Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyertelmu,hogy nemfogjak ujratexturazni az egesz hl1-et,szoval a fizikan meg nehany shaderes effekten kivul,nemsokminden fog valtozni
Gondolj bele... Én nem nyomtam a full HL1-et(a demot 100x😊. El tudod képzelni milyen jó lesz nekem rögtön fullos fizikával meg tuning grafikával nyomni?😄
V9ykn8_TZL0
Na igen, egy darabig újdonság az új grafixxal, én is fogom tolni, de szerintem meg fogom unni megint majd. Kb. 1 évig cs-ztem anno, aztán elõvettem 1-2 hetente meg leraktam megint, aztán abbamaradt az egész 😊
Szóval én inkább egyszeráen a videjónak örülök, meg a portolt HL1-nek! 😄
Szóval én inkább egyszeráen a videjónak örülök, meg a portolt HL1-nek! 😄
Én azt sajnálom, hogy továbbra is a régi mapokról fújják le a port (De_Aztec... mióta is az alap mappackban?). Anno a Béta 7.1-nél milyen jók voltak a különféle mappackok...
Szó sem volt arról, hogy unalmas lenne a game, mert mindig kerül a terítékre egy-egy új map, ahol volt mit felfedezni... 😊
Szó sem volt arról, hogy unalmas lenne a game, mert mindig kerül a terítékre egy-egy új map, ahol volt mit felfedezni... 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem úgy rémlik hogy azt valami(most lehet hogy hülyeséget mondok😛) szorgalmas gyerekek húzták rá a HL1-re és így lett belõle az ami a képeiden van. Szal Valve-hez nem sok köze van.
V9ykn8_TZL0
ez mar kesz van reg
parkep
parkep
Azért nem semmi. A cs-s multi annyira nem izgat, azt már elég rég meguntam, viszont a HL1 remake érdekes lehet 😛
Be is kopizom azért 😊
-A Half-Life 2 többjátékos része nem más, mint az eredeti Counter-Strike átültetve Source endzsimre. Természetesen a HL2 megjelenésével egyidõben lesz elérhetõ. A játékmenet nem változott, ellenben a grafikával.
-A Half-Life 1-et is portolták az új motorra. Szintén a Half-Life 2 megjelenésével egyidõben várható.
-A prezentáció során Gabe Newell megerõsítette, hogy a Half-Life 2 idén nyáron debütál, persze specifikus dátummal nem szolgált.
-A Team Fortress 2-rõl nem volt említés.
-A Half-Life 2 többjátékos része nem más, mint az eredeti Counter-Strike átültetve Source endzsimre. Természetesen a HL2 megjelenésével egyidõben lesz elérhetõ. A játékmenet nem változott, ellenben a grafikával.
-A Half-Life 1-et is portolták az új motorra. Szintén a Half-Life 2 megjelenésével egyidõben várható.
-A prezentáció során Gabe Newell megerõsítette, hogy a Half-Life 2 idén nyáron debütál, persze specifikus dátummal nem szolgált.
-A Team Fortress 2-rõl nem volt említés.
V9ykn8_TZL0
Nem azt mondom, az egy szar játék kis hülyegyerekeknek, de az meglepõek benne ijen apróságok hogy nedvesít a víz és nem bírsz falrafutni stb. mégha mindíg egyformán csöpög is rólad. Itt is lehetne hasonló.
Valóban ez eddig a legjobb víz. De ha nagyon "szuperenginet" vár az ember akkor felötlik benne, hogy ugyan a víz miért nem nedvesít egy kicsit, még ha csak jelképesen is. (Pl. ez az 1 apróság tetszett csak a Prince of Persiában ami egyébként ugyen nem egy nagy játék.)
A CS-nek jobb config kell mint az alap HL-nek. Nem keverni a kettõt. Szerintem a HL1 nagyon is jó!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
sztem aminek kell csillognia az csillog is
a víz pl az eddigi legvalóságosabb a gémek terén..sztem.
a víz pl az eddigi legvalóságosabb a gémek terén..sztem.
mondjuk legalabb az csilloghatna aminek kene..
