Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie
Kolléga szivat minket ;D

Mayday
Kollega olyan dologgal probal viccelni, ami mindannyiunknak fajo pont. Nincs semmilyen elerheto verzio a Half-Life 2-bol a mai napon.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Teperinke
kolléga itt bejelenti a hét hírét és nem lelkesedik senki:-)

ollie
szivatsz

Ha ez így lenne és nálad már megvan akkor biza az nforce-on is fent lenne 😄
NeoMaN
Készen van. Csak húzzák az embereket. A DAT-ra 9 nappal ezelött lett rálõve. Jah, ez a végleges (bolti retail) 1.01 version.

BaLeeX
Ne itt hülyítsétek egymást, hogy kinek van már meg (mivel senkinek nem lehet még meg) inkább arról csacsogjatok, hogy a HL Benchmarkot amit viszont tényleg mára ígértek azt le lehet már szedni valahonnan?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

DAT-on?
feltöltés...
plíííz

ollie
nemá...
hogyan hozhatták meg, ha késik?

NeoMaN
fasszommá, állandójan vátoztatgatni a logódat.
mindig asszem beszol valaki zöldfülû...
😊
Amúgy mé kapjam be? Azé mert meghozták DAT-on?
Ne féljetek, 1 hét és boltban is lesz.

te nezz utana 😊
atiknak alig esik vmit a speed af alatt. mar 7200-nak se nagyon 8500-nak meg plane.
ollie
eh, azért ne vedd komolyan

ollie
kapd be

NeoMaN
Na itt van!!
Grafix: Chrome szintû, alig valamivel szebb...
Story: UA mint az elsõ....
Játékmenet: Lehangoló sniperes lövöldözés, bújkálás párbeszédek választható válaszokkal, utána fenomenális akció, jármûvezetés...
Fegyverek: so-so, nevetséges bekapcsolható AUTOAIM
Hang: zene szuperállat (szimfónikusok rulz!), hangok is nagyon a helyükön vannak!!
Sebesség: hááááát, AMD2000+, Gef4 4600 1024*768 éppen hogy folyamatos 30fps. DX9-et ugyi nemlátom.
Ja, amúgy 2,5 giga a full install...

Mayday
Van már Bencs Márk???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ollie
Az Nvidia kártyáknál jelentõsen romlik a teljesítmény az AF és AA bekapcsolása után, míg az ATI kártyáknál nem. Ezt teszteredmények bizonyítják.

Shaman
Hát ez eléggé offtopic!
Nem igazán ebbe a forumba való.

Mayday
Kicsit "off-topic", de az UT2K3-hoz kijott a minap egy erdekes skin...

Shaman
Na hol a bencsmárk?? valaki toljon már infót,lusta vagyok neten utánanézni....

And5
idegesítek ...

RelakS
Tesco Gazdaságos Half-Life2?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Jeeeeeeeeeeee!
Szeptember 30! Megyek a Tescoba, ugye kaphato mar a HL2?!

fm
csak a multi rész is tuti legyen..

Aquli
Mostmar valaki kihozhatna egy illegal verziot...
Egyebkent megneztem vegre az osszes videot, ez a game nagyon utni fog! a doom3 sehol nem lesz, talan a stalker vetekedhet majd vele szerintem.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

oneal1
😄D

!Forza Ferrari!

Dynamic
Gondoljatok csak bele! Ma!

Igen, a mai nap pirosbetûs ünnep lehetett volna...

Na jó, nem idegelek senkit
M@TriX
végül is holnap is karácsony elõtt van 😉 Optimizmus gyerekek! 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tuti???!!

[negativ] Les
lol

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[NST]Cifu
Megjelenési dátumhoz:

it probably will in any case put out before the Christmas

Vagyis karácson elött. Ennyi. Nyista. Nyema. Konyec.

Forrás: ForGamers.net

Mit is mondhatnék?...
Sz*pjanak lovat, kettõt, keresztbe, bõ nyállal...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Hogyne jonne. A Benchmark...

