Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
gyorsan kéne!!!

!Forza Ferrari!

oneal1
szevasztok
az 1.5 gb os tömoritett csomagnka mia kódja???

!Forza Ferrari!

toMpEr
mar a hl2 alfaban is bennevolt a hl1 hl2-es verzioja, valamint a cs-e is, szoval port biztos,hogy lesz

A legesszerubb huzas lenne ha a CS kozonseget indulasnal athuznak a HL2 ala azzal a bizonyos porttal, onnantol mar nem lehet bukas, ha az engine (legalabbis abban a modban) hoz olyan jatszhatosagot es egyszeruseget mint az elso resz. ugyanaz, csak picit szebben. mintha egy hattalmas patch lenne 50 dollarert melle egy jo jatekkal.

oXynus
az elsõ kiadás talán gázos lehetett kicsit de már mindent kijavítottak

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

cifuatwork
Hát nem tudom, én 512/128k-val elég sok helyen tapasztaltam lagot 18-20 játékosnál...
A játékmenete pedig eléggé gáz (az UT-ben sokkal jobbak voltak a fegyverek, mint az UT2k3-ban, a pályákról nem is beszélve...)

Krinyo
?????
az egy mai gém a hl meg nem mai...
nem értem hogy jön össze a 2...
1ébként hl sokkal jobb game mint ut2k3, csak az ut szebb, meg más, ennyi

oXynus
a játékmenet is tökéletes csak egy idõ után ellaposodik

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

oXynus
ut2k3nak rohadtjó netkódja van

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

cifuatwork
Alapjában egyetértenék, de a mai engine-k sem rendelkeznek igazán jó netkóddal (pl. Wolf:ET), és igazán minõségi játékmenettel sem (pl.: BF42).

Krinyo
...ki beszél arrol hogy most mivan???
a hl akkor volt, most meg most van...
ilyen alapon ne legyen gém mert mindig lesz új, szebb és jobb engine

oXynus
"Hát azért tegyük hozzá, hogy a CS azért népszerû még mindig, amiért a HL még mindig a legjobb MOD-alap. Van normális netkódja, ellégé szét lehet túrni ahoz, hogy tényleg jó MOD-okat lehessen csinálni, van kellõ support, normális szervertámogatás, elfogadható játékmenet, nem túl bugos és nem utolsó sorban nem túl gépigényes."
Hát nem ezért nyomják a HLenginet. Csak jó helyen volt jó idõben.
rengeteg olyan engine van már ami felülmúlja a HLt mindenezekben

iaro.srv.hu xmp.srv.hu

cifuatwork
Hát azért tegyük hozzá, hogy a CS azért népszerû még mindig, amiért a HL még mindig a legjobb MOD-alap. Van normális netkódja, ellégé szét lehet túrni ahoz, hogy tényleg jó MOD-okat lehessen csinálni, van kellõ support, normális szervertámogatás, elfogadható játékmenet, nem túl bugos és nem utolsó sorban nem túl gépigényes.

Ha lenne egy olyan játék, amely mindezt nyújtaná szebb grafikával, apró adalékokkal (pl.: jármûvek) akkor talán a CS messze nem lenne ilyen népszerû. Errõl a "CS-t elhagyják a játékosok" c. szövegben azért van valami. Amikor kijött az CS 1.0, a NST szépen el is pártolt tõle, át az UT modokhoz - csakhogy Kosh-nak két hetébe telt, amíg FÚZIÓ-ra a NegA-k segítségével összeeszkábált egy mûködõképes Linuxos szervert, mivel a Linux port valami botrányosra sikerült. Csak éppen az volt a gond, hogy alig volt játékos, akár a TO-ról, akár az INF-rõl volt szó, pedig szerintem mindkettõ jó alternatíva lenne a CS-re (najó, az modellek animációja mindkét játékban botrányos, de ez az egyetlen baj amúgy ezekkel). Jött még a Wolfenstein Demo, amit viszont brutálisan le kellett lassítani, mert kvék-rush volt alapból.

Aztán végülis meguntuk a szenvedést olyan játákokkal, amelyek nem túl populárisak, és ha kedvünk van játszani, egy kicsit DoD-ozunk vagy CS-zünk, tisztán poénból - és fõleg azért, mert ez legalább elfogadható szintû szórakozást nyújt.

De azért ha körülnézel, láthatod, hogy nagyon sokaknak a mai napig nem sikerült lenyomni a torkán a STEAM-et...

Nem vitás, hogy ha kijön, a HL2 és MOD-jai nagyon is népszerûek lesznek. Ennek viszont az az ára, hogy ezen játékok nemkicsit mûanyagizûek, és kissé butuskák (emlékezzünk csak mit csináltak a DoD 1.0-val...). De személy szerint bízom benne, hogy elöbb-utóbb kijön egy tényleg ütõs alternatíva a CS-re...

es ha a multi reszt/modokat is ugyesen megcsinaljak, akkor az a sokszazezer player sem, akik tobb mint 2milliard percet jaszanak egy honapban a mostani modokkal 😊

dikki*yysw
Ja, mondjuk HL is késett vagy fél évet, mert újraírták.

Ha a HL2 -nél megkapjuk amit ígértek, max. egy év csúszással, én nem fogok szólni egy rossz szót sem.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

az egesz ertelmetlen vita lezarasara csak Chris Bokitch -ot ideznem:

I remember in early '98, people talking about how Half-Life was being delayed so much and how it was probably going to fail and how Valve was going to disappear.

I remember how after each update of Counter-Strike (pre and post Valve involvement), people said that Counter-Strike was ruined and all its players were going to leave.

I remember people saying Quake 3 (Daikatana, Deus Ex, Duke Nukem Forever, etc, etc) was going to put an end to Half-Life's community.

Such naysayers. 😉

In the end, you play the game you enjoy. Sometimes even more than one game!

Mayday
Jolvanna, csak elgepeltem, na...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Teperinke
"Kiloptam" ??? Hohó, egy beismerõ vallomással van dolgunk!
Nem félsz, hogy az FBI is olvassa a topicot??

Mayday
Na, nehany nap kihagyas utan elolvastam itt a beindult topicot, tobb, mint 100 hozzaszolast.
Imyke: azt kell mondjam, csalodtam benned. Hogy a fenebe lehet lehuzni egy jatekot, hogy sokkal szarabb, mint x meg y, amikor ebbol a jatekbol meg nem lattal, ezzel a jatekkal meg nem jatszottal? Kiloptam valami kezdetleges dolgot, es ez alapjan lehuzod? Raadasul egy masik kilopott/felkesz dolog ellen? Es Te nemcsak a ket betat hasonlitottad ossze, hanem az egesz HL2-t lehuztad a wc-n, mondvan, hogy szar, holott meg sehol sincs a jatek. Es nem csak Te, mindenki, aki ezek alapjan a kilopott alfa/beta/gammak alapjan itel, annak egyszeruen baj van az itelokepessegevel!
Ti nem vegeztetek meg olyan munkat, aminek meg volt az alapja, de csak kesobb kerult ra a "boritas"? Szerettek kiadni felmunkat a kezetek alol? Mit szolnatok, ha a felig elkeszult munkatokat ellopnak, aztan meg az alapjan fikaznanak, hogy mennyire szar?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dikki*yysw
Nem, nem egészen.

Arra szánták az alfát, hogy bemutassák a szeptember 30-án megjelenõ játékot.

AZT MONDTÁK, hogy az AI a videóban láthatóan fog viselkedni. Azt mondták, ez nem script, nem render, ez AI.

De NEM az volt. Most akkor mi alapján ítéljük meg? Ez egy hazugság volt, __teljesen__ függetlenül attól, hogy milyen lesz a végleges, mert õk azt mondták, ABBAN az alfában OLYAN az AI. De nem.

IMYke2.0.0.0
Még mielõtt rámtámadna: az aláírásom azért fontos, mert sokan kérdeznek, keresnek rajtam dolgokat, s jó, ha tudják hol keressék az infókat...

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Bocs... átkozott vágólapról megfeledkeztem

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne demo-t várj! Azért alpha mert még nem kész.
Textúra hibák, scriptelés, ellenfél nuku.
Az egészet speciálisan kell indítgatni - az oroszok persze összeszabták a pályákat úgy, hogy egyfajta menübõl, egymást váltva, játszhatóvá vált, de akkor is egy férc.
Szóval, megnézésre tökéletes, de ha lehiggadsz -ahogy nekem is majd 2 hónap kellett hozzá! - akkor rájössz:
1. qrvára átb@szták a népet vele
2. ennél csak jobb lehet.

Gladiator
de játszani lehet vele nem? van benne ellenség, vagy csak a pályán futkorászhatsz?

Krinyo
az csak egy összetákolt alpha...

Gladiator
az a half-life 2 amit minden warez oldalról le lehet szedni az milyen? mûködik?

Kandurex
lenni lesz, hogy mikó az mástészta

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

edios
Sziasztok!

Szerintetek mennyi esély van arra, hogy lesz HL2? Mer ezekután a forráskódlopások+egyéb botrányok után kétségek merültek fel bennem evvel kapcsolatban!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

[NST]Cifu
Az ATi-nak miért jön jól a parádézás? Külföldön és belföldön is sokan szapulják ezt a kuponos dolgot, mivel ilyen eddig nem volt és valószinüleg nem is lesz. Nyilván neheztelnek az ATi részérõl a vALVE-ra, de csodálkozom, hogy mégis milyen nyugisak - azért ez preztizsveszteség, akárhogy nézzük - különösen, hogyha tavaly õsszel jött volna ki a játék, akkor az nVIDIA, a legnagyobb konkurens mégjobban leszerepelt volna (így is kapott hideget-meleget az nVIDIA), ami nagyon jól jött volna az ATi-nak...

