Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Meglesz az, hamarosan.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shaman
Legalább 9k-ig spemmeljük már fel!
Csak 20 komment kell!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Hát ez a Topik mekhalt.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rezsofiz
Szerintem az ilyen béta dolgok csak elrontják a késõbbi teljes játéknak az élményét.

sazl : c

oXynus
-úd

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

oXynus
hácsááááá!
Nincsen a mostani bétához úd, direkt arra készített letölthetõ map????

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

[NST]Cifu
1: az ottaniakat nem kell sajnalni, az atlagfizetes magasabb mint itt.

Ezt honnan veszed? Én konkrétan úgy tudom, hogy városban kb. 70-80$ (~15.000-17.000 Ft) az átlagfizetés, míg vidéken (függõen attól, hogy az ország melyik részérõl van szó) 30-50$ (~6500-11.000 Ft). Ehez még hozzájön, hogy sok esetben csak késve kapják kézhez fizetésüket (2000-ben a lakosság mintegy 15%-a, frissebb adatom nincs errõl).

2: mibol gondolod hogy szarabb az a jatek mint barmelyik manapsag megjeleno vacak? aki kiprobalta aszerint jo, csak a sztori botlik neha.

Teljesen egyetértek, sajnos manapság hétköznapi jelenség, hogy ultrabugos játékok kerülnek a polcokra, mint végleges verzió...

(mellesleg ha nalunk boltban veszel mondjuk audio cd-t vagy dvd filmet, meglepodnel hany hamisitvany van koztuk)

Ezen nem tudok röhögni, pedig derült már ki dobozos, boltban vett játékomról, hogy hamisítvány (igaz, ez még 2001-ben volt).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1: az ottaniakat nem kell sajnalni, az atlagfizetes magasabb mint itt.
2: mibol gondolod hogy szarabb az a jatek mint barmelyik manapsag megjeleno vacak? aki kiprobalta aszerint jo, csak a sztori botlik neha.
3: "miert szorulnanak ilyenekre"? ha megjelenik (ill meg elobb) ok is ugyanugy jatszanak majd az eredetivel mint te.

az egyetlen kulonbseg koztuk es koztunk hogy naluk bovebbek a lehetosegek.

(mellesleg ha nalunk boltban veszel mondjuk audio cd-t vagy dvd filmet, meglepodnel hany hamisitvany van koztuk)
ez nem poen, en inkabb sajnalom a szegeny embereket ott, ilyenekre szorulnak.

fm
én is..vki szerezze már meg!

mar csak poennak is nagyon jo 😊 kivancsi vagyok milyen.
de valami hasonlo 😊
allitolag jol jatszhato kis game, csak a sztorit elcsesztek es nem mindenhol konzisztens 😊
nagyon jo, csak ha igaz is, attol meg az nem HL2.

csinaltak hozza palyakat , sztorit stb. magyarul egy jatekot.
rezsofiz
ha a betabol teljes játékot csináltak, és ez ilyen hétköznapi hír, akkor az oroszok a sitten ülnek.

nincs beta..

Matthewpamer
honnét lehet letölteni a bétát?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

nem hinnem hogy barmit is faragtak volna, egyszeruen aruljak azt a lopott dolgot mert kell a penz.-

ha mar regi hir akkor bocsi. Szal oroszoknal lehet kapni boltban a halflife2 -t 😊)
hulye ruszkik a pre-betabol 3 honap alatt teljes jatekot faragtak es aruljak 😊

nem tudjatok letoltheto valahonnan?
In the start menu, select "Run" or "Run Program".
Type "regedit".
Using the tree control on the left-hand side of the window, navigate to this registry location:
My Computer > HKEY_CURRENT_USER > Software > Valve > Half-Life > Settings
On the right, you should see an item called "Key". This item lists your CD Key.

DonPapa
hy kontersztrájkisták

ha valaki olyan szájbarágos modon elmagyarázná hogy tudom az eredeti HL regszámát XP alatt kiszedni az uninstal után azt nagyon megköszönném a tippeket a [email protected] cimre pliz

köszi

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

dikki*yysw
Nem. Na mentem korizni.
hl2

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Vagy csak nem vetted észre.

dikki*yysw
Lehet.

dikki*yysw
1. ok
2. 😊

dikki*yysw
De.

[NST]Cifu
LoL...

