Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
jah...leszedem megnézem és a fennmaradó 2 napban csinálok mást

cifuatwork
"HL2-nél sok az két nap" - pláne, ha a megjelenésére még mindig csak homályos utalások vannak ("nyáron")...

M@TriX
aki megteheti, amúgy nálam 2 nap nem nap, el lehet máshogy is ütni az idõt. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Csatlakozom az elottem szolohoz 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
hát nemtom.
hl2nél sok aza 2 nap 😄

M@TriX
jaja. 😉
ezért érdemes 1-2 napot várni ekkora fájlnál. egy videóra én sokkalom a 700MB-ot, ha nem egy film. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cifuatwork
Banyek, szólhattatok volna korábban, hogy ilyesmin ügyködtök 😊))
Amúgy én sem értem, miért pont MOV-ban rakták fel, pláne a minõsége miatt. 700 megába egy másfél órás film belefér egy jobb codec-el... 😊

M@TriX
Ha valaki nem szeretne 700MB-ot leszedni, ahogy én sem, annak itt egy szép divx-es változat, felraktuk az SGre, hogy gyorsan jöjjön. 😉

Tadamm!

Tudtam én, hogy érdemes kivárni, a MOV nagyon béna méretügyben. 😉

Krinyo
aza hipernagy fényfegyó qrvajó 😄
elpárolog az ember

Krinyo
hát meglepett a videó.
Csomó dolgot átdolgoztak!!!
És eléggé átszûrõdik a hangulat a videón!
Naon zúzós lesz

DJ_HELL
Fuc* letoltottem erre hibas a zip fajl 😞(((((((((
na mind1 majd meg1szer megprobalom de ahogy olvasom eleg jo lehet

Hell Is Burnin\'

Krinyo
tiszta lol hogy annyi gamma közül amiket beharangoztak, lehet hgoy végül mégis csak a HL2 jön ki legelõször 😄
és ezeket a hangulati elemeket nem lehet lenyomni graffal!!!

Sheltem
Ûberfasza...asszem megveszem majd azt tolom külföldön a multit....

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hen-tes
huhh
megnéztem ezt a full demot
háááááát
naóóóóó jóóóó 😊))))
kell 😊)
laza az a velszedõs fegyver 😊)
DARU ISTEN!!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

KEEEEEEEEELL. eszméletlen!!! büntet!!! sõõt ez nem büntet hanem SZÉT büntet!!! a counter az valami MISE!!! hihetetlen kircsa! a dokkos trükk az LOL. nagyon király game lessz csak már jönne... majd nyáron

http://thenamelessphoto.com/

Mayday
Skacok, ez valami elkepesztoen gyonyoru!
Iszonyat jo lesz ez a game!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

HuAn82
lol!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Krinyo
üt 😄

Davidus
Szegény JC 😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
FPS REFORM BAZZE!

V9ykn8_TZL0

Krinyo
megnéztem a full vidit..háááát..qrva hangulatos vazze

a picsába de yó game lesz ez
Krinyo
a hordós sérülés az alfában is volt

ilyenekre egyelore ne szamitsal. ez 'csak' egy szep cs lesz, nem mas jatek.

Krinyo

M@TriX
nem aznap sose, mindig csak holnap, vagy elõtte egy nappal, máskor sosem.

Mayday
Aznap sosem vagy? 😊

Marhara ut az E3 movie.
😊

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

M@TriX
szeretek játszadozni, de nem mindig. 😉

M@TriX
azért ezt a CT sem fogja végignézni, d elátom te is vér Terror vagy. 😉

Kandurex
1. Muszáj.
2. Ok. 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
Jajaaaa ezért lesz über a sima CS is átportolva, húúú mik lesznek. 😉

Kandurex
De mekkora királyság már! Még csak most kezdem felfogni a motor adta lehetõségek kihasználását a CS-n belül. Gondoljatok bele...AZTEC...1granat a fakapura...recseg-ropog az alkotmány...majd egy AK harsogó kattogása faragja szilánkosra a bal oldalát...egy újabb gránátra az egész kapu megdöl...a 3. gránátra pedig beszakadva döl be a CT-hez...DURVA!

M@TriX
1. mit muszály?
2. vagyok, de 90%-ban a LAMAs-on
és minden másnap pár órát.

Kandurex
Ha rádrobbantják az Aztec -on a fakaput lehet többi is...😄

Kandurex
10hp méterenként...

Davidus
CS-ben ha a fejedre esik egy hordó akkor lesz sebzés?😄

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Matrix...hrrr....a vérnyomásom..hrrr....MUSZÁJ EZT? MUSZÁJ EZT? MUSZÁJ EZT? MUSZÁJ EZT? MUSZÁJ EZT?

amúgy mostanában, mintha nem látnálak a szervereken 😞

M@TriX
nem muszály játszani, és nem AI ellen mész, hogy ugyan oda bújnak, ha meg igen, akkor bumma fejbe... 😉

Krinyo
sajnos a doom 3 már nagyon régóta avul
csak rákell nézni a kocka fejekre

Kandurex
protolás=portolás

Kandurex
Te, arról a szutyokról már jó ideje semmi hír, hacsak nem számítjuk a X-verziót mutató videót. Egyébként állítólag nagyon jól sikerült a protolás X-re. Nagyon hasonlít a PC-shez. Éritek? Nagyon hasonlít. Szinte ugyanaz....SZUTYOK!

Krinyo
mutattak...cs-t eddig nem láthattad igy..szal új

Beagie
na ja, csak gondoltam most hátha mutatnak v.mi újat

www.gtr-masters.hu

Krinyo
ahhoz nem kell megnézni a múvit...

Shep
Új pályák vannak, csak a játékosállomány vmi miatt azt élvezi, hogy állandóan a dászton meg aztékon nyírja egymást és már kívülrõl tudja, hogy mikor ki hova bújik mikor lép elõ, ez persze enyhe túlzás, de a lényeg, hogy martha unalmas az a pár pálya ami a legtöbb szerveren fut, és az, hogy újra van textúrázva, egyenetlen a kanális meder meg felverõdik a víz, attól még ugyanaz az unalmas pálya.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beagie
attól ha egy játék pontosan megjelenik és nem veszítik el a forráskódját

www.gtr-masters.hu

Krinyo
takarodj!!

Krinyo
akkor mitöl ájulsz el?
vegyél be 20 altatót, attól biztos..

NeoMaN
DooM III