Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EndreMan
A mai napon a nagy doom3 való várás közepette kijött egy half life2 promociós cd.
Tengernyi videó kommentárokkal stb. Teljesen eredeti kiadvány újságok részére, nem valami házilag szerkesztett.
Azt nemtudom hogy új jelenetek mennyire vannak benne mert most töltõdik,majd beszámolok róla ha érdekel titeket.

cifuatwork
Szerintem abba tönkremenne a Vivendi-Universal Games 😊)

hiba
tehat akkor most ismet bejelentik hogy csak jovo szeptemberben adjak ki avagy amig le nem zarulnak a jogsertest tisztazo peres eljarasok 😊

cifuatwork
Azért ez így nem teljesen igaz. A fizikai motor procit kíván, márpedig a most eljövõ játékok (HL2, Doom3, Stalker) elég komoly fizikai motorral rendelkeznek. Az 1,2Ghz az alapkövetelmény, és 2Ghz az ajánlott...

Nem aggodnek a helyedben, a mai jatekok vga-ra nezve igenyesek, nem a procira.

A hl2 speciel a keszitok szerint 1.2 ghz -es procit kivan meg (magyaran efolott mar csak marginalis a sebessegnovekedes). Osszehasonlitaskepp unreal2 igenye pl 1 ghz.

Bar a tied csak egy celeron, egy 1.2-es procival azert feler, szoval flottul fog menni.
cifuatwork
Day of Defeat
Egy II.Vh-s Half-Life mod, a béták idején még a legjobb IIVH.-s multijáték volt, ahol igyekeztek a realitásra menni (nem kell egy egész tár az Stg44.-bõl ahoz, hogy valakit megfektessünk, le lehet hasalni, akkor még nem tárazott magától, volt vérzés/sebkötözés, stb.). Szvsz még mindig nagyon jó játék, bár a méregfogát kihúzták az 1.0-tól kezdve, a béták sokkal jobbak voltak. A fõ gyengéje a mostani IIVH.-s játékokhoz képest a grafikája...

Mayday
A nagy kódlopás

(Gamespot) A brit Guardian lap a Half Life 2 kódlopással kapcsolatos információkat közölt oldalán és valamelyest új megvilágításban tálalja az eseményeket - itt.
A Valve szerverét egy Windows biztonsági rés kihasználásával érték el a hekkerek. Ezt követõen letöltötték egy korai és igen szétszórt változatát a HL2 forrásnak, majd egyes Usenet csoportokat felhasználva mindenki számára elérhetõvé tették. Az ukrán és orosz feketepiacon egy dobozos változatot is készítettek - írja a Guardian.

A fenti információkat Gabe Newell is megerõsítette: Miután bejutottak a hálózatunkba, hekker eszközöket telepítettek és egyedi forrás kezelõ klienst kreáltak, hogy kinyerjék a HL2 kódját. Ezt egészen októberig ûzték, amikor az egyik hekker közzétette emailjeim egyiket egy weboldalon. Tudtuk, hogy valami nagy probléma lehet a hálózatunkkal, s megtettük a megfelelõ lépéseket, hogy megakadályozzuk a további behatolás lehetõségét. A hekkerek röviddel ezután hozták nyilvánosságra a forrást.

Az "elsõdleges hekker" német volt: A közösség által beküldött információk a Valve egy központi email címére érkeztek - késõbb ezek segítségével jutottak az elkövetõ nyomára. Olyan nagy mérvû volt az online vadászat a betörõk után, hogy az elsõdleges elkövetõ jobbnak látta, ha felveszi a kapcsolatot Newellel. Elismerte, hogy behekkelt a Valve szerverére, viszont mindent tagadott a lopással kapcsolatban, sõt megnevezte a lopott kódot terjesztõ kollégáit. Ezt követõen Newell elmondása szerint három független nyom alapján tudta beazonosítani az elkövetõt, majd a vele folytatott beszélgetések folyamán rávette, hogy jöjjön el állásinterjúra Seattlebe. Itt kapta volna el az FBI, ám a terv változott, így a német hatóságok odahaza tartóztatták le a hekkert.

A betörésben és terjesztésben résztvevõ egyéneket a HL2 kódjának ellopásával vádolják, s mint utólag kiderült, más, hasonló bûncselekményekkel is kapcsolatba hozták személyüket. Ez egybeesik azzal a korábbi értesüléssel, miszerint a Phatbot féreg - német - készítõje is részese volt az "akciónak". Mindemellé a Valve polgár jogi peres eljárásokat fontolgat ellenük.

(Forras: HARDWIRED)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

toMpEr
cs, cs:cz, cs:source, cs2

nemcsakfeel
most akkor hány féle CS fejlesztés van????

a day of defeat jó volt a maga idejében, de azóta már szerintem túl sok vh-t korabeli játék készült..

*hihi ** *

Kaplan
Biztos én vagyok a hülye....

