Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
akkor majd várunk 2005ig...

Seth
Ja majd pontosítanak: 2005 nyara 😊

PSN ID.: Beegabor

Krinyo
megerõsitették a nyári megjelenést ez egy kijelentõ mondat...e3on pedig pontosabb dátumot mondanak

grebber
Nem tom a képeken nem annyira szép a grafika.

Next PC upgrade: 2022

zaki
új képek nagyon tutik a játékból, de én sajnos nem hiszek a nyári megjelenésben

E3 alatt meg pontosabbat fognak talan mondani.

[negativ] Les
Ez kérdés volt? 😊

Remélem, hogy valóban ez történt 😉

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Mayday
Nem csak az E3-on fogjak megerositeni?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
Megerõsítették a nyári megjelenést

[NST]Cifu
Majd az E3 után (remélhetõleg) okosabbak leszünk...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ATy007
Sajna megint csak a videók, és nem a játék

HU.man ATy007

Kandurex
hörf.... nemsoká jönnek az új videók >..
fincshi..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hiba
Belga? az jo hé gyerek! nyitva a jobbhatsoo 😊

M@TriX
engedéllyel?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a Valve-nel jart belga csapat filmezte a fejlesztok gepeit.

M@TriX
mondjuk az érdekelen, hogy a vAlve miért ad ki ilyen videókat, ha nem õk akkor ki, mert editor is látható, szóval nem az alfát látjuk vagy mi nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Megnéztem, nem sok de pár újdonság van a videókon, igaz nagyon gagyi minõségben. 😉

VideóKin1

Mayday
Hat, ez azert eros tulzas...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

ha boltban veszed akkor is csak annyi a kulonbseg, hogy ezustszinu lesz a cd..
eleg lesz a .GCF cache fileokat kiirni, szepen fel lesz darabolva hogy elferjen par cdn.

[NST]Cifu
Nem írhatod simán ki, mivel nem ISO-t töltesz le. Olyan, mint a CS vagy a HL STEAM-es verziója. Vagyis a STEAM könyvtár alá szépen letölti a játék file-jait. Amikor valamiért le kell szedned (Win reinstall vagy csak simán uninstall), és újra fel kell raknod akkor vagy az egész STEAM könyvtárat kiírod (bár nem tudom ez mûködni fog-e, mindenestre CS-nél és DoD-nál mûködik), és visszamásolod, vagy pedig újra letöltöd a STEAM-en keresztül...

Seth
És a letöltött verziót meg kiírhatom vagy mi? Lesz egy eredeti másolt Half Life 2-d...LOL

[NST]Cifu
Továbbra sem értem mi a rákot hordasz össze. A kuponon lévõ kóddal tudod aktiválni a STEAM-en a HL2-õt, és azzal letöltöd. A másik verzió, hogy kiküldik postán a dobozos változatott, de ez csak a raktárkészlet erejéig fog terjedni, és egy kanadai telefonszámot kell felhívnod...

grebber
A Psychotoxic game überkirály lesz

Next PC upgrade: 2022

Lehet hogy igazad van , de szerintem csak letölteni lehet. Legalább is én eddig mindenhol ezt hallottam.

"vessetek a mókusok közé" :)

janos666
ÓÓÓ, félreértettétek!!! LEgálisan, baráti módon. Miután kiadták a játékot besétált, leadod a kupont és megkapod a dobozt. Nem ellopja elõled, ááááá.
M@TriX
hmm érdemes megnézni a Psychotoxic videót, a fizikában azért mutat valamit...

Glpetyus
Majd mindenhol fenn van...

Ikarus
Hi. Lehet még valahonnan letölteni azt az alfa verziót? (véletlen format c: áldozata lett)
Elöre is köszi!!!

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

...

[NST]Cifu
Láthatóan nem láttál ilyen kuppont, szóval leírom hogy néz ki: egy papírkártya, amelyen egy, a telefon-feltöltõkártyákhoz hasonló lekaparható réteg alatt van a kód. Szóval a boltosbácsi csak úgy juthat a kódhoz, hogyha a kártyán lévõ fedõréteget lekaparta, ami viszont eléggé feltünõ...

Krinyo
nem

janos666
És a boltosbácsi nem ütheti be a kódot a gépbe és veheti le a polcról a dobozt miután berakta a kupont a szekrénybe a többi mellé, hogy majd megkapja érte a pénzét?
Szerintem meg le kell majd tölteni , mert ez csak egy kód.

Adok érte 1000,-t.

toMpEr
valahol kulfoldon probalkozz eladni, mert idehaza nemvaloszinu,hogy be lehet majd valtani

gabber_saviola
Hi!

A vgat nem adom hozzá, mert használlom,a hifelifet + nem jatszom ezert eladom. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Seth
Hozzáadod a vid.kártyát is amihez adták?

[NST]Cifu
Amennyiért valaki hajlandó megvenni 😊))

gabber_saviola
Hi! mennyiért lehet eladni egy HL2 kupont?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

M@TriX
ez már "régi" 😉

toMpEr
uj video a pcgames dvdrol!
amit erdemes figyelni: Kleiner amikor eszrevesz minket mikozben elindul, ranknez, majd picit vissza amig "felfogja". es Alyx karmozdulata a vegefele.

mas is siman megvehette a magyar hl terjesztes csodainak koszonhetoen..

Krinyo
nekem eredeti van, és mégis kiirja hogy a cd-key használatban van...

[NST]Cifu
Mert rosszul csinálod. Válaszd ki a "Games" STEAM menü alatt a Half-Life-ot, tölsd le (ekkor kérni fogja a CD-kulcsodat), és várj türelemmel, amíg lejön 😊

janos666
Mindíg tanúl valami újat az ember.
toMpEr
atlehet

janos666
És te ott át bírod rakni D3D-re vagy ott is bugos?
janos666
Nekem az nem ment. Van egy EREDETI Hl1 CD-m még a régi idõkbõl (de nem én vettem hanem cseréltem egy írott, akkor új játékra). HA arra rátelepítem a steam cuccot akkor behal az egész, el sem indul.