Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Csinálsz valamit (hangoskodsz pisztojjal, raksival, hordóval), és arra nem az MI reagál, hanem a pályaszerkesztõ pofa aszongya, hogy hánnyon cigánykereket, akkor az arc mindig ugyan úgy cigánykereket fog hányni. Ha MI lenne, akkor a körülménektõl függõen cselekedne (pl hordóra kinézne az ablakon, pisztolyra kirúgja az ajtót, és tüzel, raksira kirúgja az ajtót, és megkínál gránáttal). Persze ez is lehet script, de akkor van TÉNYLEGESEN MI, ha csinálsz egy tökugyanolyan pályát, de csak szemre, és csak az egyértelmû triggereket (megnyomom ezt, kinyílik az stb) csinálod meg, ettõl még a pofa ugyanúgy fog viselkedni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mayday
Na, akkor vegre megkerdezem mostmar. Lamer kerdes lesz, de ne haragudjatok, inkabb mondjatok el. Szoval:
Mi az a scripteles?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Ettõl függetlenül a többi mapon is látni Scriptelésre utaló nyomokat, pl. a d2_coast_4-en csak akkor törnek ki a Combine soldier-ek, ha bizonyos dolgot cselekszel...

És az már messze nem az E3-as "demo"...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakS
Valaki aszonta, hogy a traptown is agyonszkriptelt, mert ebben az analfabéta verzsönben azonnal berúgódik az ajtó, leng az a szar, meg mittudomén.
Biztosan van benne szkript, de a HL1-ports-os tapasztalataim alapján van a HL2 kikerült verziójában egy baromira nagy hiba: Minden trigger, ami nem nyomógombbal, hanem egyéb eseménnyel (pl eltalálod fegyverrel, átmész egy területen) vezérlendõ, az a pálya indulása után lefut.

Ennek ellenére még lehetün átb@szva a palánkon 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kandurex
Half-Life2.hu

"A Valve egyik illetékese, Chris Bokitch egy fórumban végre valahára reagált, azokra a vádakra (melyek lehetségesek lehetnének), hogy az E3-as demoban a Valve félrevezette az embereket és egy scriptelt demot mutatott be az embereknek (azaz minden elõre meg volt tervezve).

”A játékbeli AI-re vonatkozólag - Én csak feltételezni tudom, hogy az akciók, a demóban egy megközelítése volt a annak amit a végsõ AI a tervek szerint megvalósít. A demo soha nem volt interaktív (valószínûleg ez alatt azt érti, hogy a demo és az eredeti nem hasonlít egymásra - az egy egymást követõ mozi volt, ami megmutatta a HL2 játékmenetének egy részét úgy, ahogy mi akartuk. Ez nem jó, de lehetséges lesz elkészíteni a script néküli változatot, mire a HL2 kiadásra kerül.”

A Valve védekezésképp azt állítja a demo nem volt scriptelve és a Bugbait folytatásában az ülés be van kapcsolva és az Ant Lion-ok kicsit másképp reagálnak mint az E3-as demoban...

...Gabe kommentje a barátok AI-jére vonatkozólag a videoban (és az E3-as demoban), ott ahol Gordon otthagyja Barney-t és polgárokkal elindul a városban az úton felfelé pár épületen át, hogy megküzdjön az ellenségekkel az úton. Tudomásom szerint ez a jelenet nem egy scriptelt jelenet. Ez Half-Life 1 volt.

Ez így elég érdekes, sok benne az ellentét, de végül is kimondja azt amitõl újfent tartottunk, hogy minket átvágtak...de nagyon.. "

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
gyere át a Morrowind topicba

ollie
akkor kapcsold ki, bár lehet állítani a távolságot

Amiga
Azért az optimizerben az a small object eltávolítás elég halovány, amikor mentem a mocsárba, a tavirózsákat 3-4 méterre elõre rajzolta ki, na az elég bénácska volt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
mert egyszer már el volt indítva az fps optimizer, és az alapból 2x olyan messzire állítja a látótávot, tehát akkor látsz ugyanolyan messzire, mint az eredetiben, ha a látótáv csúszka felénél van. de gondolom neked nem ott volt, így jelentõsen lelassulhatott a procidon. nyugodtan visszateheted a grafikai pugineket.

