Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
én nem
Mayday
Tulajdonkeppen az ember megvesz egy jatekot, es elete vegeig jatszhat mindig ujat-es-ujat, ez laza 😊
Vegulis, egy HL2-es motorral eleg szep modokat lehet akkor majd osszehozni, gondolom...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Oke-oke, bocsanat!
Megnezem, adok nekik egy-egy eselyt.
DoD-rol mar hallottam, az ugye vilaghaborus, multis cucc?
A masik gondolom, valami horror lehet, mifele? Az is csak multi, vagy single?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
de ne azt kérdezt hogy minek?
mert ez hülye kérdés.
szedd le Vempire slayert meg dodot és meglátod hogy mennyire jók a modok!

Mayday
Es neharagudjatok, hogy ilyen lamer vagyok a temaban, de ez van. Ezert inkabb kerdezek. Egyszeruen ebben nincs tapasztalatom. De az biztos, hogy akkor is megveszem a HL2-t, ha egy fikarcnyi modja sem lesz! 😊

Mayday
De egyszeruen nincs ideje erre az embernek, nem??? Hogy csinaljatok? Jon ki sok uj game, es akarki akarmit mond, nagyon sok jo van! Nekem egyszeruen nincs arra idom, hogy meg egy csomo ilyen modot is toltsek mellejuk! Rohogjetek ki, HL-t nehany honapja jatszottam vegig (es eloszor!), CS-t meg a mult heten nyomtam eloszor (bar egyszer mar elkezdtem, segitett egy regi motoros, megmutatott dolgokat 1vs1 jatekban). De a mult heten volt eloszor az, hogy egy tomott szerverre felmentem, es jatszottam!
Sajnalom, ez az en hibam. Opposing Force-t szeretnem meg vegigjatszani, mert az vegul is megiscsak HL kiegeszito valahol. Az mar fenn is van, allitolag Blue Shift is lesz elerheto Steamen keresztul?

Krinyo
pontosan!
nekem fennvan kb 10 mod és csak azokkal játszom neten(legtöbbször)

ThunderMaX
Annyit mondok hogy Counter-Strike akkor csak eszedbe jut valami vagy nem? mert az is egy half-Life mod. Nagyon sok mindenrõl maradtál le hogy nem használtál/próbáltál ki modokat mert nagyon sok jól sikerült van ami még az alap játéknál is jobb.
Krinyo
"Minek az egyaltalan?"
Kérlekszépen ez ugy ahogy van magában egy egetrengetõ faszságfelbaszod agyamat kérdés!
Na vajon minek a mod?
teljesen uj gémet csinálnak csak arra kell az alap!
lásd dod, cs stb.
"Miert jo?"
JÁTÉKRA JÓ

Mayday
Hat, en meg tulajdonkeppen meg nem nagyon hasznaltam modot, sztem egy jatek nem attol lesz jo, hogy mod keszul hozza. Minek az egyaltalan? Ezt sosem tudtam megerteni. A HL-hez mar van vagy ezeregyfele, de minek? Ezt valaki mind jatssza? Egyaltalan mifelek ezek? Teljesen kulon jatekok? Vagy HL kiegeszitesek? Miert jo?

Dreet
de pozitivum hogy legalabb van egy fejlett géped😊

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Davidus
A HL2 börtönbemutatóval mi lesz? Azt is elhalasztották?

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Nyugi..addig jön egy COD egy Maxpayne2..écsatöbbi, el leszünk csak valahogy az ünnepekig

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Per pillanat én annyira mérges vagyok a VALVe-ra, hogy ha lesz normális törés, akkor tuti nem veszem meg, sõt, mivel ugye az elsõ idõkben aligha várhatóak normális MOD-ok hozzá (az alap multija még a HL1-nek se volt túl élvezetes), ha esetleg a multiját mégse törik fel, akkor is csak akkor ruházok be rá, ha kijön egy normális MOD hozzá.

Ps.: Két game miatt fejlesztettem a gépem augusztusban, a Lock-On és a Half-Life 2 miatt. Mindkettõ Szeptemberben jelent volna meg. Minkettõ megjelenését eltolták az év végére. Innentõl kezdve a VU és az UBI is tehet egy szivességet...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Addigra mar kijatsszuk nehanyan!

