Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
de télleg van valakinek valami ötlete?
mert amikor kijelöltem mind és kicsomagolás akkor elmondom mit láttam:
elkezdi kicsomagolni megy 1 ideig utána azt látom a total commanderben hogy a 001 már nincs kijelölve (gondolom jönne a 002) és mielött elkezdené megkérdezi hogy "felül irjam?" tehát nem értem az egészet.

Adam5
miért nem mondasz f8 helyet rökrön deletét én ugy szoktam shift+delete 😄

Adam5
anyád 😄

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Dikkma
Grat.

You're DOOMed... 😄
dikki*yysw
Ja és a másik ablakban a célkönyvtár legyen, ekkor kicsomagolja az összeset oda (nincs az alfának installere, csinálj neki a mûvelet elõtt egy HL2-könyvtárat).

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Total commanderben: megnyomod a keypad-on a szürke plus-t, enter, majd miközben megnyomod a shift-et, nyomj F8at, és enter.

Adam5
Arról érdeklõdnék hogy ti hogy csináltátok az alpha-val?
100rar fileom van, mit csináljak velük? mindet 1 könyvtárba? vagy csak 1-nek mondjam hogy ki csomagolás?

[negativ] Les
grat hozzá !!!

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Adam5
mármint a beta patch-e

Adam5
Mire jó a hl2 patch-e?
mit csinál?

Adam5
"csak par kilopott, nagyon korai fazisban levo palya."
ej ahoz képest jó nagy 😊

Nem lehet 'vegigtolni', mert nem osszefuggo jatek, es nem is beta, csak par kilopott, nagyon korai fazisban levo palya. egyszoval nem erdemes jatszani vele, csak par poent lohet le a vegleges jatekbol.

Adam5
a betat mennyi idõ alatt lehet kb végig tolni?
hány szörny fajta van benne kb?

Adam5
ÁÁÁ
nem bírom, má tuti nem ér le a hl2 beta
mind1 északa is hagyom menni a letöltést de majd holnap

Ha lesz akkor ott lesz, az sdk-t is azon terjesztik majd.

Adam5
és a steam-ben nem lesz?
Mint ha olyat olvastam volna.

Kandurex
ilyen kedvük soha nem lesz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ha 1024 X 768 Full, very high all 4x aa és aniso -val jól ment neked (ha nem, nézd meg) a Far Cry akkor a hl2 is fog futni.

Egy benchmarkot terveztek, par nagyobb site le is tesztelte (anandtech pl), talan egyszer mi is kapunk ha lesz kedvuk hozza.

SDK 2 honapon belul jon.

Adam5
valami=valamit

Adam5
Lehet hogy hülyeséget mondok de mint ha olvastam volna valahol lesz valami progi ami megálipitja hogy hogy fog menni a hl2 a gépen, ti tudtok valami erröl?

Kori
????????????????????????????????

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Mayday
Gratula a hazassaghoz!
Es isten hozott a klubban! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Legutobbi HIVATALOS nyilatkozat a megjelenesrol, hogy 2004 nyarat celoztak meg.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
az a baj hogy a hüle öcsém meg a doom3-at akarja :/
na mind1 majd csak lessz valahogy (legrosszab esetbed öcsémet is rá dumálom a hl2-re 😊

Adam5
cdak=csak

Adam5
addigra cdak meg fûzöm a szüleimet 😊

[NST]Cifu
Annyi biztos, hogy 2004 Május vége elött semmiképpen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adam5
Loser kérdés:
Tull képpen mikor jön ki akkor a hl2? van olyan infó amire lehet mondani hogy tuti?

Adam5
Én is garulálok

[NST]Cifu
Akkor elõre is gratulálok a házassághoz.

Alternatíva a játékidõre, ha az asszonypajtást rászoktatod a játékra (bár jobban is el lehet ütni az idõt, ez nem vitás) 😊

Adam5
ha megszerzem a doom3-at(tuti nem veszem meg) egyedül csak a modok miatt mert nekem az alap game nem jön be. A hl2õt meg tuti megveszem

Amiga
NVidiát persze nem kell félteni, hiszen a logojuk ott van az UT 2k3 és a Spellforce elején is...

