Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem,hogy valaki ennyire rossz helyesíró.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1. wtf: what the fuck
2. Igen én sem értem amit mondott.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Kit - itt: a játékhoz való fejlesztõi környezet, a MOD-ok készítéséhez szükséges.
OMG -> Oh My God - ezt nem fordítanám le 😊))
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
me ma nagyon szeretnek vele irtani!!!

Hell Is Burnin\'
Jarni fog a 9800XT-hez, ezt tartjak tovabbra is, csak atmenetileg egy kupont kapsz, amire majd bevalthato lesz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Azt nem írják ,hogy mikor de azt igen ,hogy csak munkaidõben.

Vannak emberek, akiknek az az elvezet, ha fikazhatnak masokat, de annyi ertelem mar nincs, hogy a dolgok moge nezzenek. Szerintem kar erre szot vesztegelni, ezeknek az embereknek az elete sem er annyit...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki ennek a szövegnek az értelmét megfejti, kap egy virtuális irodalmi Nobel-díjat
az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk. mi az? honnan van? miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..
????
Újabb értelmes mondatok.
Najó próbáljuk megfejteni:
kitoloncolnak oroszorszagba es addig faggatnak amig nem arulod el a besugokat.
Mivel én vagyok az orosz maffia feje Szeva bácsi leültetése óta, jót fogok röhögni ezen a próbálkozáson.
hamar meg fogsz halni ha ilyen hulyen jatszod az eleted.
És az életemet nyilván sapkás rendõrnek látszó emberek fogják elvenni. Vagy megvenni?
az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk
Ki állított ilyet?! Bitóra a gazzal!!!
mi az? honnan van?
Olvass vissza ebben a topicban párezer hozzászólást, Sherlock
miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..
Nyelvtani zavar. Felteszem azt akartad írni, hogy miért akarom ahoz hasonlítani a véglegest (?). Nem akarom. Az egy félig kész program, ekként is kezeltem mindig.

az a pre akarmi nem az amit kapni fogunk. mi az? honnan van? miert lehet ahhoz hasonlitani a veglegest?..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Milyen vádakat is hozhatnának fel?
Az, hogy egy illegálisan a netre került programot töltöttem le? Hihi, ez szép kis jogi csavar lenne (nem hinném, hogy a rendõrség foglalkozna egy ilyen feljelentéssel), de egyfelõl a magyar jogrend aligha lenne képes normálisan megbírkózni egy ilyen váddal (ergo biztosan ártatlannak nyilvánítanának). Másfelõl pedig mi úton kerülnek hozzám? Gondolod, hogy névvel és lakcímmel küldeném el a netes oldalaknak a HL2 képeket? Ennyire ostoba nem lehetsz...
Amúgy meg nem tudom mi a gond vele - még az "átvert" oldalak se lennének igazán átverve, hiszen a képek tényleg a HL2-bõl (mégha egy pre-verzióból is) származnak

HL2 kep akkor nez ki rosszul, ha rosszabb gepen futtatjak. csak alkalmazkodik az engine, jo gepen csodas lesz biztos 😉
Fogni a bétát, csinálni egy rakat screenshotot (1280x1024, 6xAA, 16xAF - az FPS-t meg legfeljebb nem rakjuk ki 😊), és szépen elküldeni pár kevésbé realista oldalnak, hogy most kaptuk a vALVE-tól

Hát én nem tudom már ennek mi lesz a vége.Ha még valóban kijött volna mostanában akkor elég egyedül lett volna a piacon,mert tudtommal mostanság semmi ütõsebb FPS nem jelent meg./Postal 2 kiegészitõ,meg a Firestarter nem hinném hogy vetélytárs lehetett volna/
De mire ez kijön /ha kijön/ lehet már olyan nevekkel kell szembenéznie mint a Doom3,Stalker,Painkiller.
És akkor valóban az történhet hogy az elõszõr csodásnak hitt grafikája már csak egy lesz a sok közül,és ha nincs mellette egy elsõprõ szinvonalu történet-játékmenet,akkor csendben a "futottak még" kategóriába degradálódik.
És akkor ezt a borzalmas huzavonát még nem is vettem figyelembe ami körülötte van...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
PSN ID.: Beegabor
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan