Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
kutya = köd, tehát "dog" = "fog" 😄

fm
GYEREKEK EZ TISZTA HÜLYESÉG!! arról vitázni,hogy melyxik lesz jobb,melyik szarabb stb. még egyik se jött ki! és ha ki is jön majd mind,akkor is lehet ugyanígy vitázni hogy melyik jobb stb...DE nem lesz értelme,mert akkor is mindenki csak a saját véleményét írja majd,és ezen a másik nem fog tudni változtatni. egyik sem lesz tökéletes,mindenkinek más fog tetszeni mindegyikben. a hl2 sztem nem valószínû hogy a legszarabb gamék közt dog végezni,ugyanis van múltja,pénz mögötte,sok lehetõség van benne és nem utolsó sorban sok game és mod fog ráépülni késõbb.

télleg písz..

Krinyo
na písz

Krinyo
mert neked nem tetszik a gravity gun stb stb...
nekem sem tetszik egy csomó minden a far cryba, de nem szarozom.

Krinyo
nem zavar ha nem tetszik valami.
De azt gyûlölöm hogy bejön egy ember és 20x leirja hogy ez szar azért mert...és eddig tart az érv.

Krinyo
az alpha bemutatónak jó volt.
Legalább láthattuk mi lehet belõle.
A bizalomról annyit hogy most mindenkinek nagy a szája, mondják hogy emiatt már nem is akarnak gamelni.
Viszont a Hl-nek van egy múltja, szal ha kijön a Hl2 mindenki rohanni fog a boltba megvenni.
Közben pedig szépen elfelejtik azt a sok hülyeséget amit addig hadobáltak.

IMYke2.0.0.0
Hogy te mennyire retardált vagy. Muszály kötekedned?
Ha nem vetted volna észre, temagad kezdted pár hozzászólással lejjebb.
Ja, hogy az én véleményem nem egyezik a tiéddel, s ez zavar? Kérlek, talán épp ez különböztetni meg minket, embereket egymástól!
Sajnállak, ha csak ilyen hozzászólásokkal tudsz operálni.
Mostantól kezdve igyekszem nem reagálni rád.
Szerintem ne rólad, hanem a HL2-rõl, a miatta érzett csalódottságról és a várakozásról szóljon ez a topik!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Krinyo
a full alatt azt értettem hogy már kész van, nem egy lerozzant alphát láthatsz.
A demo már a fullból van...mégsem egy alpha...

Krinyo
lol elírtam egy u betüt ezen vagy fennakadva?
Senkiházi vagy!
Mért nem húzol innen?
Bejössz Hl2 topicba fikázni?Na kotródj!

IMYke2.0.0.0
Nagyon-nagyon szeretném, ha tévednék a HL2-vel kapcsolatban, és jobban örültem volna, ha a - mások által legagyizott, és vélhetõen, a fullt is utálni fogó - Painkiller, és az idõközben kijövõ többi, hasonszõrû game sírva elvonulna a sarokba és sosem vennénk elõ majd, ha a HL2 megjelenik - ha megjelenik! - , de azt hiszem, akkor már annyira mindegy lesz... Már régesrég elavult lesz számunkra, mert ott lesznek (megjelenési sorrenden felül):
Far Cry, S.T.A.L.K.E.R, Doom 3 ...
S félõ, hogy bekerül - persze, remélem nem - ide: "A legszarabb játékok" topikjába, mint nagy csalódást okozott Játék...

És, hogy ne fájjon az elvakult HL2-funok szíve: szeptember 24. az még idén lesz... a Duke Nukem Forever sorsára azért csak nem juthat.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

oXynus
jót szóltál!

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

dikki*yysw
Egyszer majd lesz, Source engine-el. Nem modként, külön játékként.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Nem is tudom. Kedvem van írni, szal írok.

Mindenki láthatta, mennyire HL2 lázban voltam anno. Talán Flek0n kívül nem volt olyan, aki több HL2 infót, fórumot bogarászott volna rajtam kívül innét. Ez volt a nyaram, együtt ültem minden Steames hl2media release elõtt éjjel 3-ig irc-n, hl2 visszaszámláló oldal volt a kezdõlapom, meg minden.

