Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hl2ben csinálhatsz akár libikokát is.
A fejedre is rakhatod a dobozt.
Neki futsz a hordonak feldöntöd és az elgurul...
a farcryban a viz olyan mint egy mesében a hl2-ben meg mint a valóságban.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Persze nem bánnám ha minden gém ilyen lenne...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
De azt az élményt amit az elsõ adott nekem,még semmi sem múlta felûl,pedig nem az volt az elsõ játék amit toltam.
Miért tennék? Sztem má elkezdõdik az altatás, hogy ne legyenek akkorák az elvárások velük szemben, amekkorák...
Egyként nálam eddig a csúcs:
Painkiller - mikor egy nagy ládára nem tudsz felugrani, de nekifutva a ládát megdöntöd élére, és miközben borul, a lendülettõl "rálépsz" az élére, és vele együtt borulsz "felfelé" te is. Mint 1 dobokocka, úgy kell elképzelni. Vagy mikor kilövöd a láncot a függõ konténer felõl, az leesik, és tök életszerûen oldalára dõl, és magával sodorja a közelében lévõ tárgyakat. Sztem jelen pillanatban nem lehet ennél többet kihozni szoftverügyileg..
Talán a "függöny" effektus (Splinter), vagy a víz amin még lehet javítani..
2.: A grafika szerintem cseppet sem ronda, már az alfa is szép (bár tavaly õsszel még a legszebb volt a piacon), és abban még nem volt HDR, meg egyebek. Ezek a képek szerintem nem a legszerencsésebbek, az alfából lehetett szebb képeket csinálni. De amit mutatnak, az tetszik. (ha tippelnem kellene, akkor a Valve a most kiadott képeket még a tavalyi motoron csinálta, ezért nincsen pl. HDR, és teljes pompájában majd az E3-on fogja csak bemutatni).
3.: A Painkiller vagy a FarCry fizikája nem rossz, de szvsz a HL2 überelni fogja mindkettõt (legalábbis remélem). Szintén az alfa alapján tudok nyilatkozni, ami több, mint egy éves...
De most szomorú vok a képek láttán, nem bírok napirendre térni felette télleg....
Fizika = painkiler, farcry karma. ennél mi lehet még több benne?
Én nem láttam a kilopott cuccot, de ha ez télleg így néz ki, akkor gáz...
Én egyetértek grebber-el. Ez nagyon gagyin néz ki.
Homályosítsatok már fel mi a szép ebben?
Nem aggodom, latatlanban is szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagyot kotyvasztanak most, es egy picit sem lesz csunyabb, mint a Far Cry.
Abban is hiszek, hogy optimalizalva lesz a jatek, nem lesz olyan botranyos, mint a Far Cry demo volt (ilyen szempontbol)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
War. War never changes.
Next PC upgrade: 2022
Jujj, de nagyon varom en mar ezt a dolgot!
Ez mar tavaly ota benne van a koltsegvetesben, amit a felesegemmel is sikerult elfogadtatnom, hogy ez nem letoltve lesz - hanem megvasarolva.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mondjuk ezt el is várjuk tõle 😊
A minimum gépigény feljebbtolták egy picit, 1Ghz procit és DX7-es kártyák kérnek.