(nyalkas kitin, stb.. ahogy a promo videokban lattuk.)
a padlon is nehol elofordulo 256!-os textura kisse multidezo.
(hl1 mara egy nagy szegyen lett, az ertheto, hogy rendesen eljart felette az ido, de ugy elrontottak a kodjat, hogy most tulzas nelkul kb olyan gep kell ala'(a 10-15 poligonos szobaival) mint az unreal2-hoz. CS-zem szoval enis hasznalom, sajnos ez van..)
hl2- vegulis nem erdekes atlag gfx -nak elmegy, ismetlem: lehet a jatek is nagyon jo lesz..
de akkoris beharangoztak merfoldko szuperengine-nek az editalt videokkal, es minel kozelebb a megjelenes annal kevesebb marad belole.
(nyalkas kitin, stb.. ahogy a promo videokban lattuk.)
a padlon is nehol elofordulo 256!-os textura kisse multidezo.
(hl1 mara egy nagy szegyen lett, az ertheto, hogy rendesen eljart felette az ido, de ugy elrontottak a kodjat, hogy most tulzas nelkul kb olyan gep kell ala'(a 10-15 poligonos szobaival) mint az unreal2-hoz. CS-zem szoval enis hasznalom, sajnos ez van..)
hl2- vegulis nem erdekes atlag gfx -nak elmegy, ismetlem: lehet a jatek is nagyon jo lesz..
de akkoris beharangoztak merfoldko szuperengine-nek az editalt videokkal, es minel kozelebb a megjelenes annal kevesebb marad belole.
Nekem is akkor ujult be a 9800Pro, nehany nappal 30-a elott 😊
Persze nem bantam meg, bar remelem, hogy azert mire kijon a HL2, meg jo lesz ala az is... Mert azert azota jott 9800XT meg ez a X800 vagymiafeneaneveneki.
Persze nem bantam meg, bar remelem, hogy azert mire kijon a HL2, meg jo lesz ala az is... Mert azert azota jott 9800XT meg ez a X800 vagymiafeneaneveneki.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szal aki manapság hisz a megjelenésekben és CSAK ezért fejleszt gépet az megis érdemli h bukjon rajta...
Emlékszel mit mondott Gabe a tavalyi E3-on? Azzal kérkedett, hogy õk nem fognak csúszni, a megjelenés stabilan Szept. 30.
Az ember örült, hogy végre egy megbízható pont ebben a sikamlós szószban, és bizva bízott. Aztán kiderült, hogy õk is ugyanolyanok mint a többiek, csak többnek szeretnék beállítani magukat. Személy szerint megtanultam a leckét - mostmár nem is hiszek a Valve PR szövegének... 😊))
Emlékszel mit mondott Gabe a tavalyi E3-on? Azzal kérkedett, hogy õk nem fognak csúszni, a megjelenés stabilan Szept. 30.
Az ember örült, hogy végre egy megbízható pont ebben a sikamlós szószban, és bizva bízott. Aztán kiderült, hogy õk is ugyanolyanok mint a többiek, csak többnek szeretnék beállítani magukat. Személy szerint megtanultam a leckét - mostmár nem is hiszek a Valve PR szövegének... 😊))
a "mind1 a graf" nem azt jelenti hogy akár duke 3d-s graffal is meglehetne csinálni, hanem azt hogy nem kell hogy minden qrva felület csillogjon a krómtól...
hl1-el is játszanak nagyon sokan.
Nem a hl2 volt az elsõ amit eltoltak a beharangozott idõhöz képest...és nem is az utolsó.
Doom3at is eltoták soxor.
Szal aki manapság hisz a megjelenésekben és CSAK ezért fejleszt gépet az megis érdemli h bukjon rajta...

hl1-el is játszanak nagyon sokan.
Nem a hl2 volt az elsõ amit eltoltak a beharangozott idõhöz képest...és nem is az utolsó.
