Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegulis, egy HL2-es motorral eleg szep modokat lehet akkor majd osszehozni, gondolom...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Megnezem, adok nekik egy-egy eselyt.
DoD-rol mar hallottam, az ugye vilaghaborus, multis cucc?
A masik gondolom, valami horror lehet, mifele? Az is csak multi, vagy single?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mert ez hülye kérdés.
szedd le Vempire slayert meg dodot és meglátod hogy mennyire jók a modok!
Sajnalom, ez az en hibam. Opposing Force-t szeretnem meg vegigjatszani, mert az vegul is megiscsak HL kiegeszito valahol. Az mar fenn is van, allitolag Blue Shift is lesz elerheto Steamen keresztul?
Kérlekszépen ez ugy ahogy van magában egy egetrengetõ faszságfelbaszod agyamat kérdés!
Na vajon minek a mod?
teljesen uj gémet csinálnak csak arra kell az alap!
lásd dod, cs stb.
"Miert jo?"
JÁTÉKRA JÓ
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ps.: Két game miatt fejlesztettem a gépem augusztusban, a Lock-On és a Half-Life 2 miatt. Mindkettõ Szeptemberben jelent volna meg. Minkettõ megjelenését eltolták az év végére. Innentõl kezdve a VU és az UBI is tehet egy szivességet...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
menjetek szunnyadni egy téliálmot, viszlát 2004 februárba😊)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Nem hiszem, hogy lesznek olyanok, akik e csuszas miatt nem veszik meg, vagy nem fogjak jatszani! Ez LOL!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Egy csomóan inkább azt mondják,hogy akkor kapják be,s nem is veszik meg.. Lásd dikki kommentje.
(bár azért van egy olyan érzésem,hogy ettöl függetlenül õ is végig fogja tolni a gammát:-)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

El voltam egesz 7vegen utazva, hazajovok, most keresem a topicot, es hat itt volt a beka segge alatt, lenn? Ejnye-bejnye!
Gyorsan fel!

A lentieket ugyanis már feltették...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Én errõl nem tudok, van ugyan egy olyan üzenet, miszerint a Valve magára válalta a fekete bárány szerepét (miszerint nem a Vivendi, nVIDIA, stb. tehet a késérõl, hanem egyszerûen nincsenek még kész), de ez legalábbis erõsen megkérdõjelezhetõ, lévén, hogy közben a fan-mailekre úgy reagáltak, hogy a játék maga már készen van!!!
Arra, hogy mikor jelenik meg?
Csupán annyit adtak meg, hogy az ünnepekkor. Ez aztán elég tág fogalom...
Arra, hogy miért egy héttel az eredetileg megadott megjelenés elött jelentették be a csúszást?
Erre especiel még semmiféle hivatalos választ nem láttam...
Eh kitaláltam! Az AMD-t biztos R9800-al, a P4-et meg GFFX-el tesztelték. Íííííííííígy köööööönyûûûûûûû....

\"don\'t worry, be happy\"
Szerintem jobb 5let ha inkább 2004-et mondnak és akkor megjelenik 2003 decemberében mert akkor örül az ember. Így meg idegeskedik....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
És én is abban a kiadási dátumban hiszek, hogy "When it's done" 

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amazon szerint az USA.ban és UK-ban december 1-én jön:
"But online retailer Amazon isn't quite so reticent. In an update today they're quoting the new release date as 1 December 2003. At least in the USA and UK. We've been hoping that this is a reliable tip-off from the Vivendi sales liaison team and not a shot in the dark, since Amazon's a sizeable software reseller that can demand the sort of information that us mere mortals cannot."
Forrás
De ha valóban ezt nyilatkozták, akkor érdekelne, mi a rákért nem nyilatkoznak a HL2.net-nek és az egyéb fanpage-eknek? Aligha hiszem, hogy ezek most nem bombázzák aktuális kérdésekkel a Valve-t. (miért a késés? miért csak egy héttel a bejelentett megjelenés elött derült ki, hogy nem jelenik meg? mikor lesz a valódi megjelenés?)...
Szóval nekem ez is most csak takaródzásnak tûnik. De lehet, hogy csak annyira kiábrándultam belõlük, hogy már azt se hinném el nekik, ha azt mondanák, hogy az ég kék és a fû zöld...
Amúgy errõl azt nyilatkozták, hogy inkább a fanpageket nyomatják infóval, õk minek dolgozzanak ilyennel. Ott a halflife2.net, a legjobb hl2-es oldal, hatalmas communityvel, és õk nyilatkoznak nekik. Meg még vagy 100 fanhp, city17 és hasonlók. Minek más?
Arról már nem is szólok, hogy legalább egy alapszintû hivatalos HL2 oldalt illene összedobniuk, ami már a "Budget" kategóriában is alapdolognak számít...

http://www.valvesoftware.com/projects.htm

1.)Nem tudják, hogy mikor adják ki(ünnepekkor, de melyik, halloween?hálaadás?mikulás?karácsony?húsvét?júli4?...).
2.)a tesztelése folyamatosan tart(az derék, ezexerint van olyan része már a játéknam amit lehet tesztelni...)
3.)nincs teljesen kész.
Konklúzió: Nincs kész, és azt se tudják, hogy mikorra lesz kész. És mindezt kibökik a "bejelentett" megjelenési idõpont elõtt egy héttel. No comment.