Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cifuatwork
Azért tedd a kezedet a szivedhez (esetleg a szivedet a kezedbe), és mond azt, hogy nem akarsz te is minél hamarabb játszani a HL2-vel... 😄

Mayday
Na naa, nem verseny ez!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Krinyo
akkor nem jövök szeptemberig...

cifuatwork
Hát igen. Most a D3 rajongók gunyoros csipkelõdését kell elviselnünk majd 😄DD

Krinyo
hmm...doom 3 kijön aug 15én?
lemaradtunk

[NST]Cifu
Az hogy én minél hamarabb akarom...
Már több, mint egy éve tûkön ûlve várom...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
ezen mi a gáz?
legyen mégis jövõ év?

[NST]Cifu
Közben javították. Immár "...reméljük, hogy ez év õszén már a boltok polcain lesz..."

Hát ez akkor is gáz... 😞

[NST]Cifu
From: Gabe Newell
Sent: Sunday, July 11, 2004 9:25 PM
To: Six Three
Subject: Re: Rating? - quick

Right now we're targetting a July 30th release candidate. This means we give what we think is a shippable version to VU. Usually you go through a couple of RCs before you reach Gold, which means that you have what you are going to manufacture. After you manufacture it, it goes to stores.

In our last conversation with the ESRB, we were looking at a teen rating.

Ez pedig a HL2.net fórumában láttam most...

[NST]Cifu
Elsõként elmondanád, hogy milyen állapotban leledzik a HL2? A megcélzott dátum nyár, ez év vége, vagy esetleg 2005 tavasza?
A fejlesztés jól halad, a release candidate példányt augusztusban tervezzük elküldeni a Vivendinek, és reméljük, hogy ez év végén már a boltok polcain lesz a játék, de hivatalos dátumot még nem tûztünk ki.

From Hardwired.

Kandurex
Mi? A Palinak vége?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

[NST]Cifu
Sorry, én még Balázs Palit sem emésztettem meg, álljon be a sorba...
(off.: úgy látom e sor meglehetõsen gyorsan bövül. Ennyire igénytelen a mai vásárlói izlés, vagy az én izlésem ennyire kificamodott, hogy képtelen vagyok 0,1 másodpercnél tovább halgatni az ilyen "mûvészeket"?)

Krinyo
ugyanmár, pali már lejárt...most Zámbó Árpi a menõ

Mayday
Jaja, ezt irta Gabe, hogyha nem lepek be hamarosan, akkor a Steamen keresztul automatikusan letoltodik nekem a Balazs Pali legujabb albuma (pedig elvileg meg csak augusztusban adta volna le a Vivendinek az aranylemezt, ez meg valami beta), es utana mar kis sem lehet majd kapcsolni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Ahogy mindenki szereti Balázs Palit?

Krinyo
de akarod!
vigyázz mit mondasz...a steamet mindenki akarja

[NST]Cifu
Banyek, sajnos nálam még nem érdeklõdtek, pedig jó hosszan tudnám sorolni, hogy miért nem akarom használni...

Kandurex

Krinyo
aztán bosszúból kiküldik a szoftverrendõrséget...

Kandurex
ha nem használjátok egy ideig a steamet a valve érdeklõdni fog, hogy miért..

[NST]Cifu
Ne add fel a reményt Mayday!

(csak vicceltem)

mir írt?

http://thenamelessphoto.com/

Mayday
Kepzeljetek, 30 napja nem voltam fenn Steam-en, es igy kaptam egy e-mailt, szemelyesen Gabe Newell e-mailjerol!
Elegge meglepett, amikor meglattam a beerkezettek kozott, LOL 😊

Mayday
Ne vegyel, fogj egyet 😊

Random_
egér? na ne szenvedjen már velem! most vegyek egy egeret?
szürkét vagy fehéret?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

grebber
Nem tünik nagynak a gépigénye!Várom már meg a Doom 3 -at!

Next PC upgrade: 2022

AMD Norbee
A jó öreg Gabe Newell bácsi elhintette egy fórumon a jelenlegi HL2-es gépkövetelményeket. Lássuk mi a minimum, és mit ajánl a nagy ember:

Minimum rendszer:

1.2 GHz CPU

256MB RAM

DirectX 7-es grafkártya

Windows 2000/XP/ME/98

Egér

Billetnyû

Ajánlott rendszer:

2.4 GHz Processor

512MB RAM

DirectX 9-es grafkártya

Windows 2000/XP

Egér

Billetnyû

info: GS

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

jaja

bzoley
Mennyivel jobb lenne, ha nem lenne fake😄

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

kár ,hogy fake 😄D

cifuatwork
Érdekes. 😊
Hiányolom a DoD:Source-ot 😄DD

bzoley
http://fear.gamevision-network.de/hl2coverandcds.jpg

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

[NST]Cifu
Szokásosan hozod a formádat Tomper!

toMpEr
elso muvi:

ide megy fel

toMpEr
az elsot hamarosan felrakom a szokasos helyre, de a masik ketto mar nem fer fel (estleg ha adtok ftpt aztis felrakom)

toMpEr
vannak uj videok is
elso
masodik
harmadik

Kandurex
Half Life 2 Source beta hamarosan
info: Dixie Flatline

A HL2 hivatalos többjátékos módozatairól még szinte semmit sem tudni, az új motorra átültetett Counter-Strike: Source azonban egyre nagyobb publicitást kap. A Steam és egyben az új köntösbe bújtatott játékban elbújt, rejtõzõ bugok levadászása miatt a nyár vége felé bétatesztet indít a Valve. A teszt elsõ fázisában a Valve Cybercafé Program résztvevõi lövöldözhetik egymást, majd a Condition Zero tulajoknak (váratlanul megugranak az eladások...) is megadatik a lehetõség. További infók a Steam hivatalos oldalán...

Nem baj, el kell nézni a fesztiválokra!

EndreMan
Szerintem ez a nyári uborkaszezon is épp eléggé unalmas.....
Miért lenne unalmasabb az õsz?

Hát, én igen...

Nyáron meg nincsen semmi, csak meleg!

Dichter
Nem is baj. Adják csak ki, az unalmas, esõs õszi délutánokra. Ha holnap megjelenne, akkor sem ülnék le vele játszani, akármennyire várom.

cifuatwork
Cenzúrázom magam... (mi mindenre nem jó a 'Házigazda' státusz 😊)

M@TriX
😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kezdõdik a komédia elõrõl.Unalmas...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mayday
Hehe, szeptember 30 😊 LOL

egy nem túl örömteli mai hír: a valve augusztusban átadja a kész játékot a vivendinek, de augusztusi megjelenés kizárva, inkább a szeptember végét-október elejét tartják reálisnak.

M@TriX
A videóval kapcsolatban: az összes kis húzotszemû digitális kamerával rophangál, de a játékról nem tudnak egy normális felvételt csinálni vazz 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

toMpEr
ebben tuti, hogy nem lesz (ahogy a hl2-ben se), esetleg a cs2-ben, de ott sincs sok esely ra, mivel ez a cs-sek kozul szerintem nemsokmindenkinek hianyzik

szerintem lesz csak ez lehet valami alfa vagy béta verzio!44

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

megnéztem ezeket a videókat , a játék jónak igérkezik bár a videó minõsége nagyon rossz eggyetlen hiányosságot látok csak az új counterben , miért nincs benne kihajolás??? nehogymár egy 2004 es játékban ne legyen kihajolás vagy ez a cs fanatikusoknak nem hiányzik?

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666