Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifuatwork
Az én meglátásom az, hogy elõször játszuk végig, és utána vonjuk le a végkövetkeztetéseket.

A grafika valóban nem olyan mellbevágó a FarCry után, és fizika terén is láttunk már egy's mást (bár e téren még mindig vezet), szóval amivel a HL2 még ütni tud, az a történet és az AI. Mindkettõ esetén nagy kérdõjel. Majd meglátjuk. Addig csak találgatás minden... 😊

Persze, a történetvezetés, a tartalom lehet okés, ez nem is volt kérdés.
Csak már nem durranik akkorát, mint anno...

Attol hogy az E3mon bemutatnak 6 jovore megjeleno jatekot, meg lehet jo a HL2, nem? Jovore a fearnel fognak ujabbat mutatni, es lehet hogy addig az se fog mejelenni.

Valamelyik friss magyar PC-s újságíró fogalmazta meg az E3-on látottak alapján a dolgot a nézeteim szerint helyesen...
Ha idõben kijött volna, akkor...de így a bemutatott FEAR, és a többi mellett már nem volt nagy eresztés...

cifuatwork
Na, errõl van szó 😊

Félre ne értsd Bircsirke, ebben a megnyilvánulásomban semmi lekezelõ nem volt, sõt! Új hírek/dolgok/kibeszélnivalók nincsenek, a fanpage-k meg van alibihírekkel kénytelenek beérni (pl.: egy tervezett HL2 MOD csapata megalkotta élete elsõ 3Dmax modelljét, juhú, ez aztán a hír!!!😊), még az olyanok is, mint a HL2.net...

Persze hogy oftopicolunk mikor már az összes lehetséges témát kibeszéltük amit eddig ki lehetett beszélni a HL2-rõl egyszerûen már nem tudunk magunkkal mit kezdeni ezért más témákkal mulasztjuk el a HL2 iránti várakozásunkat!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

hl2.huval az a problema hogy sose ismertek sokan, meg a CSHUn megtalaljak a legfontosabb hireket, az olvasotabor jelen pillanatban meg fedi egymast.-

cifuatwork
Pont ez a legszörnyûbb. Anno a tavalyi E3 után tucatnyi HL2 fanoldalt raktam a könyvjelzõk közé. Ezekbõl olyan 5-6 be is zárta kapuit mostanra, lévén, hogy nem volt mirõl hírezni a kódlopáson kívûl, a bétáról meg ugye nem volt illendõ szólni sem. Akkor meg mi a ráknak üzemeltessenek egy fanpage-et, ha hír nincs, és a rajongói tábor kemény magja meg úgy is fõleg a HL2.net-en tobzódik, ergó a fórumok is kihaltak? A HL2.hu esetén is meg lehet figyelni ezt - ott is 3-4 ember használja aktívan a fórumot, de õk is fõleg offtopic célal...

es megis a HL2nek van a legtobb fan oldala, a legtobb hir rola keszul, es talan a legjobban is ezt varjak meg mindig 😊

cifuatwork
Végülis beszéltek (valamennyit) a multiról - a CS(és DoD) Steam alapú rendszere. Felteszem a sima HL-hez hasonló nagyon-nagyon alap szintû multi. A komolyabb multira majd HL2 engine-t használó CS/DoD(/NS?) való...

Bár jónak mondom... 😊)

A "csend" viszont engem is megõrjít. A fenéért nem képesek normális kapcsolatott kialakítani a rajongótáborukkal...

A STALKER esetén havonta/kéthavonta vannak új képek és videók, még a NEXUS-ról is több képet/videót kaptunk az elmúlt három hónapban, mint a HL2-rõl...

Akkor nem lett volna egyszerubb kiadni 1-2 idei e3-mas videot normalis minosegben, vagy beszelni a multiplayerrol?

IMYke2.0.0.0
Miért érzem azt, hogy koholmány ez?
Nagy volt a csend a HL2 körül, kellett a hírverés... (?!)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És melyik év?

"vessetek a mókusok közé" :)

Half Life 2: zárkában a tettesek

No lám: úgy tûnik, hogy eredményt hozott a tavaly szeptemberi botrányt követõen elindított nyomozás. A Valve szerverei ellen irányuló tavalyi összehangolt hackerakció eredményeképp kikerült az internetre mind a Half Life 2 forráskódja, mind egy összetákolt ámde játszható verzió. A tettesek azonban nem ússzák meg ép bõrrel, a cyberbûnözésért felelõs ügyosztály a bizonyítékoknak és a rendkívül segítõkész community-nek köszönhetõen vádat emelt több személy ellen - mivel a tettesek több ország gyermekei, ezért letartóztatásukért az illetékes rendõri erõk felelõsek.

info: hcgamer

http://thenamelessphoto.com/

Glpetyus
Aug-szeptember kb....

