Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmilyen egetrengetõ újdonság sincsen a source engineben.

edios
Tudom, a Lost Coast egy feltuningolt source.. A sourcét is jól eltalálták, de most csak mégjobb lett!<#worship>

Egyébként a fényen kívül mintha részletesebbek lennének a tárgyak nem? Meg mintha a víz is egy kicsit fel lenne javítva!

A vizesen csillogó kõzet/talaj az egyébként a HDR része vagy vmi külön effekt? Mert úgy emléxem, h az se volt HL2ben!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Istencsászár
ugyan az az engine mint a hl2õjé csak megvan bolonditva a hdr-el 😛

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

edios
Hell!

Csak azt szeretném mondani, h szerintem a Lost Coastot nagyon jól eltalálták (mármint az engine-t ami hajtja) hogyha ezzel a technikával csinálnak még a kiegben uolyan szép és 5letes pályákat, mint HL2ben, akkor nemigazán lesz 1ideig olyan más fps ami megközelítené látványban..

Szóval grat! Ráadásul sztem a gépigény sem lett olyan drámaian nagyobb!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

GregSB
Egész pontosan ezzel:

GregSB
Nektek is behalt a CueSteam? Már letöltöttem az 50%-át a Hl2-nek, erre ma indítanám hogy folytassam, de nem lép be, hanem egy hibaüzenettel kilép 😞

geri15
5-6 óra bõven jó. Csak ne 2x10 perc legyen, mert annyi lenne a lost coast kétszerese 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

akkor miert 'tök gáz', hogy nincs kidolgozva?

kirol
Tudom, én képben vagyok, de azért kíváncsiságból átmentem.

A falu nem a palya resze, csak hatterelem ...

kirol
Ti ármentetek már a faluba?
Ha a part mentén mentek, akkor a vizi bigyók nem ölnek meg, mert ott nincsennek. Így át lehet menni a másik partra. Bár ott már tök gáz, hogy a falunak csak az egyik oldalát csinálták meg, amit elõrrõl látni, a többi oldal meg nincs.
A játék alatt nálam sem volt sebzés, csak a vízben.

2500Ft-ert milyen hosszu jatekot varsz? Egyebkent 5-6 oras lesz ez az epizod.

geri15
Azért remélem hogy nem csak 2x lesz hosszabb mint az LC, mert akkor felkötöm magam :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

M@TriX
ja 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

artschiatwork
de jó lesz majd akkor negyedóra helyett félóra végigjátszani <#idiota>

azert picit mas a ketto.

M@TriX
2x ilyen hosszú lesz... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

A Lost Coast akkor ütött volna igazán, ha mondjuk elõtte nem adják ki a DoD-t, ugyanúgy HDR effektekkel megtûzdelve.
Mert így túl sok újat nem tudott mutatni.
artschiatwork
hát ja 😊
Kíváncsi leszek, hogy az Aftermath mit mutat majd...

[NST]Cifu
Elég vicces, hogy mindenki arra várt, hogy a Lost Coast valami überkomoly kiegészítõ lesz, holott elõre megmondták, hogy csak egyetlen pálya, aminek a HDR technológia bemutatása a dolga.... 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

andriska
Gondolhattuk volna...

artschi
Késik a HL2: Aftermath

Na, ennek valóban nem örülök... Késik ugyanis a Half-Life 2 elsõ igazi kiegészítése, ami nem csupán egy szimpla, öt perc alatt végigvihetõ epizód lesz (mint amilyen a Lost Coast volt). Az eredeti tervek szerint idén novemberben kellett volna debütálnia, de úgy fest, hogy csak valamikor 2006 február-március környékén jön meg. Azért a Valve elmehetne a fenébe, mert megint az utolsó pillanatokig nem mondott semmit, és most egy laza három hónapot dobtak a megjelenésére. Nem igaz, hogy két-három héttel ezelõtt nem voltak tisztában azzal, hogy csúszni fognak...

gamestar.hu

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kirol
Szép a Lost Coast és a gépigénye is jó, nekem 1024*768 ban 6x és 16x szûrõkkel minden maxon szépen ment, néha ugyan lement 20-ra, de amúgy mindig 25-30 körül volt.

