Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha jol tudom az aprilis is csak a netes cegek meg aruhazak talalgatasa, senki se mondott ilyen datumot. sk esetleg kijon addig.
a vivendi listaja szerint 2k5 marc 31-ig kene megjelennie, de szerintem meg iden beeshet.
Half-Life 2 - újabb késés
(kommentek: 21)
Hej! Ki gondolta volna, hogy tovább késik a Half-Life 2? Szerintem mindenki, fõleg a tegnapi megjelenési lista után. Az új megjelenés 2004. Szeptember 24. lett, jelenti a Warp2search.net (ha ez igaz, akkor majdnem egy évvel tolták el az eredeti megjelenéshez képest). Az öröm az ürömben, hogy már csak 248 nap van hátra a megjelenésig!
info: gamestar
Nemáá.....Aki ilyen hülye az megérdemli.
Szvsz az egyik BELSÕ emberük vitte ki jópénzért, ugyanis az ilyen dolog százezer dolcsit is megérhet valakinek. Monnyuk a takarítónéni, a pizzásfiú, a portásbácsi....
Az pedig tény, hogy a Valve egyfelõl nem tudta betartani igéretét, sõt, az eset óta csak hülyének nézi a rajongóit. Lehet, hogy neked ez szimpatikus felállás, de én kritikusan állok a témához. Az pedig, hogy a "tömeg" is így gondolja, szerintem itt és most nem engem minõsít...
Én is csodálkoznék azon, ha idén sem jönne ki, de valjuk be, nem ez lenne az elsõ eset, amikor így pofára ejtenek minket a megjelenés kapcsán...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A PC-s játékok..... stb topik is 100K után bezárták,mert túl sok erõforrást evett. Szal 100K-nál nem fog egyik Topic sem feljebb menni.
Egyébként is nem túl valószínü a 100K,sztem ez max olyan 50K-ig fog menni majdan ez a topik,de akkor is csak azért ha a CS2-t is itt tárgyalják ki....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na de már nagyon OFF-ok vagyunk!
Mondjuk mind1,mert amennyire pang ez a topik lehet nyugodtan szétoffolni:-P

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mi van itt?-PP
Nem jelent meg meg.
Es nehany honapig nem is fog meg.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Bármilyen, a Valve belsõ vagy külsõ hálózatával kapcsolatba hozható IP címek... Valve jelszavak és/vagy felhasználónevek... és a Valve Software, Half Life, valamint Half Life 2-vel kapcsolatos tárgyak.
(Forras: Hardwired)
Q: A Half-Life a modderek beteljesült álma. Nincsenek megkötések (khm... a STEAM mi, ha nem megkötés?! - Cifu), a realitás könnye változtatható, és a szélsõséges változatai kellemes perceket szerezhetnek. A játék és a hozzá kijött mod-ok valóban az összes létezõ játékmódot/világot lefedik. Biztos vagy benne, hogy ez a magas szintû szabadság megmarad a HL2-ben? Tündöklõ színek, õrült fizika és a HL2 eredeti dolgainak szabadon való átszabására továbbra is lehetõség lesz? Hogy tudod ezt bebizonyítani?
A: Mi jelenleg a Moddereknek egyre több lehetõséget, változót adunk, amit befolyásolhatnak. Van fizikai rendszer, amely lehetõvé teszi, hogy kreatív legyél, és látványos reakciókat válts ki körülötted lévõ világból, megvédd magad különféle módokon, vagy a leghihetettlenebb tárgyakat használd fegyverként. Az AI rendszer lehetõvé teszi, hogy még reálisabbak legyenek a társak/barátok és az ellenségek, és az arcanimációs rész segítségével pedig teremtményeidet érzelmekkel ruházhatod fel, és ez más játékokban lévõ módszerekkel nem elérhetõ.
Q: Az összes érdekes hír, amely a HL2-rõl az E3-on kerül (majd) nyilvánosságra, vagy lesz Half-Life Expo? Vagy lesz külön egy Half-Life2 Expo? (itt nem teljesen vágom, mirõl beszél az ürge. Mi a rák ez a Half-Life Expo?! Volt már ilyen? - Cifu)
A: Valamikor a jövõben szeretnénk, ha lenne egy Mod Expo a Half-Life 2-höz.
Q: Rengeteg modder csapat máris azt tervezi, hogy a HL1-es MODjaikat átportolják HL2 alá. Szükséges drasztikus változtatás, kell-e újrakezdeniük az egészet, vagy az egész könnyû újgyakorlat lesz-e csupán?
A: Ez természetesen nagyban függ a mod összetetségén, de a legtöbb esetben nagyon könnyû lesz átportolni a HL2-re.
Q: Milyen hangformátumot fog használni a HL2? A HL1 ugye 11khz 8bites mintavételezéssel dolgozott.
44khz, 16 bit sztereo minden zene és hang, mono a szövegek esetén.
Q: Sok mai játékot kritizálnak azért, hogy csak csúcsgépeken futnak (UT2k3, NOLF2, stb.), a HL2 e téren hogy fog szerepelni?
A: A játék teljesen visszaléptethetõ a Dx6-os alkalmazás szintjére, igaz a képminõség ekkor már messze nem igazi, de egy Dx6-os géppel is nagyon jó szórakozást fog nyújtani a HL2. (egy pillanatra: a Dx6-os videókártyák idején (TnT2, Rage128, Voodoo3) az átlag procik 233Mhz-en futottak, namost egy ilyen gépen már a CS 1.6 sem fut el, szóval lehet, hogy egy TnT2-esen is lehet majd játszani, de alá mindenképpen kelleni fog minimálisan egy 7-800Mhz-es proci... - Cifu).
Q: Azt mondtad valamelyik interjúban, hogy csalódott vagy az elmúlt 5 évben tapasztalt fejlõdés tekintetében az FPS játékoknál. A Half-Life 2 valószinüleg új standard lesz az elkövetkezõ 5 évben, szóval milyen új dolgok fognak feltünni? (az egy felével egyetértek, mivel az átlag FPS játékok tényleg nem hoztak igazán nagyot játékmenetben, ellenben ott az OFP, amely azonban inkább egy új stilust teremtett... - Cifu)
A: Úgy gondolom, hogy a rajongókra a legnagyobb benyomást a fizikai rendszer és az arcanimáció teszi majd, és a többi játéktól is el fogják várni mindezt. Ez lesz az elsõ olyan játék, ahol a fizika a játék része lesz, és nem csak egy speciális effekt. Ezen kívûl az elsõ olyan is, amelybe valóban életett lehelnek a realisztikusan megalkotott karakterek. (vajon ez arra is igaz lesz, hogy az ellenfelek végre taktikusak lesznek, és õk is életszerûen fognak viselkedni, vagy továbbra is csak gyilkolásaink agyatlan célpontjai lesznek? - Cifu)
Forrás
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!