Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Csak 20 komment kell!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nincsen a mostani bétához úd, direkt arra készített letölthetõ map????
iaro.srv.hu xmp.srv.hu
Ezt honnan veszed? Én konkrétan úgy tudom, hogy városban kb. 70-80$ (~15.000-17.000 Ft) az átlagfizetés, míg vidéken (függõen attól, hogy az ország melyik részérõl van szó) 30-50$ (~6500-11.000 Ft). Ehez még hozzájön, hogy sok esetben csak késve kapják kézhez fizetésüket (2000-ben a lakosság mintegy 15%-a, frissebb adatom nincs errõl).
2: mibol gondolod hogy szarabb az a jatek mint barmelyik manapsag megjeleno vacak? aki kiprobalta aszerint jo, csak a sztori botlik neha.
Teljesen egyetértek, sajnos manapság hétköznapi jelenség, hogy ultrabugos játékok kerülnek a polcokra, mint végleges verzió...
(mellesleg ha nalunk boltban veszel mondjuk audio cd-t vagy dvd filmet, meglepodnel hany hamisitvany van koztuk)
Ezen nem tudok röhögni, pedig derült már ki dobozos, boltban vett játékomról, hogy hamisítvány (igaz, ez még 2001-ben volt).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2: mibol gondolod hogy szarabb az a jatek mint barmelyik manapsag megjeleno vacak? aki kiprobalta aszerint jo, csak a sztori botlik neha.
3: "miert szorulnanak ilyenekre"? ha megjelenik (ill meg elobb) ok is ugyanugy jatszanak majd az eredetivel mint te.
az egyetlen kulonbseg koztuk es koztunk hogy naluk bovebbek a lehetosegek.
(mellesleg ha nalunk boltban veszel mondjuk audio cd-t vagy dvd filmet, meglepodnel hany hamisitvany van koztuk)
mar csak poennak is nagyon jo 😊 kivancsi vagyok milyen.
allitolag jol jatszhato kis game, csak a sztorit elcsesztek es nem mindenhol konzisztens 😊
sazl : c
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
hulye ruszkik a pre-betabol 3 honap alatt teljes jatekot faragtak es aruljak 😊
nem tudjatok letoltheto valahonnan?
Type "regedit".
Using the tree control on the left-hand side of the window, navigate to this registry location:
My Computer > HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Half-Life > Settings
On the right, you should see an item called "Key". This item lists your CD Key.
ha valaki olyan szájbarágos modon elmagyarázná hogy tudom az eredeti HL regszámát XP alatt kiszedni az uninstal után azt nagyon megköszönném a tippeket a [email protected] cimre pliz
köszi
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
"...és akkor programozó és modellezõ testvéreink 'jertek közénk, hogy adjon az úr néktek biztos kezet és bugmentes programokat!"
War. War never changes.
Annyit még ehez, hogy anno (talán 2 v. 3 éve) volt egy igéretes Werewolf játék is a feljövetelben, amirõl azóta sem hallotam (bizony, a Garouk mindig is jobban bejöttek nekem, mint a vérszopók 😄).
Emlékeim szerint az SDK önmagában kevés, kellene hozzá a játék maga is, márcsak a benne lévõ textúra- és hangcsomag miatt is...
Komcsi!!!Nézétek meg a hivatalos oldalon.egyébként az activision fejleszti.
Mikor kijön az SDK már ott lesz a modellek egy része készen, csak át kell konvertálni õket, fixálni az animációt, rájuk húzni a textúrákat, miközben a pályákat a korábbi tesztpályák alapján elkészítik (itt ismét készen vannak már a textúrák), és az egészhez hozzáadják a hangokat.
''Heló!ez a doom3 jó játék? Milyen motorral fog menni?quake1?''
és egy db.szmájlit nem tett oda. jézusom. hát ilyen emberek is vannak... 😊
Nem voltam ilyenekkel kapcsolatban kepben eddig soha (MOD-ok pl.), de meglepett, ahogy olvasom egyre tobb helyen, hogy HL2 motoros MOD-okat fejlesztenek, hogy ez hogy lehet igaz?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az SDK-t már tudjuk mikor jön ki, a játék megjelenését még csak találgatjuk 😊))
Amúgy a régi szép idõkben (ie.: 2003.09.30 elött) úgy volt, hogy az SDK-t már a megjelenés elött megkapják azok a fejlesztõk, akik a Valve-hoz közel állnak (DoD, CS és még az NS-rõl susogtak).
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