Blekk Síp
Egen, idõre megy.
Sajna ez már a vége...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Sip!
nagyom köcc!
és ez idõre megy?
Van még utána valami érdekes a játékba?
Blekk Síp
Az energia gömbökkel lõdd ki a középen lévõ forgó cuccot 😄
Elõször robbantsd le a gömböt (?) védõ kölsõ paneleket, majd lõjj a gömbbe. :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

LOL!!!
Hát ez-az....nincs mire 😞
Aki tudja a választ lécci ossza meg velem<#nemtudom><#nemtudom>
Ahogy egy fps jatekban szokas, loj mindenre ami mozog

Szisztok!
Help me!
HELP ME!!
Kicsit furcsán fogom leirni, de ha valaki érti lécci segitsen..
A game végefelé, ahol abba a b*szott magas épületben liftekkel kell feljutni és a gravitációs fegyvered van csak, a tetejére érve lelöttem a két bálnaürhajót az energia gömbökkel. Utána mit kell csinálni?
20-30 sec mulva közli, hogy lejárt az idöm, a küldetés failed.. 😞
Aki ebbõl rájön hogy mi a megoldás azelött le a kalappal ;-)
Nesztek nektek kihívás.. 😊))
Elöre is köcc: Tizi
Teljesen letoroltel minden regi filemaradvanyt? Probald a legfrissebb steam installert letolteni a steampowered.com-rol.

az már megvolt:/
reinstall

moules=modules
Üdv! Lenne 1 problémám mikor inditom a Steam-et hibaüzeneter ir, hogy failed to load platform moules, pedig eddig jo volt. Tudnátok segíteni??? kösz
M@TriX
ha jól tudom 400, de én nem néztem itt mondta valaki...

M@TriX
jó lehet de valahonnan vette egy köteg fájlt, mert legalábbis nálam 10-20 perc alatt kész volt és amikor elkezdte letölteni egybõl 80%-ra ugrott, és az én kis ADSL-emmel nemigen tudta volna lehúzni 400MB-ot ennyi idõ alatt 😉

Munch
ez a lost coast tényleg tíz perc volt. 😞

nem kell hozza semmi a hl2-bol.

Nekem az az érdekes, hogy a HL2 fel is sincs téve steammel, csak a css.
És mégis csak a lost coast filejait húzta le, és simán indult, hl2 nélkül.
A faluba nem kell menni, az nem a palya resze. A szetlott lepcso alatt kell atugrani es tovabbmenni felfele.

Noninnyó
Mindkettõ megtörtént, de lehet, hogy olyan pályarészre tévedtem, ami nincs kidolgozva, dunno.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Noninnyó
78.01-es driver van fenn. Hát az elején a katonák lerobbantják a hegyre felfelé vezetõ falépcsõs cuccot, szal gondoltam valahogy fel kéne menni a faluba,nem?

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

a falu csak hatterelem, mit keresel te ott ? ...

[NST]Cifu
Esetleg próbálj meg újabb drivert felrakni, vagy a grafikát visszavenni (dunno, a Gf4 egyáltalán támogatva van a Lost Coastban?).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Noninnyó
Merre kell menni a Lost Coast-ban? Csak mert nálam akkora bugok vannak, hogy csak na. Lehet a vga az oka. A falunak nincs alja, tök átlátszó, és nem látom, merre van az út. Van ott valami lerobbant hídszerûség, de mintha ott se lenne, átmegyek rajta. Merre van az út?

Mayday
Igen, az lesz, az mar nem ilyen ingyenes dolog lesz, hanem normal, megvasarolhato kiegeszito. Asszem kozvetlenul a HL2 jatek esemenyei utan folytatodik, es kb feleannyi jatekidot igernek, mint a HL2 alapjatek volt.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Nezd, nem muszaly hasznalni. Attol meg szep, meg jo, meg megzabalja a videokartyat reggelire.
Es en asszem, hogy mar alkalmazzak is, amennyire tudom, van a DoD-ban is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Egyébként ez a High Dynamic Range technológia nem nagy kunszt....kijössz egy sötét szobából, aztán fél percig nem látsz semmit, mert megvakulsz a naptól.Ez föleg a netes játékban fog visszaütni, ha alkalmazzák. Egyébként a technológia kezdetleges verzióit már régebben is alkalmazták, pl a Riddick-ben.
Nézd! Nem vagyok nagy játékos, nem érdekelnek az ezzel kapcsolatos hírek, szten erre te is rájöttél<#vigyor3>.Egyébként több oldalon is felleltem, hogy húú kijött a HL2 kiegészítõje, örüljetek gyerekek!!! Szóval akkoraz Aftermath lesz a kiegészítõ vagy mi?
Mayday
Akkor lehet, hogy a warez ezert ekkora? 😊