Jockey
ez atopik még él?😛
menjetek szunnyadni egy téliálmot, viszlát 2004 februárba😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mayday
Fel a topicot, gyorsan! 😊
Nem hiszem, hogy lesznek olyanok, akik e csuszas miatt nem veszik meg, vagy nem fogjak jatszani! Ez LOL!

Az érdeklõdést mindenképpen fokozza szerintem. Az hogy páran azt mondják, hogy akkor meg sem veszik, azt szerintem õk sem gondolják komolyan :-)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Shaman
Az ha tolják,miért is fokozza az érdeklõdést??
Egy csomóan inkább azt mondják,hogy akkor kapják be,s nem is veszik meg.. Lásd dikki kommentje.
(bár azért van egy olyan érzésem,hogy ettöl függetlenül õ is végig fogja tolni a gammát:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hol van ez a teszt? Mert engem érdekelne!!

Azt azért nehogy már elhiggye valaki, hogy tényleg nincs még kész, és ez a bejelentett megjelenési idõpont elõtt egy héttel derül ki! Nekem továbbra is az a véleményem, hogy a vivendi tolta el a megjelenést mert így egyrészt felfokozza az érdeklõdést, és az pedig mindenki tudja, hogy a játékeladások tekintetében a karácsony elõtti idõszak a legeslegkedvezõbb. Sajnos ebben az esetben is igaz a régi mondásmiszerint: pénz beszél, kutya ugat :-))))))

RelakS
HUÁÁÁ!!!!
KAPSZEGYNÉGERT: :-{|)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Szerinte is jol vagyok. Kaptam is tole a minap egy csinos, uj kabatot. Kicsit meg furcsa, mert hatul ossze van benne kotve a kezem, de azert aranyos. Mondjuk igy nem tudom megtorolni magamnak a szam, amikor habzik, de hat ez van...

Mayday
Szepjoreggelt!
El voltam egesz 7vegen utazva, hazajovok, most keresem a topicot, es hat itt volt a beka segge alatt, lenn? Ejnye-bejnye!
Gyorsan fel!

[NST]Cifu
Miért azt a kérdést már feltette valaki?

A lentieket ugyanis már feltették...

dikki*yysw
arról*

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Sõt arra sem nyilatkoztak, hogy Lukács bácsi meddig pörög még a répamezõn.

[NST]Cifu
Arra, hogy mi miatt van a késés?

Én errõl nem tudok, van ugyan egy olyan üzenet, miszerint a Valve magára válalta a fekete bárány szerepét (miszerint nem a Vivendi, nVIDIA, stb. tehet a késérõl, hanem egyszerûen nincsenek még kész), de ez legalábbis erõsen megkérdõjelezhetõ, lévén, hogy közben a fan-mailekre úgy reagáltak, hogy a játék maga már készen van!!!

Arra, hogy mikor jelenik meg?

Csupán annyit adtak meg, hogy az ünnepekkor. Ez aztán elég tág fogalom...

Arra, hogy miért egy héttel az eredetileg megadott megjelenés elött jelentették be a csúszást?

Erre especiel még semmiféle hivatalos választ nem láttam...

De természetesen 32 bites tesztekkel hasonlították össze õket.

Nem volt 64 bites a P4.

ollie
Azért könnyebben hinnénk a híreknek, ha egyenesen a hivatalos hl2 oldalon olvasnánk, és akkor nem kell hetekig találgatni meg izgulni.

ollie
Ehhh, inkább késsen és kiadják bugmentesen, mint hogy kiadják most és mindenki szídja mindenki más anyját, mert tele van bugokkal.

ollie
És az a P4 is 64bites volt? Mert nem mindegy.

Eh kitaláltam! Az AMD-t biztos R9800-al, a P4-et meg GFFX-el tesztelték. Íííííííííígy köööööönyûûûûûûû....

ollie
És az asszony mit mond?

dikki*yysw
Hiszen nyilatkoztak.

Támogatom az ötletet. Írjunk a Valve-nak, hogy hivatalos kiadási dátumnak adja meg 2004. decemberét. Meglepetésként pedig az idei mikulás fogja hozni.

