Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Magyarul igen, én is ezt fogom választani, bár elõre félek, hogy a STEAM be fog halni rendesen emiatt (hány Radeon 9600XT/9800XT kelt el vajon? Ebbõl hány tulaj fogja a STEAM-et választani? szvsz bizony többezer, talán több tízezer...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Wing Rockling
Huh bazz ezt alig lehetett elolvasni...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Nem értem hogy ezt a bal-jobb kezes akármicsodát mért nem tudták rendesen megcsinálni-Már a régi Unreal-ba is lehetett váltogatni bal és jobb között, és ott NEM tükrözéssel volt megcsinálva.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Magyarul jobban járok ha letöltöm Steamen keresztül ?😊

[NST]Cifu
Errõl van szó. A kulcsal a STEAM-en keresztül tudod letölteni a Valve Premiere Pack-ot ill. a HL2-õt. Ha megrendeled (postán a lent leírtak szerint vagy telefonon, neten nem lehet!), akkor a költségek téged terhelnek.

Mindig is zavart, zavar és zavarni is fog
képtelen vagyok megszokni

[NST]Cifu
Annyi kiegészítést ehez, hogy tényleg meg lehet már rendelni ATi honlapján is a kuponnal a HL2-õt, de ehez postán kell elküldeni a következõket nekik (Kanadába):

-Fénymásolat a HL2 kuponról, úgy, hogy a HL2 kulcs látható legyen rajta.
-Az videókártya eredeti UPC matricája (vonalkód) vagy a doboz frontlapját (aki zatyisan vette, annak kakuk 😊)
-A bolti számla másolata
-A fenti oldalon kitöltött adatlap kinyomtatva.

Ehez is vonatkozik, hogy a postaköltséget te állod, sõt, az oldal allján külön említik, hogy a kezelési és szállítási költséget nem térítik vissza!

Mayday
Most mi van?
Milyen bal meg jobb kezes dolgokon vitaztok ma, he? LOL 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

toMpEr
HL1-ben is balkezes fegyvermodellek voltak, nemertem miert most kell ezen lazadozni, eddig nem zavart?

Ez valami ûrvírus lehet ami csak a játékfejlesztõket támadja meg, a STALKER után már itt is ez a kavarás a ballal meg a jobbal teljesen összezavar
Persze a legnagyobb rejtély még mindig az hogy miért kell ELEVE balosra csinálni a progit amikor az emberek elsöprõ többsége jobbkezes, szvsz a Bruce Willis-es Nakatomi akármi fps is az erõltetett balkezes modelljei miatt bukott olyan bazi nagyot

Mayday
Hmm... Nem kemeny ahhoz? Bar nem tudom, nekem nincs ilyen kuponom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Wing Rockling
hmm...Úgy nézem, ha regisztrálom magam akkor ingyen letölthetem a Valve Premier Pack-ot, de ha házhoz szállítják a postakölcséget tényleg én állom, így a kuponnal kitörölhetem a seggem...

[NST]Cifu
Pardon, én mindig balkezes fegyverekkel játszottam, ezért nem tudtam ezt 😊
A videón viszont balkezes fegyvernézet van, és balra dobálja a hüvelyt, én itt most arról beszéltem. 😊

CS-ben ha a balkezes fegyvert jobbosra tükrözöd akkor tényleg a hüvelyek elötted röpködnek de azért mert a már nem létezõ "láthatatlan" balos fegyver dobálja eléd, természetesen a baloldali semmibõl a jobboldalon lévõ fegyvered felé...

Remélem ezt majd kijavítják

[NST]Cifu
1.: Amennyiben tudsz angulol, akkor olvasd el a kuponon lévõ szöveget, illetve aATi HL2 kupon FAQ-ot.
2.: Amennyiben nem tudsz angolul, higyj nekem. 😊

Wing Rockling
Az regisztrálhatja magát telefonon, akinek nincs netje. Hülyeség lenne ha a postaköltséget nekem kéne állni, mert olcsóban megveszem boltba! Az meg mindegy hogy az ATI kanadai mert a játékot nem õk fejlesztik, nem is õk szállítják.

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Akkor rosszul írták. Egyfelõl azért, mert nem USA, hanem kanada (az ATi kanadai cég), másfelõl telefonon kell regisztrálnod (angol tudás nem árt, és a telefonszámla is téged terhel), harmadrészt a kuponon is rajta van, hogy a postaköltséget te állod!

[NST]Cifu
Realitást a CS-ben keresni? Ilyesmire sose vállalkoznék 😊))

De azért szeretem, ha legalább a látványvilágban nincsenek számomra nagyon zavaró dolgok. Azzal még csak-csak megbarátkozok, hogy a Glock 18 3-as rövid sorozatot lõ, de azért az, hogy balkezes nézetben a hüvelyek ballra repkedjenek ki? Brrr...
Ez olyan, mintha egy autós játéknál mondjuk északai pályán nincs fényszóró/fénypászma...

Wing Rockling
Neked is adtak kupont a kártyádhoz? Nekem azt írták hogy majd U.S.A-ból leszállítanak nekem egy eredeti példányt ha regásztrálom magam a rajta lévõ kóddal...Szerintem ez azért hülyeség mert nem érné meg nekik a postaköltség ami mindössze onnan 15000 forint, ha jól tudom.

