Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
LoooL...a VALVE-sok kimentek kávészünetre, közben a képernyõkön felvillan WARNING! DL-ONLINE Alpha REL UPL WARNING!...mire visszajönnnek már el is tûnik...kb. ennyi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Taptarap
egy T3-as nettel kb. 3 perc max.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kandurex
Eléggé szélessávon, egyiccaka, csöndben, halkan, lopakodó stílusban....BÁRMIKOR!

Taptarap
egész játékos demo? LOL

bár arra is hajlok, hogy nem véletlenül jutott ki mert az elmondottak alapján nem igazán jácható de arra viszont már elég, hogy az embernek folyon a nyála és meg akarja venni majd.

Kandurex
Evidens! E3 pályákat érdemes csak megnézni! Fogjátok úgy el, mint egy 4GB 3map -os bícsmárkot😊)

jah igen: Kisvárdai

M@TriX
Szerintem amíg nem erõsíti meg a Valve, addig a 2004-et megpróbálom nem elhinni 😉
Amúgy ez már több, mint fél éves béta, szóval óriási ökörség azt hinni, hogy emiatt késhet. Ez csak egy bemutató demó, szóval egyeltalán még nem is az akkori helyzetet mutatja be, hanem ez csak az E3 készített demó verzió.

Amúgy nekem olyan gyanúm is van van, hogy ezt a Valve dobta ki, mint a kutyák elé a koncot.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[Rush]
Tomper válaszolnál erre? :5426

hTTp://ror.hu/

Taptarap
6 óra mulva meglátom remélem, köcce

Taptarap

toMpEr
ja, c betut kell megnyomni

Davidus
Ez inkább a warcraft3-ra illik😊

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Meg egy D3 -al...hát, sztem mindentekintetben (mind Valve, VU) akkor járnának jól ha még kiadnák ez évben!

ps: Mondjuk e-héten

Taptarap
te most az alfáról beszélsz??

Davidus
Ezt lefordítom ok?
"de ez talán nem befolyásolja a Half-Life² megjelenését."

Ez magyarul: A Half-Life² megjelenését 2004 elsõ negyedévére halasztottuk.

V9ykn8_TZL0

toMpEr
kiraly, tudod iranyitai a sajat embereidet,hogy merre menjenek, mit vegyenek fel, mitlojjenek, stb

Taptarap
jah mert ugy is 2004-re tervezték kiadni bár szép verseny lesz az akkor a STALKER-el.

[Rush]
Megérkezett a hivatalos válasz a Half-Life² késésével kapcsolatos hírekre a HalfLife2.org-ra. Doug Lombardi azt mondta, hogy még mindig vizsgálják a támadás okozta károkat és jelenleg sincsenek további adatok a tolvajról, de ez talán nem befolyásolja a Half-Life² megjelenését.

”We are still assessing the effects of the attack. At this time, we have no further details we can share regarding the theft nor it“s impact on the release of Half-Life 2.”

Megerõsítés..tagadás... és mi azt se tudjuk, hol áll a fejünk.

forrás: Half-Life²

Taptarap
biztosan nem 512 DSL-je van az illetõnek

ollie
Lehet, hogy a szörnyeket multiplayerben irányították mások.

Taptarap
ezt azért én is érdekesnek tartom, hogyan birt valaki a neten kerezstül ekkora adat mennyiséget lelponi ugy, hogy nem vették észre

[Rush]
Nekem a new game-nel nem indul el, ha traininget választok, ha easy-t meg a többi szarságot

Taptarap
azt mondom, hogy szerintem azokat mapokat megcsinálták fullra a többi meg még "sehol" nem tart.De ezt szerintem a VALVE-én kivül senki nem tudja most pontosan megmondani.

Random_
Én meg vettem egy karórát helyette. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Davidus
"Az e3-as verziót külön csapat állította össze, tette bele a fizikát, az AI rutint és egyebeket (mint a Doom3-nál is), kifejezetten arra az alkalomra" Ok ez igaz lehet😊

Ha a "lopás" mögött valóban nem a valve áll akkor meg csak annyit tudok mondani hogy a gyémántokat én nem a párnám alatt tartom.

