Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
a memória lesz nagyon kevés neki. 256 már a mai fps-eknek se nagyon elég. a proci+vidkari miatt sztem minimumon még elindulna. bár biztosat még senki nem tud.

Én se nagyon... Minimumba eldöcögne azért szerintem.
Glpetyus
Nem hinném 😞

Andie
Sziasztok!

Leszedtem a videókat tartalmazó cd image-t, és megnézegettem. Hát mitmondjak, teljesen leesett az állam. Fantasztikus grafika és hang, animáció, és azthiszem ennyire mobil, interaktiv játékot még nem láttam. MINDEN mozditható! Lesz a játékban egy fegyver, amivel tárgyakat lehet elmozditani, pl felemelni és az ellenfélre dobni. No ezzel a fegyverrel a tesztelö játékos leszedte az utcán egy bolt homlokzatán lévö betük egyikét!! Az, hogy kukát arrébb lehet löni, rúgni, stb, már megszoktuk. De hogy még egy épület is szétszedhetö?! A földröl is bármi felszedhetö, a sörösüvegtöl kezdve a féltégláig.
Ha véletlen meglöx egy asztalt, leborul róla a monitor, mitöbb, erre a szobában tartózkodók reagálnak! ("ejnye Gordon, óvatosabban" - vagy ilyesmi)
A pályákon rengeteg alternativ megoldás lesz egy-egy feladatra. Pl egy erkélyröl lenézve látszik, hogy lent az udvaron vagy 5 kommandós rohangál, bújik meg a konténerek mögött, és lö ránk. Namost ezeket levadászhatjuk egyenként is, vagy dobálhatunk gránátot, de a videón a tesztelö rácélzott az udvar túlsó felében lógó, falhoz rögzitett hatalmas vasgerendára, és ellötte a rögzitö köteleket. Mire az egész gerenda hinta-szerüen átlendült az udvaron, lekaszálva mindenkit. De ez nem jut eszébe az embernek "csak úgy", hisz ilyet én még nem tapasztaltam legalábbis, eddig a szedj le mindenkit egyesével, max dobj gránátot közéjük - módszer volt a menö.

Hát mindenesetre nagyon várom a gammát, HL1 nekem nagyon bejött - az óriáspókos pálya kivételével, ez mindig szivatott napokig -, és remélem, hogy mostmár nem pöcsölnek sokat a fiúk.
Mit gondoltok, az 1.6-os AMD-men, 256 rammal, Gef3Ti200-on futni fog valamelyest? :-/

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

toMpEr
Azert egy olyan 1000 orat rakell szanni legalabb, hogy valami ertelmeset tudj benne csinalni, szoval ha nem akarsz vele komolyan foglalatoskodni akkor le se szedd sztem

[NST]Cifu
Keres rá e-mule-n, többféle változatban is fent van.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sajnos nem tudok.
Én nem a DC++-ról szedtem.
Igen? Komolyan? Honnan szedted le? DC++? Én azt hallotam onnan lehet leszedni! Neked van hozzá shader library hozzá? Tudsz XSI-hez tutorial videókat vagy magyar nyelvû leírásokat?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

toMpEr
kb pontosan olyan, mint a CS:SOURCE

Adam5
Van vmi helyzet már a multijáról? Hogy kb milyen lesz?

Nekem megvan ez a progi. (XSI v. 4.0 )
toMpEr
Ugylatom olvasni luxus

[NST]Cifu
toMpEr miért van lemaradva? Õ tette be, miután én még nem hallottam errõl. 😄DD

Ez a progi már vagy fél éve kint van!!! Le vagy maradva! Én már nagyon régen használom és bár bevallom nagyon bonyolult azért nagyon jó program, annak aki ért hozzá! Bár a Softimage XSI v. 4.0 az még faszább de az meg 9000$ bár most van egy akció hogy most csak 175$!!! (érdekes)

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

cifuatwork

Glpetyus

toMpEr
http://www.csnation.net/
CS:SOURCE Beta HL2 kuponnal rendelkezoknek is

Dichter
Egyébként, még mindíg jobb, mint ricsi linkje. Ez legalább nem fagyasztja szét a gépet.

Tényleg...

Mayday
Kiru 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dichter
Mikor valaki nagyon vár valamire, mindíg belököm. Emlékezz vissza, ha akkor épp olvastad a fórumot, az 1.4 és PB elõtt is benyomtam 😊

õsrégi...

Dichter
Most olvastam, állítólag a végleges idõpontot, és a végleges borítót láthatjátok: ITT !!!

[NST]Cifu
Van két kép a doboztervrõl is, azok is ilyen aprók 😊

Krinyo
nem

Dichter
Nagyobb nem volt Krinyo??

Dichter
Szerintem a legjobb HL2 MOD volt. Mondjuk akkor még nem multiztam.

Krinyo
Glpetyus
Tudom😊
Szinte csak nekem teccet' annó... 😊

Kandurex
Hát eléggé..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
pedig az elég szar játék volt

Glpetyus
Hú nekem egy felújitott Gunman Chronicles jönne be...(no persze HL2-es mocival😊

De csíptem azt a gammát😊)
(mamár lehet nem tetszene 😛)

O.K. igazad van csak én vagyok nagyon türelmetlen és optimista

[NST]Cifu
HL2-höz már most majdnem kész van egy csomó mod, D3-hoz meg erõsen kétlem hogy egy-két modnál többet fognak csinálni...

Azért ez erõs túlzás, az, hogy pár MOD-nál vannak kész modellek, még nem azonos azzal, hogy "majdnem kész"...
A D3 esetén én várnék. A FarCry-hoz is elkezdtek csinálni egy pár MOD-ot, ám mivel az SDK késik, a modderek enyhén szólva bepipultak...

Namindegy 😊
AvP-bõl a következõ game asszem csak Predatoros lesz, azzal kell majd külömbözõ világokban vadászgatni szóval marines vs. aliens ügyben tényleg csak a modfejlesztésekben lehet bízni
HL2-höz már most majdnem kész van egy csomó mod, D3-hoz meg erõsen kétlem hogy egy-két modnál többet fognak csinálni...

[NST]Cifu
Naja, természetesen Co-op lenne a legdurvább ebben. 😄

Ami az NS-t illeti, azt én is ismerem, játszottam is anno béta 2.0 körül, de két fõ problémám (plusz egy) van vele:

1.: Grafika. Egyszerûen ma már ronda. A CS-hez és a DoD-hoz legalább vannak custom skinek és modellek, amelyekkel elviselhetõ szintre lehet felhozni õket. Az NS-hez anno nem találtam ilyeneket. Azt nem tudom, most már vannak-e ilyenek hozzá.
2.: Kevés a játékos. Amikor én játszottam, max. 6-8 ember volt a magyar szerveren, a külfölieken sem volt tolongás (ill. ahol volt, ott tele volt a szerver).
+1.: Azért mégiscsak a jó öreg Marines vs. Aliens lenne az igazi... 😄DD

Ettõl függetlenül ha kijön HL2 alá, mindenképpen benézem, mert sok dolog tetszett/tetszik benne.

M@TriX
tudom melyikre gondolsz, ismerem a MODot.
ízlés dolga minden mint írtam lentebb is, nekem nem jött be talán azért mert a kommandós gémeket jobban szeretem 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Erre gondolok 😊
HL2 alatt ennél nagyságrendekkel jobb lesz majd, pedig így is k*rvajó szvsz üti a CS-t

M@TriX
azért az a moci (HL1) erre nem nagyon alkalmas...
HL2 alatt majd meglátjuk, de sztem a DOOM 3 moci erre a legalkalmasabb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hl1 alatt ilyenmár van: Natural Selection
HL2-re is fogják fejleszteni

lwb
most, hogy kijön az AvP múvi még van is esély valami ilyesmire.

Kandurex
Amiben természetesen lenne Cooporatív,.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
juj, ez durva volt ... 😉
hát az nem lenne semmi. Gatyacsere rulez 😉

[NST]Cifu
Én egy Doom3 motoros, szakaszorientált Aliens játékot nagyon el tudnék viselni...

M@TriX
ízlések és pofonok, én mind a 2re kiváncsi leszek. Az AVP nagyon bejött éjszaka ÁÁÁ 😊
A DOOM3 a realtime árnyékaival meg meglátjuk mit tud mutatni. Ha választani kellene akkor a HL2-re szavazok, de nem kell 😉

Dichter
Sztem, már most készül (készült??) valamilyen statisztika, ki melyiket várja jobban, ki melyiket fogja megvenni. Érdekes lesz ezek után, összevetni majd a tetszési indexekkel.

Adam5
1épként sztem kb a 2gém megjelenése után 1-2 hónappal tuti csinálnak vmi statisztikát az eladásokról hogy melyikbõl kelt el több.

Dichter
Jólvan, látom nem csak én érzek így.

Adam5

Dichter
Most lehet, hogy örök ban-t kapok, de a Doom 3 engem olyan szinten nem tud érdekelni, hogy az hihetetlen. A multi rész annyiból fog állni, hogy max 2-en lehettek a mapon. (én ezt hallottam) a singlebe meg nem érdekel, ahogy egy félig disznó, félig turmixgép külsejû szörny rámveti magát. Szép lesz a graf, meg fizika, meg minden, de ezt már láttam a Far Cry-ban.