Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
pff
hl2ben csinálhatsz akár libikokát is.
A fejedre is rakhatod a dobozt.
Neki futsz a hordonak feldöntöd és az elgurul...

Glpetyus
😄D

Krinyo
te okoskodsz..irod a véleményedet csak aza baj hogy arról irod amit nem láttál.

Krinyo
én játszottam vele és össze sem lehet hasonlitani a fizikát a mai gamekkal...
a farcryban a viz olyan mint egy mesében a hl2-ben meg mint a valóságban.

Glpetyus
Contract Jack???Fúj!!!

[NST]Cifu
CoD, EF2, Vietcong, Contract J.A.C.K., Unreal 2...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
HALO?

Glpetyus
Példálozz plíz

[NST]Cifu
A 2003-ban megjelent komolyabb FPS-ekben lévõ karakterek kinézetét összehasonlítva a Chrome sajnos igencsak hátul végezne...

Glpetyus
Eme lenti képek valóban nem a legszebbek,sõt a videókhoz képest mintha még "randább" is lenne...
Persze nem bánnám ha minden gém ilyen lenne...

Glpetyus
Szerintem az iszonyú azé' erõs kifejezés...

[NST]Cifu
A Chrome-ban a karakterek iszonyú bénák voltak...

NeoMaN
A lenti képeknél azért vannak szebbek: Chrome, Painkiller, meg biztos ezek a taktikai fps-ek is, csak én azokkal nem jáccom, szal nemtom milyenek... 😄

[NST]Cifu
Mutass egy ennél szebb FPS játékot, ami már kijött, a FarCry-on kívûl...

[NST]Cifu
Viszont neked nincs gamed...

HuAn82
"gyönyörû"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

E3-ra keszulnek nagyobb bemutatoval, a figyelem felkeltesere ez is eleg, nezd csak meg, megint mindenhol errol van szo.

Glpetyus
Ja,és büntibõl csak egy "csunyább" verziót kaptak...

NeoMaN
jó, március vagy ápr tökmind1. Ha az én gamem lenne, nem adnék a sajtónak ilyen képeket. Inkább semmilyent...

Ezeket nem a Valve hozta nyilvanossagra, hanem a pc games, akik marciusban neztek meg 3 palyat a jatekbol egy nekik osszerakott buildben.

Glpetyus

Glpetyus
Hát majd meglátjuk...
De azt az élményt amit az elsõ adott nekem,még semmi sem múlta felûl,pedig nem az volt az elsõ játék amit toltam.

NeoMaN
sztem nem hoznának nyilvánosságra a prog mai állapotánal roszabb képeket...sõt.
Miért tennék? Sztem má elkezdõdik az altatás, hogy ne legyenek akkorák az elvárások velük szemben, amekkorák...
Egyként nálam eddig a csúcs:
Painkiller - mikor egy nagy ládára nem tudsz felugrani, de nekifutva a ládát megdöntöd élére, és miközben borul, a lendülettõl "rálépsz" az élére, és vele együtt borulsz "felfelé" te is. Mint 1 dobokocka, úgy kell elképzelni. Vagy mikor kilövöd a láncot a függõ konténer felõl, az leesik, és tök életszerûen oldalára dõl, és magával sodorja a közelében lévõ tárgyakat. Sztem jelen pillanatban nem lehet ennél többet kihozni szoftverügyileg..
Talán a "függöny" effektus (Splinter), vagy a víz amin még lehet javítani..

pedig nagyon ugy nez ki hogy felul fogja a zoneos cikk alapjan 😉

Glpetyus
Egy biztos:aHL1-et nem fogja felûlmúlni se sztoriban,se játékélményben!!

[NST]Cifu
Pl. a különféle objektek teljesen szabadon mozoghatnak, egymásra hatnak, és mindezt teljesen reálisan teszik. Amit én még a mai napig nem láttam más játékban, csak a HL2 alfában, az a fekvõszõnyeg (vagy mi a rendes neve), ami rugalmasan hajlik, ahogy mozgatod.

Glpetyus
Az a baj ezzel,hogy mindenki jobbat vár mint amilyen valóságban lesz.Amikor kijön meg csalódik a kis naiv...

