Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékmenete pedig eléggé gáz (az UT-ben sokkal jobbak voltak a fegyverek, mint az UT2k3-ban, a pályákról nem is beszélve...)
az egy mai gém a hl meg nem mai...
nem értem hogy jön össze a 2...
1ébként hl sokkal jobb game mint ut2k3, csak az ut szebb, meg más, ennyi
a hl akkor volt, most meg most van...
ilyen alapon ne legyen gém mert mindig lesz új, szebb és jobb engine
Hát nem ezért nyomják a HLenginet. Csak jó helyen volt jó idõben.
rengeteg olyan engine van már ami felülmúlja a HLt mindenezekben
iaro.srv.hu xmp.srv.hu
Ha lenne egy olyan játék, amely mindezt nyújtaná szebb grafikával, apró adalékokkal (pl.: jármûvek) akkor talán a CS messze nem lenne ilyen népszerû. Errõl a "CS-t elhagyják a játékosok" c. szövegben azért van valami. Amikor kijött az CS 1.0, a NST szépen el is pártolt tõle, át az UT modokhoz - csakhogy Kosh-nak két hetébe telt, amíg FÚZIÓ-ra a NegA-k segítségével összeeszkábált egy mûködõképes Linuxos szervert, mivel a Linux port valami botrányosra sikerült. Csak éppen az volt a gond, hogy alig volt játékos, akár a TO-ról, akár az INF-rõl volt szó, pedig szerintem mindkettõ jó alternatíva lenne a CS-re (najó, az modellek animációja mindkét játékban botrányos, de ez az egyetlen baj amúgy ezekkel). Jött még a Wolfenstein Demo, amit viszont brutálisan le kellett lassítani, mert kvék-rush volt alapból.
Aztán végülis meguntuk a szenvedést olyan játákokkal, amelyek nem túl populárisak, és ha kedvünk van játszani, egy kicsit DoD-ozunk vagy CS-zünk, tisztán poénból - és fõleg azért, mert ez legalább elfogadható szintû szórakozást nyújt.
De azért ha körülnézel, láthatod, hogy nagyon sokaknak a mai napig nem sikerült lenyomni a torkán a STEAM-et...
Nem vitás, hogy ha kijön, a HL2 és MOD-jai nagyon is népszerûek lesznek. Ennek viszont az az ára, hogy ezen játékok nemkicsit mûanyagizûek, és kissé butuskák (emlékezzünk csak mit csináltak a DoD 1.0-val...). De személy szerint bízom benne, hogy elöbb-utóbb kijön egy tényleg ütõs alternatíva a CS-re...
Ha a HL2 -nél megkapjuk amit ígértek, max. egy év csúszással, én nem fogok szólni egy rossz szót sem.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
I remember in early '98, people talking about how Half-Life was being delayed so much and how it was probably going to fail and how Valve was going to disappear.
I remember how after each update of Counter-Strike (pre and post Valve involvement), people said that Counter-Strike was ruined and all its players were going to leave.
I remember people saying Quake 3 (Daikatana, Deus Ex, Duke Nukem Forever, etc, etc) was going to put an end to Half-Life's community.
Such naysayers. 😉
In the end, you play the game you enjoy. Sometimes even more than one game!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem félsz, hogy az FBI is olvassa a topicot??

Imyke: azt kell mondjam, csalodtam benned. Hogy a fenebe lehet lehuzni egy jatekot, hogy sokkal szarabb, mint x meg y, amikor ebbol a jatekbol meg nem lattal, ezzel a jatekkal meg nem jatszottal? Kiloptam valami kezdetleges dolgot, es ez alapjan lehuzod? Raadasul egy masik kilopott/felkesz dolog ellen? Es Te nemcsak a ket betat hasonlitottad ossze, hanem az egesz HL2-t lehuztad a wc-n, mondvan, hogy szar, holott meg sehol sincs a jatek. Es nem csak Te, mindenki, aki ezek alapjan a kilopott alfa/beta/gammak alapjan itel, annak egyszeruen baj van az itelokepessegevel!
