Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ígen, az érdekes, akkor vajon mért viszi nálam 60-70 FPS-el a teljesen feltextúrázott pályákat is? Nem azt mondták, hogy az FX-ek mennyire nem bírják el a DX9-et?
Ó, ez így már azért tényleg jobban hasonlít egy FPS shooterre, így látszódik a lövés a falon, észrevesznek az emberek. Kösz!
Az ....\anon-hl2\hl2\maps könyvtárba menj be, itt a .BSP file-okhoz rendeld hozzá a HL2.exe-t, és utána ha dupplán rákattintasz az itt lévõ file-okra, akkor az adott map el fog indulni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy az anoun-os verziót hogy kell normálisan elindítani, mert be bírom hozni a pályákat, de az emberek egyáltalán nem reagálnak arra, hogy ott vagyok. Konzolba mit kell írni, mert én úgy nyomtam, hogy a fõmenüben "create server" és helo. Rendesen is csak így lehet, vagy van jobb módszer?
Flek0, Te mar sohasem valtozol! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
tolvaj_vagyok_ussetek!
1.: A kuponon is szépen le van írva, hogy teljes értékû HL2 jár a kártya vevõjének.
2.a.: Hozzájutási metódus 1.: Letöltöd a STEAM-en keresztûl, mikor megjelenik. Ez lesz valószinüleg a reális megoldás.
2.b.: Hozzájutási metódus 2.: Megrendelheted telefonon. Ezzel két gond van, egyfelõl Kanadába kell telefonálni (önmagában sem kis összeg várhatóan), másfelõl a kuponon is olvasható, hogy a szállítási költségek, illetve a hatósági költségek (Vám, Áfa, egyébb adók) téged terhelnek, valamint hogy ez a megoldás csak a raktárkészlet erejéig tart.
2.a.: Hozzájutási metódus 1.: Letöltöd a STEAM-en keresztûl, mikor megjelenik. Ez lesz valószinüleg a reális megoldás.
2.b.: Hozzájutási metódus 2.: Megrendelheted telefonon. Ezzel két gond van, egyfelõl Kanadába kell telefonálni (önmagában sem kis összeg várhatóan), másfelõl a kuponon is olvasható, hogy a szállítási költségek, illetve a hatósági költségek (Vám, Áfa, egyébb adók) téged terhelnek, valamint hogy ez a megoldás csak a raktárkészlet erejéig tart.
Most nem mondom 100%-ra, de valahol anno olvastam, hogy az XT kartyakhoz adott HL2-ben lesz MP is, nem csak a single.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
ja hat ha lehagyja a fele effektet meg jo hogy gyors, mondjuk ez eleg jellemzo az fx vonalra 😊.
"a GeForce FX, simán optimalizálja a hibás játékomat ami játszhatatlan 9600pron."
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"a GeForce FX, simán optimalizálja a hibás játékomat ami játszhatatlan 9600pron."
😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"mert ugye ilyen szar a GeForce FX, ..."
Nem szar az FX, csak nem tudja a HDR-t (élethû fény/árnyék/szóródás), meg a Hardware Displacement Mapping-et se. Nekem ezek is fontosak voltak vásárlásnál. A sebesség NEM minden 😊
Nem szar az FX, csak nem tudja a HDR-t (élethû fény/árnyék/szóródás), meg a Hardware Displacement Mapping-et se. Nekem ezek is fontosak voltak vásárlásnál. A sebesség NEM minden 😊
"pontosan milyen ati kártyákhoz jár ez a kupon (ha jár még)? És biztos h be is lehet majd váltani rá itt Mo.n?"
Tudtommal csak 9600XT és 9800XT kártyákhoz, csak dobozosokhoz és általában a márkásabbakhoz. Most kezdik õket beszüntetni, de aminek van a dobozában kupon, abban KELL lennie ...
A kuponon van egy szám, ez a szám kell majd ahhoz, hogy:
A. A STEAM-en keresztül letöltsd ingyen a HL2-t, annak megjelenéséig pedig a HL1, CS1.6, DoD, stb. cuccokhoz való jogosultságra használható.
