Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Engem ez zavar...
De mint mondtam, attól még király lesz a gém 😉
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
ÉS ENNEK KURVÁRA ÖRÜLÖK, NEM ADTÁK ODA SZÉP SZÓVAL AKKOR ELVETTÉK TÕLÜK!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULA AZOKNAK AKIKNEK SIKERÜLT FELTÖRNI A SZERVERT!!!!
MEGÉRDEMELTÉK!!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mayday: én lentebb mondtam, hogy attól függetlenül király lesz a gém, de mondhatták volna hamarabb is, hogy késik, nem egy héttel a megjelenés elõtt.
A bringa is nagyon ott van 😉
A járgányt milyen volt vezetni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
V9ykn8_TZL0
Es fejezzetek mar be a Valve fikazasat, meg hogy szopattak! Eleg sokat letettek mar az asztalra, miert nem az alapjan iteltek, mi?
Nem lettek kesz idore, csuszik, ennyi kesz. Biztosat nem tudunk, de a talalgatasok utan gyalazzuk oket, hogy "de szemet marketing", meg "szopatnak", meg "kesz van, de nem adjak ki". Mi ertelme ennek? Ez mind talalgatas csak!
Most sajnos erre ratett egy lapattal, hogy kijutott a kod meg a beta, erre meg nagyobb fikazas, meg ossze-eskuves-gyartas beindult!
Tolerancia meg turelem viszont sehol!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
vagy melyik pályát probálgatod a multiba???