Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nemsokara a boltokba kerul, es holnaptol letoltheto termeszetesen a Steam-en keresztul is.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tudnátok dobni egy linket a Tenebrae-2 -höz, amit Quake Industriként mutatott itt valaki?
Köszi!
Tiszteletben tartom a véleményed, mert ritka értelmesen beszélsz. Sajnos a Valve képtelen a kommunikációra, volt egy betanult szövegük, ami a szokásos dolgokra reagált, és amint kitört a káosz, a betanított maszlag értelmét vesztette, újra meg nem telik.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
http://www.sf.hu/story.php?s=3015
A HL2OS is ekként látja, mikörben csak reménykednek, hogy a feltevésük (miszerint November 10.-én jelenik meg a HL2) helyes lesz...
Arról már csak csendben lehet szólni, hogy sok helyütt szabályosan üldözik a bétával kapcsolatos hozzászólásokat, nem egy fórumban (még magyar fórumban is!) törlik és szankcionálják a HL2 bétával kapcsolatos üzeneteket!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
HÁÁÁ!!! Nem áll a szörnyúség nyóc poligonnál többõl, de a textúra rajta van vagy 4 MB 😄DDDDDDDD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
V9ykn8_TZL0
ScreenShots
Elegem van ebbõl már.
Nem rég aztmondták, hogy az csak kamu...😊
No én úgyis megveszem az igazit majd..😊
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Válasz2: Mert én vagyok az univerzum legfelsõrendûbb lénye
Válasz3: Mert csak olyan keres egy nem létezõ felsõbb hatalmat, aki képtelen magától átlátni dolgokat
Válasz4: Mert balázs pali hithû vallásos, és semmiben sem szeretnék közösködni vele
Döntsd, hogy neked melyik válasz tetszik 😊
"Nézz le ráááááááám, nézz le ráááááááám óóóóóó isteneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem"