Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
`Take a look to the sky just before you die`
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
V9ykn8_TZL0
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha ez igaz, akkor holnap király nap lesz. Le lesznek terhelve a Warezvonalak 😉
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Miért is?
Most ez egy kérdés volt az FPS vadászok korában?
Ez a legjobb teszt.
HELP! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem adja be a hublistet!
Mi a fákk lehet a baj?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Allitolag a hackerek kicsortak ezt is : HALF LIFE 2 Pre Gold !!! {/hatalmas] bassza meg, allitolag holnap mar elerheto...Vaaaa😊
Segitsetek, pls!
Igaz még nem volt skin de láttuk egymást meg lõttük együtt 😊
Egy-két mapon még a szörnyek is mûködtek meg a katonák is. 😊
A jóhír az, hogy egy erõs közepes gépen szépen fog futni, viszont a rosszhír az, hogy ez nem egy kilopott beta hanem ez az E3 demo.
Miután megnéztem és nyomtam vele már látom is, hogy a valve szivárogtatta ki, hogy eloszlassa a homályt, hogy hogyan is fog futni a gépeinken.
Miért állóképeket nézegetek, amikor nekem is itt a gép? :-)
MEGYEK is, majd jövök :-))))))))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Álljon meg a menet, nekem is hasonló!
Procit kicsit gyengébb.
Na akkor most jön az, hogy reboot :-))))
És utána játszom 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.