Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
[NST]Cifu
Igen. Pontosan ilyen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Rakd fel a STEAM-es HL1-et, és voilá - a CS alatt talán fix 640x480 van most?

janos666
Ja hát az lehet. Az ijen?
janos666
És ott a menü fix 640X480-ban jött be a játék alatti felbontástól függetlenül. Ott az opengl-nél volt még minidriver voodoo-hoz stb. itt más azért, ebbõl újat csináltak.
[NST]Cifu
Valószinüleg az új, STEAM-es HL1-et még nem láttad...

toMpEr
mitbeszelsz?

janos666
Hát a hl1 menüje nem ijen! A gombok hasonlók, hogy "new game", de én az options-ról beszélek, ahol bejön a kis halványzöld ablak, na az nem olyan volt HL1-ben.
janos666
És a HL1 vitte OpenGL-ben meg D3D-ben is. És nem volt valami olyasmi régebbi játékoknál hogy vért csak opengl módban adott, ha meg szép fényes textúrákat adkkor d3d?
toMpEr
pedig de, csak a hatterkep mas

janos666
Hát én nem úgy nézem!
toMpEr
talan mert beta? oda azt irnak bele amit akarnak, amugy a hl1-nek a menuje van benne

janos666
Akkor a menüjében a video beállításoknál miért van egyátalán software, opengl, d3d beállítási lehetõség? Az más hogy hibából nekem azt mondja OpenGL-ben fut, pedig D3D-ben, de minek írták egyáltalán bele a menübe ha hülyeség?
[NST]Cifu
A "háztetõs" videó a HDR (High Dynamic Range) nevû efektett mutatja be, ez pedig csak valamikor a 2003-as nyár folyamán vagy szeptemberben jelent meg az engine-ben, tehát még a 2003-as E3 videókban sem láthattuk, ahogy az alfában sem. Amúgy még a 2003-as E3-on tisztázva lett, hogy a HL2 kizárólag Direct3D-t támogat.

az engine dxes, nincs opengl tamogatas benne.

Krinyo
az még mindig alpha és nem felhasználóknak készült hanem csak bemutatóra....
szal nemtom na

janos666
Ja, de pont a legszebb cuccok maradtak le. Amúgy nálatok a menüje beveszi a D3D-t a videóbeállításoknál, mert nálam visszateszi OpenGL-re és nem is csillog úgy a háztetõ mint a videókon. Lehet, hogy OpenGL-ben nyomom?
janos666
Abban van valami program ami eggyenként benyitja a modelleket és abban vannak különbféle fogyatékos testek pl hiányzik 1 kéz, 1 láb stb.
[NST]Cifu
Mármint az alfában? 😊))

Krinyo
mivel még nincs kint a játék
ami nekünk van az nem egy játék hanem egy CSOnk

janos666
ÓÓ, nézegetem itt a modellelet a hlmv-vel és úgy tûnik, megcsinálták ezek a csonkolást, csak valamiért nincs benne a játékban.
janos666
Akkor az én verziómmal ezt sem fogom látni.
Krinyo
hidra asszem
a map nevében van hidra vagy hYdra nemtom

janos666
Hát igen, az alagutat már megtaláltam (asszem under 3) de engem azok a kék energialények érdekelnének, amik a videó végén elkapják az ügyeske katonát aki mûvészien leugrik a létráról. Na az melyik pájadarabka?
Krinyo
nemtom pontosan milyen gránátvetõrõl beszéltek de van egy ilyesmi...
ird be: /give weapon_stickylauncher
ez durva

Krinyo
benne van több darabban

janos666
És milyen néven?
benne van az alfában, emléxek rá

[NST]Cifu
Tuti benne van, csak félkészen, és ez a "tüzes cucc" (gránátvetõ) sem szerepel emlékeim szerint az alfában.