És nem jött. Nem néztem meg az alfát, de az az alfa KEVÉS. A Valve átvert minket, mert nemhogy szept. 30-án nem VOLT, de még idén szeptemberben is nehezen LESZ olyan szinten a játék, mint amit õk állítottak.

Semmilyen bétát nem néztem meg, Painkillert sem, STALKERt sem, és mindig is az ellen harcoltam, hogy vki ez alapján ítéljen meg játékokat; de az az alfa kevés volt, ugye? Ti próbáltátok, én nem. De én olvastam amit azok írtak, akik kipróbálták, és beszéltem ilyenekkel. KEVÉS.

Hosszabb levezetéseket mellõzve, én inkább Imyke2000 véleményén vagyok. Az elvesztett bizalmat nehéz visszaszerezni.

Most hülyeséget kérdezek, de a Teamfortress 2, amit anno évekkel ezelõtt kiírtak, azzal mi van?
Nagyon hallgatnak róla...

Rage47
Kiprobálom majd.Megnézem mit alkottak ilyen sokáig.:o)
dikki*yysw
Full Far Cry? Kár hogy nincs 😊

dikki*yysw
HL2 persze a HAVOC-ra épül.
A DOOM^3 viszont saját fejlesztés, és az imho jobb lesz.

IMYke2.0.0.0
Mi van? Ember!? Szóltam én hozzád így? Ésszel, ha kevés is!

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

fm
azér gondolom kipróbálod,nem?? és ha jó lesz,majdnem mind1 mikor jön..

Rage47
Ahhoz képest, hogy azt hiszem okt. 31-re ígérték elõször elég jól elcsúszott. Nem tudom hogy vagytok vele de én már nem is várom.😞Teljesen elment a kedvem tõle...
fm
az legalább nem semmi 😉

nekem te meg -5 vagy!

IMYke2.0.0.0
Mekkora láma vagy ember! Ha minden hozzászólásod ennyire értelmes volt, nem értem, miért gondolod, hogy pont veeld fogok beszélgetni...
"ostoba vagy" "Na most fejezd Be!" <--- tudod a kultúráltságot nem csak az anyatejjel tudja magába szívni az ember, az ragad rá.
Rád úgy látszik csak a taplóság ragadt...
Én éppen errõl beszéltem, amikor azt kértem, jeleztem, írtam "értelmes kultúrált beszélgetés"... (és nem "kiltúrált")

Veled, rólad ennyit - nekem te nulla vagy.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Krinyo
értelmes kiltúrált beszélgetés?
Pont te beszélsz aki azzal jön be atopicba hogy ocska szar szemét a hl2 és hogy csak az a jó gém amit te állítasz?
Na most fejezd Be!

Krinyo
Eredeti ötletrõl beszél ami pont hogy a painkillerre nem mondható
Érdekes hogy a Hl2 fegyvereit fikázod ami éppen hogy eredeti...
Painkillerben olyan fegyvereket lázhatsz amit pár fpsbõl összelehet kaparni..max csak máshogy néz ki

Krinyo
miért szted a painkiller alpha a király?
ne röhögtess...alphákkal dobálózol

Krinyo
lol
ostoba vagy...
A fizikai részt nem a fegyveren hangulyozták.
Az is kapott egy jócska adagot de nem azon van a hangsúly...
Painkillerrõl annyit, hogy egy serius sam utánzat és a fizika abban merül ki hogy a lámpák mozgathatóak és a korlátok, ládák, emberek stb szállnak a robbanástol.
Ebbe mi olyan hihetetlen új?

Krinyo
kész, elbaszták a megjelenést...
DE:
Igy legalább többet csiszolnak rajta, szebb lesz,jobb lesz.
Amit mi láttunk egyáltalán nem végleges, sztem még a felét sem láttuk.
Én a full far cryt sem élvezem annyira mint hl2 alphát.valahogy a hangulata jobban bejön, a fizikárol ne is beszéljünk

[NST]Cifu
Ebben én nem lennék olyan biztos, láttunk már érdekes dolgokat a marketinges részlegektõl.

