Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Azért tudok gratulálni neked, képes vagy a STALKER 2002 Áprilisi prealphájából, a HL2 szintén 2003 eleji verziójából, valamint a Painkiller kiszivárgott bétájából magasröptû következtetéseket levonni... Ügyes vagy...

Amúgy rohadtul nem vágom, mi a bajod a HL2 fizikájával. A kiszivárgott HL2 motor már olyan fizikát mutatott be, amelyhez hasonlót még nem láthattunk. Azóta sem, még a Painkillerben sem.

Ráadásul a fizika terén a két ász éppen a STALKER és a HL2, a Doom3 e téren még nem mutatott fel semmi olyat, amitõl le kellene menni hídba...
A Painkiller sem...

Amúgy szapulom a HL2 bizonyos okok miatt, de adjuk meg a királynak azt, ami a királyt megilleti....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rage47
Sziasztok!
Tényleg akkor nem tavasszal fog megjelenni a HL2?? 1 évvel eltolták??😞(
M@TriX
sajnos vagy nem sajnos, de a HL2 megjelenését 1 évvel eltolták és addig biztos fejlesztenek még rajta.
Nekem sem tetszik, hogy beharangozzák, minden erre elcseszik az egészet. Kár érte, de majd meglátjuk mi lesz belõl. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Krinyo
úgy beszélsz játékokról mintha már kijöttek volna...
painkiller...LOL..egy videó alapján ítélsz, ami semmi újdonságot nem tartalmaz.

Krinyo
lol
Gondolod hogy a Hl2 ott megakadt ahol a zalpha volt?
Hl2 alpha fizikálya sokkal jobb mint a full far cryé szal nemtudom te mirõl beszélsz...
lehet hogy nem is vagy tudatában annak amit ide hánysz...valószínû

rezsofiz

sazl : c

rezsofiz
igazad van. sorry,ha zavart a 70-s.nem csinálom többet.

IMYke2.0.0.0
OK.

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is remélem, de sajna, hányingerem van már a HalfLife 2-tõl és a körülötte folyó dolgoktól... nem elég, hogy 5 éve várjuk (az elsõ rész 1999-es!), hanem még így el is veszik az ember életkedvét tõle...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rezsofiz
nem kell ezen felhúzni magad😊

rezsofiz
nyugi,nyugi,csak 1-2 volt.csak poén volt.nyugi.

IMYke2.0.0.0
Álljá' má' le!

rezsofiz
70

rezsofiz
de még nem jelent meg a játék.és a botrány után valószínûleg változások lesznek. (remélem) 😊

IMYke2.0.0.0
További rühej, hogy a HL2-öt majd sokan utánozni fogják, többek között ezen fegyver (de minimum hasonló) használatával. Már most rosszul vagyok a rókabõröktõl, mi lesz késõbb, amikor HL2-motoros Játékok jönnek ki... ehh!

IMYke2.0.0.0
HalfLife 2 fizikája már régen le van pipálva. Szerintetek a többi fejlesztõ cég csak karbatett kézzel - és szemét becsukva - figyelte az elmúlt évek fejleményeit?
Különben is, a HL2-ben lévõ fegyver enyhén szólva röhejes (amivel ugye a trágyakat lehet emelgetni, lúzerként)...

rezsofiz
66

rezsofiz
én a doom3-T,meg a FarCry-t várom a legjobban.

ZMAN
Emberek ÚJ Idõ-pont (ÁÁÁLLLÍTÓÓ-LAG) 2004.09.

PC FOREVER!!!!

M@TriX
igazad van, majdnem igazat is adnék, de azért a HL2 fizikája és tág kompatibilitása azért ott lesz a szeren.
De a Painkiller azért ugyancsak király lesz, pedig nincs agyonsztárolva...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
A Painkillernél sokkal jobb lesz a Doom 3 és a S.T.A.L.K.E.R.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Tudjátok mi a szörnyû? Hogy jön egy Painkiller - szintén kilopott béta - és játszható, szebb és kevésbé gépigényesebb, mint a HL2 kilopott xarhalmaza... Stalkerrõl nem is beszélve...
A nagy nevek szépen mexívják, miközben az árnyékukból kinövögetõ kis projektek bekasszírozzák azt az elismerést, ami eredetileg nekik volt fenntartva...
Painkiller nálam abszolút befutó! A másik esélyes: Doom 3.
Stalker és HL2 elmehet a ... !

