Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a pre gold tényleg megölte a dolgot! (már ha igaz)
Viszont ismerjük el hogy a kiadónak is ott van a keze a dologban! Minek sokkolják a népet a szept 30-cal?
húú én már nemn is tudok aludni.... mindjárt meg is jelenik 😉 (ha igen...)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha pl. most a Goldot töltené mindneki mert az jõtt volna ki szvsz egyikötök sem sirna hanem örülne , hogy végre gémelhet.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
`Take a look to the sky just before you die`
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mert ha nem....itt vannak a következmények...ha megjelent volna rendesen 30.-án, semmi, de semmi gondotok nem lenne...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Sõt igaza is van de szvsz elég büntetés lett volna ez a beta úgyhogy a kurva annyát ennek a fasznak
V9ykn8_TZL0
csak szegény valve-t sajnálom hogy a holnapi nappal 3-4 éve munkájuk csúszik le a süllyesztõben. Egy kis dagadt hekker miatt...Mert ugye mi volt ez az egész ha nem önbíráskodás? 😛
(már ha ugye igazak a hírek)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mondjuk az álhíreket nem hakkerek mondták, szóval mégis igaz lehet 😉
A kiadókat el fogja gondolkodtatni a dolog ,s lehet , hogy
kicsit összefognak a kalózkodás ellen
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
az egy dolog hogy kikerült a béta(vagy mittoménmiez), de ez már sok!
Még a karácsonyig is kibirnám a bétával.
Ezzel nagyon sokan szivnak!
Képzeld el, a steam-es rendszernek is annyi.
Az egész munkájuk kárba ment!És mi szívjuk meg!
Ez olyan mintha holnap leadnák a Mátrix 3. részét a Tvben!!!
Gabe Newell even said himself that he was playing HL2 Multiplayer on a Daily basis and that it was gonna be huuuge with the community. Thats probably the reason why their machines were all hooked up to a Lan in the First plac, so they could play each other in Multiplayer
I think the Hackers have a fully functional copy of Halflife2 and I believe they're gonna release it, all the naysayers should have a look at the recent chain of events before they say it's not gonna happen. Virtually everything that had been rumoured has been true, what makes this any different? shit, they've already released a 1.5gb beta, if they got their hands on the Original source and a 1.5gb beta what to say they dont have a shitload of other stuff.
I still dont think that a pre-gold release will harm valves sales, all the people who don't buy the original game will be the exact same people who wouldn't have bought it anyway.. ie. Halflife2 when it's officially released will be on all the file sharing platforms within hours of its official release anyway. The exposed source code is the pain in the ass for Valve.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
szvsz kidonjak gyorsan, valamenyi viszajon, kcisit meg kaszalnak is, azt ha nagyon durcasak max befejeznek minden supportot, se patch se semi es hagyjak megfoni a nepet abban amit foztek 😛P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Itt most nem lehet eldönteni, hogy megérdemelték-e, de szerintem nem. De hogy óriási hibát követtek el, az már biztos. Egy rést hagyni egy fejlesztõi gépen. Ez nagyon durva. Ilyet nem pipáltam még...
A DOOM III alpha ehhez képest hivatalos demó 😉
And IF this is F*cking true IM PISSED >
|
| To all those saying HL2 was delayed because of the hacking |
| action, ill just remind you that what was leaked is what Valve |
| has, nothing more and nothing less, so its pretty good to |
| understand it wasnt finished yet. |
| |
| Also I'd like to point out the E3 was one big fake by Valve. |
| Ever tried to kill that soldier in physicstown ? Notice the |
| door will still get kicked ? No scripted sequences ? |
| |
| To everyone saying this is no Beta: I'd like to point out that |
| THIS is what you wanted Valve to release on 9/30/03, theres no |
| such thing as a much better release in Valves network! |
| |
| To Valve: I suggest you stop lying to your customers about how |
| much was stolen/compromised, or I'll have to release everything |
| just to prove my point. And you know what you got, as I do. |
| |
| - Anonymous leaker
Ha legalább olyan lesz mint a jedi Academy akkor Tényleg nem érdemes kiadni a game-t.
Legfeljebb a dobozban találsz egy kártyád
Tõccsed a warezrõl
Aláírás: Valve software
What I do, and what I listen.That defines me.
jó: A Valve kiadja a gémet amilyen gyorsan lehet és még így is kaszál mert egy csomó embernek fingja nincs még az egészrõl(nincs net stb...)
rossz: Egy bazinagy csúszás.
kurva rossz: Meg sem jelenik.
V9ykn8_TZL0
uj hirek, telleg jon holnap a pregold, meg a steamos vedelmet is kicsortak!
És akkor bekövethezhet az ami eddig még soha: hogy lefujjá szépen a hl2-t és elkezdik átírni, aztán 1 év mulva talán kiadják.
Ha holnap kikerül akkor vége a dalnak.a történet is ismert lesz...stb.
Ezt azért nem érdemli a valve, se a hl2.
Egy ekkora játéknak "méltóan" kéne(kellett volna) kijönnie.
Én egyébként ezt az egészet sajnálom.Én megvettem(venném) vola!
Azt miondtam, hogy ehhez fogható még nem volt a játékpiacon, hogy kiloptak volna valamit. A DOOM 3 alpha az semmi volt mert egy embertõl szivárgott kki, de ezt kihackelték. Ha ez igaz, ami holnap kiderül, akkor itt óriási gáz van és a Valve nagyon amatõr a hálózat védelem téren...
Csak map-okat lehet megnyitni?
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
V9ykn8_TZL0
még a bétát se szedtem le, és akkor szedhetem azt is...
na és hogy fogok én igy a vizsgákra tanulni? 😄D