Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
bár arra is hajlok, hogy nem véletlenül jutott ki mert az elmondottak alapján nem igazán jácható de arra viszont már elég, hogy az embernek folyon a nyála és meg akarja venni majd.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
jah igen: Kisvárdai
Amúgy ez már több, mint fél éves béta, szóval óriási ökörség azt hinni, hogy emiatt késhet. Ez csak egy bemutató demó, szóval egyeltalán még nem is az akkori helyzetet mutatja be, hanem ez csak az E3 készített demó verzió.
Amúgy nekem olyan gyanúm is van van, hogy ezt a Valve dobta ki, mint a kutyák elé a koncot.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ps: Mondjuk e-héten

"de ez talán nem befolyásolja a Half-Life² megjelenését."
Ez magyarul: A Half-Life² megjelenését 2004 elsõ negyedévére halasztottuk.
V9ykn8_TZL0
”We are still assessing the effects of the attack. At this time, we have no further details we can share regarding the theft nor it“s impact on the release of Half-Life 2.”
Megerõsítés..tagadás... és mi azt se tudjuk, hol áll a fejünk.
forrás: Half-Life²
hTTp://ror.hu/
hTTp://ror.hu/
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha a "lopás" mögött valóban nem a valve áll akkor meg csak annyit tudok mondani hogy a gyémántokat én nem a párnám alatt tartom.
V9ykn8_TZL0
na mind1 már ugy is töltöm ezt az alfba béta okosságot

*Posse*T.W.D*
Nagy baromság elõre bevásárolni!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
dolgozom 😞(
és én hiába probáltam nem tudtam screenshotot késziteni 😞(
Az e3 elso palyaja( a listaban, ahonnet be lehet tolteni a palyakat) egeszen kellemes, es kesz van... az tetszik, mega gef 3 ti 200 amon is full pixel shaderekkel futott jo fpssel. aztan a tobbi map sajnos kozel nem az e3 as verziobol van, mert nemelyiken meg lightining sincs, es ultragagyin nez ki. kiprobalni jo, de egyebkent elegge szar ez az alpha.
`Take a look to the sky just before you die`
Akkor tényleg tudok adni este 9-10 fele ajándékba egy darab embernek 70K-s ftp-t a half-life 2 bétához 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
De igérem, hogy amint leszedtem; egy embernek este 9-10 fele megadom a jelszót.
Ez mondjuk... mondjuk te leszel 😊
feltéve persze, hogy nincs ott a x-ripsen valami jó film is.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Neked sikerült single modba inditani vagy csak te is a multit tudtad elinditani ???
Egyébként én csak rohangásztam a pályán sehol nem találtam 1 szörnyet se és nálam a grafika se volt olyan jó.
P4 1800,512 MB DDR333,Leadtek GeForce4 Ti 4200.