LOL Bazzeg!! Ezt a választ! Beszarás!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Mayday
Nehany hozzaszolassal lejjebb mar kerdezted - hasonlo stilusban. Akkor valaszoltunk neked, nagyjabol belove a valoszinusitheto megjelenesi datumot.
Ez azota nem valtozott, meg ha turelmetlen is vagy ezzel a datummal szemben...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mikor jön már? Faxom bele már!!!!!

Dichter
Kérd meg, hogy csináljon egyet

LSL
Na ezt nem merem megmutatni havernak. HL és ház optika a gyengéje

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

KM
Up!

janos666
Na megnéztem az E3 videókat. Hát nem vagyok elragadtatva tõlük, de a minõségük sem megfelelõ. Nade látom már hogy azok a lemezek (#10442) fel-le mozognak, vagyis van értelmük, sikerült megbékélnem velük.
Dichter
Jó, nem olvastam vissza, nekem meg újdonság volt. De+ inkább legyen itt 2x, mint 1x sem.

[NST]Cifu
Daywalker 6 napja szúrta be ugyanennek a HOC-s linkjét...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dichter
a többi kép itt

Dichter
na ez nagyon odabax

nemcsakfeel
Akkor meg inkább töltse le ha csak single playerbe kell neki, MP hez természetesen vegye meg, mert azzal biztos 1000× annyit fog nyomulni neten, minta SP vel...

*hihi ** *

Adam5
www.half-life.hu-n néztem a régebbi szavazásokat hogy ki akarja megvenni és ha igen akko milyet

Mayday
Megveheted ugy is, hogy nincs benne a multi. Ez azoknak jo, akiknek nincs internet, ugysem hasznalnak ki, de igy ezert picit olcsobban jutnak hozza a gemhez. Tehat "minek fizessen tobbet, ha ugysem multizik vele"-alapon terveztek ilyet.
De ezeket most hol olvastad? Van valami uj info?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Adam5
Valamit nem értek.
Hány fajta kiadásban lessz a Hl2?
hogy értik hogy klasszikus dobozos?
mi az a Collector’s Edition?
és hogy értik hogy Csak Single-Player rész?

A Collector’s Edition ról ilyen nagyon coolos doboz jut eszembe a klasszikus doboz ról meg ilyen sima, és gondolom ezért lessz az eggyik drágább.Ezt jelentiez a két doboz?
De hogy értik hogy csak single részét?

Shaman
szépek

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

HuAn82
lehet

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

szeptember 30?

DayWalker
Mayday
Mi is varjuk. En julius-augusztusra tippelnek. Talan inkabb augusztus...

toMpEr
talan meg iden

Mikóó gyün ki
Mán nagyón-nagyón várom

Seth
topic neve mellett csillagra click...

PSN ID.: Beegabor

OFF
" hogy lehet a kedvencekbe berakni Topicocat ?? mert en sehol se talalom ellnben mar 1-2 van a kedvencekben de hogy azt nem en raktam be az biztos. sose nezem azokat a topicocat.."
toMpEr
Nemertem mire jo ez az up, rakd be a kedvencekbe es akkor latod ha uj uzenet jon ra.

Up

Ikarus
Up

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Krinyo
"az emberek meg miért tennének le ilyet?"
Egy kordont miért laknak le az emberek szted???
Az egyik alpha mapon is ez van.Elálják az utát és lebasszák azt a szart.
ne legyémá

toMpEr
nem fer at es te sem fersz at

janos666
Igen vannak katonák, úgy akartam kihozni a mondatot hogy egy idegen szörny simán átmászik a lemezek között.
toMpEr
azt ugye tudod,hogy nem csak idegenek ellen kell harcolni?

janos666
Amúgy adjatok már nekem tippet honnan volt nekem ismerõs ez a zero point gun. Mert meg voltam róla gyõzõdve hogy már régebben volt egy másik játékban is (nemrég mondták hogy hülye vagyok mert nem), és mikor megnéztem az alphát azonnal tudtam is mire jó (jobbal megfog, ballal ellõk...) Nem az E3 videókból, mert azokat utánna néztem meg. Valami mozifilmben volt már ilyen 'fegyver'?
janos666
Hát nekem akkor se tetszik, mintha csak oda lenne dobva.(az idegenek ugye bioorganikus alapokból építenek mindent a fegyvertõl a repülõig, az emberek meg miért tennének le ilyet?) Én ebbõl csak annyit veszek ki hogy teljesen oda nem illõen ott lebeg a téglafal felett valami lemezekbõl összehegyesztett tákolmány. Ezen átmászik egy ember, és valahogy nem na,.......
Krinyo
az egy qrva kordon.(sztem)
a bétában is azért van egy helyen hogy a buggyval ne tudj átmenni

Davidus
Már késõ😄

V9ykn8_TZL0