Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akarom a bencsmárkot,de gyósan ám!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Egy „Joneleth” nevû tag, miközben mindennapi elengedhetetlenül fontos tevékenységeit végezte a Steam rendszerében, összefutott John Cook-al a Valve online fejlesztési igazgatójával. Nos ekkor „Joneleth” úgy gondolta (amúgy nagyon helyesen!), hogy feltesz Cook-nak néhány fontos kérdést a Half-Life 2 csúszásával kapcsolatban. A mindössze öt kérdésbõl álló kérdezz – felelekbõl kiderült, hogy a játék még nincs teljesen kész, de a tesztelése folyamatosan tart. A megjelenési dátumot illetõen semmi konkrét információ nem hangzott, így a pontos dátumot továbbra is sötét homály fedi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ugye a P4 4.0 Ghz ment aztan olvason valmelyik topicban hogy 4.5Ghz aztan mar lam itt az 5Ghz milyn jol huzhato ez a P4 athitektura😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Eresszetek...!
Hol a HL2? Hol a HL2???
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
CSITT!
Ti is hallottatok? A hangok! Azt mondjak, hogy en nem orultem meg! AAAAAAAAAAAA! Szethasad a fejem! Puff! Most meg azt mondjak, jon 30-an a HL2! Nekem semmi bajom! Becsszo! Ok mondtak! De tenyleg!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Megõrült mindenki a halasztástól, én is bázmeg!

Komolyan kesni fog a game???

ha visszaolvasnátok kicsit rályönnétek, hogy már kedd óta ez a téma

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
[email protected] itt megtaláltok..
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha lelki problémáid vannak, fordulj elmeorvoshoz kiskölyök!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
War. War never changes.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Imadom a telapot.
Ha benne lesz a cipocskemben a CE, akkor meg hinni is fogok benne!

Az is elkepzelheto, hogy ma kijott, mert ma van Eufrozina es Kende nevnapja eppen!

tehát bármikor kijöhet és az lesz maga az ünnep

Lejjeb szo volt rola, hogy a game kesz, csak a kiado nem adja ki idoben. Kerdem en: mikor lenne a kiadonak leginkabb erdemes kiadnia, ha nem igy, karacsony elott? Vagy ez meg nem a "karacsonyi szezon", es ezert nem? Magasabb lesz az eladasuk, ha meg varnak kicsit?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ezt aztán kurva nehéz lehetett kitalálni