Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Az odabasz 😛
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Jimi Hendrix
Tenyleg cooperative mode-rol volt mar valami info?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A cs2 valoszinu kulon fizetos lesz majd (esetleg havidijas)
Vagy letolthetove valik, ha van HL2-m?
# A Half-Life 2 mérete tömörítés nélkül kb. 3.5 GB, tömörítve kb. 2 GB. Ebben nincs benne a CS:Source, a HL-1:Source, a DoD:Source, az SDK és egyebek.
# A nyelvi verziók teljes hangszinkronnal: angol, francia, német, olasz, spanyol,orosz, koreai, egyszerûsített kínai, hagyományos kínai, japán, thai
# A Valve jogi eljárást indít a csítelôk és csít-oldalak ellen, további infók késôbb.
# A játékot augusztusban szeretnék leszállítani a Vivendinek.
# A Stridereket meg lehet ölni 😊
# A német verzió ezúttal nem lesz totálisan más (Robotkatonák stb.), csak nagyon kis változtatások lesznek, pl. vérfröccsenés.
# A DOD-Source elvileg a Hl2 megjelenésével egyidôben érkezik.
Forrás: Hardwired
Meg elolvasom, csak-csak, de pl a hl1-ben nem volt feliratozas, hat nem orultem 😞((
Hmmm... Magyarul is jo lenne, de az nagyon sok keses lesz, ha lesz.
I wish to order the Valve Premier Pack on CD-ROM
Option 3:
I wish to receive Half-Life® 2 when available in retail, I am not interested in receiving the Valve Premier Pack
Na és mi az a Valve Premier Pack ?😄
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ezek a német törvények kezdenek röhejesebbek lenni mint az amerikaiak 😄
A HL2-õt azonnal megveszem origban, de a német verzióról csak azért is szerezni fogok egy "biztonsági másolatot" 😄DD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-A megjelenesi datum augusztusra teheto
-Lesz kulon nemet verzio amiben robotokra lovoldozhetunk hus-ver emberek helyett
-DOD:SOURCE-t a jatekkal egyidoben akarjak megjelentetni
-Targyaltak a Cheat-ek keszitoivel, hogy a leheto legjobb anti-cheat rendszert alakithassak ki
-Szinkron-hangok:
Robert Guillaume - Dr. Eli Vance
Robert Culp - Dr. Wallace Breen
Lou Gossett, Jr. - Vortigaunt
Michelle Forbes - Dr. Judith Mossman
Merle Dandridge - Alyx Vance
Mike Shapiro - Barney Calhoun
Mike Shapiro - Gman
Harry S. Robins - Dr. Isaac Kleiner
Jim French - Father Grigori
John Patrick Lowrie - Citizens/Misc. characters
Mary Kae Irvin - Citizens/Misc. characters
Ellen McLane - Overwatch voice
Köszi!!!
Idézet:
here is a pic of the servers that are behind steam
lots a power in there!
Aha... 😊
Vettem észre tegnap este, mikor fél óra volt, mire a STEAM végre hajlandó volt elkezdeni frissiteni magát...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
az e3-as vidok valamikor a nyaron kijonnek blink formatumban.
nemnagyon terveznek uj fegyvereket a cs:steamben (legalabbis nem arultak el neki)
a flashbang uj efektet kapott
multiba is lehet majd jarmuveket rakni, de eleg szerverterhelo
hamarosan megjelenik a jatek, a vegso simitasokat vegzik (blabla)
-”counter strike source...i played this and it is awesome you people are really going to love the new counter strike... graphics, gameplay, everything is upped”
-”yes i played de_dust on the cs source and it is sweet... the physics rock as well as some of the new things they have”
-”nothing new about tf2... they wouldnt tell me anything at all, they showed me some cool half life 2 t shirts that are being made to promote the game.. they said the bink e3 videos are going to be released strategically over the summer, the guy doing them said to expect them sometime soon... cs source and dod source are going well and i played the cs source for about 5-10 minutes with some other valve employees.. they got pwned big time.. it was fun stuff though”
-”dust was the only map that i played and the characters did fly back a bit when they got shot up... i didnt notice and bodies disappearing on the ground and i didnt shoot any dead bodies.. they dont have any new weapons that i know of (maybe theyll surprise us) but i used the para quite a bit for some run and gun action”
-”i dont remember if the awp quickswitch was back or not i was just playing and stuff with the mp5 and para... i was like shooting barrels over and stuff it was neat... the flashbangs in cs source are awesome they are totally new and really effect the game a lot.. i didnt get any info about hl2 collectors edition but i am sure valve will release it on dvd too... the vehicles will be in singleplayer and he said you could put vehicles in multiplayer depending on the power of the server or something like that..”
-”hl2 graphics was better than screenshots especially since i saw it on a high resolution wide screen tv.. it was awesome, the game is just going to be plain awesome and is going to amaze everyone”
-”didnt get any dates but they sounded pretty positive on before summer is out... gabe also told me taht they were just making finishing touches on the games and stuff..”
tobbi kep
elvileg ezen a cimen minden info meglenne hozzá, de én nemigazán értettem mit akarnak.
itt van egy kitöltési forma.
de olyanok is vannak mellé irkálva h. küldjek egy képet a vett termékrõl, kodokat skenneljek, meg ilyesmik.
Az tök gáz hogyha csak egy csomo ráfizetéssel lehet csak megkapni az eredeti dobozost. Mert nekem steames xar tuti nemkell. Remélem majd boltokban is be lehet váltani.