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
dod? az mi? nem ismerem sorry...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Krinyo
dod rulz

Dichter
Majd elleszünk a CS-vel addíg, amíg meg nem érkezik a várva várt DoD 2.

toMpEr
Mondjuk erdekes, mert az interjuban aztirjak, hogy csak a CS:SOURCE fog a HL2 melle jarni, DOD-rol szo sincs egyelore

toMpEr
Igen, nekem se esett le elsore 😊

DarkJedi
Lol, a kettes képen tök olyan mintha a bal oldali terrornak a kezén lenne valami henger, elõször azt hittem hogy raksivetõ Utána kb fél perc nézés után rájöttem hogy töltényhüvely 😄

toMpEr
ugylatszik a csnation szervere nembirta a kikepzest:
kep1
kep2

toMpEr
- Flash tol cseng majd a fulunk
- A granatok latszanak fognak a felszerelesunkon
- Pajzsot eltavolitottak

toMpEr
1-2 heten belul itt a beta

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

toMpEr

toMpEr

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
több mint 10k message

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Adam5
ok thx 😊

jó éjt

[NST]Cifu
Elfutni biztos el fog, de itt tényleg a proci a gyenge pont. Hogy mennyire csak találgatni tudom... De most késõ van jóst játszani, ezért inkább szundit játszom...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Adam5
ÉS ezen? celeron 1700mhz, Radeon 9600XT, 512 DDR ram
én csak a proci miatt parázom 😞

szerintetek?

cifuatwork
Ha a proci nem Celeron, akkor el fog futni. De én a helyedben elsõ sorban a ramot bõvíteném (legalább 512MB-ra, de inkább 1GB-ra), másodsorban a videókártyát cserélném le minél hamarabb...

Kaplan
Ezen elmegy? 😛4 2.4 Ghz, 256MB, 80Gb HDD, Geforce Fx5200.
Mert már várom , csak nem tudom mit cseréljek le 😊
És akadás nélkül gondolom . A látvány ilyen téren másodlagos.

Krinyo
namost ez alyx akart lenni

Krinyo
nem is attá vazze fakk it

Dichter
Krinyo megmondja a faszát 😄 Kaptál opot #olp csatin

Krinyo
LOL
ez taktik te tudatlan!
A hl2 azé jön ki késöbb hogy keményebben rábasszon a doomra meg a többire, értedmár?

Kandurex
MIÉÉÉÉÉRRRTTTTT??? MIÉÉÉÉÉRRRTTTTT??? MIÉÉÉÉÉRRRTTTTT???

MIÉÉÉÉÉRRRTTTTT??? nem jöttél ki idõben????

<átköltözik a Doom topicba>

Krinyo
a cs sorcerol van pár videó...legalább azt nézheted.
De dodrol nincs semmi!

toMpEr
cs sourcrol se beszeltek sokat, mivel nincs mirol, ugyanaz mint a mostani jatek.

Krinyo
Az a jó ebben az interjúban hogy senkit nem ez érdekel
Inkább beszéltek volna a megjelenésrõl...
Vagy esetleg a dod source-ról, elvégre arról még nem is hallottunk/láttunk semmit

[NST]Cifu
Egyszerûsített magyarítás:

Kérdés: A Doom3 és a STALKER is ez évben jelenik meg, hogy a már megjlent FarCry-t ne is említsük, szóval kaptatok pár versenytársat. Milyen érzés ez? A kihívás ebben az iparágban a motor, amely hajta elõre a fejlõdést?
Válasz: Lehet, hogy csak az vén róka beszél belõlem, de teljesen lényegtelen, hogy egy Porsche-t, Vette-t (a Corvette szlengesítve - Cifu) vagy Bogarat vezetve érsz a buliba. A nap végén úgyis csak a játékélmény számít. A versenytársakra kitérve mi is játékosok vagyunk, és nagyon bizakodva várjuk a D3-at és a STALKER-t. És ha ezek a játékok beváltják amit igérnek, attól az játékfelesztési ipar csak jobb lehet.

Namost ahogy Krinyo is írta, ez simán mellébeszélés. Najó, azért annyira talán mégsem. Tény, hogy a FarCry bár iszonyú jó grafikus motorral rendelkezik, nincs egy ütõs játékmenete (inkább egy erõsen középszerû akad), nincs alatta egy rendes MOD-alap, ami további játékra inspirálhat, és a többi.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Krinyo
mellébeszélés

grebber
Half-Life 2 - Interview

“Q: DOOM 3 and S.T.A.L.K.E.R. will be also released this year so you've got some competition out there (and there's the already released FarCry also). How do you feel about it? Do you find competition in this industry to be the engine which powers its progress?
A: Maybe I'm just an old timer, but I really believe that it makes no difference whether you drive a Porsche or a Vette or a Beetle to the party. At the end of the day, the game experience is what matters. Regarding competition, we're gamers like everyone else and are very much looking forward to playing DOOM 3 and S.T.A.L.K.E.R. And, if all these games turn out great, it's better for the industry.”

Nem tom mit jelent de biztos jó 😊

Next PC upgrade: 2022

Krinyo
ezért kellett visszavonulnia Rommelnek, mert Palira hallgatott..

Krinyo
LOL bazze ez kész

Kandurex
És ha már a Balázs Palinál járunk...

hoppá, hoppá...ki hitte volnba, hogy még a Lufft.-nál is szolgált a jó öreg Pál 😊)

Krinyo
lol
éjáó..éjáóó...hajrá Hl2

Kandurex
Le ne szopjátok már egymást Ez háború!

Krinyo
mi is igy vagyunk ezzel

Nem kell elviselnetek, ugyanis sokan mindkettõt szeretik. Én egyformán örülök, akármelyik jelenik meg elõbb...

Krinyo
gondolod hogy komolyan beszéltem a "versenyrõl"?

Mayday
Hat en eleinte ugy gondoltam, hogy eddigre mar tobbszor vegigjatszom.
Hat, varom nagyon. De az, hogy a Doom 3 hamarabb megjelenik, az olyan szinten hagy hidegen, hogy erre most nem is tudok peldat mondani.
Ugy nez ki, meg kuponom is lesz, HL2-hoz, LOL, tesomnak nem kell, es ideadja.
Asszem egy kicsit felre fogom tenni a gepemen mostanaban egyeduralkodo SWG-t 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...