Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem brutális. Pont passzol abba az erõszak-államba, amibe a game játszódik.
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
spoiler:
Az a combine, ami megeszi a varost.
Az a combine, ami megeszi a varost.
Szerintem meg brutális hangulatot kölcsönöz a játéknak. Legjobb! Nem asszondom, hogy ilyesmikkel legyen tele a város, de egy szegletében egy ilyesfajta hatalmas monstrum igen csak meg tudja dobni a darkos hangulatot...vagy nem?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na ez szúrta már nekem a szemem az alphában is, de ott betudtam a lopott verzió összefoltozottságának. Mik ezek a vastákolmányok a háttérben? Egyszerûen nem bírom kinézni miért ilyen szeletekbõl van összerekva, nagyon nem passzol a városképekhez.
AKAROM? HOGY IGAZAD LEGYEN! Mármin abban , hogy nincs messze a megjelenés. De tudod mit? Meggyõztél, nem nézem meg. Ha vártam rá 3 évet, akkor 2 hónap lóf@sz! 😊
csak idezni tudom magam egy masik forumbol:
ne toltsd le.
0. nem alpha, annal joval korabbi build.
1. tobb mint 1 eves, csalodni fogsz, nem azt mutatja amit adnak.
2. legfeljebb csak a tortenetbol fog kiderulni par dolog, ami eleg erosen rombolhatja a kesobbi elmenyedet. nem eri meg, varjal nyugodtan, nincs olyan messze a rendes, teljes, nem lopott jatek.
ne toltsd le.
0. nem alpha, annal joval korabbi build.
1. tobb mint 1 eves, csalodni fogsz, nem azt mutatja amit adnak.
2. legfeljebb csak a tortenetbol fog kiderulni par dolog, ami eleg erosen rombolhatja a kesobbi elmenyedet. nem eri meg, varjal nyugodtan, nincs olyan messze a rendes, teljes, nem lopott jatek.
király kis game
addig jutottam el amíg az a szemüveges prof ad eggy 4. fegyvert utána bementem valahova és neki mentem a rácsnak (pirosan izzot szal gondolom jó forróvolt vagy áram volt benne) utána vissza dobott jó korábra és nem volt kedvem ujra elvinni odáig.
addig jutottam el amíg az a szemüveges prof ad eggy 4. fegyvert utána bementem valahova és neki mentem a rácsnak (pirosan izzot szal gondolom jó forróvolt vagy áram volt benne) utána vissza dobott jó korábra és nem volt kedvem ujra elvinni odáig.
Egy kérdés még, ha lejött, van valami trükk az indításnál, vagy lehet símán futtatni?
(fileba belepiszkálás, konzolparancs, stb.-stb. ?)
(fileba belepiszkálás, konzolparancs, stb.-stb. ?)
No megvan. Köszi. Remélem stabil ez az oldal! Sok jópofa dolgot láttam, jobbnak látszik mint azok,ahol én eddig jártam.
Valamit csinálni kell, mert már azt a 2 hónapot (adja isten, hogy csak annyi legyen) is nehéz kivárni.
Hol van ez a verzió? A videók láttán már egy kis morzsának is örülnék a game-ból!
minek? menjél lineage2zni😊
Debob - Lvl 2 Wizard
whenitsdone.
Ez is csak majd nyáron..de mikó? Mikó? Mikó?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ajanlom mindenkinek a Codename Gordon cimu atomjo most megjelent platform jatekot.. (csak idegesito hogy nem lehet menteni benne)! 8)
Codename Gordon
Codename Gordon
csak a magad nevében beszélj. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Te csak menj vissza a Diablo2 topikba!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a regiek nem fogjak unni, ha unnak aakkor a mostani joval 'rosszabb' jatekot abbahagytak volna, es jatszananak egy jobban 'jatszhatoval', de ilyen nincs, es ha ilyen marad a CS, akkor nem is lesz. ha elveszit par jatekost a gepigenye miatt, akkor legalabb ugyanannyit fog at illetve visszacsabitani a mostani 'szep' jatekoktol.
nahát akkor nem fog talpon maradni. ha ugyanaz lesz csak szebben, akkor semmi eselye nincsen. a regiek mar unni fogjak, ujakat meg nem fog szerezni, mert sokan nem szeretik a cs-t.
keressek en is 6 kulonbozo datumot ilyen oldalakrol?
..
..
Meg mindig nem jutunk szohoz a treler utan...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...