Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Half.Life.Including.Condition.Zero.READ.NFO-ANON
ezt leszedte mar valaki?
allitolag hl1-es palyakat meg modokat (pl cs) lehet jatszani hl2-es fizikaval...igy eleg furan hangzik 453 mega

Tomper te mit csinaltal hogy tucc singlet inditani?

Kis Szabó
Meg állítólag nem találja a modelleket, pedi megnéztem megvannak.

toMpEr
ragasztottam 😊

Kis Szabó
Nem jó, egyszerûen csak kis rózsaszín meg fekete kockákat látok a textúrák helyett!! Megõrjít! Vki help??

gergou
Azt hol lehet beallitani, hogy ha valamieffektet nem tud hardwarebol a vid kartyam, akkor a processzor szamolja ki oket?

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
a pregold nem fake, az tenleg van a hackernek, csak az a fake, hogy tegnap kijelentette, hogy kiadja...

`Take a look to the sky just before you die`

a HL2 cdn majd lesz setup.exe. ha illegal cuccot hasznalsz lehet lesznek 'nehezsegek'. legy kreativ.

Alexease
es o adta ki a 'kamu' patchet, elismeri, azt irja hogy olyan van benne ami a rendesben is, hibazott. olvass elobb.-

nem a patch NFOjaban van, hanem vmi maseben ami azota jott ki, szinten tole. elnezest ker, elso rendes huzasa.

SoDI---
Talán a méretüket kellene összehasonlítani...
Illetve megnézni, hogy van-e olyan file, mint ami elõtte nem volt. stb...

Na jó, megteszem személyesen, és leírom...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

toMpEr
en nem hasonlitottam ossze a tartalmat a jatekban levovel, de azota nincs tobb textura/hang mint elotte, tehat semmi valtozast nem tapasztaltam.

toMpEr
d3_c17_03.bsp
d3_c17_04.bsp
d3_c17_05.bsp
d3_c17_06a.bsp
d3_c17_06b.bsp
d3_c17_07.bsp
d3_c17_08.bsp
d3_c17_09.bsp
d3_c17_10a.bsp
d3_c17_10b.bsp
d3_c17_11.bsp
d3_c17_12.bsp
d3_c17_13.bsp
d3_c17_14.bsp

oneal1
melyi kaz a pálya amikro az tucán kell lövöldözni??

!Forza Ferrari!

SoDI---
| Regarding Half.Life.2.Beta.Patch1-ANON.tar: |
| Ok, the last release was my mistake. I thought I didn't |
| integrate these patches yet, but that was proved being wrong. |
| Sorry for the non working patches, i didnt intend to waste all |
| this precious bandwidth. |
| |
| Regarding Half.Life.2.Pre.Gold-ANON: |
| This is fake, and I will never give out info about my releases |
| in public.

ennyi nicns semmien pregold cucc 😊

Tudod a gond csak az, hogy állítólag fake a patch, tehát a komment sem az igazi anontól származik.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

The Garrett
akkor pássz....

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
akkor pássz....

SoDI---
Különben lehet igaz a fórumbeírás, de tényleg fake az anon patch. Ebben az esetben van esély PRE-goldra mégis.

Na mindegy, várunk, és ha 24 órán belül nem jön semmi, akkor marad az, hogy örülünk a bétának...

Kis Szabó
G4Ti 4400, driver sztem legújabb

The Garrett
milyen vid.kari/driver?

The Garrett
nemkérdeztem semmit megvannak a fileok 😄
wá nekiállok összedobok valami pofásat 😄

Kis Szabó
Hi! Tudja vki hogy leht bekapcsolni a texturákat? Mert nekem csak rózsaszín kockás izék jönnek be.

Mit kell csinalni hogy tudjak new gamet nyomni?

The Garrett
ez az eddigi leghülyébb fordítás 😄

Ez vagy egy HL-fanatikus hacker, vagy egy õrült...

War. War never changes.

The Garrett
heeeee hogy lehet skinelni a steamet?

VALAKI mi a patch file neve?

Nemcso
Cikk a HardwerOC.hu -ról :

"Nyilatkozott az "Anonymous Leaker" néven emlegetett hacker és kemény vádakkal illette a Valve-et. Állítása szerint az E3 kiállításon bemutatott demo merõ szemfényvesztés. A Valve állításai a játékban található mesterséges intelligenciáról féligazságok vagy egész egyszerûen hazugságok.