Doom3at is eltoták soxor.

kissé rövid, de velõs. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kulonosen akik tavaly gepet ujitottak szept30 miatt 😊
Jah, hogy a rák vigye el, én is jól beugrottam a kútba...
Jah, hogy a rák vigye el, én is jól beugrottam a kútba...

ha mindegy lenne a grafika mehetne hl1 enginnel is..
De meg ok, ezzel is lehet jo jatekot csinalni,
a gond a sok melledumaval van, a fejlesztok a hardware-t ocsaroltak folyamatosan amik miatt butitott texturakat-modelleket kell hasznalniuk. Aztan jottek a tavalyi csodaszep 3dstudio-s videok.
(abban azert megallapodhatunk hogy a mostani video sehol sincs azokhoz)
Ezek utan nyilvan mindenki osszevonja a szemoldoket mikor meglatja ezt a vegeredmenyt. Kulonosen akik tavaly gepet ujitottak szept30 miatt 😊 (vannak azert paran..)
Ennek fenyeben tavaly tenyleg kb olyan szinten lehetett az engine mint amit a hacker kicsort a cegtol.
De meg ok, ezzel is lehet jo jatekot csinalni,
a gond a sok melledumaval van, a fejlesztok a hardware-t ocsaroltak folyamatosan amik miatt butitott texturakat-modelleket kell hasznalniuk. Aztan jottek a tavalyi csodaszep 3dstudio-s videok.
(abban azert megallapodhatunk hogy a mostani video sehol sincs azokhoz)
Ezek utan nyilvan mindenki osszevonja a szemoldoket mikor meglatja ezt a vegeredmenyt. Kulonosen akik tavaly gepet ujitottak szept30 miatt 😊 (vannak azert paran..)
Ennek fenyeben tavaly tenyleg kb olyan szinten lehetett az engine mint amit a hacker kicsort a cegtol.
Szó se róla, én is a játékmenettõl várok nagyot (no meg a multi részétõl), de azért azt se bánnám, ha grafikailag is a csúcson lenne 😊))
Mind1, én tuti nem a grafika miatt fogok scak játszani a hl2-vel, hanem mert olyan szintû single/multi playerre vágyom, mint az 1-ben...
War. War never changes.
Csak a Half-Life 2-ben igérték a HDR nagybani debütálását (emlékszel még a háztetõs videóra?)...
Üsstek bazzeg, de nekem bejön a graf...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
És? Egy játéknál nem minden a grafika...
E legjobb játékoknak szinte mindig "elavult" volt kissé a grafikája, amikor megjelent... Bár ezeknél meg nem is foglalkozik vele az ember, mert annyira lekötötte a játékmenet...
Pl. Heroes of Might and Magic-sorozat, Diablo 1-2, Baldur's Gate 1-2
E legjobb játékoknak szinte mindig "elavult" volt kissé a grafikája, amikor megjelent... Bár ezeknél meg nem is foglalkozik vele az ember, mert annyira lekötötte a játékmenet...
Pl. Heroes of Might and Magic-sorozat, Diablo 1-2, Baldur's Gate 1-2
War. War never changes.
Jah, a Hardwired-en kint van. De nem látok sem látványos Shadereket, sem HDR-t, sem semmi látványos effektet. A játék biztos jó lesz, de nem GeForce 3-on kéne a videót csinálni 😊))
jaj ez a movie...
a regebben kiadott moviekhez kepest zero.. ugy tunik a regieken a grafikat is kisse "felturboztak".
a regebben kiadott moviekhez kepest zero.. ugy tunik a regieken a grafikat is kisse "felturboztak".
hamarosan lesz SDK.
Hi
Nem tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni a forráskódját?
Sehol sem találom,dc-n találtam,de ott meg nem nagyon akar jönni.
Nem tudja valaki hogy honnan tudnám letölteni a forráskódját?
Sehol sem találom,dc-n találtam,de ott meg nem nagyon akar jönni.

😞