Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Szerintem csak szlengesített, mert a szöveg többi része nem ilyen botrányos helyesírással íródott (kivéve GAMENAK)...
Shaman
Ez okes,de szerintem poénnak írta eredetileg...
Nem hiszem,hogy valaki ennyire rossz helyesíró.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

hykao
Érdekes, hogy elõbb jön ki az SDK, mint maga a játék...
Kandurex
helyesíráson ámuldozott

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
??? Most azt kérded,hogy mit jelent a wtf,vagy wtf -ezel Dikki üzenetére?
1. wtf: what the fuck
2. Igen én sem értem amit mondott.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

dikki*yysw
Az OMG a "IDÕPONYTYA!" szóra vonatkozott. Ilyenkor mindig beleborzongok, milyen buta emberek léteznek.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

[NST]Cifu
SDK -> Software Development
Kit - itt: a játékhoz való fejlesztõi környezet, a MOD-ok készítéséhez szükséges.
OMG -> Oh My God - ezt nem fordítanám le 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Mayday
Mi az az SDK es OMG?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dikkma
OMG.
rezsofiz
A HALF-LIFE2 SDK VAN ÁPRILISRA BEJELENTVE!MAGÁNAK A GAMENAK NINCS MÉG IDÕPONYTYA!

sazl : c

Random_
Április?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ_HELL
Nem tudjak meg hogy mikor jelenik meg a hl2???
me ma nagyon szeretnek vele irtani!!!

Hell Is Burnin\'

lesz az meg a 9900 meg 10000xthez meg nvidiahoz is lassan ;D

fm
tényleg LOL! ha elolvastad volna mire írta,nem írtad vola. meg FlekO sem...de hát a figyelmetlenség

Mayday
...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Hehe, LoL

Mayday
Majd megjelenes utan 😊
Jarni fog a 9800XT-hez, ezt tartjak tovabbra is, csak atmenetileg egy kupont kapsz, amire majd bevalthato lesz!

A mistral oldalán van egy felhívás ,miszerint ha xy videókártyát vásárolsz akkor kapsz egy hl2-t.
Azt nem írják ,hogy mikor de azt igen ,hogy csak munkaidõben.
Mayday
Ne foglalkozz vele.
Vannak emberek, akiknek az az elvezet, ha fikazhatnak masokat, de annyi ertelem mar nincs, hogy a dolgok moge nezzenek. Szerintem kar erre szot vesztegelni, ezeknek az embereknek az elete sem er annyit...

Dikkma
Élõ szövet a flémvázon, hogy tanult Majati kollegám idézzem.
meg a harmadik resz es a gyuruk ura hat is egybol, nem?....

[NST]Cifu
...meg a full game...

Kandurex
Jah, mintha 4 hónapja is ezt hallottam volna: "Mindjárt jön a bícsmark"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
kitoloncolnak oroszorszagba es addig faggatnak amig nem arulod el a besugokat. hamar meg fogsz halni ha ilyen hulyen jatszod az eleted.

Aki ennek a szövegnek az értelmét megfejti, kap egy virtuális irodalmi Nobel-díjat

az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk. mi az? honnan van? miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..

????
Újabb értelmes mondatok.

Najó próbáljuk megfejteni:

kitoloncolnak oroszorszagba es addig faggatnak amig nem arulod el a besugokat.

Mivel én vagyok az orosz maffia feje Szeva bácsi leültetése óta, jót fogok röhögni ezen a próbálkozáson.

hamar meg fogsz halni ha ilyen hulyen jatszod az eleted.

És az életemet nyilván sapkás rendõrnek látszó emberek fogják elvenni. Vagy megvenni?

az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk

Ki állított ilyet?! Bitóra a gazzal!!!

mi az? honnan van?

Olvass vissza ebben a topicban párezer hozzászólást, Sherlock

miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..

Nyelvtani zavar. Felteszem azt akartad írni, hogy miért akarom ahoz hasonlítani a véglegest (?). Nem akarom. Az egy félig kész program, ekként is kezeltem mindig.

Mayday
Valszeg inkabb aprilis. Viszont allitolag nehany napon belul lesz Bencsmark!

kitoloncolnak oroszorszagba es addig faggatnak amig nem arulod el a besugokat. hamar meg fogsz halni ha ilyen hulyen jatszod az eleted.

az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk. mi az? honnan van? miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..