A hacker állítja, hogy a birtokában van egy 2003.09.30. dátummal ellátott mûködõ verzió a programból, ami véleménye szerint egy pre gold verzió (gold verzió a végleges kód írható CD-n, ezt adják át sokszorosításra). Állításait és véleményét erre a mûködõ teljes verzióra alapozza, nem pedig az általa már kiszivárogtatott bétára.
Anonymous Leaker megfenyegette a Valve-et, ha nem hagy fel a hazudozással és ködösítéssel, napokon belül elérhetõvé teszi a programot IRC csatornákon keresztül, így bizonyítva állításai igazát.

Forrás: www.half-lifenews.com "

Nem semmi ...

zaki
1ébként nincs mit

zaki
ház azt nem tudom, de itt biztos tudja valaki

Köszi a koli mûködik! 😊)))))
Mi a patch fájl neve?

M@TriX
Na ha már a Steam is szóbajött. Felnyomtam egy kicsit az én kis Steam-emet, hogy örömmel indíthassam el, és feledtesse a nyûglõdéseket (habár már egészen jól mûködik a laggzásokat leszmítva 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

köszi megpróbálom!

M@TriX
Mondjuk ha ez így igaz ahogy írom, akkor azon se csodálkoznék ha ezt az egészet kitalálták volna, ugyanis ez nekik is jó, ha van min rágódnia a játékostársadalomnak 😉 Nekik ez meg nem nagy veszteség mert az E3-as demó jutott ki ami ugye elég régi már...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
csatlakozz ide: koli.sytes.net, meg ide: matrix2-hub.no-ip.com itt kb 5-6 ezren vannak fent...

M@TriX
nyugi, sztem ez csak kavarás volt, végülis csak egy E3-as féle alfademó jutott ki, mint anno a DoomIII-ból. Szóval ez semmi. Mármint jó, de nem az egész munkályukat lopták ki. Vagy legalábbis eddig úgy tûnik 😉

oneal1
hogy hivák azt a pályát amelyik városban az utcán játszódik??

!Forza Ferrari!

The Garrett
Tényleg arról volt már szó hogy kinek milyen konfigon hány FPS el futott?

(vagy *keressek*) (#6807)

The Garrett
Ha bármilyen panaszod van fordulj bátran a [email protected] hoz 😄

toMpEr
egyik palyan jon ilyen repulo ize, folkavarja a levegot aztan tok faszan lengedeznek a villanykaron a vezetekek 😊

oneal1
hogy hivák azt a pályát amelyik városban az utcán játszódik??

!Forza Ferrari!

SoDI---
a patch fake.

Hohohóóóóó...!
Ha a patch fake, akkor viszont az nfo-ja is fake!
Vagyis lehet hogy mégis van PRE-gold...
Na jó, majd otthon megnézem, hogy tényleg fake-e...

SoDI---
mivel úgy tûnik nem lopta ki az egész cuccot ANON

Na álljunk meg egy pillanatra!
Állítólag a forráskódot sem õ lopta ki!
Egy másik ember!
Ami azt jelenti, hogy ha tõle nem is, máshonnan még jöhet PRE-gold... Bár ennek ugye egyre kisebb a valószínûsége...

Undoriiiit00000 +++ katasztrofalis a supergamez forumnak ez a lapozgatos oldalazgatos megoldasa.

Mar a ...p0nt0m... is kivan ezzel a xarsaggal, es meg visszalepni se lehet explorerrel, itt lapozgatok perceket, hogy normalisan elolvassak (vagy) 1-1 hozzaszolast, ami mar a masik oldalon van, vagy eppen abban a percben irtak mar hozza.

Nemtom kinek sikerult kitalalnia, mert igaz hogy szep (szebb), de, hogy xart nem er funkcioban, az tuti.

Jó ez rendben, de az a kérdéesm hogy van benne egy könyvtár, és azt hova illeszem be a játékba?

The Garrett
nekem az a 100x15 megás van...

SoDI---
most akkor nem csak 1 fajta source csomag van???

Bezony nem, van egy 43 Mb-os is.
Persze elképzelhetõ, hogy ugyanaz a tartalma, mint a 30 megásnak, és csak az okozza a méretkülönbséget, hogy alacsonyabb rátával tömörítették, de ezzel kapcsolatban majd akkor tudok adni bõvebb felvilágosítást, ha hazaértek... Ami még 1-2 óra...

Miért?