And5
na mi van kijön holnap ?

[NST]Cifu
Mármint a boltok polcain is ott van, vagy csak az árlistákon?

Hát néhány helyen még tényleg lehet egyébként, de mivel a 9800-as széria bejövetelével szinte senki sem veszi, ezek többsége már ott porosodik egy ideje.

A HWSW.hu fórumaiban sokan most akartak venni 9800 és 9800Pro kártyákat, de jelenleg a legtöbb helyen nincs belõle. Ezért aztán áttértek a 9800SE-re...

R@in
Lehet kapni.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

[NST]Cifu
Az ATI kártyákon még a 16x AF sem jelent komoly teljesítmény esést, a 4xAA játéktól és felbontástól függõen 20-40%-os teljesítményesést jelent. Egyébként pedig az eddigi tesztek szerint AA és AF nélkül 40-60 fps várható...

Amúgy pedig a HALO viszonylag friss játék (PC-n), és Radeon 9800Pro-n 1024x768-ban, minden max.-ra rakva, 16xAF és 0xAA mellett 30-50 fps...

[NST]Cifu
1.: 9700Pro-t már aligha fogsz kapni. Jelenleg a 9800 és a 9800Pro is hiánycikk magyarországon. Ha az anyagiak is számítanak, végy 9600Pro-t, esetleg 9800SE-t.

2.: AF = Anisotropic Filtering. A távolabb lévõ textúrákat élesebben jeleniti meg, vagyis jobban néz ki tõle a játék. Radeon kártyákon a max.-ra állítva (ez 16x-ost jelent) sincs jelentõs teljesítménycsökkenés.

fm
ha 2 gépen szeretném játszani a neten,2 példányban meg kell vennem majd? vagy elég 1,netalán 0?? HL2..
mennyibe fog kerülni?

ollie
istencsászár vagy...

najó az azért túlzás

ollie
Tényleg annyi, hiszen már jelentetett meg a Valve teszteredményeket. Egy 9600 Pro-n, 2.8-as P4-el is 30-40 fps max detail és 1024x768.

[NST]Cifu
Nem, éppen, hogy jól fog futni, várhatóan 30-40 fps 1024x768, 32bit, 4xAA, 16xAF mellett.

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Elég keményen 😊

ollie
Tucc mondani linket, ahonnan single player HL modok letölthetõk?

ollie
Nem röhöglek ki. Én még most is több éves játékokkal játszom (BG1-2, IWD1-2, P:T, Morrowind, WIzardry8, NWN, stb). Ezek közül már nem egyet többször végignyomtam, de mivel nagyon tetszenek, mindig újra elõkerülnek. Persze van olyan is, amit még idõm sem volt végignyomni, a 100-200 óra játékidõ miatt (dolgozom és a mellett nem tudok minden nap órákat játszani).

ollie
Ne legyél mérges. Inkább csússzon, mint bugzon...
Sok játékot inkább kiadnak tele buggal, csak hogy tartsák a határidõt ill. kevesebb kiadás legyen. Na, a Valve viszont igényes játékot készít.

[NST]Cifu
A MOD-ok jelentették véglis a HL sikerét. A CS még mai is a legnagyobb, a DoD szerintem a legjobb II. Világháborús multi-game (beleértve a Wolf:ET-t is), a Natural Selection pedig veri az AvP2-õt is...

Amúgy mi is abban reménykedünk, hogy a HL2 MOD-ok rendesen ki fogják aknázni a HL2-ben rejlõ lehetõségeket. Elképzelem a DoD-ot, amint Sd.Kfz 232.-vel rongyolunk keresztül a városon, vagy amint tankcsata dúl JSZ-I.-esek és Tiger II.-esek között. Áhhh.....

Krinyo
van single mod is de ezek mind multisak.Ugy a para

Lazarus
Ezt jól gondolod