Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Semmit.
oneal1
😄DDD

!Forza Ferrari!

toMpEr
torold le?

The Garrett
Nem... Az SG fórum hivatalos álláspontja szerint a késés oka CSAK IS ÉS KIZÁRÓLAG balázs pali uj albumának megjelenése, mivel mindenki az albumot veszi senkinek nemmaradna pénze a HL2 re...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A 30 megás Hl2_src.rar-ral mit csináljak?

M@TriX
Arra ti gondoltatok (mivel úgy tûnik nem lopta ki az egész cuccot ANON), hogy azért csúsztatták a HL2-t, mert most jön ki a CZ. Ugyanis ha a HL2 kijött volna, akkor szinte 100% biztos vagyok benne, hogy a CZ eladásai nagyon a béka feneke alatt lettek volna...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Garrett
Balázs Palinak 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

toMpEr
nem.

oneal1
ezt kell beirni ?

!Forza Ferrari!

toMpEr
impulse 101

Nekem is van egy 30 megás, mit kell vele csinálni?

oneal1
na most elinditottam a gey pályát és csaka pisztolyt adja be😞(
nem láto ma választható fegyvereket??
van valami amivel lehet választani õket??

!Forza Ferrari!

toMpEr
en.

Köszi a próbálkozást, de vmiért nem adja be a hublistet pedig a link jó!

Taptarap
jól van na😊))/nem olvasok vissza néha 120 hozzászólást/ köszi

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

zaki
mi nem jó nálad? hátha tudok segíteni...

zaki
nekem mûködik nagyonis, már megvan a 100 fájlból 20, és 16:00-kor kezdtem el a letöltést

toMpEr
irtam mar,hogy hl/scriptsen belul vannak
weapon_alyxgun.txt
weapon_ar1.txt
weapon_ar2.txt
weapon_binoculars.txt
weapon_brickbat.txt
weapon_bugbait.txt
weapon_cguard.txt
weapon_crowbar.txt
weapon_cubemap.txt
weapon_extinguisher.txt
weapon_flaregun.txt
weapon_frag.txt
weapon_gauss.txt
weapon_hmg1.txt
weapon_hopwire.txt
weapon_iceaxe.txt
weapon_immolator.txt
weapon_irifle.txt
weapon_manhack.txt
weapon_ml.txt
weapon_molotov.txt
weapon_physcannon.txt
weapon_physgun.txt
weapon_pistol.txt
weapon_rollerwand.txt
weapon_rpg.txt
weapon_shotgun.txt
weapon_slam.txt
weapon_smg1.txt
weapon_smg2.txt
weapon_sniperrifle.txt
weapon_stickylauncher.txt
weapon_stunstick.txt
weapon_thumper.txt

toMpEr
semmitnem korrigal, sott ha osszehasonlitod valamilyen erre hasznalatos progival,akkor az is kiirja,hogy a patchben levo fileok tartalma megegyezik azeredetivel

Taptarap
ohh te biztosan tudod lécci fegyver neveket...

A fájlmegosztókkal az a gond hogy nekem vmiért a dc++ nem mûködik 😞

toMpEr
a patch fake.

Taptarap
valaki össze tudná irni a fegyverek nevét? elöre is köcce

A hl_src.rar az meg van. De azt hogy kell használni?

SoDI---
File-megosztókon van rajta.
Ugyanúgy, mint egy másik forráskód-dolog.
Nem tudom, le kell majd ellenõrizni, hogy az a másik forráskód bõvebb-e, mint az eredeti hl_src.rar, az ugyanis 30 megás volt, ez pedig 43 Mb-os...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Honnan lehet leszedni a patchet?

lesz pregold vagy csak kamu volt?(nem szívesen tölteném le a cuccost 2x)

\"Life is around you and in you.\"

SoDI---
Peccselés elõtt vagy utána?
TÉNYLEG!
Van olyan pálya, amit megjavít a patch, vagy csak hang/textúrahibákat korrigál?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Egy kérdés...

Még nem szedtem le az anon patch-et, ugyanis még nem vagyok otthon (ahol a gépem szorgalmasan dolgozgat, hogy mire hazaérjek, legyen nekem ilyen) :-))

Szóval a kérdésem az lenne, hogy (mivel láttam, és olvastam, hogy egyesek tudnak mit kezdeni a darus pályával) mi lehet az oka annak, hogy egy-két ilyen pálya elindításánál nem tudok mozogni, csak a saját álló testemet láthatom, ha péládul lenézek a földre?

Miért van az hogy egy két pályát, pl trainyard 2 nem tölt be?

Ezt te szedted ki a jatekbol?

toMpEr
de pl:
give weapon_iceaxe

toMpEr
ö vagy 0

skacok hogy lehet a consolet elõhívni?

toMpEr
csak azok a bugmentesek, a tobbi a hl2/scripts/ -en belul van

toMpEr

Dynamic
Jah😊
toMpEr
eredeitben is ottvan

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dynamic
Hm, szerintem a multiplayerbõl is ki lehet választani ezeket a pályákat, nem kell beírni semmit.
Bár nekem pl. a bugbaiten csak álltak a katonák és nem csináltak semmit.
nem, nincs neki, es o soha se mond infokat a dolgairol, tehat vki kamuzott a neveben, es nincs semmi pregold.

M@TriX
inkább azt, hogy nincs neki ilyen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Random_
Nem nekem nincs is meg a 60 megás csak az 1.4 gigás.

e3_bugbait.bsp ez a pontos neve

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SoDI---
Ez a bugbait a patch-ben van benne?
Mert mintha nem emlékeznék rá...

SoDI---
| Regarding Half.Life.2.Pre.Gold-ANON:
This is fake, and I will never give out info about my releases
in public.

Most azt állítja, hogy van neki olyan, de nem küldi szét?

Random_
bugbait

Alexease
Minden elerheto konzolbol! Es mukodik is rendesen.!
SoDI---
ÁLLJ! Ez itt melyik pálya?

Random_
lehet olyan is hogy nem mûködnek az enemy-k
akkor create game és ott választod ki a pályát így be lehet járni harc nélkül mindet

ha kint vagy a maps könyvtárban onnan is indíthatos a .bsp kiterjesztésû pályákat dupla kattintással ekkor lesz AI is.

Alexease
De a parancsokat alapbol a config file-ba is beirhatod, igy nem kell mindig gepelni (HL2\CFG\CONFIG.CFG).
Lehet allitani az efekteket, latotavolsagot, a FOV-t, a kodot, fenyeket, 3DNOW tamogatast es meg millio dolgot.