[NST]Cifu
Várhatóan 2004 Március-Április...

Jockey
van már valami fejlemény a játék megjelenési dátumáût tekintve? vagy konkrétum?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

[NST]Cifu
Miért is csengetnének a sapkás rendõrnek látszó emberek?

Milyen vádakat is hozhatnának fel?

Az, hogy egy illegálisan a netre került programot töltöttem le? Hihi, ez szép kis jogi csavar lenne (nem hinném, hogy a rendõrség foglalkozna egy ilyen feljelentéssel), de egyfelõl a magyar jogrend aligha lenne képes normálisan megbírkózni egy ilyen váddal (ergo biztosan ártatlannak nyilvánítanának). Másfelõl pedig mi úton kerülnek hozzám? Gondolod, hogy névvel és lakcímmel küldeném el a netes oldalaknak a HL2 képeket? Ennyire ostoba nem lehetsz...

Amúgy meg nem tudom mi a gond vele - még az "átvert" oldalak se lennének igazán átverve, hiszen a képek tényleg a HL2-bõl (mégha egy pre-verzióból is) származnak

rezsofiz
Az elõzetes videók alapján egyet biztosra lehet mondani:
nem lesz rossz...😊

sazl : c

akkor gondolom vagod, hogy ilyen esetben holnap csongetnenek nalad sapkas rendornek latszo emberkek.

HL2 kep akkor nez ki rosszul, ha rosszabb gepen futtatjak. csak alkalmazkodik az engine, jo gepen csodas lesz biztos 😉

fm
rajta!!
😊

[NST]Cifu
Ezekkel az "új" kép dolgokkal szerintem hülyére lehetne szivatni a népeket:

Fogni a bétát, csinálni egy rakat screenshotot (1280x1024, 6xAA, 16xAF - az FPS-t meg legfeljebb nem rakjuk ki 😊), és szépen elküldeni pár kevésbé realista oldalnak, hogy most kaptuk a vALVE-tól

Sadun Tryst
wow! feléledt valamennyire a topic! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

fm
ja,ahogy mondom 😊

Üdv!
Hát én nem tudom már ennek mi lesz a vége.Ha még valóban kijött volna mostanában akkor elég egyedül lett volna a piacon,mert tudtommal mostanság semmi ütõsebb FPS nem jelent meg./Postal 2 kiegészitõ,meg a Firestarter nem hinném hogy vetélytárs lehetett volna/
De mire ez kijön /ha kijön/ lehet már olyan nevekkel kell szembenéznie mint a Doom3,Stalker,Painkiller.
És akkor valóban az történhet hogy az elõszõr csodásnak hitt grafikája már csak egy lesz a sok közül,és ha nincs mellette egy elsõprõ szinvonalu történet-játékmenet,akkor csendben a "futottak még" kategóriába degradálódik.
És akkor ezt a borzalmas huzavonát még nem is vettem figyelembe ami körülötte van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Random_
Nagyok az elvárások ott is. 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Seth
Én komolyan mondom kurvára vártoam én is,de ez a sok huzavona ........jelenjen már meg aztán kész

PSN ID.: Beegabor

Adam5
hát az tény hogy jöhetne már

fm
ja, nekem is. de ha olyan jó lesz,mint az elsõ rész,akkor újra megjön majd mindenkinek..mármint a kedv😊

toMpEr
én továbbra is várom

Seth
Nekem egyre jobban elmegy a kedvem a játéktól...nektek nem?

PSN ID.: Beegabor

Adam5
😄DDDD

fm
géz=gáz 😊 mivan, elfáradtál a Terminátor topic fenntartásában? 😉

Adam5
remáltem=reméltem

Adam5
Hát remáltem is hogy nem ilyen lessz a grafikája mert az elég géz lenne

Knox
Ez az egyik anno hivatalosan megjelent szar minõségõ video egyik képkockája, amikor a ficko odakuszik ehhez a ventilátor szeru izéhez, bekapcsolja az meg megbünteti az agyatlanul kozelito zombikat! semmi uj nincs benne, régi kép egy régi vidijobol!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Adam5
oops bocsi! az elõzõt én irtam

Tom3
nem akarom senki kedvet elvenni de ezen a képen a grafika sztem elég szar
zaki
ez az egész HL 2 egy vicc. a képet az 576.hu-ról nyomtam be, ott azt írják, hogy ez 1 új kép