Ti nem vegeztetek meg olyan munkat, aminek meg volt az alapja, de csak kesobb kerult ra a "boritas"? Szerettek kiadni felmunkat a kezetek alol? Mit szolnatok, ha a felig elkeszult munkatokat ellopnak, aztan meg az alapjan fikaznanak, hogy mennyire szar?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Arra szánták az alfát, hogy bemutassák a szeptember 30-án megjelenõ játékot.
AZT MONDTÁK, hogy az AI a videóban láthatóan fog viselkedni. Azt mondták, ez nem script, nem render, ez AI.
De NEM az volt. Most akkor mi alapján ítéljük meg? Ez egy hazugság volt, __teljesen__ függetlenül attól, hogy milyen lesz a végleges, mert õk azt mondták, ABBAN az alfában OLYAN az AI. De nem.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Textúra hibák, scriptelés, ellenfél nuku.
Az egészet speciálisan kell indítgatni - az oroszok persze összeszabták a pályákat úgy, hogy egyfajta menübõl, egymást váltva, játszhatóvá vált, de akkor is egy férc.
Szóval, megnézésre tökéletes, de ha lehiggadsz -ahogy nekem is majd 2 hónap kellett hozzá! - akkor rájössz:
1. qrvára átb@szták a népet vele
2. ennél csak jobb lehet.
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy lesz HL2? Mer ezekután a forráskódlopások+egyéb botrányok után kétségek merültek fel bennem evvel kapcsolatban!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Mindenestre eléggé kellemetlen, hogy a nagy nevek ennyire szeretnek késni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a 2nek semmi köze egymáshoz.
az egyik "akciófilm" a másik "horror"
egyik se szarabb
ez esetben nem hiszem hogy igy kéne megítélni Ai-t

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De az AI. Ódákat zengtek róla, hû ilyen lesz meg olyan. Kleiner nem scriptelve szól, hogy levered a moncsit. A kommandós magától lõ be az ablakon, amikor el van torlaszolva az ajtó.
Aztán csak render volt.
Én nem csak a "bejön, fikáz és elmegy" kategóriába sorolom magam. Tény, hogy a topik létezése óta nem igen és nem túl sûrûn írtam ide, de olvasni azért olvastam. Fõképp az érdekelt, hogy mások miként állnak ahhoz a dologhoz, hogy egy kilopott alpha mit tud sejtetni a fullból, miért csinálta a Valve és maga a hacker amit csinált, miként lehet játszani vele stb. stb.
Megszereztem, mert felcsigázott amiket olvastam, de pontosan akkorát csalódtam, amennyire vártam a Játékot.
Hogy mindezt egy alpha version alapján ítélem meg - szerintem egy ilyen, felfokozott, várakozásteljes állapotban (értsd: 2003 szeptembere, az idõpont, amikor 5 évnyi várakozás véget ér, s kiderül késõbb: a Játék nem hogy készen van, hanem silány férc, ahhoz képest, amilyennek ennyi idõ alatt lennie kéne!) minden ember káromkodik, asztalt ver stb. - kinek milyen a vérmérséklete.
Fórumból ismerek többeket, akik a nyáron csak ezért gürcöltek, gyüjtögettek, s szeptemberben fullban, dobozosan meg akarták venni a HL2-öt.
Sõt, vannak - nem is kevesen - olyanok, akik azért öltek bele több tízezret a meglévõ gépükbe, hogy a HL2 gyönyörûen fusson rajta.
Ezért vagyok hát pesszimista, s bár lehet, ha a HL2 - legyen az warezolt, vagy dobozos verzió - a tulajdonomban lenne immáron 2003 szeptember óta, le se kakilnám a mostani felhozatalt... Szerintem, sokan rá se néznének a Far Cry-ra, amit egy fórum-ismerõsöm (elég találónak vélem) "Barbi Kommandó"-nak hív... A színes világot elnézve nem is csoda.
Az meg röhej, hogy a kaidott demo egyes gépeken (így az enyémen is, pedig még nem egy roncs) csak egy gyönyörû kék hátteret produkál be-bevillanó alfacsatornás képekkel...