"...és akkor programozó és modellezõ testvéreink 'jertek közénk, hogy adjon az úr néktek biztos kezet és bugmentes programokat!"

rezsofiz
valószínû,adnak hozzá valamilyen demót. legalábbis szerintem.

rezsofiz
ja.bocs,nem láttam mire válaszoltál... 😄

rezsofiz
persze.én nem is mondtam,hogy jó lesz,csak annak ígérkezik. én nem mondtam véleményt róla.

rezsofiz
csak reménykedni lehet. 😄

[NST]Cifu
Na, de hogy a modelleket, pályákat, stb. leteszteld, kellene a játék is... 😊))

Én máér régóta követem a Bloodlines fejlõdését, szerintem hatalmas durranás lesz!!!

War. War never changes.

[NST]Cifu
Maga az oldal desing-ja megérdelem egy csillagos 5-öst, tényleg hangulatos, de bevallom nemtudom, mennyire lesz képes visszaadni a Vampire hangulatát a játék - nagyon félek a videó alapján, hogy egy akciójátékot hoznak össze, ami rohadtul nem fogja visszadni a Vampire intrikus világát...

Annyit még ehez, hogy anno (talán 2 v. 3 éve) volt egy igéretes Werewolf játék is a feljövetelben, amirõl azóta sem hallotam (bizony, a Garouk mindig is jobban bejöttek nekem, mint a vérszopók 😄).

rezsofiz
köszi. én is valami ilyesmire gondoltam. 😊

ollie
Az sdk az a software development kit röviditése. Amolyan csináld magad editor, fordító, stb.

rezsofiz
tisztázzuk:az sdk tudomásom szerint nem egy mod. rosszul tudom?

[NST]Cifu
Hmmm...
Emlékeim szerint az SDK önmagában kevés, kellene hozzá a játék maga is, márcsak a benne lévõ textúra- és hangcsomag miatt is...

rezsofiz
Van egy játék is. A Gamerbe olvastam. a neve:Vampire The Masquerade: Bloodlines. Half-Life2motor.
Komcsi!!!Nézétek meg a hivatalos oldalon.egyébként az activision fejleszti.

[NST]Cifu
Roppant egyszerûen: megcsinálják a modelleket 3DMax-al, a textúrákat Photoshopal vagy PSP-vel, felveszik vagy megszerzik a szükséges hangfileokat (ha kell, akkor még kissé kevernek rajta), és elkezdik a pályát megcsinálni a pl.: HL1 alá, ahol kitalálják, hogy is kellene majd kinéznie a már végsõ változatnak.

Mikor kijön az SDK már ott lesz a modellek egy része készen, csak át kell konvertálni õket, fixálni az animációt, rájuk húzni a textúrákat, miközben a pályákat a korábbi tesztpályák alapján elkészítik (itt ismét készen vannak már a textúrák), és az egészhez hozzáadják a hangokat.

rezsofiz
Az volt még hatalmas: bemegyek a doom3alpha topicba, azt egy gyerek ilyen kérdést írt:
''Heló!ez a doom3 jó játék? Milyen motorral fog menni?quake1?''
és egy db.szmájlit nem tett oda. jézusom. hát ilyen emberek is vannak... 😊

rezsofiz
Most leírom szépen: Szervusztok. A Half-Life 2.részének SDK verziója április havára van bejelentve. A játék megjelenésének IDÕPONTJÁT még nem tudjuk. 😄DD

Mayday
Koszonom mindenkinek a felvilagositast.
Nem voltam ilyenekkel kapcsolatban kepben eddig soha (MOD-ok pl.), de meglepett, ahogy olvasom egyre tobb helyen, hogy HL2 motoros MOD-okat fejlesztenek, hogy ez hogy lehet igaz?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rezsofiz
Nyugi-nyugi!csak poénból írtam úgy😊

rezsofiz
Software Development Kit

[NST]Cifu

hykao
...meg az oroszok, a béta megbuherálásához...
[NST]Cifu
Nem oda Buda! 😊

Az SDK-t már tudjuk mikor jön ki, a játék megjelenését még csak találgatjuk 😊))

Amúgy a régi szép idõkben (ie.: 2003.09.30 elött) úgy volt, hogy az SDK-t már a megjelenés elött megkapják azok a fejlesztõk, akik a Valve-hoz közel állnak (DoD, CS és még az NS-rõl susogtak).

Kandurex
Elõször én is poénra gondoltam, de valahogy nem tûnik annak..? Mindegy,,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Bazz, de lassan írok...
...de a tudatátvitel mûködött...