Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ilyen nick képpel sztem a helyi kocsmákban találod meg az igazi játékod

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Beagie
nem demo, csak egy .mov pontosan : hl2_fulldemo_e32004.mov

www.gtr-masters.hu

grebber
😞 ez csak video . bazzeg pedig azt hittem hogy rendes demó 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Aki leszedte a Demót irjon ezerrel.

Next PC upgrade: 2022

Beagie
letöltöttem (a megamovie-t), megnéztem, még mindig nem vagyok elájulva tõle

www.gtr-masters.hu

Krinyo
ofp egy más kategoria..nem összekeverni

Kandurex
1,5 óra 😊

Én nem is adtam riportot...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mayday
Masreszt lehet, hogy E3 demo, de nekunk mar csak video, mert latjuk, ahogy valaki jatszik a demoval, nem? 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
Gabe egy riportban mondta a demó szót erre amit most megnézhetünk.... lásd sg@HL2 cikk

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ok,de az ilyen játékokkal foglalkozó oldalakon azt tapasztaltam hogy ami video /csak nézheted/ az videó,amivel játszhatsz az demo.
De persze az is igaz amit te mondasz.

M@TriX
tudtommal demónak nevezzük azt is, ami futtatható, de nem játszható, mint amikor CS-ben lefuttatsz egy demót a game enginejével nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Random_
demo=demonstráció

Szóval bármi lehet. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Pörög a fórum. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Jó,persze a demo jelenthet egyszerû bemutatót is,de nem arra szokták használni.

M@TriX
olvass fejebb. 😉

De miért demo,ha egyszer csak videó...
A demo nálam olyan amivel játszani is lehet.Bár lehet nálam van valami fogalomzavar...

Davidus
Még 3 óra

V9ykn8_TZL0

Random_
Tévedsz merd a mov-os az nem nem screener és legalább kétszer olyan hosszú. Most néztem meg 708 mega. Az elsõ fele az új a második fele meg a már látott.

Ezek a videók már jobban meggyõznek mert itt van két egyforma jelenet ahol máshogy reagál kicsit az AI tehát nem annyira scriptes.

M@TriX
közben rájöttem. 😉

M@TriX
"a majd 700 megás, de elég jó minõségû felvételt, amin mindkét idei bemutató megtalálható. Tegnap csak egyet láttunk, a másik fele is igen meggyõzõ."

Davidus
"És igen, itt van a vágyak netovábbja, a TELJES (a tegnapi csak az ATI demo volt) HALF-LIFE 2 demonstráció az E3-ról"

V9ykn8_TZL0

M@TriX
új dolgok? mi? sztem nem, csak jobb verzió, ugyan ezt láthatjuk, csak jobb minõségben, gondolom.

De lesz még egy másik trailer is...

Amúgy nem 700MB-os, most látom, csak 664 😉

Davidus
Persze attol még lesz belõle nyomott verzió😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Vannak benne új dolgok is.

V9ykn8_TZL0

M@TriX
azér annyit nem ér meg. 😉
14 perc-et jobban is lehetne tömöríteni, elég lesz nekem egy 640x480-as verzió is. 😉

Davidus
Hardwired-rõl szedhetõ a 700 megás verzió

V9ykn8_TZL0

Ha ezek után a nyilatkozatok után nem adják ki nyár végéig,akkor már lehet tudni hol lesz a következõ robbantás az USA-ban...

Jesszasz, ez az "új", 13 perces videó nem kissé bebüntetõs...

Strahd_
Hát ez az 😞 az 1.3 isteni volt a DODban randa de jó 😊
utána még 1 verzió volt jo verzioszámra már nem emlékszek .) x.1 volt (2 vagy3) de ez az 1.0 amikor populáris lett már nagyon nem tetszik semmi hangulat (buldog a sarokban stb) pedig régen milyen jo kis gama volt