V9ykn8_TZL0

Kaszi46
ebbe a csapdába "sajna" én is belestem! najo azért nem sajnos mert mindenképpen ujitottam volna masinériát de azert erössen közbejátszott ez is.
na mind1 már ugy is töltöm ezt az alfba béta okosságot

*Posse*T.W.D*

Davidus
Én is filóztam rajta de szerencsére nem jött össze a lóvém😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
És akkor a HL2 muvik renderelt videók? Mert azokban minden fullos volt...

V9ykn8_TZL0

Random_
Hát igen akinek egy kicsi sütnivalója is van megvárja a játék megjelenésést megnézi az elsõ teszteket, hogy milyen kártya kell neki és vesz egy olyat.
Nagy baromság elõre bevásárolni!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taptarap
vagy forditva inkább beetették a népet, hogy kész van és most meg kiderült, hogy a néhány bemutatot videon kivül még egy pálya sem tökéletes és. hogy ez most kiderült felfedhetik a "valoságot" a megjelensi dátummal kapcsolatban.Szinte biztos vagyok benne ha ez igy nézz ki, hogy ezt nem is akarták 2004 elõtt kiadni.

Davidus
HA! nem õk dobták ki az egészet a netre akkor is megérdemlik a sok faszság miatt amivel szivatták a népet. Rengeteg ember csak azért vett szept30 elött videokártyát mert hogy jujj jön a HL2. Gondolom vágod hogy 2004 augusztusban olcsóbb lesz a radeon 9xxx mint most volt.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Abban a verzióban amit az e3 videókban látunk van AI vannak scriptek meg még ki tudja mi minden... Szal tök fullos. Na szal ha van már ilyen verzió akkor miért ilyen fosbétát tartottak a gépen?? Azé bazze mert a birkatömeg ettöl jól elhiszi hogy még csak itt tartanak és máris beveszik a 2004 augusztusi megjelenést.

V9ykn8_TZL0

Én betennék szivesen de
dolgozom 😞(
és én hiába probáltam nem tudtam screenshotot késziteni 😞(

gergou
Na, kiprobaltam, a velemeny:

Az e3 elso palyaja( a listaban, ahonnet be lehet tolteni a palyakat) egeszen kellemes, es kesz van... az tetszik, mega gef 3 ti 200 amon is full pixel shaderekkel futott jo fpssel. aztan a tobbi map sajnos kozel nem az e3 as verziobol van, mert nemelyiken meg lightining sincs, es ultragagyin nez ki. kiprobalni jo, de egyebkent elegge szar ez az alpha.

`Take a look to the sky just before you die`

Terra
Milyen igazad van!

valaki csináljon egy csatit

What I do, and what I listen.That defines me.

Skynet
Valaki nyomjon be egy screenshotot,mert az hogy egyesek ideirogatnak hogy igyronda úgyszar az kicsit kevés...😊
Random_
Olvass vissza mint ahogy sokan mások ne várd a sültgalambot a szádba!

DJ_HELL
fiuk honnan lehet letölteni a hl2 bétát??? nagyon kéne

Hell Is Burnin\'

Krinyo
mennyi? 1.4giga?

SoDI---
Amint látom, nincs film.
Akkor tényleg tudok adni este 9-10 fele ajándékba egy darab embernek 70K-s ftp-t a half-life 2 bétához 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Krinyo

Ams
privátot értek privát alatt, sodika😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Krinyo
gimme ftpt

SoDI---
Nem otthon vagyok, így nem tudok még.
De igérem, hogy amint leszedtem; egy embernek este 9-10 fele megadom a jelszót.
Ez mondjuk... mondjuk te leszel 😊

feltéve persze, hogy nincs ott a x-ripsen valami jó film is.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Krinyo
...ftpt...

Krinyo
aggyá ftpt

SoDI---
privát alatt SMSweb-et értesz, vagy tényleg privátot?

Krinyo
aggyá ftpt

Hali.

Neked sikerült single modba inditani vagy csak te is a multit tudtad elinditani ???
Egyébként én csak rohangásztam a pályán sehol nem találtam 1 szörnyet se és nálam a grafika se volt olyan jó.
P4 1800,512 MB DDR333,Leadtek GeForce4 Ti 4200.

RelakS
Te szemét

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ams
jön privatról

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE