Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DOD2 lesz és még lesz egy spéci mod HL2 re állitolag be dogotalizált eredeti helyszíneken!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Azért nem olyan fos a video (már a második), kb. 1/3-tól nem a sz*r kivetítõt veszi a kamera, hanem a TFT meg Plasma monitorokat. Azért a tereptárgyak fizikai motorral való buherálása, és kihasználása elég fain benne 😊
Narrátor meg azért van mert a 10 legjobb koreai Pro Gamer nyomja a játékot, márpedig azt TV-n is szokták közvetíteni.
(Lásd Star Craft bajnokság koreai döntõjérõl készült video ...)

Glpetyus
Day of Defeat-HL mod (2.vh-us)

Mi az a dod?

toMpEr
hat elvileg dod jar majd a hl2 melle, (bar az lehet 1. vh-s)

sracok ez a cs2 movi kra nagyon remélem lesz rá egy kira ww2 es mod😊

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

hát a hyper szar az valami nagyon enyhe kifejezés..
végignéztem volna ha a sok rízs zabáló nem pofázta volna végig az egészet. de engem nagyon idegelt a 2hülye narrátor. szal várok valami jobb m. cuccra

http://thenamelessphoto.com/

Davidus
Csak fanatikusok szedjék le mert hiperszar minõség.

V9ykn8_TZL0

toMpEr
toMpEr
hmm?

Eisenhower
1998-11-14 PC Game ISOs Half Life *ISO* (c) Sierra Studios *FINAL* 42x15 MB RAZORISO
7.0 jeeee vagy lehet le vagyok maradva?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

toMpEr
koözbenaz elso resz felert, mindjart nyomom a masodikat

toMpEr
ugylatszik torekedtek ra, hogy a fegyverek szorasa megmaradjon, tehat akinek a cs ment annak kis atszokasi idoszak utan ez sem okoz majd gondot

toMpEr
Van uj cs:source gameplay video kb 20 perc, de a minosege eleg fos, kameras felvetel

toMpEr
Ha jatszottal volna az alfaval nem gondolkoznal ilyen hulyesegeken.

Glpetyus
Az alsó kép kifejezetten randa :II

Egy kis varosi latkep:

Urban kornyezet 2002

Urban kornyezet 2004

Na persze naivan feltetelezhetem, hogy semmi susmus, csak visszafele fejlesztenek par dolgot.. ( bar koztudott hogy a kiadashoz kozeledve mindig egyre kevesebb a megengedheto photoshopolas merteke )
Itt 1-2 hl2 erdekesseg, 1-2 rovarshot 2002-2003-bol, es egy 2004-bol.. (nezzetek a rovarok es a kornyezet minoseget)
A regi kepek:

rovar2003-1
rovar2003-2

Az uj:
rovar2004
igen, sajnos nem engedik repulogepre, mert kiszuri a biztonsagi rendszer
Ez biztos ? Pedig már csináltam neki helyet a polcon

Szep, de a collectors edition sajna Europaban nem lesz kaphato.
mármint 1darabot nekem

adná az ég...

"Egy nem éppen hivatalos kép a HL2 Collectors Edition dobozról 😊 Ha a tavalyi tervek még érvényesek, akkor a HL2-t három formába vehetjük meg: 1. csak egyjátékos rész 2. egyjátékos mód + multi 3. Collectors Edition: minden egyben + extrák, nagy valószínûséggel itt a csomag részei lesznek a Source-szel felerôsített klasszikusok (HL1, CS, DoD)."

by hardwired.hu

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Krinyo
nem kell kilopni a cd-kulcsot...alapból kamu cd-kulcsot kapsz

"-Nem tudják kilopni belõle a CD-kulcsodat."

naiv
[NST]Cifu
Gratulálok!!!
Egy fél oldalt nem tudsz visszaolvasni?!? Ott van az #10640-es hozzászólásomban...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
loál

Tombi
sziasztok!
Van egy 9600xt-m kuponnal és meg szeretném rendelni a játékot,de nem vágom miket kérnem tõlem vki pls forditsa le!! adoklinket de azért bemásolom :

Requirements for Half-Life® 2 Promotional Offer:

Complete the fulfillment order form and mail it along with the following:

Photocopy of the Half-Life® 2 Coupon showing your activation key code - exposed
Original UPC (bar code) or the full product name cut from the ATI or Partner product package (Photocopies will not be accepted)
Photocopy of sales receipt with the qualifying ATI or ATI partner 3D graphics board purchase circled
Completed Fulfillment Order Form Confirmation Page

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

[NST]Cifu
Nekem a CS-t és a DoD-ot sikerült áthelyeznem. (SteamAps könyvtár).

toMpEr
nekem steamet nemnagyon sikerult athelyeznem masik konyvtarba, valamiert mindig ujra le akarta tolteni a dolgokat

[NST]Cifu
Ez esetben különösen nem ajánlott a Format C:-t mégcsak szóba hoznod sem 😊))

Normális? hmm... mintha az orvosaim is használnák ezt a szót

Mindíg aktívan részt veszek egy új alkatrész telepítésében:
"Kész vagy már végre!? Igen? Az internet is be van állítva? Akkor húzz arrébb és engedj végre játszani!"