B. Internetten megrendelhetõ lesz a dobozos progi (szvsz csak az SP!), gondolom postaköltséget rápakolják ...
Tudtommal csak 9600XT és 9800XT kártyákhoz, csak dobozosokhoz és általában a márkásabbakhoz. Most kezdik õket beszüntetni, de aminek van a dobozában kupon, abban KELL lennie ...
A kuponon van egy szám, ez a szám kell majd ahhoz, hogy:
A. A STEAM-en keresztül letöltsd ingyen a HL2-t, annak megjelenéséig pedig a HL1, CS1.6, DoD, stb. cuccokhoz való jogosultságra használható.
B. Internetten megrendelhetõ lesz a dobozos progi (szvsz csak az SP!), gondolom postaköltséget rápakolják ...
Én mernék rá fogadni, hogy a kupon csak a Single Player verziót takarja.
Nézõpont kérdése, hogy az mennyire tekinthetõ "teljes"-nek.
Mer' ugye 4 verzió lesz: SP, MP, SP+MP, meg díszdobozos
Mivel engem érdekel a játék, alapból csak az SP+MP vagy a díszdobozos jöhetne szóba. De majdnem biztos, hogy a kupon nem azt takarja 😊
Nézõpont kérdése, hogy az mennyire tekinthetõ "teljes"-nek.
Mer' ugye 4 verzió lesz: SP, MP, SP+MP, meg díszdobozos
Mivel engem érdekel a játék, alapból csak az SP+MP vagy a díszdobozos jöhetne szóba. De majdnem biztos, hogy a kupon nem azt takarja 😊
thx
ja és:
- Szerinted van olyan Villalakó aki nem fogja kibírni a hátralévõ idõt odabent? (FLeK0)
- A lányok sírnak-rínak és addig fognak kavarászni egymás ellen, míg valaki kimászik a kerítésen... :-)
😄😄
ja és:
- Szerinted van olyan Villalakó aki nem fogja kibírni a hátralévõ idõt odabent? (FLeK0)
- A lányok sírnak-rínak és addig fognak kavarászni egymás ellen, míg valaki kimászik a kerítésen... :-)
😄😄
This year, we will be hosting by far the coolest event at GDC: a special session with Valve Software where we will be unveiling the widely-anticipated SOFTIMAGE|XSI EXP for Half-Life 2. Valve and Softimage will co-host 4 sessions lead by John Morello (DoD animator /designer Valve) and Michael Isner (Softimage Special Projects) that demonstrate how to make and animate high-quality Half-Life 2 characters within this free 3-D art environment. These seminars are presented in cooperation with ATI – Get in the Game.
Ehez még annyit, hogy a zatyis (OEM) 9800Pro kártyákhoz NEM jár kupon, tehát ezekbõl nem a legolcsóbb változatott kell keresni...
9600/9800XThez es valamelyik PROhoz is jarT, de meg biztos van a piacon olyan, amihez van (dobozon rajta lesz). ha bevaltani nem is, a Steamrol letoltheted majd ha kijon, addig pedig az eddigi Valve jatekokat lehet ingyen kiprobalni.
pontosan milyen ati kártyákhoz jár ez a kupon (ha jár még)? És biztos h be is lehet majd váltani rá itt Mo.n?
Nem biztos. Eljátszogattam én még a patcheletlen Street Legal 1-el is.
Bár lehet, hogy igazán csak annyi tetszett benne, hogy csak nálam nem szaggatott, mert ugye ilyen szar a GeForce FX, simán optimalizálja a hibás játékomat ami játszhatatlan 9600pron.
Bár lehet, hogy igazán csak annyi tetszett benne, hogy csak nálam nem szaggatott, mert ugye ilyen szar a GeForce FX, simán optimalizálja a hibás játékomat ami játszhatatlan 9600pron.
LOL
Végülis csak egy napot késtél vele... Lásd #9191... 😊
"Half-Life 2 nyáron ?
