Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem a gepeikrol es a farcry teljesitmenyerol irogattak lejjebb.

most a fullrol irogattok,vagy a szutyi,mûködésképtelen BÉTArol??? csak azé kérdem,mer FULLrol még nem hallottam,BETA-kat meg azota nem nyomok,amiota 1x leszedtem az 1ik warezrol azt a 3,5 CD-nyi tömöritményt,ami HL2 + CS:CZ névvel volt meghirdetve... nos... hazavágta a rendszerem 😞 a CS:CZ jo moka egészen a vadászrepülõs részig,a HL2 nem mutatott semmit... kilépkedett,aztán olvastam mit kell csinálni,h ne tegye... és "hoppp,volt winFOS,nincs winFOS"... szal full vagy BETA?
Mayday
Batyamnak is ugyanilyen van, es o is 3200-re huzva jaratja. En meg nem igazan ertek hozza, varom, hogy feljojjon, vagy valaki elmondja, hogyan kell, es huznam en is, ameddig tudom.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Ez az, hogy anno, mikor ez tema volt a Far Cry topicban, ott is nagyon megoszlott, hogy egyes embereknek hasit, masoknal meg szaggat, mint allat.
Nagyon sajnaltam, hogy en utobbi kategoriaba kerultem, mert sokat vartam ettol a jatektol.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Elõre, Bartonosok!!!

2500+@3200+ 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
kandurex féle értelmezõ kézi kis szótár:

Ez nagyon jó!!!

Szóval neked nem buzgott? Eh.... Megyek és lecserélem a kártyámat egy 9600Pro-ra... Vagy nem is, lecserélem az User-t, az a biztos...

Mayday
512, 2500Barton nalam is, csak xp.

Kandurex
98se 512, 2500barton

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nem tapasztaltam

Kandurex
kandurex féle értelmezõ kézi kis szótár:

Szagatt: 15-20 fps
Síklik: kierõszakol magából 40fps néha lemászik 20 -ra
Repeszt: 60-80fps
Villám: 100+

[NST]Cifu
És neked nem bugzott a grafika 2xAA-nál?

Mayday
Azota volt XP ujrainstall, lehet, majd en is megprobalom ujra.
Mennyi RAM-od van? Es milyen proci?

Kandurex
2x 2x 1-24 full ext

[NST]Cifu
2004 Május 12.-14.

Mayday
Milyen beallitasokkal? AA, AF bekapcsolgatva?

[NST]Cifu
Éppen ez az, AA-t és AF-et ki kellett kapcsolni, különben bugzott mint gép. 0xAA és 0xAF mellett már okés volt a sebesség 😊

Mayday
Tenyleg, E3 mikor van pontosan?

[NST]Cifu
Végülis nem nagy szám, megkérdezni, hogy milyen netkapcsolatod van, meg mint egy tesztprogram, szépen összegyûjti az adatokat a gépedrõl, és elküldi a Valve-nak.

Kandurex
azt 3,4 közel van a gomb egymáshoz 😉

Mayday
Ez esetben nagyon remelem, hogy a teljes jatekot optimalizaljak majd ATI kartyakra is rendesen. Mert allitolag NVidiakkal nem volt baj, csak ATI.
Komoly, az XT sem hasitott vele?
Mondjuk en is alapbol probaltam AA-t, AF-et, de nagyon gaz eredmenyem lett.

Kandurex
Nekem síklott rendesen osztán csak "egy" 9600Pro van

[NST]Cifu
4.9-es Cataclyst driver?!?!

Szerintem 3.9-et akartál írni, nem? 😊

[NST]Cifu
Nekem az tünt fel, hogy milyen stabilan van kint az Április-November. Még azután is, hogy belejelentették, hogy kint lesz a HL2 az E3-on, és hogy addig meg sem nyikkannak a játékkal kapcsolatban... 😊))

Azért a HL2.net is adhatna magára...

Kandurex
ok, de annak a rüszü játéknak szépen kell síklania azon a kareszon, másutt van a gubanc tesó

Mayday
Mit mond meg pontosan ez a teszt?
Felmeri a gepedet, es mond egy javaslatot felbontasra? Vagy a Te printszkrineden kivul van mas tudasa is?

Kandurex
4.9

[NST]Cifu
A FarCry Demo egy bughalmaz, nekem is szaggatott komolyabb beállításoknál...

az mar par honapja ugyvan azon az oldalon, de mar atirhatnak junius-novemberre vagy vmi ilyesmi

[NST]Cifu
Milyen driver volt fent? Nekem Cat. 4.2.

Csak azért vagyok ledöbbenve, mert évek óta nem használom a 16bites színmélységet, akkor meg miért azt adja meg...

Mayday
Jolvanna, bocsi, biztos hulyen hangzott.
Nem volt egyszeru osszeszedni ra, es a szivem szakad meg, amikor valami nem fut el rajta igazan. Far Cry kemenyen elszomoritott, mert jatszhatatlan volt... Es ha a HL2 is hasonlo lesz... Nem lesz penzem, hogy ha megjelenik, akkor megint megvegyem a csucskartyat.

[NST]Cifu
Estimated Time to Arrive - Várható Érkezési Idõ

Kandurex
Amúgy 9600PRO -m van és 32 volt a 32 😊

Kandurex
jaj, csak 9800pro, sírva ne fakadj

Mayday
Este megnezem en is, de nekem csak 9800Pro van 😞((

Mayday
9800XT-vel azt mondta Neked, hogy 1024/16???

fm
mi az az "ETA" ? nem vagyok képben...

[NST]Cifu
LoL...
Most nézem a Halflife2.net-et, és mit látok:

Half-Life 2 ETA: April-November 2004.

[NST]Cifu
LoL...

Megjött a STEAM frissülés, benne a HL2 felméréssel, vagyis megnézik, hogy a kedves felhasználónak mégis milyen gépe van, vajon hogy fog futni alatta a HL2. Nos nálam egy "kicsit" érdekes a felállás, ugyanis EZT volt képes felfedezni. (Arról van szó, hogy színmélységnek 16 bitet ad meg, holott (mind Desktopon, mind játék alatt) utoljára a TnT2-õmön használtam azt a színmélységet - jó 4 éve)

Furi, nem?

Happy Birthday!
Forrest Tomee
Hát ha kijönne a TF2 az maga lenne a csoda. Az alapötleteket már a BF1942 rég megcsinálta

Azért én reménykedem, hogy valakit jól megfertõzhetek

Kandurex
Új kép, nagyítót elõ...😊

by counter-srike.hu

KM
Csak csatlakozni tudok!

[NST]Cifu
Köszi szépen!

Mayday
Cifu: mivel ebben a topicban lattalak legtobbet, itt kinanok Neked Boldog Szulinapot!

E3

toMpEr
mert mi lesz majusban?

[NST]Cifu
A TF2-rõl kb. 2000 óta nem hallottunk egy árva szót sem....

akkor az alpha nagyon regi reszeket is tartalmazhat. a netkodot szerintem eleg keson fejeztek be, bar ha a TF2t is csinaljak akkor ahhoz meg kellene lennie 1 ideje. majusban kiderull

toMpEr
azert csak nem lehetett teljesen kesz, mert jottek ki azota olyan effekteket bemutato videok, amik meg nem voltak benne az alfaban, valamint netkod se nagyon volt benne.

Az engine mar ~egy evvel a lopas elott keszvolt, tehat csak kene lennie, egyszeruen jol meg van csinalva, menni fog geforceal, meg lassabb gepeken is rendesen.