Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De persze az is igaz amit te mondasz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szóval bármi lehet. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A demo nálam olyan amivel játszani is lehet.Bár lehet nálam van valami fogalomzavar...
Ezek a videók már jobban meggyõznek mert itt van két egyforma jelenet ahol máshogy reagál kicsit az AI tehát nem annyira scriptes.
V9ykn8_TZL0
De lesz még egy másik trailer is...
Amúgy nem 700MB-os, most látom, csak 664 😉
14 perc-et jobban is lehetne tömöríteni, elég lesz nekem egy 640x480-as verzió is. 😉

utána még 1 verzió volt jo verzioszámra már nem emlékszek .) x.1 volt (2 vagy3) de ez az 1.0 amikor populáris lett már nagyon nem tetszik semmi hangulat (buldog a sarokban stb) pedig régen milyen jo kis gama volt
A sérülésmodel nekem tetszik, ez az a rész, ami az OFP-ben is nagyon bejött. Igenis ne pattogjon az ember, mint a nikkelbolha, ha csak 1 miliméternyi életereje van már csak. A jármûvek szerint új szint vihetnének a már kicsit egyhangú játékmenetbe, milyen poén lenne mondjuk városi harcban azért rohangálni házról házra és emeletrõl emeletre, hogy Bazookával seggbedurrantsad az utcán parádézó Tigrist.
A feladatorientált DoD mapokból meg sajnos kevés van, enyhén túlsúlyban vannak a zászlófoglalós mapok... Amik persze nem rosszak, de egy idõ után nagyon unalmasak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sztem ez mind hülyeség a dodba...
"ha a lábadat találják el, akkor nem tudsz felálni, ha a kezedet, akkor nem tudsz kétkezes fegyvert használni, stb"
Ez idegesítõ lenne...
Jármûvek nekem a Dod-bol nem hiányoznak.
A feladatról meg annyit hogy van a dodban olyan map 😉
Pedig örülnék, ha lenne rendes sérülésmodel (ha a lábadat találják el, akkor nem tudsz felálni, ha a kezedet, akkor nem tudsz kétkezes fegyvert használni, stb.), ha lennének benne jármûvek, és persze a legfontosabb, hogyha a területfoglalós játékmenet helyett a feladatspecifikus pályákat csinálnának...
Ehh... álmodik a nyomor...
Csak a végleges játékban látottakat hiszem el vagy a demot amit magam próbálhatok ki.
Ez még az alfában is volt
ez a cs bazze nagyon üt ilyen graffal
Ennek ellenere bedobjak a felszepitett CS-t?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
de a végén a CS az nagyot üt...
Tekintve, hogy uj motoron megtehetem... Huhh! 😊
Elsõként könnybe lábadt a szemem: HL 1 az új motoron..
Másodjára kukoricát ropogtatva, mint egy jó filmet nézve ordítoztam végig a HL2 bemutató...
Harmadjára: CS..az új Aztec...a lövések....a fizika..büntetés...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