Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet olyat kapni, 20db SMS 400Ft-ért 

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a HL2 jelenleg tud minden DX9es effektet, a .c-ben levoket nemtom, de ha PS3-mat nem tudna esetleg akkor se lesz gond ez par honap mulva, nem lesznek meg annyira elterjedtek ezek a kartyak.-

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szerintem TF2 sorsra jut és nem lesz belõle semmi. A grafikus motort nem olyan eccerû ám átdolgozni jönnek az új kártyák új utasítások és megoldások amit érdemes követni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
elavult sztem nem lesz, hiszen szinte minden uj effektet ismer, amit meg nem azzal konnyen ki tudjak egesziteni egy javitasban.
Egy dologtól félek nagyon, hogy mire kikerül a HL2 grafikailag elavult lesz mert olyan sok évig fejlesztik.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
(ut: cím: "Új legenda születik?")
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szétvered a lábát megnézed hogy dõl stb stb ragasztgass stb...
és majd leesik az állad a fizikátol.
Hiába van a far cryban fizika ha azt csak a hordóknál használják