[NST]Cifu
1.: Az alfa alapján énszerintem nem fogunk csalódni benne, én csak attól félek, hogy ebbe is belecsempészik az idegen világot, ami a Half-Life 1 és folyományaiban (Opposing Force, Blue Shift) sem tetszett.
2.: A grafika szerintem cseppet sem ronda, már az alfa is szép (bár tavaly õsszel még a legszebb volt a piacon), és abban még nem volt HDR, meg egyebek. Ezek a képek szerintem nem a legszerencsésebbek, az alfából lehetett szebb képeket csinálni. De amit mutatnak, az tetszik. (ha tippelnem kellene, akkor a Valve a most kiadott képeket még a tavalyi motoron csinálta, ezért nincsen pl. HDR, és teljes pompájában majd az E3-on fogja csak bemutatni).
3.: A Painkiller vagy a FarCry fizikája nem rossz, de szvsz a HL2 überelni fogja mindkettõt (legalábbis remélem). Szintén az alfa alapján tudok nyilatkozni, ami több, mint egy éves...

NeoMaN
Nem, szal légyszi ne okoskoggyá, hanem írj példát, hogy el tudjam képzelni...

Davidus
ok bye

V9ykn8_TZL0

Glpetyus
ÉN láttam szvsz:nem nagy szám

Davidus
"Fizika = painkiler"

Tényeg nem láttad az alfát 😄

V9ykn8_TZL0

Glpetyus
😄

Glpetyus
semmi

NeoMaN
Ezt meg nem tudhattyuk. Majd ha végignyomtuk akkor tudunk nyilatkozni a történetrõl (de nem hiszem, hogy nagyon más lenne mint az 1, vagy tévedek?)
De most szomorú vok a képek láttán, nem bírok napirendre térni felette télleg....
Fizika = painkiler, farcry karma. ennél mi lehet még több benne?

NeoMaN
Megnéztem az alábbi linken lévõ scannelt képeket. Na most: vagy nagyon rossz minõségben scanneltek, vagy DX7-es karin csinálták a gamet. Ez ocsmány. Se bumpmap, se HDR,se AA, se hires textúra, se semmi.
Én nem láttam a kilopott cuccot, de ha ez télleg így néz ki, akkor gáz...
Én egyetértek grebber-el. Ez nagyon gagyin néz ki.
Homályosítsatok már fel mi a szép ebben?

[NST]Cifu
Fizikában, történetben, zenében - ezekben biztos jobb lesz a Half-Life 2. Grafikában még nem tudom, majd meglátjuk az E3 után, ha már lesznek a mostani motor alól készített videók...

Mayday
Szerintem fogunk meg mi amulni.
Nem aggodom, latatlanban is szinte biztos vagyok benne, hogy valami nagyot kotyvasztanak most, es egy picit sem lesz csunyabb, mint a Far Cry.
Abban is hiszek, hogy optimalizalva lesz a jatek, nem lesz olyan botranyos, mint a Far Cry demo volt (ilyen szempontbol)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hát azt megnézem hogy milyen lesz benne pl. a víz...

War. War never changes.

Glpetyus
Bár az hogy "messze elmarad tõle az tényleg LOL

Glpetyus
Mé'LOL,lehet tényleg nem fog jobban kinézni.
Ha mégis (nem hiszem) akkó'meg nem fog futni...

Mayday
LOL

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Hát fizikában lehet hogy ütni fogja a FAR CRY-t de grafikában messze elmarad tõle!!

Next PC upgrade: 2022

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

janos666
Ez a temetõs pája is érdekes lessz, de valahogy én a HL2-be nem igényelném a túlzásba vitt bélnedvlocsolgatást meg az összecsócsált szörnyhullahegyeket. Arra ott lessz (reméljük) a DOOM3. Ide inkább a tiszta, egyenes, világos dolgokat várom, fényes tereken. Lõni kelljen élõlényekre, katonákra ne pedig dagonyázni a belekben.
janos666
Most az hogy az újságban a csaj új pofákat vág és a haja is kicsúszkál tt-ott a fejkendõ alól az csak oda lett képzelve és rajzolva a papírra vagy amiket beraktak háttérnek az mind a játékból jött?
Mayday
Huu, a szivem, gyerekek...
Jujj, de nagyon varom en mar ezt a dolgot!
Ez mar tavaly ota benne van a koltsegvetesben, amit a felesegemmel is sikerult elfogadtatnom, hogy ez nem letoltve lesz - hanem megvasarolva.

Random_
Persze azért az amerikai piac nem lehet minta mert ott pl a Sims a menõ ami azért nem valami hûde jó game.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
A mostani etalon single player játékot, a Far Cry-t nem csak lepipálja, hanem a földbe is döngöli majd a játék

Mondjuk ezt el is várjuk tõle 😊

A minimum gépigény feljebbtolták egy picit, 1Ghz procit és DX7-es kártyák kérnek.

+ pár HQ kép