Egyébként a HL2 a Doom3-nak csak jót tett, mert az ID emiatt újragyúrta a single playert. Úgyhogy a D3-at is várom már nagyon. Az meg elkeserítõ, hogy HL2 nem jött ki tavaly, idén nõsülök, tavaly több idõm lett volna rá.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

[NST]Cifu
Az alap ID-s játékok nekem sem jönnek be annyira, de azt el kell ismerni, hogy mindig élenjártak technológia szempontjából...

Adam5
a képek alapján meg sztem kb ugyan olyan a grafika (bár nekem a hl2nek a grafikája jobban teccik 😊

Adam5
nekem azért teccik jobban a hl2 mint a doom3 mert amúgy sem vagyok oda a horro játékokért( és a doom3 az horror game ha nem tévedek).És a története is király a hl2-nek már a hl1-ben is meg fogott a történet, doom3nak sztem nincs különösen nagy története csak hogy menni és hent.

[NST]Cifu
Az ATi a HL2 elsõ benchmark eredményei után csinált egy nagy flakkot, és leszerzõdött a Valve-val, hogy mégnagyobb reklámot csapjon a Radeon kártyáknak. Sikeres volt, bár inkább veszített vele, mivel ugye a HL2 még mindig sehol...

Az ID a kezdetektõl fogva az nV "párfogoltja" volt (olyannyira, hogy a GeForce FX kártyáknál az "etalon" a Doom3 volt, mondhatni arra készült a kártya), és nemrég bejelentették, hogy a Doom3 is része lesz az nV "The Way It's Meant To Be Played" kampányának. Ez annyit tesz, hogy a játékkészítõknek lecsengetnek egy ismeretlen mennyiségû zsét, cserébe pedig a készítõk gondoskodnak arról, hogy az nV kártyák alatt a játék megfelelõen fusson, ne legyenek grafikai anomáliák, stb...
Namost sok helyen olvastam ezt a Doom3 + nV40 hírt, de eleddig egyetlen hivatalos forrás sem említette (sem az nV, sem az ID), csak azt, hogy a Doom3 is belépett a "TWIMTBP" kampányba, és hogy az ID a GeForce FX-et ajánlja a Doom3-hoz. Ennyi...

Adam5
Az a hír télleg igaz hogy a nvidia a doom3-al az ati a hl2-vel van?

[NST]Cifu
Nálam még nem b@szott szét semmit... 😊

[NST]Cifu
Elég lesz, a Valve szerint a minimum:

700Mhz-es P3 vagy egyenértékû
128MB ram
Dx6-os videókártya (TnT2 vagy jobb)

Szvsz a te gépeden a proci a gyenge pont, de nem tudom, miben és mennyit fog befolyásolni - elméletileg a grafika akár teljesen felnyomva is gurulni fog 1024x768-ban...

Adam5
mind1
gondolom a beta majd elárul valamit

Adam5
én pont most szedem le elõszõr:
innen

Kandurex
Válasz: ha meg várod míg kijön, magad is letesztelheted

õszintén: szted ki tudhatja?

grebber
Fent van valahol a béta verzió????
És az igaz hogy szétbassza a rendszert??

Next PC upgrade: 2022

Adam5
Kérdés:
1700mhz celeron
512mb ddr ram
Radeon 9600XT
szerintetek hogy fog rajta menni?

dikki*yysw
Ja néztem. Még egy új shotot sem csempésztek bele :~

A HL2.net szerint ilyen lesz a hivatalos HL2 oldal (www.half-life2.com). nekem picit fura hogy csak az eddig kiadott dolgokbol vagtak ossze, de lehet ezzel sem akarnak sok ujat elarulni.

dikki*yysw
Hehe úgy kell.

Taptarap
nekem is ez volt 😊))

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.