Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy megjelent az újság?
Ennyit írtak ami itt lennt van?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Errõl ennyit...

A mai legdurvább gémekben is annyiban merül ki a fizika hogy eldönthetsz egy hordót.
Jah és ha mutatsz jobbat akkor legyélszives a gém alpháját bemutatni.
köszönöm

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a videó láttán egybõl a HL2 ugrott be, tisztára olyan szép és részletes grafikát láthatunk. Lehet a végtermék nem lesz esetleg olyan jó mint a HL2, de szerintem nagyon ígéretes. Megjelenés még ez év végén várható...
A tata a nagy puskával haláli.
Letöltés

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Masodik holtversenyben az 5. es a 7.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valaki találkozott ezzel a pályával a bétában? Mert én nem emlékszem ilyenre...
Eddig az alfán meg a shotokon kívül más nemvolt az alfa nem volt nagydurr merthát alfa és régi már...A képek meg szépek de egyáltalán nem valószínü hogy valósszerüek..
Hl2 meg bár szarik megjelenni jóideig azért mégiscsak videókkal meg azzal a "lopott" alfabétabizbasz változattal valamelyest bemutatta hogy iggen..😊
Más:
5. banner szerintem nem bloodos...Inkább resident eviles..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
2: tul szurke
3: tul keves latszik ki a hl felirat-hattertol
4: kozepe ertelmetlen
5: kicsit tul bloodos
sztem 6. 7. a legjobbak. 7. nincsen szoveg nelkul?