Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször indítsátok el az exe-t
Utána azonnal be az opciókba
Video beállítás - 1024*768
Highest - Apply
Mouse beállítás - nézelõdés egérrel bepipálva
OK
Most exit game!!
Innentõl a játék map könyvtárában bármelyik bsp file-on duplaklikk az intézõvel, s szépen indul az adott pálya
Ha megunjuk, exit game, s klikk egy másik bsp-re
Ajánlott :d3_c17_10a nevû pályát elõször megnézni !
Ott van ellenség, cél, minden
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mé' nem megy a fegyverváltás?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én alig birtam kivárni mire kicsomagolta...

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
`Take a look to the sky just before you die`
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ez az állítólagos BETA egy E3-as bemutató ELÖTTI változata a játéknak...😊
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
netes jatekhoz meg mindig kell eredeti, es nem mindenki kis haxor aki letolti.
szerencsere kicsi az eselye hogy kijon 1 ien pre gold a HL2bol mostanaban. ha igen, akkor az se jelent tobbet 1 sima warez kiadasnal, van minden jateknal, megis megelnek szepen a fejlesztok.