Amiga
Ollie a legnyugodtabb, benne ugyanis volt annyi gerinc, hogy nem szedte le.

8370: Miért lassult be?

ollie
rájöttem miért lassult be neked a Morrowind tegnap

ollie
ja és tök nyugodt vagyok

ollie
ezt nem mondtam

[NST]Cifu
És ugye a tûzfalon is simán átsétál anélkül, hogy bárki/bármi észrevegye...

Nyugodj meg, ez csak egy fake hír, amivel rá akarnak ijeszteni a "csúnya, rossz" kiszivárgott HL2 felhasználókra...

Amiga
Akkor paranoia indul! :-)

A legszebb az egészben, hogy ha valóban így van, a víruskeresõket lehúzhatjátok a kukában, az egy bonyolult, játékba ágyazott kódot nem fog megtalálni. :-)

ollie
Ez mondjuk nem jelent semmit, hiszen ha pl beépítenek valamit a hl2.exe-be (mert ugye megvan a forráskód), akkor semmi sem fog találni semmit.

ollie
megszoptátok

[NST]Cifu
Nos nálam se a viruskeresõ, se az Ad-Aware 6 sem talált semmit, tehát EZ is csak egy fake hírnek tünik 😄

SoDI---
Nem zárható le, de szarom le 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

hát akkor egy full format +reinstall oszt kész 😄
oneal1
ha ez igaz akkor megszoptuk😊

!Forza Ferrari!

SoDI---
Idézet a cikkbõl:

Az internet egyes oldalairól letölthetõ különféle kalózverziókban a Half Life 2 bizonyos pályái játszhatóak, és egy most felröppent hír szerint több változat vírust, illetve trójait tartalmaz, amely alkalmas arra, hogy a hackerek számára hozzáférhetõvé tegye a türelmetlen játékosok számítógépét.

Mi vaaan?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

miért szerintem még mindig jobban néz ki mint a Halo 😄DDDD és nem eszi úgy a gépet.
toMpEr
nem hat

RelakSfromhome
Nem a 8 poligon a bajom, hanem hogy rátoltak egy minimum 1024x1024-es képet 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandew
Azzal csináltam. 😄
Csak a végén újraindúlt a gép. Nektek is volt ilyen?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

winrar és adj neki😊

Bandew
Pedi a tömörített fájlban megvan a hl.exe.
Ezek szerint rosszul tömörítette ki.
Mák, hogy nem töröltem le õket egybõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

toMpEr
az egy dolog, hogy fel van rakva...a valosag az,hogy ugyanazok a fileok vannak benne, mint az eredeti releaseben

Bandew
De van.
Legalábbis a 7wrz-n van ilyesmi.

toMpEr
akkor roszzul csomagoltad ki vagy ilyesmi.
patch nincs.

Bandew
Fel kel raknom a patcht?
Lécci segíccsetek.

Bandew
Nekem nincs ilyen exe-m.

játék fõkönyvtár hl2.exe utána create server

Bandew
Most akkó mi?

Bandew
Hö?

Shaman
Titok!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bandew
Bocs hogy ilyen béna vagyok, de melyik exe mire szolgál a bin könyvtárban. Nem akarok ész nélkül kattingatni. Melyik exe-vel lehet egyáltalán játszani?

[negativ] Les
grat..😊

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
THX

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Kis Szabó
Ez a nyüzüge Darth Vader nagyon jó!😊

SoDI---
HÁÁÁ!!! Nem áll a szörnyúség nyóc poligonnál többõl, de a textúra rajta van vagy 4 MB

8 éves játék!

Lazarus
Én vagyok a #8336!!! JUHÉ!!
ollie

Amiga
Balázspalitakarok!

ollie

Amiga
Szegény kicsi ollie!

Shaman
Na azé!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie