Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a fényen kívül mintha részletesebbek lennének a tárgyak nem? Meg mintha a víz is egy kicsit fel lenne javítva!
A vizesen csillogó kõzet/talaj az egyébként a HDR része vagy vmi külön effekt? Mert úgy emléxem, h az se volt HL2ben!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak azt szeretném mondani, h szerintem a Lost Coastot nagyon jól eltalálták (mármint az engine-t ami hajtja) hogyha ezzel a technikával csinálnak még a kiegben uolyan szép és 5letes pályákat, mint HL2ben, akkor nemigazán lesz 1ideig olyan más fps ami megközelítené látványban..
Szóval grat! Ráadásul sztem a gépigény sem lett olyan drámaian nagyobb!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ha a part mentén mentek, akkor a vizi bigyók nem ölnek meg, mert ott nincsennek. Így át lehet menni a másik partra. Bár ott már tök gáz, hogy a falunak csak az egyik oldalát csinálták meg, amit elõrrõl látni, a többi oldal meg nincs.
A játék alatt nálam sem volt sebzés, csak a vízben.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mert így túl sok újat nem tudott mutatni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na, ennek valóban nem örülök... Késik ugyanis a Half-Life 2 elsõ igazi kiegészítése, ami nem csupán egy szimpla, öt perc alatt végigvihetõ epizód lesz (mint amilyen a Lost Coast volt). Az eredeti tervek szerint idén novemberben kellett volna debütálnia, de úgy fest, hogy csak valamikor 2006 február-március környékén jön meg. Azért a Valve elmehetne a fenébe, mert megint az utolsó pillanatokig nem mondott semmit, és most egy laza három hónapot dobtak a megjelenésére. Nem igaz, hogy két-három héttel ezelõtt nem voltak tisztában azzal, hogy csúszni fognak...
gamestar.hu
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Sajna ez már a vége...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nagyom köcc!
és ez idõre megy?
Van még utána valami érdekes a játékba?
Elõször robbantsd le a gömböt (?) védõ kölsõ paneleket, majd lõjj a gömbbe. :]
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Hát ez-az....nincs mire 😞
Aki tudja a választ lécci ossza meg velem<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Help me!
HELP ME!!
Kicsit furcsán fogom leirni, de ha valaki érti lécci segitsen..
A game végefelé, ahol abba a b*szott magas épületben liftekkel kell feljutni és a gravitációs fegyvered van csak, a tetejére érve lelöttem a két bálnaürhajót az energia gömbökkel. Utána mit kell csinálni?
20-30 sec mulva közli, hogy lejárt az idöm, a küldetés failed.. 😞
Aki ebbõl rájön hogy mi a megoldás azelött le a kalappal ;-)
Nesztek nektek kihívás.. 😊))
Elöre is köcc: Tizi
És mégis csak a lost coast filejait húzta le, és simán indult, hl2 nélkül.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Es en asszem, hogy mar alkalmazzak is, amennyire tudom, van a DoD-ban is.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
.jpg)