?
Amivel még lehet próbálkozni: videókártya és hangkártya driverek lecserélése.
legalábbis szerintem 80%,hogy megoldaná a problémát!
én is lusta vagyok újrarakni, pedig volt pár hwcsere nálam is 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én a felbontást és a minõséget csökkentettem és úgy nem akadt. Próbáld meg így.
2.: Milyen gépen akad, milyen beállítások mellett?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/