Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifuatwork
Persze, egyes szerverek még ma is mennek CS 1.5-el, pl. magyarországon azt hiszem a Lamas klán üzemeltet egyet.

nemcsakfeel
most akkor lehet steam nélkül is játszani mpt?

*hihi ** *

[NST]Cifu
Valóban két lehetõséged van, de ebbõl csak az egyik igazán reális:

1.: Kanadába eltelefonálsz a kuponon lévõ telefonszámon, ott felveszik a rendelést, és kipostázák neked. Ezzel csak az a bibi, hogy egyfelõl a Kanadai vonal végén angol nyelvtudást feltételeznek, másfelõl a postaköltséged neked kell utólag kifizetni, ráadásul csak a raktárkészlet erejéig él a dolog.
2.: Amikor kijön a HL2, a STEAM-en keresztûl letöltöd.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

-letöltheted

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

nem vágom és sem de asszem 2 választásod van
1. Vagy beváltod boltban ahol kézhez kapod a gammát
vagy 2. Neten érvényesíted a kulcsot és letöltheted hivatalosan letöltheted

de ez nem biztos csak tippelek

Szevasztok.
Lenne egy kérdésem:
Vettem egy graf kártyát, és adtak hozzá hl2-ös kupontot. 😊
namost ezt tudja valaki hogy kell használni? El kéne küldeni valahová a kodokat, és majd küldik ha megjelenik, vagy várni kell mig megjelenik, és be lehet váltani x üzletekbe. Van ráirkálva pár dolog angolul, de nem igazán értem mit akar.
Ha valakinek van ilyen kuponja, és tudja mit kell vele csinálni irja már be légyszi.

ápp

Én mindig is ezt mondtam...

Random_
Lehet, hogy egész idõ alatt 2004 szeptemberérõl beszéltek? 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
HomeLAN - Finally, we have to ask; how is Half-Life 2 coming along?

Gabe Newell - Good. It's in great shape. We anticipate delivering it to Vivendi in August.

Hát... ebbõl lehet még szeptemberi megjelenés is...

[NST]Cifu
Mit ne mondjak, szép...

A duplan nyomtatott keyek kicserelese elol bujnak ki ilyen magyarazattal, hogy az utolso hivatalos Sierras patch az nem Steames, es nekik nincs kozuk hozza ha azzal mukodik....

[NST]Cifu
A MO-n ujabban forgalmazott sima HL cdkulcsok nagy resze nem Steam kompatibilis

Az meg hogy lehet?
Csak nem véletlenül hamisítványokról van szó? 😊

A CDGalaxisba epp most vittek le a cs:cz arat, amelle jar a CS is. vaagy meglehet venni Steamen bankkartyaval a kettot hasonlo aron, 1 perc alatt.
A MO-n ujabban forgalmazott sima HL cdkulcsok nagy resze nem Steam kompatibilis, a forgalmazo nem vallal felelosseget ertuk, de a CZ jo teljesen.

Adam5
én úgy láttam 1csomagba hogy hl+bf+of++cs a media marktban

Random_
Media Markt
ott én még máig is látom

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok! Aki jáccot a Cs-vel, netalántán megunt volna a cs-t és lenne felesleges loginja plz irjon a [email protected] -ra vagy ha tudja hol lehet kapni akor az is ijon! thx..Mert a cd galaxisba és egyéb boltokba nem találtam.. koszi

Adam5
sztem arra gondolt hogy mivel a duke se fog má soha kijönni ezért uténa 😄

Krinyo
a jót értem, a szart nem akarom megérteni...

CalebJoe

Gyühetne már kifele!
Nem érted a pojéntttt

Krinyo
mér, a duke szeptemberben kijön?

A duke nukem forever után.

mikor jön má ki a hl2? 😊

Az ajtot mar a CZ-ben is lehetett utni-verni a use gombbal ;D

cifuatwork
Ha a parton lévõ hajó mellett álltál, akkor megjelent a felirat, hogy push boat (vagy mi) és az USE gombal tudtad lökdösni...

Krinyo
sztem még mindig a cápa üt

M@TriX
de azért felborítaná kissé nem? 😉
Amúgy én toszigálni sem tudtam a hajókat... de lehet ez csak nálam volt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Random_
Egy hajót azért valóságban se lehet visszarakni gránáttal. 😊

M@TriX
de persze nekem is tetszik a Far Cry, mert nagyon nagy, grafikában most éllovas, csak azt sajnálom mint írtam, hogy nem lett tökéletesebb a fizika...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
de mondjuk a hajót gránáttal nem lehetett visszarakni a vízre, meg van pár hiányosság... Az MP2 meg nem a fejlesztõknek, hanem elsõsorban a Havok motornak köszönhetõen lett ilyen jó "fizikás".

cifuatwork
A FarCry fizikai engine-je vitán felül bugos, de szvsz mégis sokkal mélyebbrehatóbb (ismét a rakéta esetét lehet felhozni, vagy pl. a hajók partrakerülése/vízbe való visszatuszkolása), mint a Max Payne 2 engine-jében. Az persze tény, hogy a Max Payne 2-ben ami benne volt, az korrektül ki volt dolgozva...

M@TriX
hát a fizika az MP2-ben a Havok motornak köszönhetõen jobb volt.
A Far Cry Havokkal sokkal nagyobbat rombanhatott volna. A saját motor sajna nem tökéletes, egyes dobozok repülnek, másik nem, egyes láncok ellõhetõek, mások nem, szóval apró nuanszok visszarugnak...
Jól látom?

naná 😉

cifuatwork
Jelenleg ez a csúcs... 😊

Krinyo

Krinyo
sztem far cry nevetséges mind a cápa mind a hordó szinten

cifuatwork
Hát, búvárkodni nem valószinû, hogy kell, de vizes (csatornás) pálya ugye elvileg lesz...

cifuatwork
Ez a hála, amiért felhomályosítottam sûrû ködbe leledzõ tudatodat?! 😊)))

Sztem búvárkodás meg vízalatti nyomulás biztosan lesz, újabban nagy divat

Szerencsere a HL2-ben se buvarkodni se vadaszni nem kell majd. remelem.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cifuatwork
A jelenleg piacon lévõ játékokban fellelhetõ fizikai modellezés közül ez a csúcs, mégha kényes izlésednek ez kevés is...

Kandurex
zseniális...

cifuatwork
A FarCry-ban a vízet érõ rakéta szépen lelassul, és aztán lesülyed a tengerfenékre. Apróság, de kellemes apróság... 😊

Kandurex
Homályosítsd fel sûrû ködbe leledzõ tudatomat arról, hogy acsába' viselkedik a raketta' a vízben....isten'úcse fogalmam nincs...?

cifuatwork
A FarCry fizikája bár nem jobb, de mindenképpen figyelemre méltó (lásd pl.: a rakéta viselkedése a vízben).

Mayday
Mindenesetre, a napokban volt egy hirezes valahol, hogy allitolag napokon belul a Valve szallitja az aranyat a VU Gameshez, onnantol fogva a VU donti el, mikor adja ki.
Es asszem mai info Hardwireden, hogy a VU nem nyilatkozik idoppontrol, csak ha naluk van az arany, akkor mar valszeg adnak egy hozzavetoleges datumot.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
hát fizika terén még nincs jobb sztem...
bár ha mondasz egyet...

cifuatwork
Ennek a bõ 10.000 hozzászólásnak legalább a fele az kiszivárgott alpha volt a témája...

Oké! Akkor nem gúnyból mondtad, azért itt se olyan nagy már a forgalom! 😊 Reménykedjünk hogy most már komolyan kijön a nyáron!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,