[NST]Cifu
A CoD még populárisabb, mint a DoD, messze nincs olyan szinten, mint akár a jelenlegi DoD. Sajnos realitás területén igazán jó II VH.-s multi játékkal még nem találkoztam (illetve a Red Orchestra-t még nem tudtam multiba kipróbálni 😊)
A sérülésmodel nekem tetszik, ez az a rész, ami az OFP-ben is nagyon bejött. Igenis ne pattogjon az ember, mint a nikkelbolha, ha csak 1 miliméternyi életereje van már csak. A jármûvek szerint új szint vihetnének a már kicsit egyhangú játékmenetbe, milyen poén lenne mondjuk városi harcban azért rohangálni házról házra és emeletrõl emeletre, hogy Bazookával seggbedurrantsad az utcán parádézó Tigrist.
A feladatorientált DoD mapokból meg sajnos kevés van, enyhén túlsúlyban vannak a zászlófoglalós mapok... Amik persze nem rosszak, de egy idõ után nagyon unalmasak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

toMpEr
van mar regebbota is ugyhivjak operation flashpoint

Krinyo
ez a játék már létezik..ugyhivják hogy COD 😄
Sztem ez mind hülyeség a dodba...
"ha a lábadat találják el, akkor nem tudsz felálni, ha a kezedet, akkor nem tudsz kétkezes fegyvert használni, stb"
Ez idegesítõ lenne...
Jármûvek nekem a Dod-bol nem hiányoznak.
A feladatról meg annyit hogy van a dodban olyan map 😉

[NST]Cifu
Sajnos arra azért én nem számítanék, az 1.0 óta nagyon populáris irányba ment el... Kivették belõle a vérzést, van már automata tárazás... Sajnos az a bizonyos régi hangulat, ami a Béta 1.x-ekben megvolt, szerintem sose jön vissza. Sajnos.

Pedig örülnék, ha lenne rendes sérülésmodel (ha a lábadat találják el, akkor nem tudsz felálni, ha a kezedet, akkor nem tudsz kétkezes fegyvert használni, stb.), ha lennének benne jármûvek, és persze a legfontosabb, hogyha a területfoglalós játékmenet helyett a feladatspecifikus pályákat csinálnának...

Ehh... álmodik a nyomor...

Random_
Én erõsen szkeptikus vagyok az új videók láttán.
Csak a végleges játékban látottakat hiszem el vagy a demot amit magam próbálhatok ki.

Strahd_
Én is arra leszek kiváncsi .) DOD HL2 alatt csak a régi hangulata jöjjön vissza a DOD nak...

[NST]Cifu
Fõleg ha végre kerülnének bele vezethetõ jármûvek... 😊))

Krinyo
én a Day of defeat-re lennék kiváncsi hl2-es cumókkal.
Ott aztán lenne háborús hangulat 😄

Krinyo
ez csak annyi hogy a hl1es cumó megy az új szósszal..ennyi.
Ez még az alfában is volt
ez a cs bazze nagyon üt ilyen graffal

Krinyo
ott a dZagadt jobb oldalt...

Mayday
Ja, es egy masik dolog. Tavaly, eppen talan az E3 korul Gabe Newell olyat igert/mondott, hogy a HL2 multija valami forradalmian uj dolog lesz, olyan multi, amit meg elotte nem latott a jatekostarsadalom. Emlekeztek ra?
Ennek ellenere bedobjak a felszepitett CS-t?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hmmm... Azert ugye az uj HL1-et es az uj motoros CS-t nem kell kulon megvasarolni? Benne lesz alapbol a HL2-ben?

M@TriX
ja, meg röhögés a háttérben. 😉
de a végén a CS az nagyot üt...

Krinyo
bazze kegyetlen ez az új videó...hogy miket nem csinálnak benne... 😄

Krinyo
megint megerõsitették a nyári megjelenést 😊

Mayday
Hat, en vegigjatszottam az "alap motoron", de a sok uj jatek kozott is azon veszem eszre magam, hogy ujbol neki szeretnek esni 😊
Tekintve, hogy uj motoron megtehetem... Huhh! 😊

Kandurex
Na emberek, én leraktam a hajam...háromszor is :p.

Elsõként könnybe lábadt a szemem: HL 1 az új motoron..

Másodjára kukoricát ropogtatva, mint egy jó filmet nézve ordítoztam végig a HL2 bemutató...

Harmadjára: CS..az új Aztec...a lövések....a fizika..büntetés...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

csak kezdek hozzaszokni, vagy az uj video tenyleg sokkal jobb mint az elozo? 😊
toMpEr
jez nemaz

toMpEr