Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika valóban nem olyan mellbevágó a FarCry után, és fizika terén is láttunk már egy's mást (bár e téren még mindig vezet), szóval amivel a HL2 még ütni tud, az a történet és az AI. Mindkettõ esetén nagy kérdõjel. Majd meglátjuk. Addig csak találgatás minden... 😊
Csak már nem durranik akkorát, mint anno...
Ha idõben kijött volna, akkor...de így a bemutatott FEAR, és a többi mellett már nem volt nagy eresztés...
Félre ne értsd Bircsirke, ebben a megnyilvánulásomban semmi lekezelõ nem volt, sõt! Új hírek/dolgok/kibeszélnivalók nincsenek, a fanpage-k meg van alibihírekkel kénytelenek beérni (pl.: egy tervezett HL2 MOD csapata megalkotta élete elsõ 3Dmax modelljét, juhú, ez aztán a hír!!!😊), még az olyanok is, mint a HL2.net...
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Bár jónak mondom... 😊)
A "csend" viszont engem is megõrjít. A fenéért nem képesek normális kapcsolatott kialakítani a rajongótáborukkal...
A STALKER esetén havonta/kéthavonta vannak új képek és videók, még a NEXUS-ról is több képet/videót kaptunk az elmúlt három hónapban, mint a HL2-rõl...
Nagy volt a csend a HL2 körül, kellett a hírverés... (?!)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"vessetek a mókusok közé" :)
No lám: úgy tûnik, hogy eredményt hozott a tavaly szeptemberi botrányt követõen elindított nyomozás. A Valve szerverei ellen irányuló tavalyi összehangolt hackerakció eredményeképp kikerült az internetre mind a Half Life 2 forráskódja, mind egy összetákolt ámde játszható verzió. A tettesek azonban nem ússzák meg ép bõrrel, a cyberbûnözésért felelõs ügyosztály a bizonyítékoknak és a rendkívül segítõkész community-nek köszönhetõen vádat emelt több személy ellen - mivel a tettesek több ország gyermekei, ezért letartóztatásukért az illetékes rendõri erõk felelõsek.
info: hcgamer
http://thenamelessphoto.com/

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Ez azota nem valtozott, meg ha turelmetlen is vagy ezzel a datummal szemben...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
*hihi ** *
De ezeket most hol olvastad? Van valami uj info?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hány fajta kiadásban lessz a Hl2?
hogy értik hogy klasszikus dobozos?
mi az a Collector’s Edition?
és hogy értik hogy Csak Single-Player rész?
A Collector’s Edition ról ilyen nagyon coolos doboz jut eszembe a klasszikus doboz ról meg ilyen sima, és gondolom ezért lessz az eggyik drágább.Ezt jelentiez a két doboz?
De hogy értik hogy csak single részét?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Mán nagyón-nagyón várom

" hogy lehet a kedvencekbe berakni Topicocat ?? mert en sehol se talalom ellnben mar 1-2 van a kedvencekben de hogy azt nem en raktam be az biztos. sose nezem azokat a topicocat.."
Egy kordont miért laknak le az emberek szted???
Az egyik alpha mapon is ez van.Elálják az utát és lebasszák azt a szart.
ne legyémá