Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden esetre én tuti a HL2õt szerzem be elöbb, a doom3-at majd max a modok miatt... az alap gém annyira nem érdekel.
Uncsi már az oldald reklámozása.
Half Life 2 dobozkép? Talán ez már igazi! Ha érdekel, gyertek, nézzétek meg: JUICE
Tegyük fel gogy most Gabe nem hazudik😛 A bugirtés az utolsó fázis az Gold elött szal kb 2 hét múlva gold lesz a game. Milyen indokkal fogják eltolni a gamet õszig ha megvan a gold? Vagy ki akarják adni augusztusban a D3 mellé

V9ykn8_TZL0
tudathasadás POWA !!!
...de meleg van itt..
...de meleg van itt..

Hát akkor sikerült elérniük hogy egyszerre jöjjön ki a két nagyágyú. Ez elég szerencsétlen dolog szvsz...
16 nap múlva vége a HL2 bugvadászatnak és akkor elvileg már jöhet a gold
augusztus rulez !!!
asszem a jövõ hónapban végig betegszabin leszek...
asszem a jövõ hónapban végig betegszabin leszek...
Ezt olvassátok el. 16 nap és ez is gold lehet akár ...
Amire te gondolsz, az a HL2 benchmark, amit tavaly a játék megjelenése elött igértek. Azóta nagy kuss van róla.
A kilopott alfa nem igazán jó a teljesítmény lemérésére, mert egyfelõl nagyon alfa (hiányzó objectek, textúrák), másfelõl azóta továbbfejlesztették (pl. HDR) és optimalizálták.
A kilopott alfa nem igazán jó a teljesítmény lemérésére, mert egyfelõl nagyon alfa (hiányzó objectek, textúrák), másfelõl azóta továbbfejlesztették (pl. HDR) és optimalizálták.
Nem biztos hogy van de ha van is tuti szó volt már róla 1000X de nincs vmi progi ami megmondja hogy, hogy fog menni a gépen a HL2?
Nekem otthon a számítógép szobában ott a légkondi, szóval engem az sem zavarna, ha most jönne ki. 😄
Amúgy a DoD:S-re én is kiváncsi lennék, a béták nagyon bejöttek még anni. De a DoD:S nem egyenlõ DoD2 (ahogy a CS:S sem egyenlõ CS2).
Amúgy a DoD:S-re én is kiváncsi lennék, a béták nagyon bejöttek még anni. De a DoD:S nem egyenlõ DoD2 (ahogy a CS:S sem egyenlõ CS2).
De gondolj bele, milyen jó lesz, hogy õsszel szakad kint az esõ, te meg a meleg csendes szobában írtod a terrorokat. Én meg a szövetségeseket, a DoD 2-ben. Bár az valszeg késõbb jön ki. 

Ehh...
Az elsõ és a második hir összefügg: a CS:S ugye elvileg a HL2-vel jön. Namost ha Aug. 10.-én kezdõdik a bétateszt, ami mondjuk legyen két hetes, és ne találjanak semmi komolyabb hibát, ez akkor is legjobb esetben Aug. 24.
Sajnos úgy látom a nyári megjelenést buktuk...
Az elsõ és a második hir összefügg: a CS:S ugye elvileg a HL2-vel jön. Namost ha Aug. 10.-én kezdõdik a bétateszt, ami mondjuk legyen két hetes, és ne találjanak semmi komolyabb hibát, ez akkor is legjobb esetben Aug. 24.
Sajnos úgy látom a nyári megjelenést buktuk...

HL2 és CS: Source morzsák
Gabe bácsi, egy fórum látogató levelére válaszolva elárulta, hogy körülbelül 16 napon belül minden - általuk észrevett - hibát kijavítanak a Half-Life 2-ben. Azt mondjuk továbbra sem árulta el, hogy ténylegesen mikor jelenik meg a játék, de azért jó tudni, hogy igen szépen haladnak. CS: Source részrõl annyi derült ki, hogy augusztus 10-én indul a bétatesztelés, és minden CS: CZ tulajdonos csatlakozhat! Thanks Gamigo.
forrás:GS
Gabe bácsi, egy fórum látogató levelére válaszolva elárulta, hogy körülbelül 16 napon belül minden - általuk észrevett - hibát kijavítanak a Half-Life 2-ben. Azt mondjuk továbbra sem árulta el, hogy ténylegesen mikor jelenik meg a játék, de azért jó tudni, hogy igen szépen haladnak. CS: Source részrõl annyi derült ki, hogy augusztus 10-én indul a bétatesztelés, és minden CS: CZ tulajdonos csatlakozhat! Thanks Gamigo.
forrás:GS
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
az csak modok keszitesehez kell, modelleket/hozza tartozo animaciokat 3d-s progival csinaljak meg
Hmm....
Akkor enyire nem értek hozzá.
Gondoltam az animációk meg miegyébb miatt kellhet az SDK is. Úgytünik tévedtem 😄
Akkor enyire nem értek hozzá.
Gondoltam az animációk meg miegyébb miatt kellhet az SDK is. Úgytünik tévedtem 😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Akkor most mégsincs kint az SDK? 😄
hat ha az sdk nincs is kint modelleket lehet mar hozza csinalni
Ez komoly?
Akkor lemaradtam mint a borravaló...
Akkor lemaradtam mint a borravaló...
Megnézve a videót azt hiszem kicsit legörbült a szám széle: azért a Desert Eagle és az AWP enyhén szólva is gyenge modelleket kapott. És mivel az SDK nem fog a CS:S elött kijönni, bizony egy ideig nem lesznek custom modellek...
Általánossá kezdenek vállni. Azért még akadnak kisebbek is 😄DD
De szépen megyünk fölfelé... Emlékszem anno mennyit káromkodtam, amikor egy-egy promovideó 30 mega volt, és az 56k-val két-három óra is volt, amíg leért...
De szépen megyünk fölfelé... Emlékszem anno mennyit káromkodtam, amikor egy-egy promovideó 30 mega volt, és az 56k-val két-három óra is volt, amíg leért...
Lassan eljutunk oda, hogy a 100MB-os promovideók és a 300MB-os játékdemók teljesen általánosak lesznek... 😄
jelentem nem érdemes leszedni a cd-t
Valóban eredeti promóciós cd de csak az eddigi jól ismert videókat lehet szép köntösben, tehát menübõl kiválasztva megnézni.
Semmi ujdonság...sajnos felejtõs....
Valóban eredeti promóciós cd de csak az eddigi jól ismert videókat lehet szép köntösben, tehát menübõl kiválasztva megnézni.
Semmi ujdonság...sajnos felejtõs....