Úgy gondolom M@trix-nak van igaza e téren. Pláne, hogy a CS:CZ mellett bizonyosan készülget a CS 2.0. És valjuk be, ha az kijön, akkor a CZ már nem sok embert fog érdekelni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elnézést, nem tudtam, hogy láttad mindkét játék végleges változatát, hogy ezt tényként közöld. Bocsánat.

M@TriX
az írásom vége csak logikus eszmefuttatás volt, így lehet nem lesz igaz, de azért sztem pár hónapot biztos hagynak a CSCZ-nek...
Amúgy ezért nem is csúsztanák és nem is ezért csúszott, habár már azt sem tudom miért is csúszot

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ezt mondtam én is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a CZ-nek nincs akkora vasarlokore, csak par CS-s meg az erdeklodok, ezt a vivendi is tudja, emiatt nem fogjak halasztani a HL2t ha mar ottvan a kezukben a dvd.

'és nem utolsó sorban: játszhatóbb'

ezt ne jelentsd mar ki igy, amig egyiket se lattad, mert lemeszarolom magam es meg a neylonzacskokban is vihogni fogok 60 darabban.
varjuk mar meg amig kijonnek mielott ilyeg egyik > masik velemenyt irunk, akarmelyiket is szeretjuk.

HL2ben allitolag a fizika vegre fontos resze lesz a jateknak, nem csak diszites mint pl a maxpayne2ben. biztos lesz par feladat amit csak mindenfele odaebbtologatasaval, s hasonloan, otletesen lehet majd megoldani.

IMYke2.0.0.0
Mi ebben a pláne?
Talán az, hogy a Painkillerben azt is jobban használták fel?

[NST]Cifu
Lásd még #9096...

[NST]Cifu
Akarsz röhögni? Mind a HL2, mind a Painkiller a Havok 2.0 fizikai engine-t használja...

Havok 2.0 clients...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy ilyen remekül kiforgatod a szavaimat, ehhez már nem lehet mit hozzátenni úgy, hogy abból értelmes - és kultúrált - beszélgetés legyen olyan észérvekkel, melyek bizonyítására amúgy is csak 1 éven belül kerülhet sor.
Az azért röhej nem, hogy egy sokkal sövidebb ideje fejlesztett Játék többet tud, még akkor is, ha csak béta, mint az, amelyiket 5 (!) éve fejlesztenek, s melyet tavaly (!) szeptemberben akartak készen elénk rakni!
Azért ne védjük már ennyire a Valve-t kérem szépen!

toMpEr
eleg szanalmasnak tartom,hogy egy alfa alapjan mennyimindent ki mernek jelenteni az emberek.

[NST]Cifu
Megnézted te alaposan azt a HL2 alfát? Fura, hogy neked az jön le belõle, hogy mindent "egy puskára" építenek.

Csak pár példa, én mikkel szórakoztam:

-Az összerakott hordókat le lehet dönteni buggy-val, majd focizni is lehet velük 😊
-Hordóval, dobozokkal kitõen lehet dekázni 😊
-A daruval fel lehet emelni tárgyakat, azokat mozgatni lehet, le lehet dobni, és a tárgyak a helyzetnek megfelelõen viselkednek (pl. a konténer úgy pördül, ahogy az elvárható tõle, ha az élére esik, ha egy fa dobozra esik, a doboz széttörik, stb.)

Nem mondom, hogy nem lenne mit finomítani, a csuda az lenne, ha a kezünket is használhatnánk (pl. egy felhalmozott tárgyhalom, amely elálja az utunkat, szét lehetne legalább túrni, hogy átmászhassunk rajta). De a Painkiller-ben nem láttam ilyen sokrétû fizikát...

A különbség pedig - még az alfák alapján is - ordítanak, és a mérleg a Painkiller felé billen ám!