\"don\'t worry, be happy\"

M@TriX
igen én reménykedtem, hogy végre egy játékfejlesztõ cég, aki betartja a szavát, mert átgondolta, hogy mennyi van még a fejlesztési idõbõl és úgy mondta a dátumot. Hát pech, mégsem. Olyan játékot ritkán látni aminek a megjelenését elõbbre hozták. Most úgy egyet tudnák mondani: NFS:Underground. 2004 Q1-rõl elõrehozták novemberre. Ez jó pont.
Szerintem jobb 5let ha inkább 2004-et mondnak és akkor megjelenik 2003 decemberében mert akkor örül az ember. Így meg idegeskedik....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem hallgatok én. Olyan szempontból írtam én ez ide, hogy szerintem felháborító ami a játék körül zajlik. És én is abban a kiadási dátumban hiszek, hogy "When it's done"

M@TriX
ne hallgass a hülye újságokra. Nem olvastad, amit a Valve mond az az igazság. Még nem tudják mikor jelenik meg a cucc. Szerintem a megjelenési dátum: "When it's done!" 😉))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Az Amazon szerint az USA.ban és UK-ban december 1-én jön:

"But online retailer Amazon isn't quite so reticent. In an update today they're quoting the new release date as 1 December 2003. At least in the USA and UK. We've been hoping that this is a reliable tip-off from the Vivendi sales liaison team and not a shot in the dark, since Amazon's a sizeable software reseller that can demand the sort of information that us mere mortals cannot."

Forrás

[NST]Cifu
Tán valóban nem jól közelítem meg a problémát. Hiába van a CS:CZ-nek is saját honlapja, ha nem frissitik rendesen, és semmi igazán mélyebb info nincs rajta.

De ha valóban ezt nyilatkozták, akkor érdekelne, mi a rákért nem nyilatkoznak a HL2.net-nek és az egyéb fanpage-eknek? Aligha hiszem, hogy ezek most nem bombázzák aktuális kérdésekkel a Valve-t. (miért a késés? miért csak egy héttel a bejelentett megjelenés elött derült ki, hogy nem jelenik meg? mikor lesz a valódi megjelenés?)...

Szóval nekem ez is most csak takaródzásnak tûnik. De lehet, hogy csak annyira kiábrándultam belõlük, hogy már azt se hinném el nekik, ha azt mondanák, hogy az ég kék és a fû zöld...

dikki*yysw
Nem hiszem, hogy egy játéknak alapvetõen szüksége lenne honlapra. Ha a jó honlap predesztinálná a játékok minõségét, nagyon el lennénk kényeztetve, de ez sajnos távolról sincs így.

Amúgy errõl azt nyilatkozták, hogy inkább a fanpageket nyomatják infóval, õk minek dolgozzanak ilyennel. Ott a halflife2.net, a legjobb hl2-es oldal, hatalmas communityvel, és õk nyilatkoznak nekik. Meg még vagy 100 fanhp, city17 és hasonlók. Minek más?

[NST]Cifu
Ez nem lep meg, elég ha arra gondolsz, hogy a Valve-nak egyetlen normális honlapja sincs. Még az übertápolt STEAM honlapja is leginkább kabarénak illik be.

Arról már nem is szólok, hogy legalább egy alapszintû hivatalos HL2 oldalt illene összedobniuk, ami már a "Budget" kategóriában is alapdolognak számít...

oneal1
én azér lehet hogy felteszem majd😄D

!Forza Ferrari!

Krinyo
ne is...

dikki*yysw
Jó visszajövök és ez a hír. Asszem ez elég indok arra, hogy ha kijön a HL2 még csak fel se tegyem. Phöj.

Nemmondod? Akkor még a BlueShift is csak valami béta volt? Az sincs rajta...

Teperinke
Mitakarsz bencset, most nézem a valve honlapját, még el se kezdték a munkát, nincs is benne a projektjeik között:
http://www.valvesoftware.com/projects.htm

Ben-cset ide... ben-cset ide...

Teperinke
Foglaljuk össze, mit tudtunk meg az utóbbi napokban:
1.)Nem tudják, hogy mikor adják ki(ünnepekkor, de melyik, halloween?hálaadás?mikulás?karácsony?húsvét?júli4?...).
2.)a tesztelése folyamatosan tart(az derék, ezexerint van olyan része már a játéknam amit lehet tesztelni...)
3.)nincs teljesen kész.

Konklúzió: Nincs kész, és azt se tudják, hogy mikorra lesz kész. És mindezt kibökik a "bejelentett" megjelenési idõpont elõtt egy héttel. No comment.