M@TriX
SUMMER!!! 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr
Es? Nyugodt lehetsz egy ideig meg nagyon kevesen fognak jatszani a CS:SOURCE-al, raadasul azt se lehet tudni mikor jelenik meg.

toMpEr
Nemertem miert kell mindennek valosaghunek lennie egy jatekban, az emberek nem a valosagot keresik egy jatekban, hanem pont,hogy kikapcsolodjanak egy kicsit. Abba belekotni, hogy valaki milyen oldalon szereti a fegyvermodelleket meg eleg baromsag, olyan mintha abba szolna valaki bele, hogy milyen billentyukiosztassal jatszol. Ha te jobboldali fegyverekkel akarsz jatszani, akkor megforidtod, ennyi.

M@TriX
simán 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Én is elírtam, CS:CZ:Source-t akartam írni, aztán ez lett belõle 😊)

De úgy értem, hogy a CS:CZ gyakorlatilag alul fog maradni a CS:Source-al szemben...

[NST]Cifu
Konkrétan bal kezes fegyver beállításakor a fegyver tükrözve van, tehát ballra fogja kivetni a fegyver a töltényhüvelyt, holott a fegyvernek a valóságban a jobb oldalán van a hüvelykivetõ nyílása, ahogy a jobb kezes nézetben is van (tehát elötted nem repkednek a hüvelyek! éppen balkezes nézetben fognak repkedni!).

Anno rendesen meg volt csinálni, nem értem miért kellett b@szkurálni... 😞

M@TriX
persze nem tükrözni kellene, de nekem akkor sem jön be a balkezezés pedig sok videón láttam már...

toMpEr
CS:SOURCE-t akartam irni.

toMpEr
Mi lenne veluk? Ugyanaz, mint a CS tulajokkal...megveszik a CS:STEAM-et is.

[NST]Cifu
Már miért ne lehetne? 😊

Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz a CS:CZ tulajokkal. 😊
Lesz CD:CZ:Steam is? 😊))

toMpEr
Amugy ha a balkezben fogja a fegyvert akkor milyen model legyen rajta?

Remélem a videókártyához adott verzióval lehet majd multizni 😊

M@TriX
FUTÁS!!!! 😊

M@TriX
en is rosszul lettem a balkezes fegvyertõl de ez van, valakinek az tetszik...

toMpEr
hehe valaki az orfk-nal is letoltotte ezt a videot 😊

toMpEr
Erre kituno pelda a CZ, szinte nincsennek is cheaterek,mert draga az uj key.

toMpEr
amugy en nem vettem eszre, hogy tul sok cheater lenne, neha beteved egy par kulfoldi aztan annyi.
Amugy valoszinu azert kevesebb cheater lesz, mivel ugye itt 16000Ft korul lesz egy steam key, amit kevesebben kockaztatnak.

toMpEr
Hat akkor majd ehez is letoltesz jobbkezes modelleket, ennyi, en szeretem ha elottem repkednek a toltenyhuvelyek.
hat azt megcsinalhatnak, hogy awp-vel ne lehessen ugorni, de ugyse fogjak
Cheaterek minden popularisabb jatekban lesznek, szoval ezellen ne is remelj 100%-os vedelmet, esetleg a speed-hack, laghack es hasonlo netkod csalasok tunnek el, de az alltalanos cheate, mint pl az aimbot vagy a wallhack nemvaloszinu.

[NST]Cifu
Engem zavarnak a fegyvermodellek. Amikor bejött ez a marhaság, miszerint a balkezes modellek simán csak letükrözései a jobbkezesnek, az elsõ dolgom volt, hogy olyan modelleket keressek, amelyek balkezesre vannak alapból csinálni (Left handed fixed). Egyszerûen zavar. És szerintem az, hogy csinálnak ilyen custom modelleket azt jelzi, hogy nem csak engem 😊

A bugoknál én fogalmaztam rosszul, helyesebb lett volna a játék hibáit kihasználó játékosok elleni fellépést írni (ugrálva AWP-zés és társai).

A Cheat csak azért zavar, mert menetrend szerint találkozunk a jeleivel, hiába VAC-os a szerver...

toMpEr
Ujdonsagot direkt nem raktak bele. Irtak, hogy ez csak a cs source enginere atultetese lesz es az ujdonsagokat majd a cs2 fogja tartalmazni (ami nem egyenlo a cs: source-al)
Fegyvermodellek szerintem eddig se zavartak senkit es ezutan se fognak
Cheat-rol irtam lentebb
Bugoknal nemtudom mire gondolsz, de mivel ez full ujra van irva, ezert valoszinu eltunnek a regiek es ujjak jelennek majd meg, ez termeszetes, majd idovel kijavitjak.

[NST]Cifu
Gyors véleményem:

+Grafika
+Fizika

-Nulla újdonság
-Fegyvermodellek (különösen a hülyén tükrözött balkezes modellek...)

?Cheat
?Bugkihasználások (AWP-zésnél pl...)

Na, most jöhetne valami újdonság a DoD:Source-ról is 😊))

M@TriX
😊)

M@TriX
JUJJJ, de jó!!

toMpEr
vegulis azt nemmondta melyik nyar....

Davidus
Nagyon vörös volt a feje mikor mondta... Tuti hazudott😄

V9ykn8_TZL0

toMpEr
mondjuk eleg benan nyomjak benne, de ne is a jatekkal gyakoroljanak a keszitok, hanem kodot gyurjak 😊

[NST]Cifu
Köszönjük!

toMpEr
Nemsokat lehet erteni belole, mert ramondjaka hulye nemet szoveguket, de az utolso szo: "summer", tehat a nyaron varhato

toMpEr
toMpEr
van benne italy, cbble, dust
elegge uj lehetosegeket nyit meg a mozgathato tereptargyak, pl italy-n asztalbol epitenek barkiadot 😊
5:10 a hossza cs2.avi neven keressetek mondjuk emule-n