Mindenestre eléggé kellemetlen, hogy a nagy nevek ennyire szeretnek késni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

HL2, Doom3, Stalker, de különösen a HL2 akkor fog kijönni amikor a videokártyagyártók kihozzák az új generációs cuccokat. Szernintem az õszi botrány hátterében is valamilyen szinten benne volt az nvidia GeForce FX kártyák gyengélkedései (jovan, ATI-hoz ígérték, de nincsen itt kizárólagos szerzõdés, hogy min futhat). az nvidia-nak egyszerûen nem érdeke (szerintem), hogy tavaszig bármék ilyen nagy durranás megjelenjen, amíg nem tud alá (igazán, persze)megfelelõ vasat tolni. Meg az ATI-nak is jól jön majd a parádézás. Aztán ha kijön valamák a 3 közül (szvsz Doom3), negyedéves (minimum) kééssel követik egymást.
Krinyo
és akkor most hogy felsoroltál 3 nevet , akkor mivan?
egyik se jelent meg...

Krinyo
ez grebbernek ment..

grebber
STALKER , DOOM 3 , FAR CRY

Next PC upgrade: 2022

Krinyo
nem vágom hogy lehet mondani hogy doom3 jobb lesz mint hl2...
a 2nek semmi köze egymáshoz.
az egyik "akciófilm" a másik "horror"
egyik se szarabb

Krinyo
az alpha egy bemutató volt, nem arra szánták hogy kiadják, hanem arra hogy megmutassák mit lehet majd csinálni...
ez esetben nem hiszem hogy igy kéne megítélni Ai-t

Krinyo
ez költõi kérdés volt :\

[NST]Cifu
Talán újat mondok, de olykor nem ártana azt is használni, ami a séród alatt van. Egyszer kipróbálhatnád...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rezsofiz
aha

sazl : c

grebber
én séróból nyomom ezerrel apukám majd meglátod

toMpEr
nemnagyon ertem,hogy hogyan tudjatok eldonteni egy jatekrol a megjelenese elott,hogy szarabb lesz-e

dikki*yysw
Sztem is, de ezt hagyjuk inkább...

grebber
Szarabb lesz mint a Doom 3 vagy mint a STALKER.

dikki*yysw
Egyébként grafika, fizika, jó; nem érdekes, ha nincs azon a szinten, amit mondtak.

De az AI. Ódákat zengtek róla, hû ilyen lesz meg olyan. Kleiner nem scriptelve szól, hogy levered a moncsit. A kommandós magától lõ be az ablakon, amikor el van torlaszolva az ajtó.

Aztán csak render volt.

dikki*yysw
Nekem már van HL2-õm, szal nem kell megvennem; de nem fogok vele játszani. Multiban talán.

rezsofiz
😊

sazl : c

fm
nem! mert viccesnek találtam az elírás angol-magyar jelentését...

Krinyo
ok

IMYke2.0.0.0
Mármint a Far Cry demo - bocs, ez lemaradt.

Krinyo
nem lett volna egyszerübb azta qrva "fog"-ot odaírni?

IMYke2.0.0.0
Na végre. Nálam eddig tart a harag.
Én nem csak a "bejön, fikáz és elmegy" kategóriába sorolom magam. Tény, hogy a topik létezése óta nem igen és nem túl sûrûn írtam ide, de olvasni azért olvastam. Fõképp az érdekelt, hogy mások miként állnak ahhoz a dologhoz, hogy egy kilopott alpha mit tud sejtetni a fullból, miért csinálta a Valve és maga a hacker amit csinált, miként lehet játszani vele stb. stb.
Megszereztem, mert felcsigázott amiket olvastam, de pontosan akkorát csalódtam, amennyire vártam a Játékot.
Hogy mindezt egy alpha version alapján ítélem meg - szerintem egy ilyen, felfokozott, várakozásteljes állapotban (értsd: 2003 szeptembere, az idõpont, amikor 5 évnyi várakozás véget ér, s kiderül késõbb: a Játék nem hogy készen van, hanem silány férc, ahhoz képest, amilyennek ennyi idõ alatt lennie kéne!) minden ember káromkodik, asztalt ver stb. - kinek milyen a vérmérséklete.
Fórumból ismerek többeket, akik a nyáron csak ezért gürcöltek, gyüjtögettek, s szeptemberben fullban, dobozosan meg akarták venni a HL2-öt.
Sõt, vannak - nem is kevesen - olyanok, akik azért öltek bele több tízezret a meglévõ gépükbe, hogy a HL2 gyönyörûen fusson rajta.
Ezért vagyok hát pesszimista, s bár lehet, ha a HL2 - legyen az warezolt, vagy dobozos verzió - a tulajdonomban lenne immáron 2003 szeptember óta, le se kakilnám a mostani felhozatalt... Szerintem, sokan rá se néznének a Far Cry-ra, amit egy fórum-ismerõsöm (elég találónak vélem) "Barbi Kommandó"-nak hív... A színes világot elnézve nem is csoda.
Az meg röhej, hogy a kaidott demo egyes gépeken (így az enyémen is, pedig még nem egy roncs) csak egy gyönyörû kék hátteret produkál be-bevillanó alfacsatornás képekkel...