42676
  • TommyC
    Már hogyne lenne =)
    Nézd:

ezeket kell beírnod a konzolba...de ezt megtalálod az oldalon...
  • GiGa master
    hy thx de itt nincs code:D
  • TommyC
    Na megvan!! figy!
    Ott a link

valahol az oldal 3/4énél van...
    keress rá az oldalon a keresővel, h "super gravity gun"
  • TommyC
    =) sztem is NAON baró az újabb grav gun =) !!!!!!!!!!!
    Kedvenc fegyverem!
    De sajna nem tudok....ha megtudom szólok, de nekem is nagyon kéne!
  • GiGa master
    Hy all!!!Valaki nem tud olyan kódot amivel az elejéna gamesnak meglehet változtatni a gravity gun erejét mármint arra gondolok amikor a végén kap 1 kis elektromosságot és kék lesz van olyan kód?
  • TommyC
    sajna én sem
  • BiG G
    lál, szerintem külföldi oldalakon biztos vannak fanatikusok akik ezzel foglalkoznak :D én még sajna nem hallottam még hasonlóról sem :P
  • TommyC
    Naná...=)
  • BiG G
    ;-)

amúgy meg játékfigurára gondolsz, vagy mire? nem voltál teljesen egyértelmű :)
  • TommyC
    wow...
  • BiG G
    de vannak pl a Half Life-al kapcsolatos figurák a Half Life 2-ben is.
  • TommyC
    Nem tudtok valahol half-life-al kapcsolatos figurákat?...
  • strebacom
    Ezt láttátok már, ha igen akkor bocs:EpisodeOneVideo
  • TommyC
    és én még csak most hallok róla először....
  • BiG G
    ha elég olcsó akkor meg is vakulsz tőle :DDD
  • Kandurex
    1,5 évente egy rész? Hmm....
  • Kandurex
    Jah, igen, nem 6, hanem 9 részes, ...

Nem tudom minek írtam 6 -ot , mondjuk így is csak 180
  • RelakSfromhome
    nemtom, de ha minden epizód 20dodó lesz, akkor az nálam csak 120-ra jön ki. Plusz sarc
  • SZilaJMaGGoT
    LOL... Akkor inkább igyon az ember mer piát azt lehet kapni egész olcsón.. :D
  • FLeK0
    Hidd el, hogy nem lesz nekik, es a valve-nak sem akkora munkatempoja, hogy fel, egy, vagy masfel evnel gyakrabban kerjek el ezt a 20-20 dollart, igy meg annyira nem lesz megerolteto ha tenyleg minosegi jatekokat csinalnak.

Mayday: hl2dm es hl1:s dm
  • artschiatwork
    egyetértek, a HL2 epizódjait én is megveszegetem.
  • Kandurex
    Nem
  • BiG G
    olyan mint a cigi meg a drog, csak még nem tiltották be... persze ez durva hasonlat, de igaz sajnos, nagyon rá tud kattanni az ember, tapasztaltam barátomon...

amúgy kandur, aS-re nem jársz már?
  • Mayday
    Hat hallod, mazlista vagy, hogy meg MMORPG nem kapott el. Mert annyira magaval tud ragadni, hogy eszre sem veszed, mennyit kifizetsz erte. :)
  • Kandurex
    Még jó, hogy nem izgat a MMORPG :) Mondjuk csak úgy hangosan gondolkodtam. Persze, persze, általában a kiegészítőkért fizetni kell. De itt van pl. rögtön a Sin. 6 episode együtt mindjárt 200 dollár...

Mondom pár év és külön fogunk minden szarért fizetni... vagyis külön fognak, remélem addig találok más hobbit.
  • Mayday
    Nezd, ha osszehasonlitod azzal, hogy mennyit fizetunk egy MMORPG-ert, akkor meg ezek nincsenek is sehol. Es tudom, hogy "az online playing megvaltoztatja a jatekelmenyt, stb.", de ha egy offline jatekbol is ki tudjak ezt hozni, ki is fogjak.
    Csak nezopont kerdese az egesznek a megitelese:
    Tkp. egy MMORPG-ert havonta fizetsz mondjuk 15 dollart, itt 20 dollarert kapsz egy uj jatekot. Es mindig, minden jatek kiegeszitojeert fizetni kellett! Annyi, hogy most a HL2-nek tobb lesz. Nezd meg a Sims2-t! szinte 2-3 havonta jon ki az uj belole, nem is ennyiert, ugyhogy kozel sem a HL2 lesz a legdragabb uzlet!

Es ezt nem flemnek irtam, de sajnos ez van, es egyre inkabb ez fog elterjedni. Obliviont imadom, es azt jatszom mostansag, amikor csak tudom, de en nem fogok ahhoz lopancelert fizetni. Eleget nyujt nekem alapbol, ahogy van. HL2-nek viszont ki fogom fizetni az epizodjait, nekem azert az megeri. Es annyira azert nem jon gyakran uj dolog hozza!
  • BiG G
    az exitért rögtön kérnek majd 50 centet
  • Kandurex
    Egyébként érdekes ez a tendencia, vagyis inkább szánalmas. Már az Oblivionba kezdik feldarabolni a játékot, most egy "lópácél" 2 dollár, jövőhéten újabb jön, valami mágus torony az is 2 dollár. Holnapután kijön egy játék ami így néz ki:

Főmenü 5 cent
    Options 9 cent
    stb. stb.

hova fejlődik ez a piac??
  • Mayday
    Ezt viszont nem is tudtam. Milyen multiplayer jatekok jarnak meg hozza?
  • FLeK0
    meg nem kell a HL2 se hozza. Tudsz meg ilyen elonyos FPS kiegeszitot mutatni?
  • FLeK0
    es jar hozza 2 multiplayer jatek.
  • FLeK0
    Kulon-kulon lesz 6-7 ora, es meg a HL2 aranak a felet sem kerik el erte.
  • SZilaJMaGGoT
    Nemtom ti hogy vagytok vele de én nem fogok venni episode one-t... Az episode one és episode 2 lesz ketten együtt egy 6 órányi játékidő(vagy külön külön?? mindegy de akkor is kevés) és egy teljes játék árát kérnék érte... Hát ez szopatás... Már bocs de ez nagy geciség...
  • FLeK0
    Junius 1-en.
  • strebacom
    Azt szeretném kérdezni töletek, hogy mikor is jelenik meg pontosan az EPISODE ONE ?
  • Guer
    elfogyott....
  • SZilaJMaGGoT
    4000 hufér már lehet legál steam accountod...(ha még van a gyereknek)
  • Örm
    Én warezra gondoltam.
  • FLeK0
    www.steampowered.com
  • Örm
    Hello!
    Tudna valaki mondani egy olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a játékot?