[NST]Cifu
1.: Ki lehet.
2.: Miért akarsz te Format C:-t csinálni? Normális körülmények között csak 1x kell formázni, amikor megveszed a wincsit, berakod a gépedbe és felparticionálod. De utána minek?

Na, azért amikor a holdfényben kisétált a tengerbõl...

A Steamen letöltött HL2 cache cuccot vagy mit el lehet valahogy menteni DVD-re ? Mármint format C: esetén ne keljen megint napokat töltögetni.
Ha igen akkor én is a Steam-re szavazok

Azért ez az igazi optimizmus: még nincs is biztos megjelenési dátum de már azon megy a vita hogy milyen formában éri meg elõször megszerezni

M@TriX
Pár kép a videóból...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
mondasz valamit és igazad van, de én szeretem a kézzelfogható dolgokat...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Az Extrás doboz lehet, hogy érdekelni fog (függõen attól, mi lesz benne), de ez még odébb van. A STEAM-es nekem már csak azért is szimpatikusabb mert:

-Nem tudják kilopni belõle a CD-kulcsodat.
-Azonnal hozzáférhetõ (ki tudja, mikor jelenik meg a hazai polcokon).
-A lent említett okokból (nekem nem kell a doboz, és a díszes DVD/CD korogtól sem esek hasra, a kézikönyv jó kérdés, majd meglátjuk).

[NST]Cifu
Élbõl tudnék sorolni párat, amelynek a dobozában nem volt kézikönyv (egyszerû tapasztalat: megvettem õket), sõt, olyat is tudok mondani, ahol a kézikönyvet külön (pénzért!) rendelheted csak meg (Lock-On). Szó se róla, van ellenpélda is, de a döntõ többségében már nincs igazi kézikönyv, hanem ott a PDF, olvasgasd azt címszóval kihagyják...

Mayday
De ez inkabb a csokkentett aru jatekokra igaz, nem? A full uj jatekokban azert ott szokott figyleni a kezikonyv is, nem?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
nem hiszem hogy pont a hl2-ben ne lenne übergiga kézikönyv..
Amúgyis nagy dobozban lesz és lesz egy extrás doboz

[NST]Cifu
Ebbõl a hármasból (CD/DVD, kézikönyv, doboz) igazából a kézikönyv és az extrák lennének igazán érdekesek, hol vannak a régi szép idõk, amikor egy átlag kézikönyv 100-200 oldalas volt, háttérinformációkkal, történetekkel, térképekkel...

Ma a játékok 99%-nak a dobozában csak egy papírfecnit találsz, amin a jogi mizériák és egy feltelepítési 1x1 található, a kézikönyv (amely meg sem közelíti legtöbb esetben a régi méretes olvasmányokat) meg .PDF-ben csücsül a CD-n/DVD-n.
Bevallom nekem nem hiányoznak. A dobozok legtöbbször a polcon porosodnak, a CD/DVD meg a tokjában pihen - kézikönyv meg úgy sincs. Akkor már jobb a STEAM-es letöltés...

[NST]Cifu
Ez a másik fele. Szóval több tízezer letöltõ fogy GB-okat töltögetni lefele. Szép lesz...

Nálam egy CS update is max. 20-25KB/s-el jön lefele... 😊

Wing Rockling
ehh...Ez a Half Life-os csaj jobban nézki mint a Far Cry-os! Mert az a Valerie valami förtelmes volt:

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Mayday
Csatlakozom az elottem szolohoz.
Jo az, amikor dobozod, kezikonyved, szep cd-d (dvd-d) van egy jatekhoz!
Tudom, hogy nem azokkal jatszok, de akkor is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
hát én amikor megveszem biztos, hogy bobozban fogom...

Wing Rockling
Na nekem szar kábel netem van úgyhogy én rendesen megszoptam. huh, hány nap alatt tudnám én letölteni!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

toMpEr
es nem csak a radeonosok tolthetik le, hanem barki aki megveszi.