Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
War. War never changes.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
V9ykn8_TZL0
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki lenne olyan kedves
es leirna nekem hogy mit kell cisnalnom ahhoz hogy mapokat tudjak betolteni meg ilyesmi?
Es hogy milyen mapokat erdemes?
Tehat a jatek inditasa utan mit csinaljak?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Akkor ugye próbáltad azt a progit is ami az FPS gyorsításokért felelõs szoftvert lekapcsolja a gépeden és a kértya igazi erejét tesztelheted.
Na ha kiróbáltad akkor nehogy eldobd utánna az Nvidiás kártyádat.
Jah és mielött letorkolnál elárulom, hogy Nvidia van a gépemben és NV mániás vagyok.
De sajna ami jobb az jobb.
Az egy más kérdés, hogy melyik támogatottabb és stabilabb. (valamit valamiért.)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Majd meglatjuk. Ez a game "kisebb" kartyakon is gyonyoru!!!
Én Ti4200-ról váltottam 9700Pro-ra. "Csak" annyi volt a különbség Nvidiához képest hogy gyönyörû képminõség mellett játszom 4xAA-val és 8xAnisoval FPS esés nélkül ugyanakkora felbontásban. De ezt hiába magyarázod olyannak aki Nvidián nõtt fel és sose látott még Ati-s gépet. Amíg nem cseréltem én se hittem el.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne írj már ekkora hülyeséget.
"Meg fogják próbálni elérni, hogy a single játékokat is kénytelen legyen mindenki megvenni, s erre már vannak is elég jó tervek, fejlesztés alatt álló technológiák."
Akkor az meg fel lesz törve. A Single-lel szerintem a jövõben még sokáig játszhat mindneki ha leszedi Warezrõl. Azt nem tudják szerintem ellenõrzésük alá vonni. Hacsak a Single-hez is kell majd net 😉 De akor meg azt kiszedik a crackerek... 😉