LSC
STALKER-t lehagytad😊

Mayday
A szopas az mas...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Eközben neten megint elkezdett terjengeni egy CZnek nevezett valami. Ez még mindig nem a végleges, a tavalyi lopott dolgokat frissítették pár fájlal a mostani CS-bõl, hogy mûködjön több funkció, de az egészbõl még hiányzik a Turtle Rock Studios legalább 2 havi munkája.

M@TriX
Ez meg mi, most látom:
CS.Condition.Zero.1.3.RiVaL.RePack

Vagy csak én nem láttam eddig?

M@TriX
jah, igaz ez tényleg nagy kopp. 😉

[NST]Cifu
Ne is mond. Én emiatt vagyok ......... (ide mindenki illeszen be vérmérsékletének megfelelõ sértést) a Valve-ra. Ugyanis azért vettem új alaplapot/ramot/procit és videókártyát, még augusztusban, mert hát jön a HL2.

És hogy mégjobban a falra másszak, a legjobb haverom novemberben vett Radeon 9600XT-t. Persze neki már elméletileg van HL2-je - gyakorlatilag akkor lesz, ha megjelenik. Én meg vehetem meg boltban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

zaki
ehh, azért kell a megjelenés után karit venni

Krinyo
de télleg nem muszály, nem eröltetem

zaki
azért majd néha bele-bele nézek a játékba

Krinyo
hát figy, akkor tüntetéssképpen ne játsz majd vele...

lehet, de a tobbseg szerintem nem is tud kulonosebben az egesz hercehurcarol, csak bemegy majd a wallmartba vagy akarhova es megveszi ha latja a polcon es meg emlekszik az elso reszre.

zaki
én legalábbis biztosan

Krinyo
lehet, de mostmár az emberek rossz szájízzel fognak hozzáállni a helyzethez

a jatek azert meg lehet jo, nem?
a megjeleneseig meg valahogy kihuzzuk azzal ami van meg jon, mint az elmult 10 evben.

Krinyo
nevetséges hogy egy jó gamet igy elbasznak a tologatással!

zaki
pontosabban addigra ezeket rongyosra játszom 😊

rezsofiz
😊

zaki
igaz 😊 én meg addik driver 3-ozom, painkiller-ezem, far cry-ozom, sims 2-zöm, stb... 😊

fm
mire ez kijön én rég a végére érek a DUKE NUKEM FOREVER-nek!!

Ha azzal nem is..De a többi potól 😄

szeptemberben tuti hogy az E3 elott jartak!

rezsofiz
hacker

rezsofiz
kizárt.a gacker nekünk arra volt jó,hogy megmutassa,hol járnak a fejlesztõk.

es megjelent volna tavaly szeptemberben ha nincs az adaz hacker? hiheto+realis 😊
zaki
Doom3-mal? hát azért én ebben sem vagyok olyan biztos...

LOL szeptember...
Adigra már nyomom a Sims 2-vel Mohaa PA-val Far Cry-al Doom3-al meg minden jó game-val mit akar a HL2? 😄

zaki
"a vivendi listaja szerint 2k5 marc 31-ig kene megjelennie, de szerintem meg iden beeshet."

hát az én listám szerint maximum 2004 április 31-ig kéne mgjelennie

zaki
ezt meg az 576 írta:

Pletyka: miközben az FBI mindenféle amerikai hekkerek ajtaját rugdossa be HL2 source-leak ügyben (lásd korábbi hírünket), az angol Gameplay.com webáruház vonatkozó oldalán feltûnt egy szeptember huszonegyedikei megjelenési idõpont a Half-Life 2 neve mellett. Mivel a webáruházak gyakran írnak butaságokat a megjelenésrõl (a MI webshopunkra ez természetesen nem vonatkozik :-) az információt tessék kellõ kétkedéssel fogadni. Ennek ellenére sajnos egyre inkább sokasodnak azok a jelek, melyek egy esetleges nyári/õszi HL2 debüt felé mutatnak: a Vivendi tegnapi 2004-es megjelenési listáján nem volt pontos idõpont feltûntetve a játék neve mellett - ha áprilisban jönne (mi még mindig ebben reménykedünk) valószínûleg legalább a hónapot odaírták volna... Ehh, mindegy, ha õsszel jön (szolid egy éves késéssel), hát õsszel jön, csak jöjjön még idén.