Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
feltöltés...
plíííz
mindig asszem beszol valaki zöldfülû...
😊
Amúgy mé kapjam be? Azé mert meghozták DAT-on?
Ne féljetek, 1 hét és boltban is lesz.
atiknak alig esik vmit a speed af alatt. mar 7200-nak se nagyon 8500-nak meg plane.
Grafix: Chrome szintû, alig valamivel szebb...
Story: UA mint az elsõ....
Játékmenet: Lehangoló sniperes lövöldözés, bújkálás párbeszédek választható válaszokkal, utána fenomenális akció, jármûvezetés...
Fegyverek: so-so, nevetséges bekapcsolható AUTOAIM
Hang: zene szuperállat (szimfónikusok rulz!), hangok is nagyon a helyükön vannak!!
Sebesség: hááááát, AMD2000+, Gef4 4600 1024*768 éppen hogy folyamatos 30fps. DX9-et ugyi nemlátom.
Ja, amúgy 2,5 giga a full install...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem igazán ebbe a forumba való.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szeptember 30! Megyek a Tescoba, ugye kaphato mar a HL2?!

Egyebkent megneztem vegre az osszes videot, ez a game nagyon utni fog! a doom3 sehol nem lesz, talan a stalker vetekedhet majd vele szerintem.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Igen, a mai nap pirosbetûs ünnep lehetett volna...
Na jó, nem idegelek senkit

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

it probably will in any case put out before the Christmas
Vagyis karácson elött. Ennyi. Nyista. Nyema. Konyec.
Forrás: ForGamers.net
Mit is mondhatnék?...
Sz*pjanak lovat, kettõt, keresztbe, bõ nyállal...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hát néhány helyen még tényleg lehet egyébként, de mivel a 9800-as széria bejövetelével szinte senki sem veszi, ezek többsége már ott porosodik egy ideje.
A HWSW.hu fórumaiban sokan most akartak venni 9800 és 9800Pro kártyákat, de jelenleg a legtöbb helyen nincs belõle. Ezért aztán áttértek a 9800SE-re...
Amúgy pedig a HALO viszonylag friss játék (PC-n), és Radeon 9800Pro-n 1024x768-ban, minden max.-ra rakva, 16xAF és 0xAA mellett 30-50 fps...
2.: AF = Anisotropic Filtering. A távolabb lévõ textúrákat élesebben jeleniti meg, vagyis jobban néz ki tõle a játék. Radeon kártyákon a max.-ra állítva (ez 16x-ost jelent) sincs jelentõs teljesítménycsökkenés.
mennyibe fog kerülni?
Half-Life.hu
Counter-Strike.hu
Planet Half-Life
Half-Life-Mods.com
Halflife.org
Jó szemezgetést!
Sok játékot inkább kiadnak tele buggal, csak hogy tartsák a határidõt ill. kevesebb kiadás legyen. Na, a Valve viszont igényes játékot készít.
Amúgy mi is abban reménykedünk, hogy a HL2 MOD-ok rendesen ki fogják aknázni a HL2-ben rejlõ lehetõségeket. Elképzelem a DoD-ot, amint Sd.Kfz 232.-vel rongyolunk keresztül a városon, vagy amint tankcsata dúl JSZ-I.-esek és Tiger II.-esek között. Áhhh.....