Doug Lombardi hosszú idõ után ismét kiállt a nyilvánosság elé és félmondatokban utalásokat tett arra, hogy várhatóan az idei nyárra fejezõdnek be a Half-Life 2 munkálatai. Ezt követõen pedig teljes információzárlatot rendelt el a Valve fejese, ugyanis a májusi E3-ig nem kívánnak már tájékoztatással szolgálni az akciójáték státuszát illetõen."
by 576.hu

Ha befejezik idõben, még a GF2-k idejében, akkor mindenki keresgéli az állát.
De õk is többet vállaltak, mint tudtak 😞
De õk is többet vállaltak, mint tudtak 😞
hu az a jatek milyen igeretesnek indult amikor az oroszok az elso 1-2 videot kiadtak. ahol csak maszkalt a palyan es mutattak a feny meg arnyek effekteket. ott nagyon vartam meg, aztan az egesz atment ilyen arcade vacakba amikor megjelentek az ellenfelek 😞
Ez egy roppant összeszedett és átgondolt hozzászólás volt
Talán meglep, de a vALVE-t és a VU-t nem hiszem, hogy érdekli a te, vagy az én véleményem. Viszont az ATi vagy az nVIDIA véleménye már érdekelheti...
Talán meglep, de a vALVE-t és a VU-t nem hiszem, hogy érdekli a te, vagy az én véleményem. Viszont az ATi vagy az nVIDIA véleménye már érdekelheti...
Játszottatok már a Kreed-el?
Én most azzal nyomom szerintem, elkapkodták a kiadását mert hemzseg benne a hiba de ha nem figyelsz rájuk elég jó kis game!
Hibák: -Az emberek és a szörnyek a levegöben vannak
-Némelyik pályarészen olyan fos a grafika
-A viz valahol király valahol olyan tükrözödik vissza ami nincs is ott
-átlehet meni a halott embereken szörnyeken mintha ott sem lennének
Én most azzal nyomom szerintem, elkapkodták a kiadását mert hemzseg benne a hiba de ha nem figyelsz rájuk elég jó kis game!
Hibák: -Az emberek és a szörnyek a levegöben vannak
-Némelyik pályarészen olyan fos a grafika
-A viz valahol király valahol olyan tükrözödik vissza ami nincs is ott
-átlehet meni a halott embereken szörnyeken mintha ott sem lennének
Next PC upgrade: 2022
csak lehet h a mohaa kesz van, a HL2 kilopott resze meg csak tonkretenne a kesobbi jatekodat, mivel egy nagyonnagyon korai valtozatrol van szo, nem epp otthoni jatekra keszitve.
Kár, a medal of honor-t fennhagyják, a Half life 2-t meg nem. Hát ügyes, kedves emberek.
Azért kösz.
Azért kösz.
Kit érdekelnek ezek a videokártyák?Engem nem az sem érdekelne ha nem is adnák ki ebben az évben a gamet!
Next PC upgrade: 2022
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Hlaf-life 2 beta verzióját, vagy legalább egy teljes alfát, mert eddig 1 varezt meg 1 FTP-t találtam, de mindkettõ megszünt.
Ez tényleg nevetséges már....
A legjobb pedig az, hogy még mindig csak "megcélozzák" a nyári megjelenést! Már az áprilisa szánt (nem hivatalos) halasztás is bicskanyitogató volt, de ez...
Vajon mennyit nyom latba az a tény, hogy így az idei E3-on újra "ámulatba ejthetik" az újságírókat?! Ne feledjük, akkor már kint lesz az ATi R420 és az nVIDIA nV40 is....
A legjobb pedig az, hogy még mindig csak "megcélozzák" a nyári megjelenést! Már az áprilisa szánt (nem hivatalos) halasztás is bicskanyitogató volt, de ez...
Vajon mennyit nyom latba az a tény, hogy így az idei E3-on újra "ámulatba ejthetik" az újságírókat?! Ne feledjük, akkor már kint lesz az ATi R420 és az nVIDIA nV40 is....
[email protected] ra kuld el hogy honnan szedted le, ok leellenorzik, es kuldenek kodokat!!!