Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem eredeti van, az 400 megát tesz ki, a warez részét nem tudom.
Ez egy tech demo, ami az uj HDR technologiat kivanta bemutatni 😊 Szoval 15 perc jatekidot/gyonyorkodest rejt a Lost Coast. Es igen, nagy meretu, de sztem kozel sem egy giga.
Ugyhogy problema NINCS, es ezt megoldani nem lehet. Lesz hivatalos HL2 kiegeszito is, de EZ NEM AZ. Ez egy ingyenesen letoltheto HDR bemutato csak.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A Launcher.exe-t indítva futtatható külön a kieg. Elindítom, ki van írva, hogy "HL2 Lost Coast", boldog vagyok, New Game indításánál egyetlen egy Chapter van, na ez már furcsa. Elindítom, 15 perc alatt kiviszem a pályát, elsötétül a kép és kilép a fõmenübe. Leszögezem, nem demót szedtem le, vagy lehet, csak nem tudok róla (egyébként torrentrõl van meg)! 😊 A másik dolog, hogy a Steam-en is errõl a pályáról vannak csak képek. De akkor mi a franctól majdnem 1 gb a progi????? Vagy talán úgy kell kijátszani, hogy Elõbb a HL2-t és onnantól automatikusan folytatódik a történet mindenfajta megszakítás nélkül? Mert nem hiszem , hogy a HDR technolgia miatt lett ekkora a játék! Ha valaki meg tudja oldani a problémát, írja meg, ha lehet!Kösz szépen
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Van valami trükk?
Egyáltalán stand alone ez a cucc?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Mintha most arra buzdítanál hogy cheateljek is ha már megtehetem, mert az is jó érzés. <#ravasz1>#ravasz1> Nem tudom, még nem próbáltam, talán majd egyszer valami német szerveren ahol úgysem ismernek. <#idiota>#idiota>
Mayday: Fleko kifelytette helyettem.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Legalábbis a HL2 elég magasra állított a mércét, a többi source motoros játék elõtt.
koszontem!!!!
Érdekes lehet. A lényeg a bal felsõ sarokban van, állítólag ez a nintendo új gyro-s játékvezérlõje. HL2-t nyomnak vele, pusztán kézmozdulatokkal irányítva 😊
Örülök, hogy viccesnek találod!
Én ott a steamen letöltöttem, majd hazahoztam, mivel 56k val egy évig is tölthettem volna.
Itthon újra steameztem, ott launch-ra kattintottam, de újra frissíteni akart, és az idõ a befejezésig 826 perc volt kb.