Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imremagdi
ez a víz dx9.0-ás bagy dx8-al is ilyen ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Taptarap
privát ftp...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Baz de szánalmasak vagytok... kijön egy gagyi, szar verzió, ami csak bugzani meg fagyni fog, aztán majd itt fogtok sírni, hogy miért nem megy... Dögölne meg az a pár hacker, aki így tönkrecseszi az egész játékot... most majd 3-4-5 hónappal késõbb jön ki.

War. War never changes.

Random_
Jól rábasztál elég lett volna jövõre cserélned. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taptarap
lol kevertelek valakivel

Krinyo
ez a sok ember aki épp most mondja hogy mindjá len lesz, honnan a f@szbó szedi?

[Rush]
Tied mintha kicsit kockásabb lenne svsz

hTTp://ror.hu/

Taptarap
mingyá lent lesz azt elmondom mi van

Krinyo
honnan?

toMpEr
ezek single palyak.

Krinyo
bazz ez már az alpha?
valaki aggyon ftp-t, MOST! 😄

toMpEr
ezek a kepek sokkal szebbek lennenek, mint amit par hozzaszolasal lentebb linkeltem?

Akkor most a single rész abszolút nem is megy? Csak 1-2 multi pálya?

ollie
ja néhol még textúrák sincsenek

Ams
lejött, most csomizom

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

ollie
Gondolom olyan mint a Morrowindben úgy ránézésre.

Davidus
Nemtom ki csinálta ezeket a képeket de fényképész soha nem lesz belõle az tuti😊 Sikerült megtalálnia a beta legsemmitmondóbb helyszineit😊

V9ykn8_TZL0

Most látom, hogy az okosok olyan apróságokkal, mint dx9 nem foglalkoznak. Olyannal csak a hülyék foglalkoznak. Írok is a játékfejlesztõknek, hogy az okos basszus szerint elég a dx8.1 és ne fejlesszenek dx9 alá. Én barom tényleg! Miért is nem maradta a voodoo1-nél!

toMpEr
server menupontnal ki tudod valsztani a mapot, a belinkelt kepeimen ott van ajobb felso sarokban,hogy melyik palyarol keszult.

ne zavarjon, hogy a half-life jatek cime nem a 'fel elet' kifejezesre utal, hanem a fizikaban hasznalatos 'felezesi ido'-re.-

M@TriX
Akinek megvan: a víz mozgásban is ennyire üt? Feltehetnétek egy videót 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[Rush]
Radeon 9700

M@TriX
mert a "http://"-t kihagytad...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pogacsa--
Mutasd hol a szemellenzod?😊

Valaki lenne olyan kedves es leirna nekem hogy mit kell cisnalnom ahhoz hogy mapokat tudjak betolteni meg ilyesmi?
Es hogy milyen mapokat erdemes?
Tehat a jatek inditasa utan mit csinaljak?
Mayday
Back 2 the ovoda...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[Rush]
pffffffff

toMpEr
azer, mer lemaradt a http://

Nah ja.
Akkor ugye próbáltad azt a progit is ami az FPS gyorsításokért felelõs szoftvert lekapcsolja a gépeden és a kértya igazi erejét tesztelheted.
Na ha kiróbáltad akkor nehogy eldobd utánna az Nvidiás kártyádat.
Jah és mielött letorkolnál elárulom, hogy Nvidia van a gépemben és NV mániás vagyok.
De sajna ami jobb az jobb.
Az egy más kérdés, hogy melyik támogatottabb és stabilabb. (valamit valamiért.)
[Rush]
kabbe

[Rush]
Ez miért rakta be a www.supergamez.hu-t a URL elé??

toMpEr
hat ezt az en kartyam is tudja 😄

[Rush]
Radeon 9700

toMpEr
na sokkot kaptatok, vagymi? 😊

Davidus
EHH eddig nem akartam leszedni de ezek a képek meggyõztek😊

V9ykn8_TZL0

Mayday
Ez mar gyerekes...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

toMpEr
gondoltam felrakok ra kis AA-t meg egyebet...

fura, tobb fps mint nelkule?

Mayday
Este szivesen dobok fel 9800Pro-s shotokat, bar addig biztosan lesznek mar...
Majd meglatjuk. Ez a game "kisebb" kartyakon is gyonyoru!!!

Ott a pont.

Én Ti4200-ról váltottam 9700Pro-ra. "Csak" annyi volt a különbség Nvidiához képest hogy gyönyörû képminõség mellett játszom 4xAA-val és 8xAnisoval FPS esés nélkül ugyanakkora felbontásban. De ezt hiába magyarázod olyannak aki Nvidián nõtt fel és sose látott még Ati-s gépet. Amíg nem cseréltem én se hittem el.

Kandurex
Nekem volt Gravis! Olyan amit még mellék! kártyaként (hasonlóan a Voodoo I. -hez) kellett használni...sõt volt S3-mam, 286os gép volt az elsõ masinám....hmmm...jó öreg retro!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
Ez meg nem egy videókártya összehasonlító topic és engem speciel nem érdekel, hogy melyik gyorsabb, mindnekinek az van amit meg tudott venni és örüljön neki.

M@TriX
Az ISONews sem tud többet mint, de ez is alátámasztja azt a mondatomat, hogy ez az E3-as demó és nem pedig most lopott enginerész...

M@TriX
ja, nekem is volt Gravis UltraSound-om. Az akkor nagyon über volt.

Ja és mejd elfelejtettem a képekrõl: dx9-es játék dx8-as kártyával. Képzeld akkor mit üt ez egy dx9-es vassal.

ollie
húú, valaha a GUS jelentette a hankártyák csúcsát.

Kicsit kezd eldurvulni a kártya vita!!!

Nagyokos láttál már 9800 pro-t játék közben? Ja nem? Akkor ugass baromságokat, ha van összehasonlítási alapod. PL.Chaser 1280*1024 full AA, full AF full graf. tökéletesen fut. Csináld meg ezt a ti 4200-al okostojás. Na ennyit tud a 9800 pro. Sajnálom, ha nincs rá pénzed, de azért nem kell irígykedni, ha másnak meg van.

M@TriX
Ja, Tomper, meg akinek megvan ez a cucc, a fileok dátumából nem lehet valamit kiszedni. Valami infót?

M@TriX
de nem ilyen miatt és nem ez a cég. ez csak egy kis része a motornak amit nem is biztos hogy nem szándékosan juttattak ki. Ugyanis nagy dolgok nincsnek benne csak az amit már az E3-on is láthattunk. Szóval ez szerintem nem a jelenlegi állapotból van...

Mayday
Szoptal is? Es azt is HL2 kesese miatt... Az viszont tenyleg gaz, emiatt sajnallak. Pereld be oket!

M@TriX
"Viszont ami most megy, ez durvább, ugyanis, a forráskód ellopásával óriási pénzeket veszthet egy cég, pl lehet, hogy most köszönhet el mindenki egy Half Life 3-tól."

Ne írj már ekkora hülyeséget.

"Meg fogják próbálni elérni, hogy a single játékokat is kénytelen legyen mindenki megvenni, s erre már vannak is elég jó tervek, fejlesztés alatt álló technológiák."

Akkor az meg fel lesz törve. A Single-lel szerintem a jövõben még sokáig játszhat mindneki ha leszedi Warezrõl. Azt nem tudják szerintem ellenõrzésük alá vonni. Hacsak a Single-hez is kell majd net 😉 De akor meg azt kiszedik a crackerek... 😉