Ja, az egyik kb. másfél éves (HL2), a másik kb. két hónapos állapotott mutat be (Painkiller). Miért nem hasonlítsuk össze rögtön a Doom3 hasonlóan kiszivárgott verziójával is. Az is sz@r lesz, mert az alfája még a HL2 prealfa szinvonalát sem éri el? Ne hülyíts már 😊

IMYke2.0.0.0
Elhiheted, elhihetitek, én szeretnék a legjobban csalódni (méghozzá kellemesen!) az említett Játékokban!
HalfLife 2-õt én is 5 éve várom. Az elsõ video (E3) után majd megõrültem, annyira kellett volna már, miközben a fegyvertõl, amivel ott a ládákat, meg a holttestet dobálták a videon, már akkor rosszul voltam...
Mindenesetre, a Painkiller magasan jobban áll technikai (el)készültségben, vannak benne eredeti ötletek - fegyverek, halálközeli élmény [alfa-FF színárnyalatban lövöldözöl) stb. - és nem utolsó sorban: játszhatóbb, mint a nagy HL2.
A Painkiller nem Unreal 2 motort használ. Elég, ha belenézel a könyívtárszerkezetbe... seho legy Karma engine és System stb... S átírni pedig nem sok értelme volna ugyebár.

M@TriX
Én nem szedtem le egyik alfát sem, majd a véglegeset megnézem, így hiszek neked, de a HL2 alfa az ugye csak egy E3-ra készítette amolyan Techdemo féle. Szóval abból messzemenõ következtetéseket kár levonni.
Szerintem errõl kár vitatkozni. Amikor megjelennek ezek a nagyágyúnak mondott játékbagázs, akkor majd mehet a FIGHT! 😉

Ti fightoltok majd én meg inkább majd játszok mindegyikkel. 😉

M@TriX
"Szóval a HL2 jó lesz... egyszer..."
Én csak összefoglaltam a kérdezõnek, hogy eddig mik "derültek" ki, de hozzátettem a saját véleményemet is...

toMpEr
talan, mert a painkillerhez nemkellett sajat enginet irni 😊 unreal2 enginet hasznalja....

IMYke2.0.0.0
HL2 király? ... talán lesz, most messze nem az.

IMYke2.0.0.0
Én letöltöttem a kilopott alphakat. mindkettõt (HL2 és Painkiller).
A HL2-öt ugye 4-5 szerkesztik.
A Painkillert pedig maximum 1-2 éve!
A különbség pedig - még az alfák alapján is - ordítanak, és a mérleg a Painkiller felé billen ám!
A HL2 fizikája? Nevetséges, ahogy egy puskára építenek minden fizikát... a ragdoll pedig egyenesen röhej. Ahogy eddig minden Játékban (Max Payn 2, Chrome s társai)
Ja, és a HL2-ben semmi olyan újítás, ami miatt már most szívrohamot kaphatna a Játékos - ja, 99 féle csuzli? Ki nem szarja le!?

toMpEr
szerintem nemerdemes semilyen oldalnak hinni, meg kell varni a hivatalos allaspontot. amugy nemmindegy mikor jon ki? attol nem lesz rosszabb jatek, ha fel evvel kesobb adjak ki.

M@TriX
egyet értek. Ehhez annyit fûznék hozzá, hogy több neves lap jobbnak nevezte a HL2 fizikáját, mint a HAVOC motor, ami ugye napjainkban a legjobb fizikai motor.
Szóval a HL2 jó lesz... egyszer...

M@TriX
A Vivendi kiadott egy frissített megjelenési listát, azon nem szerepelt a HL2, de a CSSZ az igen. Ha jól emléxem márciusban.
Namármost biztos, hogy a HL2-t jóval a CSCZ után fogják kiadni, mert abból is el akarnak adni.
A Vivendi nem adott ki megjelenési.
Valami honlap, nemtom mi a neve valami ..war...com azt mondta, hogy õsszel fog megjelenni a HL2. Nem ismerem ezt az oldalt így nemtudom mennyire lehet adni a karaktereire (szavára), de sok oldal tényként közölte a dolgot.
Szóval ez van, vonj le belõle amit tudsz. 😉
Sajátvélemény: szerintem júniusig biztos nem látjuk a HL2-t, mert annyi befutást sztem adnak a CSCZ-nek. Talán nyáron vagy nyár végén van esély a megjelenésre, de az õszt sem tartom kizártnak.
Csak akkor azt nem értem, hogy mit hitegettek itt minket, hogy készen lesznek. Ha találtak egy kis hibát és csúszik az ok, de hogy ennyit? 😉 Állat...

[NST]Cifu
Hivatalos megerõsítés nincs. Sem cáfolat. Reménykedés van. Hogy 1x majd csak az ölünkbe pottyan.