janos666
Van egy (valami PC gurus DVD járt nálam régen és arról húztam át) HL2_5_TU nevû videóm. Úgy kezdõdik, hogy egy alagútban szórakozik az ember egy pengeszárnyú kis röpködõ hengerrel aztán jön mégtöbb, de rájukzárja a kerítést és eljut a lépcsõházig, ott felgyújt 1 embert, lövöldözik, leugrik a csajhoz és jön valami kék cucc. Na ez a pája benne van az elpha-ban? Vagy ez a tüzes cucc? Mert nem találom.
Mayday
Nem vagyok dusgazdag, de vannak szivugyeim mind jatekokban, mind filmekben - amit csakis eredeti dvd-n, vagy jatekot eredetiben megveszek. Nos, a HL2 ilyen lesz. Viszont megijesztett, hogy meg fizetni kell kulon a multiert, mert sajnos akkor nem multiznek vele sokat - max kiprobalnam 1-2 honapig...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Meg fogom! 😊
Tudom, hogy a sziveden viseled ezt a dolgot. Azok koze tartozom, akinek eredeti HL2-je lesz, az tuti!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ha megveszed .

Mayday
Koszonom, megnyugtattatok 😊
Tehat ha megveszem HL2-t, CS2-t, stb, akkor azokkal nyugodtan, ingyen jatszhatok, ugye?

van egy #halflife2.hu is mar..

Half Life 2 Magyar Chat:
Quakenet es #hl2.hu

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

cifuatwork
Megelõztél 😊)

ilyen nem lesz. lesz egy ELOFIZETESES rendszer, amivel az OSSZES VALVE JATEKOT MEGKAPOD 1 honapra annyi penzert. emellett ugyanugy meg lehet venni a boltban illetve a Steamen teljes aron, korlatlan hasznalatra az adott termekeket.

Mayday
Azt olvastatok, hogy 10 dollar lesz a havidija, ha valaki neten akar HL2-zni? 😞

janos666
Ha jól látom ezt a képet meg az e3_techdemo_5 pályán csinálták ami az alpha-ban is bennevolt.
janos666
Ja, a víz az tényleg kurva jó HL2-ben. Persze, a HL2 sem lessz az a kurva nagy cucc amit sokan várnak, de a far cry-t aztán nem kell isteníteni! Mi az a víz ami ott van? Ha alámerûlsz mint a kék zselatin, a halak olyanok mintha ecsettel festették volna papírlapra, mik azok a gömböjû buborékok. Nem mondom, az aljnövényzet tartogat 'csodákat' de meg is kéri a GPU-ját. A HL meg azért sokkal lassab kártyán is elfut. Igaz a HL2-bõl alpha-ból is hiányolom hogyha a víz alá merülök akkor azonnal beszürkül és nem látom az eget, pedig az E3-videón úgy van, szóval lehet hogy már megcsinálták.
cifuatwork
Nincs.

M@TriX
"A megjelenésrõl annyit, hogy a nyáron akarják befejezni a fejlesztést."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Krinyo
talán július 1

DJ_HELL
bocsi de nem olvastam vissza mar van pontos megjelenesi datum????

Hell Is Burnin\'

HuAn82
A FarCry pont elég.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

NeoMaN
Egyként nagyon elvakultak vagytok HL ügyileg.
Monnyuk én D3-ilag, úgyhogy egál.. :Ð

NeoMaN
a képekrõl írtam véleményt, és azokat látom.
És kérdeztem hogyan kell elképzelnem a dolgot a kilopott cucc alapján.

NeoMaN
Na láttam a képeket a hcgameren, fent vannak jobb minõségben. Ezek már tûrhetõbbek, de ennek a gamenak iszonyúan kell majd az AA...

Krinyo
a farcryban probáltad már lelõni a lengedezõ cápát???
leesik az orrárra és megáll!!!
nem roggyan össze...ha meg eldõl akkor meg olyan mint egy nagy papir cápa...ez a jó fizika? lol