Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.: Kanadába eltelefonálsz a kuponon lévõ telefonszámon, ott felveszik a rendelést, és kipostázák neked. Ezzel csak az a bibi, hogy egyfelõl a Kanadai vonal végén angol nyelvtudást feltételeznek, másfelõl a postaköltséged neked kell utólag kifizetni, ráadásul csak a raktárkészlet erejéig él a dolog.
2.: Amikor kijön a HL2, a STEAM-en keresztûl letöltöd.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
1. Vagy beváltod boltban ahol kézhez kapod a gammát
vagy 2. Neten érvényesíted a kulcsot és letöltheted hivatalosan letöltheted
de ez nem biztos csak tippelek
Lenne egy kérdésem:
Vettem egy graf kártyát, és adtak hozzá hl2-ös kupontot. 😊
namost ezt tudja valaki hogy kell használni? El kéne küldeni valahová a kodokat, és majd küldik ha megjelenik, vagy várni kell mig megjelenik, és be lehet váltani x üzletekbe. Van ráirkálva pár dolog angolul, de nem igazán értem mit akar.
Ha valakinek van ilyen kuponja, és tudja mit kell vele csinálni irja már be légyszi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Gabe Newell - Good. It's in great shape. We anticipate delivering it to Vivendi in August.
Hát... ebbõl lehet még szeptemberi megjelenés is...

Az meg hogy lehet?
Csak nem véletlenül hamisítványokról van szó? 😊
A MO-n ujabban forgalmazott sima HL cdkulcsok nagy resze nem Steam kompatibilis, a forgalmazo nem vallal felelosseget ertuk, de a CZ jo teljesen.
ott én még máig is látom
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy én toszigálni sem tudtam a hajókat... de lehet ez csak nálam volt...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Far Cry Havokkal sokkal nagyobbat rombanhatott volna. A saját motor sajna nem tökéletes, egyes dobozok repülnek, másik nem, egyes láncok ellõhetõek, mások nem, szóval apró nuanszok visszarugnak...
Jól látom?
naná 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Es asszem mai info Hardwireden, hogy a VU nem nyilatkozik idoppontrol, csak ha naluk van az arany, akkor mar valszeg adnak egy hozzavetoleges datumot.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,