Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Narrátor meg azért van mert a 10 legjobb koreai Pro Gamer nyomja a játékot, márpedig azt TV-n is szokták közvetíteni.
(Lásd Star Craft bajnokság koreai döntõjérõl készült video ...)
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
végignéztem volna ha a sok rízs zabáló nem pofázta volna végig az egészet. de engem nagyon idegelt a 2hülye narrátor. szal várok valami jobb m. cuccra
http://thenamelessphoto.com/
7.0 jeeee vagy lehet le vagyok maradva?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Urban kornyezet 2002
Urban kornyezet 2004
Na persze naivan feltetelezhetem, hogy semmi susmus, csak visszafele fejlesztenek par dolgot.. ( bar koztudott hogy a kiadashoz kozeledve mindig egyre kevesebb a megengedheto photoshopolas merteke
)A regi kepek:
rovar2003-1
rovar2003-2
Az uj:
rovar2004

"Egy nem éppen hivatalos kép a HL2 Collectors Edition dobozról 😊 Ha a tavalyi tervek még érvényesek, akkor a HL2-t három formába vehetjük meg: 1. csak egyjátékos rész 2. egyjátékos mód + multi 3. Collectors Edition: minden egyben + extrák, nagy valószínûséggel itt a csomag részei lesznek a Source-szel felerôsített klasszikusok (HL1, CS, DoD)."
by hardwired.hu
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
naiv

Egy fél oldalt nem tudsz visszaolvasni?!? Ott van az #10640-es hozzászólásomban...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van egy 9600xt-m kuponnal és meg szeretném rendelni a játékot,de nem vágom miket kérnem tõlem vki pls forditsa le!! adoklinket de azért bemásolom :
Requirements for Half-Life® 2 Promotional Offer:
Complete the fulfillment order form and mail it along with the following:
Photocopy of the Half-Life® 2 Coupon showing your activation key code - exposed
Original UPC (bar code) or the full product name cut from the ATI or Partner product package (Photocopies will not be accepted)
Photocopy of sales receipt with the qualifying ATI or ATI partner 3D graphics board purchase circled
Completed Fulfillment Order Form Confirmation Page
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mindíg aktívan részt veszek egy új alkatrész telepítésében:
"Kész vagy már végre!? Igen? Az internet is be van állítva? Akkor húzz arrébb és engedj végre játszani!"

2.: Miért akarsz te Format C:-t csinálni? Normális körülmények között csak 1x kell formázni, amikor megveszed a wincsit, berakod a gépedbe és felparticionálod. De utána minek?

Ha igen akkor én is a Steam-re szavazok
Azért ez az igazi optimizmus: még nincs is biztos megjelenési dátum de már azon megy a vita hogy milyen formában éri meg elõször megszerezni

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
-Nem tudják kilopni belõle a CD-kulcsodat.
-Azonnal hozzáférhetõ (ki tudja, mikor jelenik meg a hazai polcokon).
-A lent említett okokból (nekem nem kell a doboz, és a díszes DVD/CD korogtól sem esek hasra, a kézikönyv jó kérdés, majd meglátjuk).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amúgyis nagy dobozban lesz és lesz egy extrás doboz

Ma a játékok 99%-nak a dobozában csak egy papírfecnit találsz, amin a jogi mizériák és egy feltelepítési 1x1 található, a kézikönyv (amely meg sem közelíti legtöbb esetben a régi méretes olvasmányokat) meg .PDF-ben csücsül a CD-n/DVD-n.
Bevallom nekem nem hiányoznak. A dobozok legtöbbször a polcon porosodnak, a CD/DVD meg a tokjában pihen - kézikönyv meg úgy sincs. Akkor már jobb a STEAM-es letöltés...
Nálam egy CS update is max. 20-25KB/s-el jön lefele... 😊
Mert az a Valerie valami förtelmes volt: 
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Jo az, amikor dobozod, kezikonyved, szep cd-d (dvd-d) van egy jatekhoz!
Tudom, hogy nem azokkal jatszok, de akkor is!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"