Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hozsánna néked!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

itt a 10 oldalas PC ZONE GIGACIKK!!

nezzetek, olvassatok, amuljatok, durvaaaaaa

hardwireden ott a lenyeg. komolyabb infok majd pc zoneban lesznek, de azt meg nem kaptak meg az elofizetok.

M@TriX
ezt mondta? Basszus. 😉

Amúgy megjelent az újság?
Ennyit írtak ami itt lennt van?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Na azt várd meg,hogy ez itt lesz 3-4hónap múlva...

3-4 honap mulva mar 2005 lesz?

toMpEr
minek hypoljak mar megint? ugyis csak jovore jon

"Gabe elnézést kért a szeptember 30-ai események miatt és beismerte, hogy a rossz idõzítés és nem a hekkelés miatt csúszott a játék."
Errõl ennyit...

Kezdodik a hype:

janos666
Kár, hogy nálam multiban nem jön be ez a map, mert megetethetnélek a hordószörnyemmel.
janos666
Mehh.
Szivesen.
Krinyo
mutass jobbat!
A mai legdurvább gémekben is annyiban merül ki a fizika hogy eldönthetsz egy hordót.
Jah és ha mutatsz jobbat akkor legyélszives a gém alpháját bemutatni.
köszönöm

janos666
Uhh. Elkezdtem heggeszteni/ragasztani az e_3 techdemo_2-n. Egy tutajt akartam csinálni a vízre, de nem jött össze így az lett a vége hogy minden mozdítható cuccot összeyomtam. Egyszer csak elkezdett rázkódni, meg ide-oda szaladgálni az egéssz és hullámzott mintha valami élõlény lenne amit direkt így találtak ki. Ezután beleküldtem egy rakétát erre úgy bevadult a cucc, hogy pattogott ide oda az egész pályán forogni kezdett a levegõben és egyszer csak az arcombavágódott az egész. Ez nektek fizika? (jó tudom alpha, de...)
janos666
Itt fent visszaláni már nem is olyan jó. Csak úgy belelóg minden a képbe, fõleg a sárga csáprágós szörnyike.
Sadun Tryst
😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

M@TriX
jah, de ez szép és jó is, megfelelõ meg én erre is szavaztam. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Úgytünik bannervita lezárva 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sadun Tryst
jééé, banner! 😊
tök jó! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

M@TriX
Nem akarok más játékot itt reklámozni és a reakciót is a topicjába írjátok, de sztem ezt érdemes megnézni.
a videó láttán egybõl a HL2 ugrott be, tisztára olyan szép és részletes grafikát láthatunk. Lehet a végtermék nem lesz esetleg olyan jó mint a HL2, de szerintem nagyon ígéretes. Megjelenés még ez év végén várható...

A tata a nagy puskával haláli.
Letöltés

Kandurex
döntsd el

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

dikki*yysw
1 vagy 6.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
és lesz, nem lessz 😊

zaki
május 12-14

janos666
Mikor is lessz E3?
cifuatwork
Itt nem a kép minõsége a lényeg - hanem az, hogy végre valami valóban új dolog került nyilvánosságra a HL2-vel kapcsolatban... 😊

zaki
én a #10057-ra szavazok, vagy a 6.-ra

janos666
Hát lehet, hogy amiatt hogy monitorról fényképezték, de ez elé gyenge valami, ennél még az is jobb amit itthonról lehet linkelni az alpha-ból.
janos666
A 6. a legjobb!
6, 6, 6!
Krinyo
If you're 555, then I'm 666

Mayday
Reszermol is a 6-os a nyero.
Masodik holtversenyben az 5. es a 7.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
6

cifuatwork
Én továbbra is a 6.-ra szavazok.

hykao
na már jó...
M@TriX
amúgy meg nem hinném, hogy a Valve a tavalyi E3-as demót adná oda, biztos hogy újabb verziót adott oda, persze biztos csak egy részt nem az egész stuffot, vagy egy erre a bemutatóra készített mappot stb.

hykao
igen, mert szarakszik az srv...
cifuatwork
De a lényeg, hogy eddig nem láttuk - végre valami ami az újdonság erejével hat...

ez csak ien shaderbemutato, nem hiszem hogy a jatekbol lenne.

cifuatwork
A kép linkje nem az igazi...

hykao
Új versenyzõ: www.half-life2.hu bannere (és mögé a link):

Kandurex

Kandurex
7

cifuatwork
"ATi Technologies Day 2004"-en készült kép - Radeon X800 videókártyán fut a Half-Life 2... 😊

Valaki találkozott ezzel a pályával a bétában? Mert én nem emlékszem ilyenre...

M@TriX
6. 😉

DarkHorSe
7 a kira

Swedish people are albino monkeys

cifuatwork
Szintén a 6.-os (esetleg a kép közepére mehetne G-Man 😊)

Krinyo
6.

Frankó az a lentebbi kép a doom3 ból kiváncsian várom ilyen lesz-e a game...Lehet mondani hogy hát perszehogyilyen,stb,majd ha látom elhiszem.
Eddig az alfán meg a shotokon kívül más nemvolt az alfa nem volt nagydurr merthát alfa és régi már...A képek meg szépek de egyáltalán nem valószínü hogy valósszerüek..
Hl2 meg bár szarik megjelenni jóideig azért mégiscsak videókkal meg azzal a "lopott" alfabétabizbasz változattal valamelyest bemutatta hogy iggen..😊

Más:
5. banner szerintem nem bloodos...Inkább resident eviles..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

1: tul keves hl van, a tobbi resze akar cs is lehetne 😊
2: tul szurke
3: tul keves latszik ki a hl felirat-hattertol
4: kozepe ertelmetlen
5: kicsit tul bloodos

sztem 6. 7. a legjobbak. 7. nincsen szoveg nelkul?
hykao
Bannernek ringbe szálnak: